کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2014-04-17 ساعت 04:37)mahdibashoma نوشته:  مرسی ممنون ارام
خب من داخل این وبسایت در حال خوندنم و خوندنش برام تبدیل به یک سرگرمی هم شده حتی Shy
بیست و سه سالمه و لیسانس حقوق هستم و عمه ی خودم امسال از طریق وکیل مهاجرتی رامین دلاوری قرار هست به آمریکا سفر کنه و اونجا ترتیب باز کردن یک رستوران ایرانی و محلی رو بدن.. من هم قرار بود تو این سفر همراهشون باشم که بخاطر نداشتن کارت پایان خدمت مجبور شدم برنامم رو بیست و یک ماه عقب بندازم..
سوالی که دارم اینه که بعد از دوسال عمه ی من میتونه من رو ببره پیش خودش و طی این دو سال مسایل اقامتیش حل میشه ؟ چون تا جایی که من فهمیدم اکثر بچه ها از طریق لاتاری تونستن برن.. فعلا در این حد میخوام بدونم ارام جان مرسی Shy

منم نمیخوام ناراحتتون کنم ولی فکر نمیکنم 5 درصد هم به به پول یا ویزاتون برستید..ایشون از یکی از اعضای همین سایت کلی به عنوان ویزا خورد و رفت ..
[/quote]
بخدا از ما حدود پنجاه ملیون تومن تاحالا گرفته.
خیلی نگران شدم الان. شانسمونو امتحان میکنیم Shy
شمام لاتاری بردین .. ؟

(2014-04-17 ساعت 05:16)alireza62 نوشته:  دوست عزیز نمیخوام دلتو خالی کنم.اما هرچی این رامین دلاوری میگه باور نکن همش دروغه.7000 هزار دلار پول ناقابل مارو بالا کشید.باور کن راسته.بیشتر تحقیق کن.بیشتر.

یعنی نه برای مصاحبه رفتین نه هیچ ؟ از ما نفری حدود سیزده ملیئن تاحالا گرفته Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-17 ساعت 00:31)shoshina نوشته:  دوست عزيز قراره چه نوع ویزایی بگیره ؟؟ برای ما توریستی بود گفتم رفتیم ایتالیا وتا در سفارت رفتیم ولی ایشون مدام درحال تغییر منشی بود وتمام اطلاعات شخصی مربوط به ما رو اشتباه وغلط وارد کرده بود.دوست عزیر از مطرح کردن این موضوع فقط میخوام که حواست جمع باشه واشتباه نکنی در ضمن ما تو آمریکا تبلیغات این اقا رو تو فروشگاه های ایرانی دیدیم وایشون مشاور مهاجرت هستند نه وکیل .

شوشینا جان ما دیگه اقدام کردیم.. الان فقط خدا باید بخیر کنه Sad
شهریور قرار مصاحبه گذاشتیم..
نمیدونم چی پیش میاد برامون
پاسخ
تشکر کنندگان: shoshina
آفرین.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-17 ساعت 18:13)dani eهنوز id=480402 نوشته:
(2014-04-17 ساعت 00:31)shoshina نوشته:  دوست عزيز قراره چه نوع ویزایی بگیره ؟؟ برای ما توریستی بود گفتم رفتیم ایتالیا وتا در سفارت رفتیم ولی ایشون مدام درحال تغییر منشی بود وتمام اطلاعات شخصی مربوط به ما رو اشتباه وغلط وارد کرده بود.دوست عزیر از مطرح کردن این موضوع فقط میخوام که حواست جمع باشه واشتباه نکنی در ضمن ما تو آمریکا تبلیغات این اقا رو تو فروشگاه های ایرانی دیدیم وایشون مشاور مهاجرت هستند نه وکیل .

دوست من اگه می تونی پولتو پس بگیر .لابد به شما گفته با کسی این موضوع رو مطرح نکنید همون حرفایی که به ما می زد .
به هر حال شما هنوز مصاحبه نرفتین و عملا ایشون برای شما کاری نکرده .دوست من این اقا شیاده .

ان شالله که موفق باشی .دیگه تصمیم با شماست .Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، romance33 ، qeshmi
دوست عزیز این آقا کلاهبرداری بیش نیست.این آقا وکیل هم نیست فقط سره مردمو کلاه میذاره .دوستان بیاین اطلاع رسانی کنین.من میتونم چک هایی که بهش دادم رو براتون اسکن کنم.فقط وقت سفارت میگیره که هر ادمی هم میتونه خودش انجام بده.فقط دروغ میگه.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: shoshina ، دخترمهربون ، behfaza ، Ali Sepehr ، romance33 ، khder ، Rock ، kaziar
(2014-04-17 ساعت 21:59)shoshina نوشته:  
(2014-04-17 ساعت 18:13)dani eهنوز id=480402 نوشته:

دوست من اگه می تونی پولتو پس بگیر .لابد به شما گفته با کسی این موضوع رو مطرح نکنید همون حرفایی که به ما می زد .
به هر حال شما هنوز مصاحبه نرفتین و عملا ایشون برای شما کاری نکرده .دوست من این اقا شیاده .

ان شالله که موفق باشی .دیگه تصمیم با شماست .Shy

میدونم سرمون کلاه رفت.. مارو وصل کرده به یه اقایی به نام رحیم.. پولم فکر نمیکنم پس بدن.. ای بابا
پاسخ
تشکر کنندگان: shoshina
(2014-04-18 ساعت 01:06)alireza62 نوشته:  دوست عزیز این آقا کلاهبرداری بیش نیست.این آقا وکیل هم نیست فقط سره مردمو کلاه میذاره .دوستان بیاین اطلاع رسانی کنین.من میتونم چک هایی که بهش دادم رو براتون اسکن کنم.فقط وقت سفارت میگیره که هر ادمی هم میتونه خودش انجام بده.فقط دروغ میگه.

خالا که کار از کار گذشته.. دوستان اگه ممکنه حالا راهنمایی کنین چه حرفایی داخل سفارت زده بشه بهتره..؟ عکهی من سوپر وایزر دئتا بیمارستان هستن.. شوهرشون بازنشسته.. پسر بزرگشون بخش ازمایشگاه بیمارستان کار میکنن و پسر کوچیکش بیکار.. ااطلاعاتی دارین لطفا بهم بگین شاید بشه جلوی بر باد رفتن این پولو گرفت Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون
اسم این وکیلی که گفتی‌ را تو گوگل و یاهو سرچ کن. خیلی‌ چی‌‌ها ازش پیدا میکنی‌. همچنین تو ف‌‌‌ای س ب و.و ک هم خیلی‌ بد معرفی‌ شده. یک سر بزن،
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shoshina
(2014-04-22 ساعت 08:04)mazlom khanom نوشته:  اسم این وکیلی که گفتی‌ را تو گوگل و یاهو سرچ کن. خیلی‌ چی‌‌ها ازش پیدا میکنی‌. همچنین تو ف‌‌‌ای س ب و.و ک هم معرفی‌ شده. یک سر بزن،

منم مدتها پیش میخاستم ازطریق ایشون اقدام کنم ولی به خاطر این مسایل باهاش قرداد نبستم مگرنه قراردادم برام ایمیل کرده بود ...
بایه دوستی درآمریکا حرف میزدم که میگفت اصلا این بابا وکیل مهاجرت نیست ویه مشاوره ...که خیلی برام عجیب بود که تااین حد یه نفربه مردم دروغ بگه...
ولی درکل نمیدونم آخرش چی خاهد شد.هرروزم به تعدادنفراتی که باهاش قرارداد میبندن بیشتر میشه !!!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shoshina
در رابطه با رامین دلاوری که ادعا میکنه کالیفرنیاست دوستان کسی هست که از ایشون بیشتر اطلاعات داشته باشه برا ما که درایرانیم تا بیشتر باهاش آشنا بشیم ،اینکه دفترش کجاست و نیتش چیه واگه کلاهبرداره چرا تاحالا هنوز فلنگو نبسته بره و......
وآیا کاری از دستش برمیاد که آدم رو با ویزا وارد آمریکا کنه وبراش اقامت بعداز 3 ماه بگیره ؟؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 18:18)pey.com نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 08:04)mazlom khanom نوشته:  اسم این وکیلی که گفتی‌ را تو گوگل و یاهو سرچ کن. خیلی‌ چی‌‌ها ازش پیدا میکنی‌. همچنین تو ف‌‌‌ای س ب و.و ک هم خیلی‌ بد معرفی‌ شده. یک سر بزن،

منم مدتها پیش میخاستم ازطریق ایشون اقدام کنم ولی به خاطر این مسایل باهاش قرداد نبستم مگرنه قراردادم برام ایمیل کرده بود ...
بایه دوستی درآمریکا حرف میزدم که میگفت اصلا این بابا وکیل مهاجرت نیست ویه مشاوره ...که خیلی برام عجیب بود که تااین حد یه نفربه مردم دروغ بگه...
ولی درکل نمیدونم آخرش چی خاهد شد.هرروزم به تعدادنفراتی که باهاش قرارداد میبندن بیشتر میشه !!!!!!!!!!!
به نظر من ازش شکایت کنی‌ بهتره. در بعضی‌ سایت‌ها نوشته که با اون‌ها تماس بگیرید و شکایت نامه بنویسید. به نظر من به پلیس ایران خبر بده.
اگر هم کسی‌ ازتان پول خواست که شکایت نامه براتون بنویسه باز اعتماد نکیند و پول ندید. فقط به پلیس ایران خبر بدید. حداقل تو اخبار یا تلویزیون میگن و هم مردم کمک میکنند تا پیداش کنند.
شاید هم اصلا تو پاکستان و یا افغانستان یا یک کشور آفریقایی باشه,دروغی گفته که آمریکا است. در آمریکا از هر چند وقت تو تلویزیون نشون میده که کلاهبرداران اینترنتی چطوری با حیله خودشون را از کشور دیگه جا میزندبه پلیس ایران اعتماد کنید، شما که پولتون را از دست دادید جایی‌ هم که نتونستید برید، حداقل به پلیس بگید, نگفتن شما باعث می‌شه که این جور آدم‌ها بیشتر و راحتتر کلاهبرداری کنند. شما هم یک آدم هستید و اسیر وسوسهٔ شدید و مالتان را بردند. شما مقصر نیستید. کسی‌ که از اعتماد شما سؤ استفاده کرده گناه کار است.من جای شما باشم به هم جا خبر میدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، shoshina
امروزه بازار کلاه برداریهای قانونی به مراتب پر طرفدارتر و فراگیرتر شده و عامل اصلی باخت در اینگونه موارد نا آگاهی و سادگی مخاطب !
مهمترین عامل در اینگونه کلاه برداریها هم زبانی هست !! آیا شما به یک به اصطلاح وکیل یا مشاور اهل شیلی ، مکزیک ، آلمان ، ترکیه و یا هر ملیتی غیر از ملیت خودتون اعتماد میکنید؟و بهش پول میدین؟ هرگز ، چون نمیفهمید چی میگه ، والا از این ملیتها هم در اینترنت و شبکه های محلی تلویزیونی خودشون کم نیستن!
عامل دوم هوس انگیز بودن مقصد شماست و باعث میشه اسمش که میاد قند تو دلتون آب بشه و یاد فخری که در آینده به باجناق ، جاری ، مادر شوهر و همسایه خواهید فروخت میافتین !! اگر کسی بگه من شما رو با 100 دلار میبرم آنگولا آیا موافقت میکنین ؟
عامل بعدی اینه که شما به قوانین کشوری که مشاور یا وکیل شما ، ساکن یا تبعه اون هست آگاهی ندارین و چون زبان نمیدونید امکان تحقیق هم ندارین
چه بسا قبول مسئولیت کاری در یه کشوری قانونی و همون کار بر اساس قوانین کشور دیگه خلاف باشه !!
ابزاری هم ندارید تا در صورت تحمیل ضرر و زیان و کلاه برداری بتونید شکایت کنید و طرف رو بگیرین
در اکثر موارد از این دست ، ویزای مهاجرتی ، سرمایه گذاری ، کاری و غیره وکیل و موکل اصلا همدیگه رو نمیبینن ، جلسه مشورتی حضوری هم ندارن و قرارداد معتبری هم امضاء نمیکنن و اگر هم چند برگ کاغذی به زبان انگلیسی امضاء کنن گذشته از اینکه جائی ثبت نمیشه، اصلا معلوم نیست در صورت بروز اختلاف شما تابع قوانین کدوم کشور هستید؟!!
در هر تجارتی ( کالا و خدمات )در سطح بین المللی و بین تبعه های ملیتهای مختلف با شما ، بخش بازرگانی و حقوقی سفارت خانه ایران در اون کشور وظیفه داره تا درصورت مراجعه شما اطلاعات ، شرایط و قوانین کشور هدف رو در اختیار شما بگذاره که نمیذاره و اصلا تحویلتون نمیگیرن !! ویا بخش بازرگانی و حقوقی سفارت کشور هدف در ایران نیز وظیفه داره تا به شما اطلاعات بده که البته به داخل راهتون نمیدن پس بیخود سعی نکنید!!
پس دوستان لطفا به هیچ کس اعتماد نکنیدو وارد این قبیل بازیها نشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
(2014-04-15 ساعت 01:42)mahdibashoma نوشته:  دوستان من سن فرناندو ولی(لس آنجلس ) هستم ..اگر از دوستان کمکی نیاز داشتن خوشحال میشم تماس بگیرید .. Smile

من تازه به لوس أنجلس امده ام .درمورداجاره ابارتمان يك خوابه در فرناندو ولي راهنمايي مي خواستم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 21:56)mazlom khanom نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 18:18)pey.com نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 08:04)mazlom khanom نوشته:  اسم این وکیلی که گفتی‌ را تو گوگل و یاهو سرچ کن. خیلی‌ چی‌‌ها ازش پیدا میکنی‌. همچنین تو ف‌‌‌ای س ب و.و ک هم خیلی‌ بد معرفی‌ شده. یک سر بزن،

به نظر من ازش شکایت کنی‌ بهتره. در بعضی‌ سایت‌ها نوشته که با اون‌ها تماس بگیرید و شکایت نامه بنویسید. به نظر من به پلیس ایران خبر بده.
اگر هم کسی‌ ازتان پول خواست که شکایت نامه براتون بنویسه باز اعتماد نکیند و پول ندید. فقط به پلیس ایران خبر بدید. حداقل تو اخبار یا تلویزیون میگن و هم مردم کمک میکنند تا پیداش کنند.
شاید هم اصلا تو پاکستان و یا افغانستان یا یک کشور آفریقایی باشه,دروغی گفته که آمریکا است. در آمریکا از هر چند وقت تو تلویزیون نشون میده که کلاهبرداران اینترنتی چطوری با حیله خودشون را از کشور دیگه جا میزندبه پلیس ایران اعتماد کنید، شما که پولتون را از دست دادید جایی‌ هم که نتونستید برید، حداقل به پلیس بگید, نگفتن شما باعث می‌شه که این جور آدم‌ها بیشتر و راحتتر کلاهبرداری کنند. شما هم یک آدم هستید و اسیر وسوسهٔ شدید و مالتان را بردند. شما مقصر نیستید. کسی‌ که از اعتماد شما سؤ استفاده کرده گناه کار است.من جای شما باشم به هم جا خبر میدم.
دوست عزیز ایشون در لس آنجلس منطقه سن فرناندو ولی آفیس دارند و حتی گهگاهی در مجله های ایرانی اینجا آگهی استخدام هم میده با تیترهای جذب کننده مخصوصا برای کسانی که تازه به این کشور اومدن و شدیدا جویای کار هستند.تیمی هم که برای ایشون کار میکنن و مخ ملت رو با دروغ پر میکنن برای ساعتی 8 9 دلار و نهایت ماهی 500 دلار پورسانت ذره ای وجدان ندارن حال اونکه میدونن حرفاشون دروغی بیش نیست. فیلم برداریش هم توی آفیسش انجام میده و روی آنتن با ساین زنده پخش میشه که در اصل ضبط شده هست و از همین پول ملت یه کانال 24 ساعته واسه خودش خریده که فول تایم به کلاه برداریش ادامه بده. به هر حال آنچه مسلمه ایشون کلاه برداری بیش نیست ولی تعجب من از اینست که چرا ملت ما بدون هیچگونه تحقیقی به پشتوانه یه فایل pdf قرارداد کلی پول بیزبون به حساب این آقا واریز میکنن در حالی که میدونن دستشون به هیچ جایی بند نیست. امیدوارم کمی سطح آگاهی مردم بیشتر بشه و براحتی به هر کس و ناکسی اعتماد نکنن.بنده خبر دارم برای ثبت نام لاتاری از ملت 100 تا 200 هزار تومان میگرفتن ایشون و البته خیلیها هم پرداخت میکردن.اینم بگم پلیس اینجا بدلیل اینکه شکایت قانونی و ثبت شده از این آقا نداره نمیتونه خب رسیدگی کنه ، شکایت از طرف اون بنده های خدایی هست که نهایتا تا ایتالیا برای یه مصاحبه سر کاری اومدن و برگشتن و هیچگاه پاشون به آمریکا باز نشده. لحظه ای به روزی فکر کردم که نه اینترنت بود و نه گوگل . بیشتر یه خودمون بیایم و نذاریم شکم یه همچین دزدایی روز به روز گنده تر بشه...والسلام
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، pey.com ، behfaza ، philter ، shoshina ، mazlom khanom ، Rock ، el333 ، lighter ، Farshid22 ، kaziar
اگر شکایت رسمی‌ بکنند، پلیس ایران به آمریکا خبر میده . اون جا میگیرند میدازند زندان سیتیزن یا گرین کارتی باشه همه چی‌ را ازش پس میگیرند بعده تحمل چندین دهه زندان از آمریکا برای همیشه بیرونش میکنند.پلیس آمریکا خیلی‌ در مورد قاچاقچی‌ها وشیاد‌ها حساس است،
من توصیه می‌کنم از چیزی نتریسید
هم کسانی‌ که شکایت دارند، هم با هم یک روز تعیین کنید هر کدامتان یک نامه به این سایت  ها بفرستید.متن نامه را به انگلیسی‌ بنویسید، و بخش contact را پیدا کنید تو این سایت‌ها به باهم بفرستید.
‏http://www.gov.ca.gov/home.php
‏http://www.uscis.gov/avoid-scams/report-immigration-scams

اسم آدرس هر چی‌ دارید ازش را ضمیمه امیل  کنید
تعداد نامه اگر زیاد باشه و در یک روز برسه اثرش از نامه‌هایی‌ که تک تک میاد خیلی‌ بیشتر است.از هیچی‌ نترسید. هیچ اتفاقی‌ برای شما نمیفته. فقط باهم باشید، به پلیس ایران هم گروهی شکایت نامه بنویسید، تو آمریکا به بالای ۱۰۰$ کلاه برداری خیلی‌ زود رسیدگی میکنند. چون این جا کسی‌ پول مجانی‌ نمیتونه در بیاره. پس اگر به خودتون رحم نمی‌کنید به پولی‌ که قرار بود روزی زن بچه تا ن باشه رحم کنید. شکایت کنید.چطوری میتونید از گلوی زن و بچه تا ن ببرید بدهید به  یک گردن کلفت شیاد‪.‬
از دوستان دیگه هم اگر جایی‌ را میشناسند که میشه شکایت کرد بنویسند. پلیس همه ایالت‌ها را در جر یان بزارید.حتی اگر فکر می‌کنید اون جا نیست. نذارید با عوض کردن ایالتش از شما فرار کنه. به نماینده همه ایالت‌های آمریکا نامه‌های دستجمعی بنویسید. از پلیس ایران هم کمک بخواهید.
عکس و اسم برنامه‌ش توTV و شرکتی که حمایتش می‌کنه را هم تو نامه تان بنویسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، behfaza ، qeshmi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان