موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2016-02-12 ساعت 20:29)saeidfireboy67 نوشته: با سلام به دوستان عزیز کسی از دوستان هست من ادرس شو برای تکمیل فرم گرین کارت بدم ؟
این فرم نه مشکلی برای شما خواهد داشت و نه هزینه و اینکه برای اسپانسر و این چیز ها نیست فقط برای تکمیل فرم و بعد از ورود به آمریکا تغییر خواهم داد.
اگر کسی خواست در فروردین در نیویورک یا سالت لیک سیتی همخانه شویم پیام خصوصی بدید
آدرس برای ارسال گرین کارت میخوای برای ورود به آمریکا یا فرم ارسال مدارک؟
به من پیغام خصوصی بدید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
دوستان که نیاز به کمک دارند اگر درپیج همون شهر وایالت هم تقاضا خودشون مطرح کنند مطمن افرادهستند که به شما کمک کنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک اشکالاتی هم داره نباید از کلاهبردارهای هموطنی که کم نیستند غافل شد اگر کسی به بهانه کمک کردن سوء استفاده کنه چی ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من سال آینده واسه زندگی به سن دیگو خواهم رفت. از دوستانی که در حال حاضر در سن دیگو زندگی می کنند خواهش می کنم به من کمک کنند. مرسی
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2016-02-23 ساعت 15:09)ARSHIN007 نوشته: یک اشکالاتی هم داره نباید از کلاهبردارهای هموطنی که کم نیستند غافل شد اگر کسی به بهانه کمک کردن سوء استفاده کنه چی ؟
سال 2013 زمانیکه من به آمریکا اومدم هیچکس نداشتم حتی یک آدرس ساده هم دراختیارنداشتم
یک هموطن ایرانی درورود به استقبال ما آمد مدت 7 شب درمنزل ایشان بودم وباکمک اش آپارتمان اجاره کردم
سوشال وگواهینامه گرفتم والبته ایشان هم از بوناس اجاره آپارتمان من که مبلغ قابل ملاحظه نبوداستفاده کرده که من کاملا راضی وسپاسگذار بودم
وهستم بدلیل اینکه کمک هایی که این دو بزرگوار درحق من کردند تازمانیکه زنده هستم فراموش نخواهم کرد
ضمن اینکه معتقد هستم آدمی که قصد مهاجرت دارد باید حداقل از محدوده شابدالعظیم خارج شده باشد.
دنیادیده وانسان شناس وبا تجریه واهل گرمی وسردی روزگار باشد. کلاه بردار وسارق همیشه درکمین هست چه درایران چه درآمریکا
مشگل بزرگ زمانیست که بخش زیادی از اسرار شخصی وزندگی خود دربرابر افراد ناشناس هویدا کنیم که لزومی برای این اعلام عمومی
نیست. ضمن اینکه بسیاری از شرکتها وکمپانیها ومراکز خدماتی وتوریستی وآژانسها وغیره وذالک درکل سطح جهان وایران هستند که حرفه خود
با کلک وکلاه برداری و پول اضافی گرفتن وارایه خدمات اضافی وبی خودی گران میگردانند پس کلاه بردار فقط شخص نیست بلکه ممکن حتی یک
مرکز حقوقی رو هم شامل شود.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسپاس بسيار از مريم خانوم گرامى. بازهم متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز، من برای اولین بار 13 مارچ وارد آمریکا میشوم و ورودم از شهر سانفرانسیسکو هست، ممنون میشوم از دوستان ساکن کالیفرنیا که به من در رزرو هتل یا هاستل در یک منطقه امن از این شهر کمکم کنند. یک هفته بصورت توریستی در سانفرانسیسکو هستم و یک هفته هم در لس آنجلس اما چون به مناطق این شهرها آشنایی ندارم نمیدانم کدام منطقه هتل بگیرم. جایی که دسترسی برای دیدن شهر داشته باشه و شبها بشه راحت و بدون ترس از... برگشت هتل!
سوال بعدی اینکه آیا رزرو اتاق در خانه کسانی که یک اتاق از منزلشان را کرایه میدهند برای یک خانم تنها کار درستی است؟ چطور میشود به آنها اطمینان کرد؟ چون نرخ هتلهای خوب و تمیز خیلی بالاست. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
من میشیگان هستم و هر کمکی از دستم برمیاد انجام میدم. در صورتی که مقصدتان میشیگانه به من اطلاع دهید
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه مهاجرین عزیز .من مدتی به دلیل زایمان نتونستم به این سایت بیام و از همه کسانی که بهم پیغام داده بودن برای راهنمایی و کمک و نتونستم جواب بدم عذر خواهی می کنم .از امروز به بعد دوباره می تونم در صورت امکان به هموطنانی که به دالاس یا پلینو میام برای گرفتن آپارتمان و خرسد ماشین کمک کنم .در صورت نیاز بهم پیغام بدید .موفق باشید .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یلدای عزیز. قدم نو رسیده مبارک.
قیمت یه ماشین کارکرده ارزان ولی موتور عالی و کم خرج و البته کم مصرف به لحاظ سوخت توی دالاس چقدره؟