کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
سلام دوستان
Realtor.com
Apartments.com
Redfin
Trulia
Zillow
از جمله اَپهايي هستند كه از طريق انها خونه ي مورد نظر خودتون و ميتونيد جستجو كنيد.
و اگه بتونيد در ايالت مورد نظرتون يك ايجنت هم پيدا كنيد كه از اون طريق هم مي تونيد خونه دلخواه را جستجو كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Amir.Mansoury ، dv2017 ، ed2008 ، saeed.ataee ، behzad mg ، negar_karimi6 ، soruosh
(2016-04-19 ساعت 00:00)Amir.Mansoury نوشته:  سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.

راستش من هنوز یک ترم از درسم باقیمونده و اونقدر هم پول ندارم که بخوام هتل بگیرم برای ‎2-3‎ ماه.

از شما یک راهنمایی میخوام.

من میخوام تابستون بیام سانفرانسیسکو تا گرین کارت و بقیه مدارکم را بگیرم، حساب بانکی باز کنم و اجازه خروج یا همون پاسپورت سفید بگیرم برای دوسال و برگردم ایران که هم درسم تموم کنم و کارهم بکنم و مقداری پول جمع کنم.

میخواستم بپرسم ارزونترین راه برای اومدن و رفتن و ساکن شدن موقت این یکی دوماه در سانفرانسیکو چیه؟
آیا میشه از یک نفر اتاق اجازه کرد؟
آیا کسی از دوستان اتاق برای این موارد اجاره میده همچنین ازش راهنمایی هم بگیرم برای کارهام؟

همچنین آیا میشه برای این چندماه جایی کار موقت انجام داد تا هزینه هام را پوشش بده؟

شک نکن air b & b ، موفقیت شما آرزوی ماست
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، dv2017
(2016-03-04 ساعت 19:13)yalda91 نوشته:  
(2016-03-04 ساعت 14:19)mojtaba01 نوشته:  سلام یلدای عزیز. قدم نو رسیده مبارک.
قیمت یه ماشین کارکرده ارزان ولی موتور عالی و کم خرج و البته کم مصرف به لحاظ سوخت توی دالاس چقدره؟

سلام .مرسی ممنون .بستگی داره ولی می تونید از 2800 پیدا کنید .این حداقل هست ولی مثله همیشه هرچقدر پول بدید آش می خورید .ولی این ماشینا که بهتون میگم کسانی هستند که چند ساله دارن استفاده می کنن و راضی هستن .با بدنه سالم

سلام
ماشین رو از حدود 3000 تا میشه پیدا کرد ولی در نظر داشته باشید هزینه نگهداری ماشین مدل پایین زیاده و اگر فنی هم نباشی بد تر مثلا اگر اتومبیل در خیابان خراب شه فقط هزینه جابجاییش حدود 200 اب میخوره توسیه من ماشینی بین 6000 تا 9000 دلاره و البته باز جویای نظر دوستان عزیز بشید ممنونم
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: zeinab mehrali
قیمتها متفاوته ولی تا جای ممکن ماشین داغون نخرید هزینه برداره نگهداریش
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-30 ساعت 01:42)mr1mra نوشته:  کسی نبووود ؟
دوستان کلا ایالت تگزاس کسی نیست یه اتاق واسه یه نفر معرفی کنه ؟
یعنی به این سهولت باید تغییر ایالت بدم؟

دوست عزیز از این سایتها بازدید کن و اگر مشکلی در درک مطالب بود از مترجم گوگل استفاده کنید لینک همه رو میگذارم
http://www.zillow.com/
http://www.apartments.com
https://translate.google.com
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
پاسخ
تشکر کنندگان:
Looking for a female roommate . we have one master bedroom available for a female only .
My apartment is near to H-MART and TARGET stores - Movie theater - Bar and restaurants
five minutes drive to I-66 , I-495 and US-50. teen minutes walking to Dunn louring Metro station.
there is high speed internet - LED TV - wash and drier at home.
you can park on visitor parking anytime..
no drug - no pets - no party - you can smoke on balcony.
please call me to receive more information.
7033443830 virginia
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان کسانی که از طریق پ... شدن میان از ترکیه به امریکا ، چه حمایت هایی از طرف دولت بهشون میشه،مثلا در کاندا مسکن و ماهیانه بهشون حقوق میدن و کلاس زبان میفرستن اینارو و بیمه و مدرسه اگه بچه هم داشته باشن وغیره و معمولا یکسال حمایت میشوند و در بعضی موارد بیشتر در امریکا این حمایت ها به چه شکل و تا چه مدت است و شامل چه چیز هایی میشود خواهشمندم جواب بدید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستای عزیز
من اطراف سان فرانسیسکو هستم واگه کمکی از دستم بر بیاد با کمال میل انجام میدم ومعمولا اخره هفته وقته ازاد هم دارم وضمنا کسانی که اطراف سان فرانسیسکو تا سن هوزه هستند اگه برنامه FUN ,HIKEباشه میتونن سره من حساب باز کنند ومیتونیم یه گروه تشکیل بدیم .
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، zeinab mehrali
(2016-05-02 ساعت 09:48)ali heydari نوشته:  سلام دوستای عزیز
من اطراف سان فرانسیسکو هستم واگه کمکی از دستم بر بیاد با کمال میل انجام میدم ومعمولا اخره هفته وقته ازاد هم دارم وضمنا کسانی که اطراف سان فرانسیسکو تا سن هوزه هستند اگه برنامه FUN ,HIKEباشه میتونن سره من حساب باز کنند ومیتونیم یه گروه تشکیل بدیم .

با سپاس از مهرتان .... ما 25 می در سانفرانسیسکو هستیم ... اگه برایتان مقدور بود با پیام خصوصی شماره تان رو برام بنویسید
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-05-02 ساعت 09:48)ali heydari نوشته:  سلام دوستای عزیز

سلام دوست عزیز.من از طریق یو ان ترکیه قبولی آمریکا رو گرفتم و مصاحبه های ای سی ام سی رو گذروندم و الان منتظر تاریخ مدیکال هستم که باهام تماس بگیرن.برای ای سی ام سی دو که رفتیم از من مشخصات اسپانسر خواستن که متاسفانه تا اون موقع اصلا تصمیم نگرفته بودیم کدوم شهر رو اعلام کنیم.بعد از کلی بررسی انتخابمون سن فرانسیسکو شد ولی کسی رو نداریم بعنوان اسپانسر معرفی کنیم.حتما میدونید هیچ توقعی از اسپانسر نیست فقط در حد راهنمایی و کمک تو پیدا کردن آدرسها احیانا که ما اینها رو هم توقع نداریم.فقط میخایم کسی رو معرفی کنیم که حتما ما رو سن فرانسیسکو بفرستن.اگر بتونید کمک کنید واقعا من و خانوادم ممنونتون میشیم. این شماره ی من هست شما یا هرکس که بتونه کمکی کنه از طریق تلگرام یا واتس هم میتونه پبام بده یا همینجا برام بنویسه خیلی خوشحال میشم. 00905061182336
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-01 ساعت 22:35)rs232 نوشته:  من خودم پیش قدم میشم و همینجا اعلام میکنم کسانی که میخواهند وارد سنفرانسیسکو یا اطراف آن شوند و کسی را هم ندارند  میتوانند روی کمک من حساب کنند. ولی چه کمکهایی میتوانم بکنم:
1- میتوانم توی فرودگاه بدنبال آنها بروم و آنها را به مقصدشان برسانم. ولی پرواز حتما باید زمان رسیدنش به سنفرانسیسکو جمعه شب, روز یا شب شنبه و یا یکشنبه روز باشد تا مشکلی برای کارم پیش نیاید.
2- میتوانم برای رزرو مکان با جایی که پسندیده اند صحبت کنم و احتمالا آن را قطعی کنم. چون هتل بسیار گران است و دوست ندارم که کسانی که تازه وارد میشوند پولشان را دور بریزند.
3- برای خرید تلفن و لوازم اولیه زندگی کمک میکنم . همچنین شهر را به آنها نشان میدهم و میگویم که چگونه میتوانند از وسایل نقلیه عمومی و ارزان استفاده کنند.
4- در مهاجرسرا  گزارش میدهم که وضعیت کسی که آمده است چگونه است و چه کارهایی را انجام داده است.
فکر کنم تا همینجا کافی باشه چون سنگ بزرگ هم نشانه نزدن است. در ضمن ما هدفمان فقط این است که لحظه ورود کسی را داشته باشند تا از بار اضطرابشان کاسته شود.
لطفا اگر کس دیگری هم در شهر دیگری میتواند چنین کاری را بکند اعلام تا کسانی که واجد شرایط هستند بدانند. درضمن برای اینکه ماهیت این کار منحرف نشود و روند آن حفظ شود بهتر است تمام حرفها در تاپیک عمومی گفته شود مگر اطلاعات شخصی و یا شماره تلفن و یا آدرس که در زمان رسیدن به فرودگاه لازم است و میتوان آن را در پی ام نوشت.
لطفا نظراتتان را مطرح کنید.

سلام دوست عزیز.من دنبال اسپانسر میگردم.صد البته نه اسپانسر مالی.تو تعریف اسپانسری که از ما خواستن دقیقا کسی هست که اعلام کنه همین کارایی که شما نوشتین روحاضر باشه برامون انجام بده.فقط و فقط برای تعیین شهرمون ودر غیر این صورت خود اداره ی مهاجرت برامون شهر انتخاب میکنه و ما حتی اینها رو هم توقع نداریم.اگر دوست داشتین بهش فکر کنین ممنون میشم بهم پیام بدین .من با خانمم و پسر چهار سالم دارم میام.امیدوارم بشه که سن فرانسیسگو رو بیایم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستانی ک قصد اومدن به شیکاگو دارن من میتونم بهتون کمک کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: غنچه ، saeed.ataee ، narges1234
سلام
از دوستان کسی تجربه زندگی در تگزاس یا بوستون را دارد که سوالاتم را بپرسم
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: ELNAZ21
سلام به همه دوستان
لطفا سایتی که بتوان حداقل حقوق یا خط فقر ایالت های مختلف را سرچ کرد را اعلام بفرمایید
با تشکر قراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-20 ساعت 22:50)بیژن 95 نوشته:  سلام به همه دوستان
لطفا سایتی که بتوان حداقل حقوق یا خط فقر ایالت های مختلف را سرچ کرد  را اعلام بفرمایید
با تشکر قراوان

سلام
روي اين لينك كليك كن
صفحه اول خط فقر و صفحه دوم حداقل درامد
https://www.parkviewmc.com/app/files/pub...-Chart.pdf
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: ELNAZ21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان