کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2016-02-12 ساعت 20:29)saeidfireboy67 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز کسی از دوستان هست من ادرس شو برای تکمیل فرم گرین کارت بدم ؟
این فرم نه مشکلی برای شما خواهد داشت و نه هزینه و اینکه برای اسپانسر و این چیز ها نیست فقط برای تکمیل فرم و بعد از ورود به آمریکا تغییر خواهم داد.
اگر کسی خواست در فروردین در نیویورک یا سالت لیک سیتی همخانه شویم پیام خصوصی بدید

آدرس برای ارسال گرین کارت میخوای برای ورود به آمریکا یا فرم ارسال مدارک؟
به من پیغام خصوصی بدید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: saeidfireboy67 ، Amir.AA ، karmen
دوستان که نیاز به کمک دارند اگر درپیج همون شهر وایالت هم تقاضا خودشون مطرح کنند مطمن افرادهستند که به شما کمک کنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: saeidfireboy67 ، storagemeter
یک اشکالاتی هم داره نباید از کلاهبردارهای هموطنی که کم نیستند غافل شد اگر کسی به بهانه کمک کردن سوء استفاده کنه چی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: saeidfireboy67 ، Ali Sepehr ، golia ، alborzarya
با سلام خدمت دوستان
من سال آینده واسه زندگی به سن دیگو خواهم رفت. از دوستانی که در حال حاضر در سن دیگو زندگی می کنند خواهش می کنم به من کمک کنند. مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-23 ساعت 15:09)ARSHIN007 نوشته:  یک اشکالاتی هم داره نباید از کلاهبردارهای هموطنی که کم نیستند غافل شد اگر کسی به بهانه کمک کردن سوء استفاده کنه چی ؟

@ARSHIN007@ و متاسفانه زیاد دیده شده این مورد رو مخصوصاً برای دختر خانم هایی مجردی که به تنهایی سفر می کنند. توی سایت زیاد اطلاعیه برای این موضوع صادر شده.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-23 ساعت 15:09)ARSHIN007 نوشته:  یک اشکالاتی هم داره نباید از کلاهبردارهای هموطنی که کم نیستند غافل شد اگر کسی به بهانه کمک کردن سوء استفاده کنه چی ؟

سال 2013 زمانیکه من به آمریکا اومدم هیچکس نداشتم حتی یک آدرس ساده هم دراختیارنداشتم
یک هموطن ایرانی درورود به استقبال ما آمد مدت 7 شب درمنزل ایشان بودم وباکمک اش آپارتمان اجاره کردم
سوشال وگواهینامه گرفتم والبته ایشان هم از بوناس اجاره آپارتمان من که مبلغ قابل ملاحظه نبوداستفاده کرده که من کاملا راضی وسپاسگذار بودم
وهستم بدلیل اینکه کمک هایی که این دو بزرگوار درحق من کردند تازمانیکه زنده هستم فراموش نخواهم کرد
ضمن اینکه معتقد هستم آدمی که قصد مهاجرت دارد باید حداقل از محدوده شابدالعظیم خارج شده باشد.
دنیادیده وانسان شناس وبا تجریه واهل گرمی وسردی روزگار باشد. کلاه بردار وسارق همیشه درکمین هست چه درایران چه درآمریکا
مشگل بزرگ زمانیست که بخش زیادی از اسرار شخصی وزندگی خود دربرابر افراد ناشناس هویدا کنیم که لزومی برای این اعلام عمومی
نیست. ضمن اینکه بسیاری از شرکتها وکمپانیها ومراکز خدماتی وتوریستی وآژانسها وغیره وذالک درکل سطح جهان وایران هستند که حرفه خود
با کلک وکلاه برداری و پول اضافی گرفتن وارایه خدمات اضافی وبی خودی گران میگردانند پس کلاه بردار فقط شخص نیست بلکه ممکن حتی یک
مرکز حقوقی رو هم شامل شود.
پاسخ
(2016-01-26 ساعت 23:28)Maryam_Am نوشته:  سلام

دوستانی که میخوان بیان اورنج کانتی و لوس آنجلس، اینجا نزدیک خونه ما جای هست که ‌ایرانی‌ها آگهی واسه اجاره اتاق و خونه میزنن. اگه خواستید بهم خبر بدید اگه بود شماره میدم خودتون زنگ بزنید صحبت کنید. شاید کمکی‌ باشه واسه دوستان.

باسپاس هموطن گرامى. من وهمسرم كه در مرز شصت سالگى هستيم سيزدهم مارچ عازم لس انجلس هستيم و عصر وارد ميشويم براى مدت حدود يكماه و سه روز نياز به اجاره اتاق با يوتيليتى كامل و اينترنت و مبله با حمام داريم. اگربه موردى برخورديد لطفاً اطلاع دهيد بسيار ممنون ميشويم. درضمن من گواهينامه ويرجينيا و كرديت هم دارم. اما در امريكا زندگى نكرده ام و در پنج شش سال اخير كه گرين كارت گرفته ايم در رفت وآمد بوديم. اينك من قصد دارم در شش ماه آينده لس انجلس بمانم البته اگر بشود. ! الان هم از تهران عازم لس انجلس هستيم و همسرم يكماه با من ميماند وبرميگردد تهران. اگر موردى هم در وست وود كه محل تجمع ايرانيهاست سراغ داشتيد سپاسگزارميشويم اطلاع دهيد بازهم از مهربانيهاى شما تشكر ميكنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-24 ساعت 14:36)Farshad. Ba نوشته:  

دوستانی که میخوان بیان اورنج کانتی و لوس آنجلس، اینجا نزدیک خونه ما جای هست که ‌ایرانی‌ها آگهی واسه اجاره اتاق و خونه میزنن. اگه خواستید بهم خبر بدید اگه بود شماره میدم خودتون زنگ بزنید صحبت کنید. شاید کمکی‌ باشه واسه دوستان.

باسپاس هموطن گرامى. من وهمسرم كه در مرز شصت سالگى هستيم سيزدهم مارچ عازم لس انجلس هستيم و عصر وارد ميشويم براى مدت حدود يكماه و سه روز نياز به اجاره اتاق با يوتيليتى كامل و اينترنت و مبله با حمام داريم. اگربه موردى برخورديد لطفاً اطلاع دهيد بسيار ممنون ميشويم. درضمن من گواهينامه ويرجينيا و كرديت هم دارم. اما در امريكا زندگى نكرده ام و در پنج شش سال اخير كه گرين كارت گرفته ايم در رفت وآمد بوديم. اينك من قصد دارم در شش ماه آينده لس انجلس بمانم البته اگر بشود. ! الان هم از تهران عازم لس انجلس هستيم و همسرم يكماه با من ميماند وبرميگردد تهران. اگر موردى هم در وست وود كه محل تجمع ايرانيهاست سراغ داشتيد سپاسگزارميشويم اطلاع دهيد بازهم از مهربانيهاى شما تشكر ميكنم

سلام خواهش می‌کنم به‌‌‌ سلامتی‌، من تا ۲-۳ روز آینده سر میزنم خبر میدم بهتون، اگه موردی بود معرفی‌ می‌کنم خودتون صحبت کنید باهاشون!
پاسخ
تشکر کنندگان: Amir.AA
باسپاس بسيار از مريم خانوم گرامى. بازهم متشكرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز، من برای اولین بار 13 مارچ وارد آمریکا میشوم و ورودم از شهر سانفرانسیسکو هست، ممنون میشوم از دوستان ساکن کالیفرنیا که به من در رزرو هتل یا هاستل در یک منطقه امن از این شهر کمکم کنند. یک هفته بصورت توریستی در سانفرانسیسکو هستم و یک هفته هم در لس آنجلس اما چون به مناطق این شهرها آشنایی ندارم نمیدانم کدام منطقه هتل بگیرم. جایی که دسترسی برای دیدن شهر داشته باشه و شبها بشه راحت و بدون ترس از... برگشت هتل!
سوال بعدی اینکه آیا رزرو اتاق در خانه کسانی که یک اتاق از منزلشان را کرایه میدهند برای یک خانم تنها کار درستی است؟ چطور میشود به آنها اطمینان کرد؟ چون نرخ هتلهای خوب و تمیز خیلی بالاست. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-25 ساعت 01:44)Maryam_Am نوشته:  
(2016-02-24 ساعت 14:36)Farshad. Ba نوشته:  

سلام خواهش می‌کنم به‌‌‌ سلامتی‌، من تا ۲-۳ روز آینده سر میزنم خبر میدم بهتون، اگه موردی بود معرفی‌ می‌کنم خودتون صحبت کنید باهاشون!

سلام
من و دوستم اواخر فروردین قصد اومدن به لس انجلس رو داریم وتصمیم داریم اونجا بمونیم لطفا اگه موردی سراغ داشتید ک بتونه ب ما کمک کنه در اختیار بزارید
هردو اقا و 24 ساله
پاسخ
تشکر کنندگان:
من میشیگان هستم و هر کمکی از دستم برمیاد انجام میدم. در صورتی که مقصدتان میشیگانه به من اطلاع دهید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، Amir.AA ، tabim4 ، ELNAZ21
با سلام به همه مهاجرین عزیز .من مدتی به دلیل زایمان نتونستم به این سایت بیام و از همه کسانی که بهم پیغام داده بودن برای راهنمایی و کمک و نتونستم جواب بدم عذر خواهی می کنم .از امروز به بعد دوباره می تونم در صورت امکان به هموطنانی که به دالاس یا پلینو میام برای گرفتن آپارتمان و خرسد ماشین کمک کنم .در صورت نیاز بهم پیغام بدید .موفق باشید .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، saeidfireboy67 ، A2000 ، Amir.AA ، tabim4 ، farhhad
سلام یلدای عزیز. قدم نو رسیده مبارک.
قیمت یه ماشین کارکرده ارزان ولی موتور عالی و کم خرج و البته کم مصرف به لحاظ سوخت توی دالاس چقدره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
(2016-03-04 ساعت 14:19)mojtaba01 نوشته:  سلام یلدای عزیز. قدم نو رسیده مبارک.
قیمت یه ماشین کارکرده ارزان ولی موتور عالی و کم خرج و البته کم مصرف به لحاظ سوخت توی دالاس چقدره؟

سلام .مرسی ممنون .بستگی داره ولی می تونید از 2800 پیدا کنید .این حداقل هست ولی مثله همیشه هرچقدر پول بدید آش می خورید .ولی این ماشینا که بهتون میگم کسانی هستند که چند ساله دارن استفاده می کنن و راضی هستن .با بدنه سالم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان