کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فریت کردن اسباب و اثاثه قابل بردن به آمریکا
سلام دوستان
کسی از هزینه انبارداری توی فرودگاه مقصد(مثلا" سانفرانسیسکو) اطلاعی داره.
چون ما مقصد نهاییمون ساکرامنتو ست و شاید زمان رسیدنمون، وسایل فریت شده نرسه یا امکان بردنشون در همون روز رو نداشته باشیم.
ممنون میشم اگه تجربه یا اطلاعاتی دارین زودتر پاسخ بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، Emad_L ، Tomas ، زری وحدتی ، آلیس-1980
(2012-08-20 ساعت 20:10)Hediyeh نوشته:  دوستان سلام
دوستان اطلاع دارین برای فریت با کدوم قسمت فرودگاه امام باید صحبت کنیم و اینکه اگر شماره تلفنی از اون مکان دارین ممنون میشم محبت بفرمایید.

دفتر صادرات بار خارجي :
اين واحد پذيرش و ارسال محمولات با اوزان و ابعاد مختلف را به اقصي نقاط دنيا انجام مي دهد متقاضيان مي توانند براي انجام امور گمركي چهار روز قبل از پرواز از ساعت 8 الي 13:30 به گمرك فرودگاه مراجعه و نسبت به اخذ مجوز اقدام نمايند . ساعت كار دفتر صادرات بار خارجي همه روزه و 24 ساعته مي باشد .

آدرس : فرودگاه امام خميني (ره) ، ترمينال بار
تلفن : 51005137 21 98 +
پست الكترونيك : cargo.thr.agt@iranair.com
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
دوستانی که میخوان وسایلشون رو به آمریکا فریت کنن
از طریق سایت زیر میتونین یه انبار با هر سایزی که میخواین بدون نیاز به کردیت رزرو کنین:
http://www.publicstorage.com
تازه الان یه تخفیف خوب هم گذاشته که واسه ماه اول 1 دلار بیشتر اجاره نمیگیره
+
19 دلار واسه خدمات اداری
جمعاً بیست دلار واسه ماه اول
از ماه های بعد هم بسته به نوع فضایی که اجاره کردین باید کرایه بدین
فکر کنم واسه کسایی که میخوان وسایلشون رو فریت کنن و در اوایل کار چون هنوز خونه اجاره نکردن خوب باشه نظرتون چیه؟
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
پاسخ
من بارهام رو فریت کردم به شیکاگو و پیگیری کردم امروز میرسه. 3 تا سوال داشتم که اگه دوستان محبت کنند جواب بدن سپاسگذار میشم:
1- معمولا چقدر طول میکشه تا بارها رو تحویلمون بدن؟ من شنیدم که 2 هفته تو گمرک میمونه، درسته؟
2- چه جوری بهمون خبر میدن که بارها آماده است و بیاید ببرید؟
3- بارها رو چقدر میگردند؟ بسته ها رو باز میکنند با فقط ایکس ری رد میکنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hoda2012 ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، Tomas ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
دوستان سلام. کسی تجربه ای در خصوص فریت کردن و تحویل بار چند روز بعد از رسیدنش به فرودگاه مقصد نداره؟ می خوام ببینم اونجا چقدر هزینه داره ترخیصش و هزینه انبارداری چطور؟ و چطور از رسیدنش باید مطلع بشیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، SolidBody ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، Tomas
سلام به دوستان عزیز
خواستم یه چیزی را به اطلاع دوستانی که قصد فریت کردن وسایل دارند برسونم. ظاهرا تا اطلاع ثانوی می شود کپی بلط هاتون و کپی پاسپورت ها را نزد خانواده بگذارید تا پس از رسیدن شما به ایالات متحده بارهایتان را برایتان فریت کنند. البته این دائمی نیست و انطور که مسئول ذیربط در گمرک می گفت شاید با عوض شدن رییس این رویه هم عوض بشود. به هر حال چون تعداد زیادی از ما هنوز جای مشخصی برای اقامت ندارند و می خواهند وسایلشان را هم ببرند این یک فرصت خوب است . موفق باشید پرسام
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
پاسخ
سلام.ممنون ميشم اگر شماره را براي فريت كردن بمن بديد اخه من وسايل زيادي رو براي بردن دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، ani_sheiton ، Tomas ، زری وحدتی
بالاخره میشه freight کرد یا نه؟ چند نفر اخیرا گفتن که ممنوع شده. بعد اگه آزاد باشه، میشه چند ماه بعد از رفتن خودمون، خانواده این کار رو انجام بدن؟
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: Emad_L ، shkhmo ، ani_sheiton ، Tomas ، Mahbaran ، زری وحدتی
(2012-09-04 ساعت 14:17)parsy631 نوشته:  سلام به دوستان عزیز
خواستم یه چیزی را به اطلاع دوستانی که قصد فریت کردن وسایل دارند برسونم. ظاهرا تا اطلاع ثانوی می شود کپی بلط هاتون و کپی پاسپورت ها را نزد خانواده بگذارید تا پس از رسیدن شما به ایالات متحده بارهایتان را برایتان فریت کنند.

فکر نمیکنم بشه این کار رو کرد ..فقط باید خودتون باشید تا براتون بار رو فریت کنن ..وقتی رفته باشین مطمئنا تاریخ پرواز روی بلیط مشخص میشه و برای همین فرستادنش امکان نداره .بهترین کار اینه خودتون این کار رو کنید و تاریخش رو طوری تنظیم کنید تا با خودتون برسه چون در غیر اینسورت اگه زودتر برسه باید پول انبار بدید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
دوستای گلم من جهزیه ام رو میخوام ببرم آخه تازه عقد هستم دلم نمیاد نبرمشون تازه خریدم.
شنیدم کشتی ارزونتر هست آیا اطلاعاتی دارین به من کمک کنین؟یا همین فریت یعنی چی؟چقدر هزینه میخواد؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
پاسخ
(2012-11-20 ساعت 00:43)ani_sheiton نوشته:  دوستای گلم من جهزیه ام رو میخوام ببرم آخه تازه عقد هستم دلم نمیاد نبرمشون تازه خریدم.
شنیدم کشتی ارزونتر هست آیا اطلاعاتی دارین به من کمک کنین؟یا همین فریت یعنی چی؟چقدر هزینه میخواد؟
شما که قضیتون فرق میکنه کلی براتون حیثیتیه. ولی به هیچکدوم از دوستان فریت رو پیشنهاد نمیکنم.
هر چی بخواهید اینجا هست.
من تجربه این کارو تو استرالیا داشتم. انقدر با اطلاع اینکارو کردم که فکر کنم تنها کسی بودم تو تاریخ استرالیا که اینسپکشن نخوردم.Tongue
پاسخ
(2012-11-20 ساعت 01:19)jordanir نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 00:43)ani_sheiton نوشته:  دوستای گلم من جهزیه ام رو میخوام ببرم آخه تازه عقد هستم دلم نمیاد نبرمشون تازه خریدم.
شما که قضیتون فرق میکنه کلی براتون حیثیتیه. ولی به هیچکدوم از دوستان فریت رو پیشنهاد نمیکنم.
هر چی بخواهید اینجا هست.
من تجربه این کارو تو استرالیا داشتم. انقدر با اطلاع اینکارو کردم که فکر کنم تنها کسی بودم تو تاریخ استرالیا که اینسپکشن نخوردم.Tongue

مرسی از پاسختون میدونم اونجا بهترین ها هست اما با هزینه های اولیه که میری به خارج از ایران نمیشه خرید کرد.آخه اونقدری پول نداریم که دوباره بخوایم بخریمشون من خیلی برای جهازم خرج کردم.اگه فریت نکنیم چی کار کنیم؟اینسپکشن چیه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Saeedv13 ، Tomas ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، rezahoorjandi
سلام
من همه زندگیمو با 5000 دلار دولتی 1225 تومان و هوای از ایران صحیح و سالم به لس انجلس اوردم
خواستید بگید تلفن حمل بار را بدم مربوط به حمل فرودگاه امامه و با پرواز ک ال ام هم اوردیم منو خیلی از دوستای دیگه ام
پاسخ
(2012-11-20 ساعت 19:20)ani_sheiton نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 01:19)jordanir نوشته:  
هر چی بخواهید اینجا هست.

مرسی از پاسختون میدونم اونجا بهترین ها هست اما با هزینه های اولیه که میری به خارج از ایران نمیشه خرید کرد.آخه اونقدری پول نداریم که دوباره بخوایم بخریمشون من خیلی برای جهازم خرج کردم.اگه فریت نکنیم چی کار کنیم؟اینسپکشن چیه؟
موضوع اینه که در حال حاضر با بالا رفتن قیمت دلار آیا صرف میکنه شما فریت کنید.
و موضوع دیگه اینکه آیا شما مطمین هستید که کجا ساکن هستید ؟ آیا نباید ایالت به ایالت بشین؟ سالهای اول نباید خونه به خونه بشین؟
و یه چیز مهمتر آیا به همه وسایلتون احتیاج دارین؟
اصلا مطمین هستید که میمونید؟
البته نظر شخصی من اینه که شما ورود را بزنین ۰ شاریط را بسنجید - محل زندگیتون را مشخص کنید و بعد برای فریت اقدام کنید شما برای اینکار زمان دارید. البته قطعا در ورود اول خیلی خیلی آشونتر میگیرن ولی شما تمام وسایلتون نو هست و احتمال بازرسی و تعلق مالیات وجود داره البته اگر با قوطی نیارین مشکلی نداره تو فرم هم بزنین که برای مصرف شخصی است.
بیشتر برای این موافق نیستم که برای بار اول با محیطی نا آشنا - بعد از کلی خستگی - به حد کافی فکر و خیال داشتن شاید خیلی جالب نباشه که نگران جهیزیتون هم باشین/
در ضمن فکر کردین چقدر هزینه میخواد وسایل اولیه؟ مگه چیا میخواهید بخرین؟ قطعا اول کار یه سری چیز ساده
ظروف اولیه - تخت - تشک - بالشت - وسایل لازم آشپزخانه -یه مبل ساده
۱۰۰۰ دلار برای اینا کافیه.
با ۳۰۰۰ دلار همه وسایل لازم را میشه تهیه کرد.
در ضمن شما وقتی کار دایم پیدا کردید با کردیت راحت میتونید خرید کنید به خصوصو اگر بتونید از کردیت دوستان استفاده کنید.

اینسپکشن هم همانطور که در متن توضیح دادم بازرسی گمرک هست.
موفق باشید.
سوالی داشتین در خدمتم.
بیخوابی به سرم زده ها.
کوچولو که خواب باشه میتونم به کارام برسم.
پاسخ
jordani جان مرسی از پاسخ کامت اما خیلی ها میگن وسایل خونه گرونه!مثلا هر بشقاب 6 $ یا یه زودپز 160$!!
خوب اگه آتلانتا بریم خونه داریم تا آخر عمرمون.اما مساله اینجاست که عموی من میگه از لس آنجلس شروع کنین!شهر بزرگ امکانات کاری بیشتر نسبت به آتلانتا !آینده بهتر در اینجا!!!خوب ماهم دودل شدیم هنوز تصمیم نگرفتیم.اما چیزی رو که بهش مطمعنم من پامو از ایران بیرون بذارم سرمو بزنن برنمیگردم دیگه
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان