موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی از هزینه انبارداری توی فرودگاه مقصد(مثلا" سانفرانسیسکو) اطلاعی داره.
چون ما مقصد نهاییمون ساکرامنتو ست و شاید زمان رسیدنمون، وسایل فریت شده نرسه یا امکان بردنشون در همون روز رو نداشته باشیم.
ممنون میشم اگه تجربه یا اطلاعاتی دارین زودتر پاسخ بدین.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که میخوان وسایلشون رو به آمریکا فریت کنن
از طریق سایت زیر میتونین یه انبار با هر سایزی که میخواین بدون نیاز به کردیت رزرو کنین:
http://www.publicstorage.com
تازه الان یه تخفیف خوب هم گذاشته که واسه ماه اول 1 دلار بیشتر اجاره نمیگیره
+
19 دلار واسه خدمات اداری
جمعاً بیست دلار واسه ماه اول
از ماه های بعد هم بسته به نوع فضایی که اجاره کردین باید کرایه بدین
فکر کنم واسه کسایی که میخوان وسایلشون رو فریت کنن و در اوایل کار چون هنوز خونه اجاره نکردن خوب باشه نظرتون چیه؟
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من بارهام رو فریت کردم به شیکاگو و پیگیری کردم امروز میرسه. 3 تا سوال داشتم که اگه دوستان محبت کنند جواب بدن سپاسگذار میشم:
1- معمولا چقدر طول میکشه تا بارها رو تحویلمون بدن؟ من شنیدم که 2 هفته تو گمرک میمونه، درسته؟
2- چه جوری بهمون خبر میدن که بارها آماده است و بیاید ببرید؟
3- بارها رو چقدر میگردند؟ بسته ها رو باز میکنند با فقط ایکس ری رد میکنند؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. کسی تجربه ای در خصوص فریت کردن و تحویل بار چند روز بعد از رسیدنش به فرودگاه مقصد نداره؟ می خوام ببینم اونجا چقدر هزینه داره ترخیصش و هزینه انبارداری چطور؟ و چطور از رسیدنش باید مطلع بشیم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
خواستم یه چیزی را به اطلاع دوستانی که قصد فریت کردن وسایل دارند برسونم. ظاهرا تا اطلاع ثانوی می شود کپی بلط هاتون و کپی پاسپورت ها را نزد خانواده بگذارید تا پس از رسیدن شما به ایالات متحده بارهایتان را برایتان فریت کنند. البته این دائمی نیست و انطور که مسئول ذیربط در گمرک می گفت شاید با عوض شدن رییس این رویه هم عوض بشود. به هر حال چون تعداد زیادی از ما هنوز جای مشخصی برای اقامت ندارند و می خواهند وسایلشان را هم ببرند این یک فرصت خوب است . موفق باشید پرسام
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولای
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ممنون ميشم اگر شماره را براي فريت كردن بمن بديد اخه من وسايل زيادي رو براي بردن دارم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره میشه freight کرد یا نه؟ چند نفر اخیرا گفتن که ممنوع شده. بعد اگه آزاد باشه، میشه چند ماه بعد از رفتن خودمون، خانواده این کار رو انجام بدن؟
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-04 ساعت 14:17)parsy631 نوشته: سلام به دوستان عزیز
خواستم یه چیزی را به اطلاع دوستانی که قصد فریت کردن وسایل دارند برسونم. ظاهرا تا اطلاع ثانوی می شود کپی بلط هاتون و کپی پاسپورت ها را نزد خانواده بگذارید تا پس از رسیدن شما به ایالات متحده بارهایتان را برایتان فریت کنند.
فکر نمیکنم بشه این کار رو کرد ..فقط باید خودتون باشید تا براتون بار رو فریت کنن ..وقتی رفته باشین مطمئنا تاریخ پرواز روی بلیط مشخص میشه و برای همین فرستادنش امکان نداره .بهترین کار اینه خودتون این کار رو کنید و تاریخش رو طوری تنظیم کنید تا با خودتون برسه چون در غیر اینسورت اگه زودتر برسه باید پول انبار بدید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم من جهزیه ام رو میخوام ببرم آخه تازه عقد هستم دلم نمیاد نبرمشون تازه خریدم.
شنیدم کشتی ارزونتر هست آیا اطلاعاتی دارین به من کمک کنین؟یا همین فریت یعنی چی؟چقدر هزینه میخواد؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-20 ساعت 01:19)jordanir نوشته: (2012-11-20 ساعت 00:43)ani_sheiton نوشته: دوستای گلم من جهزیه ام رو میخوام ببرم آخه تازه عقد هستم دلم نمیاد نبرمشون تازه خریدم.
شنیدم کشتی ارزونتر هست آیا اطلاعاتی دارین به من کمک کنین؟یا همین فریت یعنی چی؟چقدر هزینه میخواد؟
شما که قضیتون فرق میکنه کلی براتون حیثیتیه. ولی به هیچکدوم از دوستان فریت رو پیشنهاد نمیکنم.
هر چی بخواهید اینجا هست.
من تجربه این کارو تو استرالیا داشتم. انقدر با اطلاع اینکارو کردم که فکر کنم تنها کسی بودم تو تاریخ استرالیا که اینسپکشن نخوردم.
مرسی از پاسختون میدونم اونجا بهترین ها هست اما با هزینه های اولیه که میری به خارج از ایران نمیشه خرید کرد.آخه اونقدری پول نداریم که دوباره بخوایم بخریمشون من خیلی برای جهازم خرج کردم.اگه فریت نکنیم چی کار کنیم؟اینسپکشن چیه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من همه زندگیمو با 5000 دلار دولتی 1225 تومان و هوای از ایران صحیح و سالم به لس انجلس اوردم
خواستید بگید تلفن حمل بار را بدم مربوط به حمل فرودگاه امامه و با پرواز ک ال ام هم اوردیم منو خیلی از دوستای دیگه ام
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
jordani جان مرسی از پاسخ کامت اما خیلی ها میگن وسایل خونه گرونه!مثلا هر بشقاب 6 $ یا یه زودپز 160$!!
خوب اگه آتلانتا بریم خونه داریم تا آخر عمرمون.اما مساله اینجاست که عموی من میگه از لس آنجلس شروع کنین!شهر بزرگ امکانات کاری بیشتر نسبت به آتلانتا !آینده بهتر در اینجا!!!خوب ماهم دودل شدیم هنوز تصمیم نگرفتیم.اما چیزی رو که بهش مطمعنم من پامو از ایران بیرون بذارم سرمو بزنن برنمیگردم دیگه