کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
با سلام و عرض ادب
بنده و خانمم از برندگان لاتاری 2014 میباشیم و در شهریور 1393 (سپتامبر 2014 ) قرار است اینشاالله به هیوستون تگزاس مهاجرت کنیم با توجه باینکه بنده بی کس هستم اگر کسی میتواند منزل قیمت مناسب و یا بصورت شراکتی اقدام نماییم تمایل خود را اعلام مینمایم ضمنا من 55 سال سن و فعال ونیز اهل دود ویا الکل نیز نمیباشم ضمنا برای ورودمان در فرودگاه هیوستون هم بدلیل ناآگاهی به شرایط آنجا واقعا مشکل دارم تو را بخدا اگر امکان مساعدت باشد ممنون و برای همه عمرم از شما سپاسگزارم مطمنا کمک شما بی پاسخ نخواهد ماند
پاسخ
تشکر کنندگان:
تروخدا گول این کلاهبردارها رو نخورید من نمیدونم چرا کسی شکایت نمیکنه تو دوره ما یعنی سال 2010-2011 بچه های مهاجرسرا میگفتن که پلیس دنبال این رامین دلاوریه و این آقا فراریه نمیدونم چی شده که بازم سرو کله اش پیدا هست و همچنان داره کلاهبرداری میکنه چند ماه پیش خواهرزاده شوهرم زنگ زد به ما که یه وکیل مهاجرتی به اسم رامین دلاوری گفته 11 میلیون بهش بدم تضمینی یکماهه برای من ویزای آمریکا رو میگیره من بهش گفتم که این آقا کلاهبرداره ولی باز از ما خواهش کرد که به دفتر این کلاهبردار زنگ بزنیم و حرف بزنیم شوهرم زنگ زد و گفت شما چنین کاری میکنید خانومه گفت آره ما تضمینی یکماهه براش ویزا میگیریم میبریمش بلژیک مصاحبه شوهرم گفت خوب اگه اف بی آی چک بخوره چی و .... خلاصه کلی حرف زدن و خانومه وقتی دید شوهر من از روند مصاحبه و ویزا گرفتن برای آمریکا و غیره اطلاعات کامل داره و این خانوم هرچی میگه شوهرم جوابشو میده و تو آمریکا هم زندگی میکنه کلا حرفشو 180 درجه عوض کرد و گفت ما تضمین نمیکنیم که حتما ویزا بگیره ما براش یه وقت مصاحبه میگیریم بقیش به خودش مربوطه به ما ربطی نداره شوهرم گفت 11 میلیون بده شما براش وقت مصاحبه بگیرید خودش دستش کجه وقت مصاحبه بگیره آخرش زنه کلا مغلطه کرد و تلفن رو قطع کرد البته همون وقت مصاحبه هم که میگه رو معمولا نمیگیرن خلاصه حواستون باشه اینها صدر صد نه هزار در صد کلاهبردارن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، Ali Sepehr ، Rock ، shoshina ، tabassom ، rajabi1354 ، lighter ، Farshid22 ، noobnoobi ، kage.omid ، moony ، alborz2012
(2014-04-23 ساعت 22:56)mazlom khanom نوشته:  اگر شکایت رسمی‌ بکنند، پلیس ایران به آمریکا خبر میده . اون جا میگیرند میدازند زندان سیتیزن یا گرین کارتی باشه همه چی‌ را ازش پس میگیرند بعده تحمل چندین دهه زندان از آمریکا برای همیشه بیرونش میکنند.پلیس آمریکا خیلی‌ در مورد قاچاقچی‌ها وشیاد‌ها حساس است،
من توصیه می‌کنم از چیزی نتریسید
هم کسانی‌ که شکایت دارند، هم با هم یک روز تعیین کنید هر کدامتان یک نامه به این سایت  ها بفرستید.متن نامه را به انگلیسی‌ بنویسید، و بخش contact را پیدا کنید تو این سایت‌ها به باهم بفرستید.
‏http://www.gov.ca.gov/home.php
‏http://www.uscis.gov/avoid-scams/report-immigration-scams

اسم آدرس هر چی‌ دارید ازش را ضمیمه امیل  کنید
تعداد نامه اگر زیاد باشه و در یک روز برسه اثرش از نامه‌هایی‌ که تک تک میاد خیلی‌ بیشتر است.از هیچی‌ نترسید. هیچ اتفاقی‌ برای شما نمیفته. فقط باهم باشید، به پلیس ایران هم گروهی شکایت نامه بنویسید، تو آمریکا به بالای ۱۰۰$ کلاه برداری خیلی‌ زود رسیدگی میکنند. چون این جا کسی‌ پول مجانی‌ نمیتونه در بیاره. پس اگر به خودتون رحم نمی‌کنید به پولی‌ که قرار بود روزی زن بچه تا ن باشه رحم کنید. شکایت کنید.چطوری میتونید از گلوی زن و بچه تا ن ببرید بدهید به  یک گردن کلفت شیاد‪.‬
از دوستان دیگه هم اگر جایی‌ را میشناسند که میشه شکایت کرد بنویسند. پلیس همه ایالت‌ها را در جر یان بزارید.حتی اگر فکر می‌کنید اون جا نیست. نذارید با عوض کردن ایالتش از شما فرار کنه. به نماینده همه ایالت‌های آمریکا نامه‌های دستجمعی بنویسید. از پلیس ایران هم کمک بخواهید.
عکس و اسم برنامه‌ش توTV و شرکتی که حمایتش می‌کنه را هم تو نامه تان بنویسید.

مرسی ممنون از راهنماییه خوبتون دوست عزیز.. پولمون که به اختمال قوی رفت.. اگه نشد ختما شکایت میکنیم... Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-28 ساعت 14:54)Aphotic نوشته:  میخوام ببینم که ایشون باید چگونه و چه اقدامی واسه ویزا و گرین کارتِ من بکنه...
شاید این تاپیک بدرد شما بخوره- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Aphotic ، romance33
سلام من وهمسرم 2 ماه دیگه به کالیفرنیا میایم اگر کسی دنبال هم خونه میگره اطلاع بده لطفا مرسی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-05 ساعت 17:48)mehy نوشته:  سلام من وهمسرم 2 ماه دیگه به کالیفرنیا میایم اگر کسی دنبال هم خونه میگره اطلاع بده لطفا مرسی.

سلام ما هم ی خونواده چهار نفره هستیم و تا دو ماه دیگه قصد داریم به کالیفرنی بریم پیام خصوصز بدید صحبت کنیم
دوستایی ک میتونن برای شروع کار راهنمایی کنند و بزرگواری کنند ایشاله جبران میکنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-28 ساعت 12:27)dani el نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 22:56)mazlom khanom نوشته:  اگر شکایت رسمی‌ بکنند، پلیس ایران به آمریکا خبر میده . اون جا میگیرند میدازند زندان سیتیزن یا گرین کارتی باشه همه چی‌ را ازش پس میگیرند بعده تحمل چندین دهه زندان از آمریکا برای همیشه بیرونش میکنند.پلیس آمریکا خیلی‌ در مورد قاچاقچی‌ها وشیاد‌ها حساس است،
من توصیه می‌کنم از چیزی نتریسید
هم کسانی‌ که شکایت دارند، هم با هم یک روز تعیین کنید هر کدامتان یک نامه به این سایت  ها بفرستید.متن نامه را به انگلیسی‌ بنویسید، و بخش contact را پیدا کنید تو این سایت‌ها به باهم بفرستید.
‏http://www.gov.ca.gov/home.php
‏http://www.uscis.gov/avoid-scams/report-immigration-scams

اسم آدرس هر چی‌ دارید ازش را ضمیمه امیل  کنید
تعداد نامه اگر زیاد باشه و در یک روز برسه اثرش از نامه‌هایی‌ که تک تک میاد خیلی‌ بیشتر است.از هیچی‌ نترسید. هیچ اتفاقی‌ برای شما نمیفته. فقط باهم باشید، به پلیس ایران هم گروهی شکایت نامه بنویسید، تو آمریکا به بالای ۱۰۰$ کلاه برداری خیلی‌ زود رسیدگی میکنند. چون این جا کسی‌ پول مجانی‌ نمیتونه در بیاره. پس اگر به خودتون رحم نمی‌کنید به پولی‌ که قرار بود روزی زن بچه تا ن باشه رحم کنید. شکایت کنید.چطوری میتونید از گلوی زن و بچه تا ن ببرید بدهید به  یک گردن کلفت شیاد‪.‬
از دوستان دیگه هم اگر جایی‌ را میشناسند که میشه شکایت کرد بنویسند. پلیس همه ایالت‌ها را در جر یان بزارید.حتی اگر فکر می‌کنید اون جا نیست. نذارید با عوض کردن ایالتش از شما فرار کنه. به نماینده همه ایالت‌های آمریکا نامه‌های دستجمعی بنویسید. از پلیس ایران هم کمک بخواهید.
عکس و اسم برنامه‌ش توTV و شرکتی که حمایتش می‌کنه را هم تو نامه تان بنویسید.

مرسی ممنون از راهنماییه خوبتون دوست عزیز.. پولمون که به اختمال قوی رفت.. اگه نشد ختما شکایت میکنیم... Shy
هموطنان بزرگوار این رامین دلاوری یک کلاهبردار و متقلب بی وجدان و بی همه چیزه ک اگر دقت کنید ی ادمه حقه باز و زبونباز و معتاده ک دایم هم از کیفی دماغشو میخارونه و ذره ای شرف و وجدان نداره من خوشبختانه قبل اینکه برنامشو ببینم خودم اقدام کرده بودم و طی نماسی ک باهاش داشتم و صحبتهایی ک میکرد کلا از اینکه توی مصاحبه قبول بشم نا امید کرد و از من میخواست ک وقت مصاحبه رو کنسل کنم و به اون اقدام کنم با اینکه تو دلمون و بد خالی کرد یی تفاوت و خونسرد رفتیم و مصاحبه دادیم و با کمال خوشبختی قبول شدم و رفتم توی انتظار کلیرنس اینجا بود ک فهمیدم ک وقتی میگه یکماهه امریکا میبره دروفه و تماس گرفتم و به عنوان مشتری جدید و وقتی بهش گفتم اگر به بگراند چک خوریم توی برنامه زنده خیلی خونسرد جمعش کرد و گفت ممکنه بخوره و تا خواستم بگم چرا پس اینو به مردم نمیگی ک شاید بادبگراند چک 8-9 طول بکشه که قطع کرد ودبه اراجیف موضوع رو پیچوند
از همه اینا گذشته اون بیچاره ای ک توی دامش میوفته با ریجکتی ک میخوره شانسش در آینده هم واس
ه ویزا گرفتن خیلی کم میشه و این هم یکی از دلایلی هست ک قربانیان دستشون عمرا به اون نمیرسه ک بخواددشکایتش کنه و اینجاست ک میشه فهمید که چقدر با آدم بی وجدان و نامردی طرف هست کسی که پول و ابرو و آرزوشو به دست اون داده.
(2014-04-23 ساعت 10:31)milka نوشته:  دوستانی که در محدوده ولی لوس آنجلس دنبال آپارتمان استودیو یا 1 و 2 خوابه هستند. در محدوده وودلند هیلز ، بهترین منطقه. در محیطی بسیار آرام وزیبا.(زیباترین کامونیتی در وودلندهیلز) به من مسیج بدند.

9
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، qeshmi
(2014-04-23 ساعت 09:26)NetCity نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 21:56)mazlom khanom نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 18:18)pey.com نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 08:04)mazlom khanom نوشته:  اسم این وکیلی که گفتی‌ را تو گوگل و یاهو سرچ کن. خیلی‌ چی‌‌ها ازش پیدا میکنی‌. همچنین تو ف‌‌‌ای س ب و.و ک هم خیلی‌ بد معرفی‌ شده. یک سر بزن،

منم مدتها پیش میخاستم ازطریق ایشون اقدام کنم ولی به خاطر این مسایل باهاش قرداد نبستم مگرنه قراردادم برام ایمیل کرده بود ...
بایه دوستی درآمریکا حرف میزدم که میگفت اصلا این بابا وکیل مهاجرت نیست ویه مشاوره ...که خیلی برام عجیب بود که تااین حد یه نفربه مردم دروغ بگه...
ولی درکل نمیدونم آخرش چی خاهد شد.هروزم به تعدادنفراتی که باهاش قرارداد میبندن بیشتر میشه !!!!!!!!!!!
به نظر من ازش شکایت کنی‌ بهتره. در بعضی‌ سایت‌ها نوشته که با اون‌ها تماس بگیرید و شکایت نامه بنویسید. به نظر من به پلیس ایران خبر بده.
اگر هم کسی‌ ازتان پول خواست که شکایت نامه براتون بنویسه باز اعتماد نکیند و پول ندید. فقط به پلیس ایران خبر بدید. حداقل تو اخبار یا تلویزیون میگن و هم مردم کمک میکنند تا پیداش کنند.
شاید هم اصلا تو پاکستان و یا افغانستان یا یک کشور آفریقایی باشه,دروغی گفته که آمریکا است. در آمریکا از هر چند وقت تو تلویزیون نشون میده که کلاهبرداران اینترنتی چطوری با حیله خودشون را از کشور دیگه جا میزندبه پلیس ایران اعتماد کنید، شما که پولتون را از دست دادید جایی‌ هم که نتونستید برید، حداقل به پلیس بگید, نگفتن شما باعث می‌شه که این جور آدم‌ها بیشتر و راحتتر کلاهبرداری کنند. شما هم یک آدم هستید و اسیر وسوسهٔ شدید و مالتان را بردند. شما مقصر نیستید. کسی‌ که از اعتماد شما سؤ استفاده کرده گناه کار است.من جای شما باشم به هم جا خبر میدم.
دوست عزیز ایشون در لس آنجلس منطقه سن فرناندو ولی آفیس دارند و حتی گهگاهی در مجله های ایرانی اینجا آگهی استخدام هم میده با تیترهای جذب کننده مخصوصا برای کسانی که تازه به این کشور اومدن و شدیدا جویای کار هستند.تیمی هم که برای ایشون کار میکنن و مخ ملت رو با دروغ پر میکنن برای ساعتی 8 9 دلار و نهایت ماهی 500 دلار پورسانت ذره ای وجدان ندارن حال اونکه میدونن حرفاشون دروغی بیش نیست. فیلم برداریش هم توی آفیسش انجام میده و روی آنتن با ساین زنده پخش میشه که در اصل ضبط شده هست و از همین پول ملت یه کانال 24 ساعته واسه خودش خریده که فول تایم به کلاه برداریش ادامه بده. به هر حال آنچه مسلمه ایشون کلاه برداری بیش نیست ولی تعجب من از اینست که چرا ملت ما بدون هیچگونه تحقیقی به پشتوانه یه فایل pdf قرارداد کلی پول بیزبون به حساب این آقا واریز میکنن در حالی که میدونن دستشون به هیچ جایی بند نیست. امیدوارم کمی سطح آگاهی مردم بیشتر بشه و براحتی به هر کس و ناکسی اعتماد نکنن.بنده خبر دارم برای ثبت نام لاتاری از ملت 100 تا 200 هزار تومان میگرفتن ایشون و البته خیلیها هم پرداخت میکردن.اینم بگم پلیس اینجا بدلیل اینکه شکایت قانونی و ثبت شده از این آقا نداره نمیتونه خب رسیدگی کنه ، شکایت از طرف اون بنده های خدایی هست که نهایتا تا ایتالیا برای یه مصاحبه سر کاری اومدن و برگشتن و هیچگاه پاشون به آمریکا باز نشده. لحظه ای به روزی فکر کردم که نه اینترنت بود و نه گوگل . بیشتر یه خودمون بیایم و نذاریم شکم یه همچین دزدایی روز به روز گنده تر بشه...والسلام
مظلوم خانوم واقعا ک مظلومی و معلوم سریال تلوزیون ایران رو زیاد میبنی و تا بحال کارت به پلیس و دادگاه و اینجور جاها نکشیده .
طرف چک داره تو ایرانه پولشو خوردن پدرش در میاد باید بره دادگاه شکایت کنه کلی سگدو بزنه از کارو زندگی بیفته تازه طرف احضار بشه اگه نیومد بری حکم جلب بگیری بیفتی دنبالش پیداش بکنی اگه دیدی و شد مامور بیاری بازداشتش بکنی و.
. . دیگه وای ب وقتی که ندونی کجاست و یا خارج کشور باشه.
پس با این تخیلات پلیسی پول بی زبون و ب کسی ندید.
این رامین دلاوری ه روز به روز داره تعداد قربانیاش زیاد میشه و ب راحتی قبل تلفن جواب نمیده و یک لیست بلند بالا از شماره تلفن مالباخته ها و کسایی ک ناله و نفرین و بهش فحاشی میکنن تو اکسل کامپیوتر داره و به قول خودش ممنوع الصحبت کرده و به کلاجازه حرف زدن به اونا رو نمیده کسی از اونها هم که باهاش دسترسی نداره بلاخره چوبخطش که ی روز پر بشه و بارشو بست این تی وی ایران بی مرزش هم میبنده و میره و سر کارکنای خودشم کلاه میزاره و اونارو هم میندازه ب دردسر.
ا
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، qeshmi
با سلام خدمت مدیران محترم شرکت ایمیگرانجل،
بنده از برندگان لاتاری 2014 هستم و تا 1.5-2 ماه آینده به مصاحبه خواهم رفت،با توجه به اینکه مقصد احتمالی بنده لاس وگاس هستش،به آدرسی جهت نوشتن در فرمها برای ارسال گرین کارت و اقامت اولیه نیاز دارم.
آیا شرکت ایمیگرانجل،در شهر لاس وگاس خدمات ارایه می دهد و آیا کسی رو به عنوان نماینده در لاس وگاس دارین؟
ممنون میشم بنده رو از نگرانی در بیارین.
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter
(2014-05-11 ساعت 12:57)shekari نوشته:  با سلام خدمت مدیران محترم شرکت ایمیگرانجل،
بنده از برندگان لاتاری 2014 هستم و تا 1.5-2 ماه آنده به مصاحبه خواهم رفت،با توجه به اینکه مقصد احتمالی بنده لاس وگاس هستش،به آدرسی جهت نوشتن در فرمها برای ارسال گرین کارت و اقامت اولیه نیاز دارم.
آیا شرکت ایمیگرانجل،در شهر لاس وگاس خدمات ارایه می دهد و آیا کسی رو به عنوان نماینده در لاس وگاس دارین؟
ممنون میشم بنده رو از نگرانی در بیارین.
ممنونم

دوست من نگران نباش.

منم مشکل شما رو داشتم. البته یکی از دوستان مهاجرسرایی لطف کرد و به من آدرسی داد که بنویسم. اما از بد روزگار من این آدرس رو توی موبایلم نوشته بودم و اصلا هم یادم نبود که روز مصاحبه موبایل رو ازم می گیرن. سرت رو درد نیارم تصمیم گرفتم صادق باشم، موقع مصاحبه پرسید ازم که آدرست کو ؟ گفتم کسی رو ندارم و بعدش پرسید مقصدت کجاست و... هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
درک می کنم چقدر دقدقه داری همونطور که من داشتم ولی من نهایتش رو برات گفتم. پس نگران نباش ولی دنبال آدرس باش.

موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shekari ، lighter
با شماره تلفن های ایمیگرنجل تماس بگیرید. 02185315315 و 09121253557
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: shekari
سلام
دوستان کسی اینجا هم خونه پسر برای سپتامبر نمی خواد؟؟؟
با توجه به اینکه فامیلی در امریکا ندارم ایالت و شهرشم مهم نیست
کسی اینجا هست که بتونه بعد از ورودم تو انجام کارهای اولیه مثل گرفتن سوشیال، پیدا کردن خونه،باز کردن حساب بانکی.... به من کمک کنه؟؟؟
برای دریافت آدرس گروه فیسبوک بچه ها در شیکاگو می توانید پیام خصوصی بفرستید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-19 ساعت 17:46)محمد دی دی نوشته:  سلام
دوستان کسی اینجا هم خونه پسر برای سپتامبر نمی خواد؟؟؟
با توجه به اینکه فامیلی در آمریکا ندارم ایالت و شهرشم مهم نیست
کسی اینجا هست که بتونه بعد از ورودم تو انجام کارهای اولیه مثل گرفتن سوشیال، پیدا کردن خونه،باز کردن حساب بانکی.... به من کمک کنه؟؟؟

دوست عزیز با ایمیگرنجل تماس بگیر اونها میتونن کمکت کنن.موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Rock
سلام دوستان. یه سوال ازتون دارم که پرسیدنش برام سخته. من با همسرم مدتی است امدیم امریکا . اما متاسفانه مشکلاتی که قبلا داشتیم با هم بدتر شده. سرانجام تصمیم گرفتم متاسفانه ازش جدا بشم . " به قول شهاب حسینی یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان است." اما نمی دونم با توجه به اینکه ما با قوانین ایران ازدواج کردیم اینجا چه جوری می تونیم اینکارو انجام بدیم. اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره خواهش می کنم منو راهنمایی کنه . با نهایت تشکر از توجه تون
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter
(2014-05-05 ساعت 17:48)mehy نوشته:  سلام من وهمسرم 2 ماه دیگه به کالیفرنیا میایم اگر کسی دنبال هم خونه میگره اطلاع بده لطفا مرسی.

سلام شما به راحتی بدون کمک گرفتن از کسی می تونید از طریق سایت easyroommate.com یه خونه خوب پیدا کنید.من دفعه اول که امدم همینکارو کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: محمد دی دی ، aminsamba ، lighter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان