کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
من برنده 2013 هستم که ویزا گرفتم اما همسرم جا موند. میخوام بیام و شروع کنم به زندگی و بتونم اقدام کنم برای همسرم. ترجیح من شرق آمریکاست بخاطر نزدیک بودن به ورمونت. ممنون میشم اگه کسی طرف شرق آمریکاست و جایی زندگی میکنه که شرایط مناسبی از لحاظ کار و هزینه های زندگی داره به من معرفی کنه. من فقط تا اپرو شدن کیس همسرم اونجا میمونم و بعد از اون عازم هیوستون میشم. سپاس
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ali_gh ، گل نهال ، مانترا
(2013-10-01 ساعت 01:34)parsush نوشته:  من برنده 2013 هستم که ویزا گرفتم اما همسرم جا موند. میخوام بیام و شروع کنم به زندگی و بتونم اقدام کنم برای همسرم. ترجیح من شرق آمریکاست بخاطر نزدیک بودن به ورمونت. ممنون میشم اگه کسی طرف شرق آمریکاست و جایی زندگی میکنه که شرایط مناسبی از لحاظ کار و هزینه های زندگی داره به من معرفی کنه. من فقط تا اپرو شدن کیس همسرم اونجا میمونم و بعد از اون عازم هیوستون میشم. سپاس

چرانمیای وگاس به نظرم یه دخترخانمی هست میخوادبیادوتنهاست باهاش صحبت کن یه آپارتمان شیرکنید اگرخواستی با من درتماس باش من وبچه ها اینجا هستیم تا حدتوان کمکت میکنیم .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، اریوبرزن ، itsmasoud ، shayan-usa1993 ، ali_gh ، مانترا
دوستان من در هیوستون لیک جکسون ساکن شدم هر کاری داشتید بگید البته با پیام
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، afshinghwink ، rs232 ، itsmasoud ، niki88 ، khder ، farzaam3 ، مهرنگار ، مانترا
منم خیلی خوشحالم که دوستان به این خوبی داریم باید قدرتون رو بدونیم واقعا از همه زحمت های که برای ما میکشید ممنونم خدارو شکر که هر جای امریکا بریم ایرانی های ما اونجا هستن ومنتظرن به تازه واردها کمک کنن خیلی سپاسگزاریم
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، itsmasoud ، قصه گو ، mohammadg846 ، میخک سفید
سلام دوستان عزیز

من و همسرم میخوایم بیایم ارواین یا اطراف اون .در حال حاضر لس انجلس هستیم.
میخواستم بپرسم که کسی رو میشناسید که در گرفتن یه خونه مناسب به ما کمک کنه .
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
سلام. من ساکن دنور کلرادو (Denver, CO) هستم. اگه کسی از دوستان تازه وارد نیاز به کمک داشت تا حد امکان در خدمت هستم
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: s.s.h ، soli asali ، میخک سفید ، khder ، مانترا ، adonis2006
خدا به همه كسايي كه كمك ميكنن به بقيه واقعا خير بده و مشكلاتشونو حل كنه من قصد دارم تا اواسط مارچ برم وگاس شنيدم واسه تازه واردها خوبه وارزونه اگه كسي هست كه به منم كمك كنه ممنون ميشم و جبران ميكنم اگه كسي هست واسم مسيج بده
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، adonis2006
دوستان 25روز دیگه میام دالاس کسی رااونجا ندارم دوستی هست بهم کمک کنه خیلی خیلی مضطرب ونگرانم.ممنون ازدوستان عزیز.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، Spiritual
(2012-09-20 ساعت 01:47)yellow نوشته:  دوستان عزیز
من در دالاس، تگزاس زندگی میکنم
البته خودم هم تازه وارد هستم، اما حاضرم تا جاییکه بتونم به دوستان کمک کنم. حتی در حد راهنمایی.
اگر کسی سوالی داشت در پیام خصوصی مطرح کنه.
موفق باشید.
Smile

دوست عزیزخونه یاسوییت ارزان قیمت می خواستم کجا می تونم پیدا کنم من 25 روز دیگه باهمسرم وپسرم میاییم دالاس .واینکه چقدر پول باخودمون بیاریم بهتره برای شروع .ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، adonis2006
با سلام
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، valencia ، adonis2006
دوستان عزیز مهاجرسرایی
کسی برای اجاره منزل در ویسکانسین میتونه کمکی به ما بکنه؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: adonis2006
(2013-10-02 ساعت 08:26)rezajoon نوشته:  دوستان من در هیوستون لیک جکسون ساکن شدم هر کاری داشتید بگید البته با پیام

با سلام خدمت شما هموطن عزیزو دلسوز
من وهمسرم بازنشسته و سنم 55 سال است برای لاتاری 2014 قبول شده ایم خواهشن اول بفرمایید برای مصاحبه در ارمنستان در رابطه با سئوال آفیسر که می گوید برای چه به آمریکا خواهید رفت بهترین جواب به او چیست هرچند که همیشه آرزوی قلبی من بوده که یکروز به آمریکا بروم ضمنا من فوق لیسانس مدیریت صنعتی و30 سال در شرکتهای تولیدی وخدماتی کارکرد ه ام وتصمیم گرفتیم به هیوستون آمده و خانه ای را بدون اثاثه اجاره وخودمان امکانات اولیه را تهیه نماییم آیا شما صلاح می دانید به آنجا بیاییم وکار هم بکنم آیا برای من که رسما وارد آنجا می شوم کار هست یاخیر وضعیت کرایه خانه وخوراک چطور است وآیا شما در زمان ورود ما می توانید مارا راهنمایی فرمایید آیا می توانم ماهیانه 2 الی 3 هزار دلار درآمد داشته باشم با تشکر از شما در در صورت نیاز آیا می توان با شما تماس مستقیم داشته وبه چه طریقی باز هم سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا
(2013-11-18 ساعت 00:15)jafarlari نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 08:26)rezajoon نوشته:  دوستان من در هیوستون لیک جکسون ساکن شدم هر کاری داشتید بگید البته با پیام

من وهمسرم بازنشسته و سنم 55 سال است برای لاتاری 2014 قبول شده ایم خواهشن اول بفرمایید برای مصاحبه در ارمنستان در رابطه با سئوال آفیسر که می گوید برای چه به آمریکا خواهید رفت بهترین جواب به او چیست هرچند که همیشه آرزوی قلبی من بوده که یکروز به آمریکا بروم ضمنا من فوق لیسانس مدیریت صنعتی و30 سال در شرکتهای تولیدی وخدماتی کارکرد ه ام وتصمیم گرفتیم به هیوستون آمده و خانه ای را بدون اثاثه اجاره وخودمان امکانات اولیه را تهیه نماییم آیا شما صلاح می دانید به آنجا بیاییم وکار هم بکنم آیا برای من که رسما وارد آنجا می شوم کار هست یاخیر وضعیت کرایه خانه وخوراک چطور است وآیا شما در زمان ورود ما می توانید مارا راهنمایی فرمایید آیا می توانم ماهیانه 2 الی 3 هزار دلار درآمد داشته باشم با تشکر از شما در در صورت نیاز آیا می توان با شما تماس مستقیم داشته وبه چه طریقی باز هم سپاسگزارم

سلام.قبول شدن شما رو تبريك ميكم.در مورد اينكه تصميم داريد به هيوستون سفر كنيد،خوبه كه بدونيد اين شهر به شهر نفتي شهرت داره و بيشتر كسانيكه در اين زمينه فعاليت داشتند خيلي راحت سر كار رفتند.البته اين شهر يك شهر شلوغي هستش كه اين احتمال كار يافتن رو بيشتر ميكنه.من و همسرم يك سال هست كه از طريق لاتاري به اينجا اومديم.حداقل حقوق اينجا ساعتي ٨ دلار هستش كه شامل كارهاي دست بايين ميشه .حداقل حقوق كه بشه باهاش زندكي كرد حدودا ٢٠٠٠$.ايالت تكزاس جزو ايالتهايي هستش كه ماليات مواد غذايي نداره،در نتيجه هزينه كمتره.كرايه آبارتمان هم بر طبق سايز و محل ميتونه از ماهي ٥٥٠$ به بالا باشه.اكر سوالي داشته باشين كه بتونم كمك كنم در خدمت هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا
دوستان عزیز مهاجرسرایی
کسی برای اجاره منزل یا اتاق در لاگونا هیلز میتونه کمکی به ما بکنه؟
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-18 ساعت 04:30)elihovi نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 00:15)jafarlari نوشته:  

سلام.قبول شدن شما رو تبريك ميكم.در مورد اينكه تصميم داريد به هيوستون سفر كنيد،خوبه كه بدونيد اين شهر به شهر نفتي شهرت داره و بيشتر كسانيكه در اين زمينه فعاليت داشتند خيلي راحت سر كار رفتند.البته اين شهر يك شهر شلوغي هستش كه اين احتمال كار يافتن رو بيشتر ميكنه.من و همسرم يك سال هست كه از طريق لاتاري به اينجا اومديم.حداقل حقوق اينجا ساعتي ٨ دلار هستش كه شامل كارهاي دست بايين ميشه .حداقل حقوق كه بشه باهاش زندكي كرد حدودا ٢٠٠٠$.ايالت تكزاس جزو ايالتهايي هستش كه ماليات مواد غذايي نداره،در نتيجه هزينه كمتره.كرايه آبارتمان هم بر طبق سايز و محل ميتونه از ماهي ٥٥٠$ به بالا باشه.اكر سوالي داشته باشين كه بتونم كمك كنم در خدمت هستم.

دوستان ایالت ومشخصا شهری که برای تهویه مطبوع باشه تو امریکا هسبت ؟ عین اینکه مثلا میگن هر کی تو نفت سابقه داره به تگزاس-هیوستون بیکار نمیمونه
؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: hamid32 ، mohammadg846 ، adonis2006

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان