موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-03 ساعت 09:23)farsho نوشته: سلام ما تا یک ماه دیگه عازم ویرجینیا فرفکس سنترویل هستیم دوتا خانواده سه نفری هستیم کسی هست بتونه در مورد اجاره خونه به ما کمک کنه ممنون میشم وتا آخر عمر مدیون میشم اگه کسی بتونه تو این محل برا ما خونه پیدا کنه مشکل اصلی ما چگونگی پرداخت پول هست آیا ما میتونیم توی این منطقه دوتا آپارتمان با اجاره 1000تا1200 دلار پیدا کنیم
سلام دوست عزیز.
من فکر نمیکنم بتونید خونه در منطقه خوبی با این قیمت پیدا کنید،اما یه پیشنهادی میکنم، که شما اگر اون خانواده دوم رو خوب میشناسید باهم یک خونه دو و یا سه خوابه بگیرید و باهم استفاده کنید،اینجوری اجاره هم نصف میشه.هزینه اجاره خونه سه طبقه،سه خوابه هم حدود ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ دلار در ماه هست.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون شما میتونید در اجاره چنین خونه ای به ما کمک کنید که وقتی رسیدیم مستقیم بریم تو خونه چگونه میتونیم پول اجاره را پرداخت کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی از نیویورک هستش به من اطلاعاتی بده ؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
آپارتمان یک خواب درلاس وگاس به مدت دوماه جولای وآگوست
به مبلغ 650دلار به اجاره داده میشود. مناسب برای مهاجرین که قصد اقامت یک یا دوماه درآمریکا ودریافت گرین کارت دارند.موقعیت آپارتمان نزدیک کالج مرکزی شهر والمارت وایستگاه اتوبوس.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من در سیاتل ایالت واشنگتن زندگی میکنم
اگر سوالی دارید و یا کمکی از دستم بر میاد پیغام بدید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-04 ساعت 04:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-04 ساعت 04:03 توسط sina35.)
اجاره کوتاه مدت واحد یک خوابه - ایالت واشنگتن
یک واحد یک خوابه واقع در شهر ردموند ایالت واشنگتن، مبله ، فول امکانات برای ماههای اکتبر و نوامبر موجود است.
در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی پاسخگوی عزیزان هستیم
با سپاس
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من در کلیولند ایالت اوهایو زندگی میکنم اگه کسی خواست بیاد این شهر من هر کمکی بتونم خوشحال میشم انجام بدم
من حدود ۴ سال هست که اینجا هستم
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوشحالم ازاين كه ادمايي پيداميشن كه فقط به فكرخودشون نيستند چون واقعابيرون اومدن ازفرودگاه وپيداكردن يك مكان مناسب كه هزينه اش بالا نباشه خيلي مهم هست چون من همه همين مشكل رودارم به دلايلي مجبورم سالي يك باربه امريكا بيام تاگرين كارتم خراب نشه وبزرگترين مشكلم پيداكردن مكان مناسب ونزديك به فرودگاه هست واقعادستتون دردنكنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
از دوستان کسی هست که در مورد دنور کلرادو اطلاعاتی از قبیل سطح هزینه ها ، رفاه ،تحصیلات ، کار و هزینه مسکن و زندگی داشته باشد یا در آنجا ساکن باشد ؟؟
تاپیک کلرادو بسیار خلوت است و اطلاعات چندانی ندارد . پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من متاهل هستم و حدودا دسامبر قصد مهاجرت به dallas یا austin دارم .
کسی هست بتونه به من راهنمایی کنه و البته تا حدی که براش مقدور در ابتدا مارو یاری کنه ؟
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم : 2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر
سفارت : انتخاب از آنکارا به ایروان
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued. 22 Agu2016
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-12 ساعت 11:42)alborz3718 نوشته: سلام به دوستان عزیز
از دوستان کسی هست که در مورد دنور کلرادو اطلاعاتی از قبیل سطح هزینه ها ، رفاه ،تحصیلات ، کار و هزینه مسکن و زندگی داشته باشد یا در آنجا ساکن باشد ؟؟
تاپیک کلرادو بسیار خلوت است و اطلاعات چندانی ندارد . پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
سلام. من حدود 3 ساله ساکن دنورم و قبلا 4 5 سال جتوب آمریکا بودم
سطح هزینه ها: متوسط، معمولا همه چی مثل بقیه جاهای آمریکا. به عنوان مثال مواد غذایی مثل همه جاست حالا چند درصد متفاوت بسته به اینکه از کجا خرید کنید. البته اینجا کمی از تگزاس گرونتر و از کالیفرنیا رزونتره در کل.
رفاه: عالی معرکه. شهر بینهایت تمیز و قشنگ. جاهای دیدنی و طبیعت فوق العاده و سرگرمی تا دلتون بخاد. من اینجا رو صددرصد به جنوب آمریکا و حتی به کالیفرنیا ترجیح میدم.
تحصیلات: چند تا داشگاه هست توی کلرادو سرچ کنید.
کار: اینجا مالتی سکتوره ینی همه زمینه ها توش هست. از نفت و آی تی گرفته تا عمران و پزشکی کمپانی های بزرگی توی دنور فعالند.
هزینه مسکن و زندگی: اپارتمان یه خوابه 1000 به بالا حدودا. البته شنیدم تگزاسم بالا رفته قیمتا جدیدا اما همین خونه توی کالیفرنیا 2 یا 3 هزارتاست.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی عازم California, Bay Area مخصوصا Silicon Valley هستش خوشحال میشم بتونم براش کاری کنم.