موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
کسی میتونه تو ایالت ویسکانسین- مدیسن ، برای ورود ما رو راهنمایی کنه؟ چرا هیچ کس اونجا نمیره؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اومدم لس آنجلس منطقه ولی الان هتل هستم هر چی دنبال اتاق می گردم پیدا نمی کنم لطفا اگه کسی هم اتاقی می خواد یا همخونه به من اطلاع بده تا شماره تماس بدم مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما هموطن عزیزو دلسوز
من وهمسرم بازنشسته و سنم 55 سال است برای لاتاری 2014 قبول شده ایم خواهشن اول بفرمایید برای مصاحبه در ارمنستان در رابطه با سئوال آفیسر که می گوید برای چه به آمریکا خواهید رفت بهترین جواب به او چیست هرچند که همیشه آرزوی قلبی من بوده که یکروز به آمریکا بروم ضمنا من فوق لیسانس مدیریت صنعتی و30 سال در شرکتهای تولیدی وخدماتی کارکرد ه ام وتصمیم گرفتیم به هیوستون آمده و خانه ای را بدون اثاثه اجاره وخودمان امکانات اولیه را تهیه نماییم آیا شما صلاح می دانید به آنجا بیاییم وکار هم بکنم آیا برای من که رسما وارد آنجا می شوم کار هست یاخیر وضعیت کرایه خانه وخوراک چطور است وآیا شما در زمان ورود ما می توانید مارا راهنمایی فرمایید آیا می توانم ماهیانه 2 الی 3 هزار دلار درآمد داشته باشم با تشکر از شما در در صورت نیاز آیا می توان با شما تماس مستقیم داشته وبه چه طریقی باز هم سپاسگزارم
[/quote]
سلام . دوست عزیز اگر زبانتون خوب باشه شغل خیلی خوبی میتونید پیدا کنید با در امد بالای ماهی 5 هزار دلار به راحتی و اسون مخصوصا در هیوستون که کار زیاده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخواستم هفته دیگه بیام آمریکا ولی بدلیل نداشتن آدرس نمیدونم چکار کنم چون باید زود برگردم،من بلیط لس آنجلس رو گرفتم،میخواستم بدونم به هر ایالتی که وارد میشیم باید آدرس تو همون ایالت رو بدیم؟آدرس نداشته باشیم مشکلی ایجاد میشه؟کسی آدرسشو بمن میده؟
با تشکر
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-11-28 ساعت 00:21)babinj نوشته: سلام دوستان
من میخواستم هفته دیگه بیام آمریکا ولی بدلیل نداشتن آدرس نمیدونم چکار کنم چون باید زود برگردم،من بلیط لس آنجلس رو گرفتم،میخواستم بدونم به هر ایالتی که وارد میشیم باید آدرس تو همون ایالت رو بدیم؟آدرس نداشته باشیم مشکلی ایجاد میشه؟کسی آدرسشو بمن میده؟
با تشکر
من وگاس هستم وآدرس اگربرای گرین کارت میخواین بهتون میدم .اما ضمانتی برای اینکه صددرصد گرین کارتتون برسه نیست چون تا به حال برای دوتا ازدوستان وخودم آدرس دادیم ودرهرسه گرین کارت همسرهاشون رسیده وگرین کارت خودشون گم شده وناچار شدند برن ایمیگریشن .من هم میتونم آدرس خودم بهت بدم اما اگرگرین کارتت نرسیدویا پست گم شد مسولیت قبول نمیکنم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2013-11-28 ساعت 02:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-28 ساعت 03:18 توسط Saeedv13.)
سلام عزیزان
شما برای دختر تنها که کسیو هم در آمریکا نداره کجا رو پیشنهاد میدین؟ و آیا آدرسی از شما وقت مصاحبه میخوان؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-11-28 ساعت 02:59)Baharehpark نوشته: سلام عزیزان
شما برای دختر تنها که کسیو هم در آمریکا نداره کجا رو پیشنهاد میدین؟ و آیا آدرسی از شما وقت مصاحبه میخوان؟
هرچقدرزبانتون بهترباشه خودش بزرگترین کمک برای شماست وهمه کارهاروخودتون میتونیدانجام بدیدونیازبه هیچکس نیست با این حال باتوجه به بودجه که همراه میاریدمقصدوهدفتون به نتیجه موردنظرمیرسید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بهاره من چنتا سفرنامه خوندم تو مصاحبه پرسیدن که کدوم ایالت میرید اما اینکه ادرس بخوان بی خبرم
لاتاری برنده شدی مصاحبه داری؟
منظورت از کجا بهتره برای اینکار چیه؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-11-28 ساعت 16:16)Baharehpark نوشته: (2013-11-28 ساعت 10:29)elima1980 نوشته: (2013-11-28 ساعت 02:59)Baharehpark نوشته: سلام عزیزان
هرچقدرزبانتون بهترباشه خودش بزرگترین کمک برای شماست وهمه کارهاروخودتون میتونیدانجام بدیدونیازبه هیچکس نیست با این حال باتوجه به بودجه که همراه میاریدمقصدوهدفتون به نتیجه موردنظرمیرسید
من میخوام بدونم که بخوام بیام کارامو بکنم برگردم چقد هزینم میشه؟ کجا بهتره برای این کار؟ توی مصاحبه آدرسی میپرسن ازم که بخوام اونجا برم؟ چون من کسیو ندارم اونجا
شما بهترین کمک براتون همین سایت تمام پاسخهای سوالهاتون درهمین سایت هست وقت بگذارید قلمی وکاغذی تهیه کنید وساعتی برای مطالعه دقیق این سایت ونوت برداری بگذرونید واطلاعات خوبی که همه دوستان جمع آوری کردند ازشهرها وایاتهای مختلف یادداشت کنید بعد براساس همون نوتهایی که برداشتید به یک جمع بندی کلی میرسید که چقدرهزینه دارید.کجا بهتره که برید .وتمام سوالهایی که درذهنتون میگذره خود به خود پاسخ میگیرند.بخشهای مختلف سایت اطلاعات متفاوت ومفیدی داره که به شما دریافتن مقصدووهدفتون به شما کمک میکنند.اینطوری ازاتفاقات ناگواری که برای برخی ازدوستان درنتیجه عدم اطلاعات کافی وآگاهی درگذشته پیش اومده جلوگیری خواهد شد.