موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب
بنده و خانمم از برندگان لاتاری 2014 میباشیم و در شهریور 1393 (سپتامبر 2014 ) قرار است اینشاالله به هیوستون تگزاس مهاجرت کنیم با توجه باینکه بنده بی کس هستم اگر کسی میتواند منزل قیمت مناسب و یا بصورت شراکتی اقدام نماییم تمایل خود را اعلام مینمایم ضمنا من 55 سال سن و فعال ونیز اهل دود ویا الکل نیز نمیباشم ضمنا برای ورودمان در فرودگاه هیوستون هم بدلیل ناآگاهی به شرایط آنجا واقعا مشکل دارم تو را بخدا اگر امکان مساعدت باشد ممنون و برای همه عمرم از شما سپاسگزارم مطمنا کمک شما بی پاسخ نخواهد ماند
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تروخدا گول این کلاهبردارها رو نخورید من نمیدونم چرا کسی شکایت نمیکنه تو دوره ما یعنی سال 2010-2011 بچه های مهاجرسرا میگفتن که پلیس دنبال این رامین دلاوریه و این آقا فراریه نمیدونم چی شده که بازم سرو کله اش پیدا هست و همچنان داره کلاهبرداری میکنه چند ماه پیش خواهرزاده شوهرم زنگ زد به ما که یه وکیل مهاجرتی به اسم رامین دلاوری گفته 11 میلیون بهش بدم تضمینی یکماهه برای من ویزای آمریکا رو میگیره من بهش گفتم که این آقا کلاهبرداره ولی باز از ما خواهش کرد که به دفتر این کلاهبردار زنگ بزنیم و حرف بزنیم شوهرم زنگ زد و گفت شما چنین کاری میکنید خانومه گفت آره ما تضمینی یکماهه براش ویزا میگیریم میبریمش بلژیک مصاحبه شوهرم گفت خوب اگه اف بی آی چک بخوره چی و .... خلاصه کلی حرف زدن و خانومه وقتی دید شوهر من از روند مصاحبه و ویزا گرفتن برای آمریکا و غیره اطلاعات کامل داره و این خانوم هرچی میگه شوهرم جوابشو میده و تو آمریکا هم زندگی میکنه کلا حرفشو 180 درجه عوض کرد و گفت ما تضمین نمیکنیم که حتما ویزا بگیره ما براش یه وقت مصاحبه میگیریم بقیش به خودش مربوطه به ما ربطی نداره شوهرم گفت 11 میلیون بده شما براش وقت مصاحبه بگیرید خودش دستش کجه وقت مصاحبه بگیره آخرش زنه کلا مغلطه کرد و تلفن رو قطع کرد البته همون وقت مصاحبه هم که میگه رو معمولا نمیگیرن خلاصه حواستون باشه اینها صدر صد نه هزار در صد کلاهبردارن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-28 ساعت 14:54)Aphotic نوشته: میخوام ببینم که ایشون باید چگونه و چه اقدامی واسه ویزا و گرین کارتِ من بکنه...
شاید این تاپیک بدرد شما بخوره- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من وهمسرم 2 ماه دیگه به کالیفرنیا میایم اگر کسی دنبال هم خونه میگره اطلاع بده لطفا مرسی.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-11 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-13 ساعت 10:09 توسط shekari.)
با سلام خدمت مدیران محترم شرکت ایمیگرانجل،
بنده از برندگان لاتاری 2014 هستم و تا 1.5-2 ماه آینده به مصاحبه خواهم رفت،با توجه به اینکه مقصد احتمالی بنده لاس وگاس هستش،به آدرسی جهت نوشتن در فرمها برای ارسال گرین کارت و اقامت اولیه نیاز دارم.
آیا شرکت ایمیگرانجل،در شهر لاس وگاس خدمات ارایه می دهد و آیا کسی رو به عنوان نماینده در لاس وگاس دارین؟
ممنون میشم بنده رو از نگرانی در بیارین.
ممنونم
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
با شماره تلفن های ایمیگرنجل تماس بگیرید. 02185315315 و 09121253557
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی اینجا هم خونه پسر برای سپتامبر نمی خواد؟؟؟
با توجه به اینکه فامیلی در امریکا ندارم ایالت و شهرشم مهم نیست
کسی اینجا هست که بتونه بعد از ورودم تو انجام کارهای اولیه مثل گرفتن سوشیال، پیدا کردن خونه،باز کردن حساب بانکی.... به من کمک کنه؟؟؟
برای دریافت آدرس گروه فیسبوک بچه ها در شیکاگو می توانید پیام خصوصی بفرستید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. یه سوال ازتون دارم که پرسیدنش برام سخته. من با همسرم مدتی است امدیم امریکا . اما متاسفانه مشکلاتی که قبلا داشتیم با هم بدتر شده. سرانجام تصمیم گرفتم متاسفانه ازش جدا بشم . " به قول شهاب حسینی یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان است." اما نمی دونم با توجه به اینکه ما با قوانین ایران ازدواج کردیم اینجا چه جوری می تونیم اینکارو انجام بدیم. اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره خواهش می کنم منو راهنمایی کنه . با نهایت تشکر از توجه تون