کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
سلام بچه ها ما ماه اینده داریم میایم سن حوزه آیاکسی هست به ما کمک کنه..
پاسخ
تشکر کنندگان: rainyboy
(2014-04-09 ساعت 11:37)ellaheh ghodrat نوشته:  سلام بچه ها ما ماه اینده داریم میایم سن حوزه آیاکسی هست به ما کمک کنه..

منم دارم میام سن خوزه Big Grin یکی بیاد حمایت کنه Shy

پاسخ
تشکر کنندگان:
علیرغم اینکه ایرا نیان زیادی توی سانفرانسیسکو وسن حوزه هستند ولی چرا تاپیک فعالی برای این شهرها وجود نداره !؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من در اورنج کانتی شهر lake forest هستم اگه کسی راجع به اینورا اطلاعاتی خواست خوشحال میشم کمک کنم
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-02-26 ساعت 10:25)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 18:39)Reza20002 نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 13:45)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 07:12)AmirGuitar نوشته:  ممنون ار دوستانی که راهنمایی میکنن
اگه لطف کنین بگین چه ایالتی کم خرج تره و برای اول مهاجرت بهتره و این جور چیزا ممنون میشم
من الان دارم برای گرفتن ویزا به ترکیه میرم و چند ماه بعد به امید خدا آمریکا

دوست عزیز اول از همه اگر کسی که اونجا بشه روش حساب کرد رو دارید بهتر از اونجا شروع کنید و گرنه بسته به پیدا کردن کار داره ! هرشهری که توش کار پیدا کنید هزینه هاتون در میاد ودر کل میگن تگزاس ،هیوستون ارزونتره ولی گرماش ازار دهندست

همه میگن گرمای هیوستون آزار دهندس اما دیاگرام ها نشون می دن که از 40 درجه بالاتر نمی ره!!!

شاید، ولی من با چندین نفر از بچه های اونجا صحبت کردم این موضوع گرمارو خیلی اشاره کردند ، اطلاعی در مورد دیاگرامها ندارم
حرف شما درسته اما مشکله هوای هیوستون اینه که نزدیک آبه و هوای به شدت شرجی داره. توای تگزاس آستین آب و هوای بهتر و طبیعت زیباتری داره و بزرگیو شلوغی هیوستون رو نداره.

پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، romance33
دوستان من در حال حاضر آستین، تگزاس زندگی‌ میکنم و هر کمکی‌ ازم بر بیاد در خدمت هستم، بهم پیغام بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، romance33 ، vahidhm ، hamedara ، lighter ، miyu
من به شخصه هنوز وارد خاک آمریکا نشدم. اما از همین الان هیچ احساس تنهایی نمیکنم. به خاطر داشتن دوستانی مثل شما که تا این به کسانی که حتی نمیشناسید محبت دارید. ممنونم از همتون دوستان عزیزم
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، lighter ، qeshmi ، Leila Amricaie
دوستان خوب نادیده، بابت تمام مهربانی هایتان ازتون سپاسگذارم از اینکه بعد از رفتنتون به فکر کمک به دوستای دیگتون هستین ممنونم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
(2014-04-11 ساعت 00:20)aram7x نوشته:  سلام
من در اورنج کانتی شهر lake forest هستم اگه کسی راجع به اینورا اطلاعاتی خواست خوشحال میشم کمک کنم

سلام
عذر میخوام میشه بهم کمک کنین تا یک سری اطلاعات مورد نیازم رو ازتون بگیرم Sad؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
اگه سوال عمومی هستش که بپرسین راهنمایی کنم ،اگه خصوصی هستش پیغام بدین

(2014-04-15 ساعت 17:04)dani el نوشته:  

سلام
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-15 ساعت 23:29)aram7x نوشته:  سلام

(2014-04-15 ساعت 17:04)dani el نوشته:  

سلام
مرسی ممنون ارام
خب من داخل این وبسایت در حال خوندنم و خوندنش برام تبدیل به یک سرگرمی هم شده حتی Shy
بیست و سه سالمه و لیسانس حقوق هستم و عمه ی خودم امسال از طریق وکیل مهاجرتی رامین دلاوری قرار هست به امریکا سفر کنه و اونجا ترتیب باز کردن یک رستوران ایرانی و محلی رو بدن.. من هم قرار بود تو این سفر همراهشون باشم که بخاطر نداشتن کارت پایان خدمت مجبور شدم برنامم رو بیست و یک ماه عقب بندازم..
سوالی که دارم اینه که بعد از دوسال عمه ی من میتونه من رو ببره پیش خودش و طی این دو سال مسایل اقامتیش حل میشه ؟ چون تا جایی که من فهمیدم اکثر بچه ها از طریق لاتاری تونستن برن.. فعلا در این حد میخوام بدونم ارام جان مرسی Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-16 ساعت 15:50)dani el نوشته:  

(2014-04-15 ساعت 17:04)dani el نوشته:  [quote='aram7x' pid='477382' dateline='1397159449']
سلام

سلام
9
مرسی ممنون ارام
خب من داخل این وبسایت در حال خوندنم و خوندنش برام تبدیل به یک سرگرمی هم شده حتی Shy
بیست و سه سالمه و لیسانس حقوق هستم و عمه ی خودم امسال از طریق وکیل مهاجرتی رامین دلاوری قرار هست به آمریکا سفر کنه و اونجا ترتیب باز کردن یک رستوران ایرانی و محلی رو بدن.. من هم قرار بود تو این سفر همراهشون باشم که بخاطر نداشتن کارت پایان خدمت مجبور شدم برنامم رو بیست و یک ماه عقب بندازم..
سوالی که دارم اینه که بعد از دوسال عمه ی من میتونه من رو ببره پیش خودش و طی این دو سال مسایل اقامتیش حل میشه ؟ چون تا جایی که من فهمیدم اکثر بچه ها از طریق لاتاری تونستن برن.. فعلا در این حد میخوام بدونم ارام جان مرسی Shy
[/quot
دوست عزیز نمی خوام شما رو نگران کنم ولی این وکیلی که اسم بردی تونست برای عمه ی شما ویزا بگیره ؟ برای ما که کاری نکرد فقط یه سفر به ایتالیا فرستاد ومدارک ما خیلی ناقص بودن ونتونستیم حتی مصاحبه کنیم که خدا رو شکر وگرنه شاید مانع گرفتن ویزای یه ضرب ما میشد وبعدا متوجه شدیم که حرف هایی ایشون زیاد با واقعیت جور نیست .البته ما در لاتاری برنده شدیم و تونستیم بریم آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: qeshmi
(2014-04-16 ساعت 19:14)shoshina نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 15:50)dani el نوشته:  

(2014-04-15 ساعت 17:04)dani el نوشته:  [quote='aram7x' pid='477382' dateline='1397159449']
سلام

سلام
9
مرسی ممنون ارام
بیست و سه سالمه و لیسانس حقوق هستم و عمه ی خودم امسال از طریق وکیل مهاجرتی رامین دلاوری قرار هست به آمریکا سفر کنه و اونجا ترتیب باز کردن یک رستوران ایرانی و محلی رو بدن.. من هم قرار بود تو این سفر همراهشون باشم که بخاطر نداشتن کارت پایان خدمت مجبور شدم برنامم رو بیست و یک ماه عقب بندازم..
[/quot
دوست عزیز نمی خوام شما رو نگران کنم ولی این وکیلی که اسم بردی تونست برای عمه ی شما ویزا بگیره ؟ برای ما که کاری نکرد فقط یه سفر به ایتالیا فرستاد ومدارک ما خیلی ناقص بودن ونتونستیم حتی مصاحبه کنیم که خدا رو شکر وگرنه شاید مانع گرفتن ویزای یه ضرب ما میشد وبعدا متوجه شدیم که حرف هایی ایشون زیاد با واقعیت جور نیست .البته ما در لاتاری برنده شدیم و تونستیم بریم آمریکا

سلام .

نه هنوز کار تو مراحل مقدمتیش البته پول رو فرستادیم.

قراره اول یک مصاحبه تو سفارت آمریکا در بلژیک داشته باشن بد دوباره برگردن ایران و یک سال بد به آمریکا بیان

ما واقعا نمیدونیم که باید بهش اعتماد میکردیم یا نه ولی‌ حالا که پول رو براشون واریز کردیم میخوایم تا تهش بریم.. پس تأییدش نمی‌کنین ؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيز قراره چه نوع ویزایی بگیره ؟؟ برای ما توریستی بود گفتم رفتیم ایتالیا وتا در سفارت رفتیم ولی ایشون مدام درحال تغییر منشی بود وتمام اطلاعات شخصی مربوط به ما رو اشتباه وغلط وارد کرده بود.دوست عزیر از مطرح کردن این موضوع فقط میخوام که حواست جمع باشه واشتباه نکنی در ضمن ما تو امریکا تبلیغات این اقا رو تو فروشگاه های ایرانی دیدیم وایشون مشاور مهاجرت هستند نه وکیل .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza
دوست عزیز نمیخوام دلتو خالی کنم.اما هرچی این رامین دلاوری میگه باور نکن همش دروغه.7000 هزار دلار پول ناقابل مارو بالا کشید.باور کن راسته.بیشتر تحقیق کن.بیشتر.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shoshina ، behfaza ، Rock ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان