موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درودی فراوان .... ایا از دوستان در ویرجینا ایرانی می شناسند که در کار ازانس مسکن باشند ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان مهربان مهاجرسرا
میخواستم در مورد هیوستون تگزاس اطلاعاتی بگیرم ....اگه از دوستان مهاجرسرا کسی اونجا هست ما را راهمایی بکنه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.واقعا باعث دلگرمیست وقتی کسانی مثل من که تازه میخواهند وارد آمریکا شوند و هیچ کسی را در آنجا ندارند میبینیم که هستند انسانهای بلندطبعی مثل شما.میتونم بپرسم شما در کدام ایالت و شهری زندگی میکنید؟باز هم سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چند ماه اینده
میخوام بیام امریکا دختر 24ساله هستم و کسی رو امریکا ندارم خواهش میکنم راجب ایالت جورجیا کمکم کنید اطلاعات در اختیارم بذارید ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی هست بتونه در شهر نیویورک برای تاریخ 29 اپریل کمک برسونه برای خونه یا بخواد شیر کنه؟
خانم- 33 ساله. نقاش
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
راستش من هنوز یک ترم از درسم باقیمونده و اونقدر هم پول ندارم که بخوام هتل بگیرم برای 2-3 ماه.
از شما یک راهنمایی میخوام.
من میخوام تابستون بیام سانفرانسیسکو تا گرین کارت و بقیه مدارکم را بگیرم، حساب بانکی باز کنم و اجازه خروج یا همون پاسپورت سفید بگیرم برای دوسال و برگردم ایران که هم درسم تموم کنم و کارهم بکنم و مقداری پول جمع کنم.
میخواستم بپرسم ارزونترین راه برای اومدن و رفتن و ساکن شدن موقت این یکی دوماه در سانفرانسیکو چیه؟
آیا میشه از یک نفر اتاق اجازه کرد؟
آیا کسی از دوستان اتاق برای این موارد اجاره میده همچنین ازش راهنمایی هم بگیرم برای کارهام؟
همچنین آیا میشه برای این چندماه جایی کار موقت انجام داد تا هزینه هام را پوشش بده؟
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❻تعداد افراد منظور در کیس 1 نفر
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
✈ مقصد ایالت نوادا شهر لاس وگاس (برای شروع زندگی از زیر صفر!)