کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2013-11-29 ساعت 17:06)Baharehpark نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 21:07)elima1980 نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 16:16)Baharehpark نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 10:29)elima1980 نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 02:59)Baharehpark نوشته:  سلام عزیزان
شما برای‌
هرچقدرزبانتون بهترباشه

چون من کسیو ندارم اونجا

شما بهترین کمک براتون همین سایت تمام پاسخهای سوالهاتون درهمین سایت هست

Shoma khodetoon Vegas Hastin?
Mishe dar mored onja rahmnamaeey konin?
Lot fan
Cheghad irani onja hast?
Keraye otagh?
Amniat?
Merc azizam

دوست عزیز اینجا رو ببین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharehpark ، ojee
(2011-06-22 ساعت 12:33)sunrise نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 11:35)nicole.gemini نوشته:  
(2011-06-21 ساعت 07:35)sunrise نوشته:  سلام دوستان
همسرم داره 7 جولای میاد لس آنجلس من چون هنوز ویزام رو نگرفتم همراهش نیستم برای همین اون باید تا 30 سپتامبر اونجا منتظر بمونه تا ویزای من بیاد و اگر نیومد برگرده. برای همین نمیتونه خونه اجاره کنه. چون وضعیتمون نامعلومه. کسی رو هم نداریم که بره خونشون به نظرتون راه حل همون گرفتن یک متل ارزون قیمته یا خونه مشاعی یا چیزه دیگری کسی سراغ داره. نیاز به کمک در بدو ورود داره.

http://www.haftehbazaar.com/
این سایت یکی از روزنامه های ایرانی لوس آنجلس است، امیدوارم از راه دور و تلفنی بتونی آپارتمانی یا اطاقی برای مدت کوتاه پیدا کنی... اگر سوالی بابت آدرس و محله و ... داشتی میتونم کمکت کنم.....
ممنون دوست عزیز حتمامزاحمتون میشیمSmile
سلام دوست عزیز من نتونستم لینک روزنامه رو باز کنم امکانش هست اسکن بزاری یا لینک دیگه ای بزاری ؟ ممنون میشم
کیس نامبر: ؟؟65
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
محل مصاحبه:ایروان
تاریخ گرفتن ویزا:24 جون
تاریخ رفتن به واشنگتن:12 دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-01 ساعت 10:38)طهرانی نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 12:33)sunrise نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 11:35)nicole.gemini نوشته:  
(2011-06-21 ساعت 07:35)sunrise نوشته:  سلام دوستان
همسرم داره 7 جولای میاد لس آنجلس من چون هنوز ویزام رو نگرفتم همراهش نیستم برای همین اون باید تا 30 سپتامبر اونجا منتظر بمونه تا ویزای من بیاد و اگر نیومد برگرده. برای همین نمیتونه خونه اجاره کنه. چون وضعیتمون نامعلومه. کسی رو هم نداریم که بره خونشون به نظرتون راه حل همون گرفتن یک متل ارزون قیمته یا خونه مشاعی یا چیزه دیگری کسی سراغ داره. نیاز به کمک در بدو ورود داره.

http://www.haftehbazaar.com/
این سایت یکی از روزنامه های ایرانی لوس آنجلس است، امیدوارم از راه دور و تلفنی بتونی آپارتمانی یا اطاقی برای مدت کوتاه پیدا کنی... اگر سوالی بابت آدرس و محله و ... داشتی میتونم کمکت کنم.....
ممنون دوست عزیز حتمامزاحمتون میشیمSmile
سلام دوست عزیز من نتونستم لینک روزنامه رو باز کنم امکانش هست اسکن بزاری یا لینک دیگه ای بزاری ؟ ممنون میشم

دوست عزیز این لینک از آی پی ایران باز نمیشه.باید از اون بد بدا.... استفاده کنی.عمو سعید من نبودم.Cool
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
سلام دوستان عزیز
من اوایل فوریه عازم کالیفرنیا هستم
جای دقیقش هنوز برام مشخص نیست، لس آنجلس، سانفرانسیسکو، سن خوزه، سن دیگو... زیاد برام فرقی نداره.
کسی هست که لطف کنه و در بدو ورود کمکم کنه برای تهیه اتاق یا آپارتمان؟
ممنون می شم بهم پیام یا ایمیل بدین.
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، ojee
سلام ، از دوستان عزیزی که ساکن آمریکا هستند درخواست کمک دارم . من نیاز به آدرس و شماره تلفن آنجا برای ارائه به سفارتخانه ( فرم 230 هنگام مصاحبه ) دارم . از دوستان خیری که علاقه مند کمک هستند درخواست کمک می نمایم . منتظر پاسخ شما عزیزان هستم . متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
همگی خسته نباشید و وقتتون به خیر باشه
راستش من دارم کارامو رو راست میکنم که بیام لس آنجلس ولی دقیق نمیدونم کجای شهر برم بهتره!!؟!
میخوام در این زمینه کمکم کنید که یه محله خوب و آروم دارای امکانات ولی در عین حال ارزون قیمت هم باشه.چه قیمت اجاره خونه و چه هزینه خورد و خوراک
پول دارم با خودم میارم ولی میخوام ماه های اول صرفه جویی کنم تا همه چی دستم بیاد.دنبال خونه که اجارش زیر 400 دلار در ماه باشه
ممنون میشم کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-04 ساعت 04:45)AmirGuitar نوشته:  سلام
همگی خسته نباشید و وقتتون به خیر باشه
راستش من دارم کارامو رو راست میکنم که بیام لس آنجلس ولی دقیق نمیدونم کجای شهر برم بهتره!!؟!
میخوام در این زمینه کمکم کنید که یه محله خوب و آروم دارای امکانات ولی در عین حال ارزون قیمت هم باشه.چه قیمت اجاره خونه و چه هزینه خورد و خوراک
پول دارم با خودم میارم ولی میخوام ماه های اول صرفه جویی کنم تا همه چی دستم بیاد.دنبال خونه که اجارش زیر 400 دلار در ماه باشه
ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز با اجاره زیر ۴۰۰ دلار مگر اینکه بتونید یک اتاق با چند تا همخونه پیدا کنید که اونم بعید میدونم پیدا شه . چون تو لس انجلس و سن فرناندو ولی تا جایی که من دیده م در محله های متوسط استودیو زیر ۸۰۰ دلار پیدا نمیشه . اگر میخواید اینقدر برای زندگیتون هزینه کنید بهتره که به یک شهر ارزونتر برید برای شروع . چون لس انجلس و اکثر شهرهای کلیفرنیا به نسبت شهرهای دیگه امریکا گرون هست . برای شروع با هزینه کمتر یک مهاجر ایرانی میتونه به لاس وگاس ٬ آتلانتا و یا یکی از شهرهای تگزاس فکر کنه . البته خیلی از شهرهای امریکا هستند که هزینه زندگی توشون پایینه ولی اینجاها رو به این دلیل گفتم چون ایرانی به اندازه قابل ملاحظه ای داره که میتونید ازشون راهنمایی بگیرید و اینکه حالت روستایی ندارند . به نظر من لس انجلس برای یک تازه مهاجر که شغلش ربطی به ارتباط با ایرانیها نداره و نمیخواد در جامعه ایرانی سرمایه گزاری کنه و یا شغلش ربطی به فیلمسازی و هالیوود نداره یکی از ریسکیترین آپشنهاست برای شروع مهاجرت ٬مگر اینکه در رشته ای فعالیت داشته باشید که از قبل طبق تحقیقاتتون بدونید که بازار کارش در لس انجلس خوب هست مثل برنامه نویسی کامپیوتر . وگرنه برای کسی که قراره مثلا تو یک فروشگاه کار کنه لس انجلس به دلیل تعداد بالای مهاجر اصلا جای مناسبی نیست چون حتی برای فروشندگی هم کار به سختی پیدا میشه .
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، amin arefi ، nora ، gbtm ، milad_aae ، shadi79 ، romance33 ، mahbube ، frozen mind ، پدی ، مانترا ، qeshmi ، khder ، Farshid22 ، M@hdi
می شه بدون گرفتن گرین کارت به ایران برگشت؟روال اومدنش متوقف نمیشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-05 ساعت 04:43)h15 نوشته:  می شه بدون گرفتن گرین کارت به ایران برگشت؟روال اومدنش متوقف نمیشه؟

نه دوست عزیز، شما میتوانید با خیال راحت به ایران برگردید، من دو هفته بعد از ورود، به ایران برگشتم و گرین کارتم 10 روز بعدش رفت به آدرسی که داده بودم.
در سفر دوم هم بدون نیاز به گرین کارت و فقط با همون ویزای سابق، دوباره وارد آمریکا شدم.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pv-n ، پدی ، Mana Moli ، qeshmi ، kaziar
(2013-12-04 ساعت 00:08)jnouri نوشته:  سلام ، از دوستان عزیزی که ساکن آمریکا هستند درخواست کمک دارم . من نیاز به آدرس و شماره تلفن آنجا برای ارائه به سفارتخانه ( فرم 230 هنگام مصاحبه ) دارم . از دوستان خیری که علاقه مند کمک هستند درخواست کمک می نمایم . منتظر پاسخ شما عزیزان هستم . متشکرم

ایمیلتون رو چک کنید لطفا.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، romance33 ، storagemeter ، aghaghia ، Soap McTavish ، nora ، مانترا ، sadeghifa ، khder ، Farshid22 ، kaziar
سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام برای مدت 3 ماه یه اتاق یا یه خونه اجاره کنم لطفا اگه کسی میتونه ,,به ما کمک کنه
ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، ojee
(2013-12-29 ساعت 17:03)اریوبرزن نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام برای مدت 3 ماه یه اتاق یا یه خونه اجاره کنم لطفا اگه کسی میتونه ,,به ما کمک کنه
ممنون
کجا؟کی؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
دوستان برای مدت تقریبا طولانی (9 ماه) بهترین روش چی هست؟
با هزینه کم؟ همخونه بودن چقدر میتونه هزینه رو پایین بیاره؟
آیا ایرانی هایی هستند که برای این مدت حتی یک اتاق کوچک هم کرایه بدن؟
به این علت میپرسم که فکر نکنم بتونم عرض 9 ماه کاری پیدا کنم که بتونم مستقل خونه بگیرم. متاسفانه یا خوشبختانه کسی رو هم در آمریکا ندارم که برم پیشش به این دلیل میگم خوشبختانه که فامیل معمولا منت خواهد گذاشت در آینده. در فیلم ها دیدم که حتی خود دانشجوهای آمریکایی تو خونه چند نفری زندگی میکنن. کسی در این باره چیزی میدونه؟
هر کسی میتونه و از دستش بر میاد پیغام بزاره... امیدوارم بتونم جبران کنم.... البته تا رسیدن من به آمریکا ممکنه شش ماه تا یکسال طول بکشه. در این مدت اطلاعات خوبی از دوستان میشه بدست آورد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-08 ساعت 02:03)saeedgoogle نوشته:  دوستان برای مدت تقریبا طولانی (9 ماه) بهترین روش چی هست؟
با هزینه کم؟ همخونه بودن چقدر میتونه هزینه رو پایین بیاره؟
آیا ایرانی هایی هستند که برای این مدت حتی یک اتاق کوچک هم کرایه بدن؟
به این علت میپرسم که فکر نکنم بتونم عرض 9 ماه کاری پیدا کنم که بتونم مستقل خونه بگیرم. متاسفانه یا خوشبختانه کسی رو هم در آمریکا ندارم که برم پیشش به این دلیل میگم خوشبختانه که فامیل معمولا منت خواهد گذاشت در آینده. در فیلم ها دیدم که حتی خود دانشجوهای آمریکایی تو خونه چند نفری زندگی میکنن. کسی در این باره چیزی میدونه؟
هر کسی میتونه و از دستش بر میاد پیغام بزاره... امیدوارم بتونم جبران کنم.... البته تا رسیدن من به آمریکا ممکنه شش ماه تا یکسال طول بکشه. در این مدت اطلاعات خوبی از دوستان میشه بدست آورد.
درماه چقدرمیخوای هزینه کنی؟چقدربودجه به همراه داری؟وهدف وبرنامه وشهرموردنظرت کجاست؟مجردیامتاهل؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، farzaam3
(2013-12-03 ساعت 18:41)mamalino10 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من اوایل فوریه عازم کالیفرنیا هستم
جای دقیقش هنوز برام مشخص نیست، لس آنجلس، سانفرانسیسکو، سن خوزه، سن دیگو... زیاد برام فرقی نداره.
کسی هست که لطف کنه و در بدو ورود کمکم کنه برای تهیه اتاق یا آپارتمان؟
ممنون می شم بهم پیام یا ایمیل بدین.

سلام به دوستان عزیز ...من هم شبیه این دوستمون عازم هستم ....آیا کسی میتونه در تهیه آپارتمان و خونه کمکم کنه؟ سپاسگزارم لطفا بهم پیام بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Baharehpark ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان