موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يك دوستي ميتونه يك اتاق به من و خانمم رنت بده يكسال در حوالي مريلند و ويرجينيا و دي سي از جولاي ممنون اگر كسي كمك كنه مستاصل شديم email:moriniu@yahoo.com telegram:@ksgtcorp
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-29 ساعت 19:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-29 ساعت 19:01 توسط امریکن.)
سلام به دوستان،
ما هم برا آخر آگوست و اوایل سپتامبر حدود دو هفته دنبال جای اقامت در کالیفرنیا هستیم. ترجیح میدیم هتل بگیریم ولی امکان پرداخت از ایران رو نداریم یا نمیدونیم چطور باید انجام بدیم. اگر دوستان اتاق یا سوییتی برای اجاره سراغ دارن، بسیار ممنون میشم با ایمیل shabnam_persia@yahoo.com ما رو مطلع کنن. ممنونم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من چند سالی هست که در ارنج کانتی کار و زندگی میکنم، اگه کسی سوالی داره شاید بتونم راهنمایی یا کمکی بکنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
متشکرم جناب rezavfx،
هتل هایی که ما انتخاب کردیم برای 14 روز حدود 3 هزار تا میشن که متاسفانه از صرافی پرسیدیم و گفتن برای رزرو هتل ، فقط تا هزار دلار پرداخت میکنن. مورد دیگه اینکه ما قبلا به چند شهر در شرق آمریکا سفر داشتیم که بدون اتومبیل تکون نمیشد بخوریم . در واقع اصلا اینطور نبود که با کلی چمدون برسیم و بریم دنبال هتل بگردیم. اورنج کانتی اینطور نیست پس. متشکرم از راهنماییتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی از نیویورک هستش به من اطلاعاتی بده ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی واقعا هیچ کس از نیویورک نیستش ؟
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
سلام.برای هر گونه کمک و راهنمایی در san francisco و bay area در خدمت هستم
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما تا یک ماه دیگه عازم ویرجینیا فرفکس سنترویل هستیم دوتا خانواده سه نفری هستیم کسی هست بتونه در مورد اجاره خونه به ما کمک کنه ممنون میشم وتا آخر عمر مدیون میشم اگه کسی بتونه تو این محل برا ما خونه پیدا کنه مشکل اصلی ما چگونگی پرداخت پول هست آیا ما میتونیم توی این منطقه دوتا آپارتمان با اجاره 1000تا1200 دلار پیدا کنیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کی در سیاتل یا اطرافش هست
ما اواسط سپتامبر میریم سیاتل کسی از دوستان میتونه به ما کمکی بکنه؟ ممنون میشم بهم پیام بده.
Case number : 2***
Interview: 17 November
Abu Dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 December,25 January,1 April, 21 April
clear: 24 April