کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-07-12 ساعت 19:26)nefarioos نوشته:  پس من چی؟Sad....

نازیییییی ، انشاله شما از همه زودتر کلیر بشید. من فکر میکنم بعضیا اینجا قصد مزاح دارند!!!!! چون قرار نیست تا 30 سپتامبر کسی موج منفی بده . اگر مثبت فکر کنید بهتره چون هر کسی به اون چیزی میرسه که انتظارشو داره. تا اون موقع باید صبر کرد. راضی به رضای خداییم
تشکر کنندگان: azin ، aadine ، SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 21:07)gilat نوشته:  با حساب کتاب باید گفت نه همینطور رو هوا متاسفانه شما برای تقویت روحیه خودتون اینا رو میگی .آدم عاقبت اندیش که رو رودخونه ,خونه نمیسازه میسازه؟Smile
آقا/خانم gilat عزیز، من واقعاً نمی دونم شما با چه قصد و هدفی این پستهای امیدوار کننده رو میزاری و حدس می زنم که خیلی لذت میبرین اینجوری رو اعصاب مردم راه میرین!!! (اشاره به پستهای دیروز و همینطور قبلش...)

اما فقط می خوام یک نکته رو بهتون گوشزد کنم: اکثر ادمهایی که اینجا هستند و شما دورادور در این مدت باهاشون اشنا شدین، هر کدوم برای خودشون در این جامعه صاحب تحصیلات و شخصیتی هستند، هر کس مسیر زندگی خودش رو خودش میدونه چه جوری انتخاب کنه، خوب یا بد، فکر نمی کنم نیاز باشه یه غریبه ایی از دور به صرف چند تا پست گذاشتن بیاد برای آدم تصمیم بگیره یا بگه بهتره این کار رو بکنی یا نکنی... در بهترین و خوش بینانه ترین حالت من ترجیح میدم فکر کنم شما می خوای به همه ما بگی بهتره به جای خوش خیالی، واقع بین باشیم...بسیار خوب، نترسین، با چند تا پست مثبت گذاشتن و روحیه دادن به همدیگه واقع بینی ما زیر سئوال نمیره، فکر نکنین sam-hash اگه فارغ التحصیلیش رو عقب انداخته، یا من از کرسی تدریس تو دانشگاه استعفا دادم، به خاطر خوش خیالی هامون بوده و زندگیمون رو بستیم به رویاها...نه!!! از این خبرها نیست، همه ما می دونیم، برنده شدن در لاتاری موهبت بزرگی بوده که حالا هر کس بنا به اعتقادش میگه، از خدا، از شانس، از کائنات، از زندگی یا هر چیز و کس دیگه ایی که نمی دونم ، بهش عطا شده، فلذا دوست داریم این مسیر رو تا آخرین لحظه امیدوارانه طی کنیم! تمام تلاشمون رو بکنیم، ولو با فکر مثبت... یادتون باشه، خیلی وقتها لذت سفر در جاده است و نه مقصد..ما تو این یک سال با کلی دوست جدید و افکار جدید، منجمله خود شما، آشنا شدیم که مطمئناً برای هر کدوممون خیلی تجربه ها داشته! امیدوار بودن سم نیست که شما هی ما رو از اعتیاد به اون برحذر میکنی؟!!! ما هممون به فضل خدا امیدواریم و تا آخرین لحظه هم به همه اون چیزهایی که اعتقاد داریم دعا می کنیم که هر چه زودتر عازم این سفر بشیم! حالا شما هی به این پستهای منفیت ادامه بده، بالاخره مزه اس دیگه، همش شیرین هم باشه، دلمون رو میزنه، شما یه کم بیا این وسط ترشش کن، تا ببینیم خدا چی می خواد!!!
سرافراز باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mina_s ، اليزا ، kianoush ، R.F ، گاتا ، WIKIMAN ، ساسان ، assad ، Linspire ، sam_hash ، aadine ، Jav3 ، Eskandari ، sanaz2010 ، indmehdi ، naka_sach ، yas ، free_free ، arashii ، Diverkia ، guluha ، Shahoo52 ، vala ، Sooshians ، laili
(2010-07-12 ساعت 21:29)azin نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 21:07)gilat نوشته:  با حساب کتاب باید گفت نه همینطور رو هوا متاسفانه شما برای تقویت روحیه خودتون اینا رو میگی .آدم عاقبت اندیش که رو رودخونه ,خونه نمیسازه میسازه؟Smile
آقا/خانم gilat عزیز، من واقعاً نمی دونم شما با چه قصد و هدفی این پستهای امیدوار کننده رو میزاری و حدس می زنم که خیلی لذت میبرین اینجوری رو اعصاب مردم راه میرین!!! (اشاره به پستهای دیروز و همینطور قبلش...)

اما فقط می خوام یک نکته رو بهتون گوشزد کنم: اکثر ادمهایی که اینجا هستند و شما دورادور در این مدت باهاشون اشنا شدین، هر کدوم برای خودشون در این جامعه صاحب تحصیلات و شخصیتی هستند، هر کس مسیر زندگی خودش رو خودش میدونه چه جوری انتخاب کنه، خوب یا بد، فکر نمی کنم نیاز باشه یه غریبه ایی از دور به صرف چند تا پست گذاشتن بیاد برای آدم تصمیم بگیره یا بگه بهتره این کار رو بکنی یا نکنی... در بهترین و خوش بینانه ترین حالت من ترجیح میدم فکر کنم شما می خوای به همه ما بگی بهتره به جای خوش خیالی، واقع بین باشیم...بسیار خوب، نترسین، با چند تا پست مثبت گذاشتن و روحیه دادن به همدیگه واقع بینی ما زیر سئوال نمیره، فکر نکنین sam-hash اگه فارغ التحصیلیش رو عقب انداخته، یا من از کرسی تدریس تو دانشگاه استعفا دادم، به خاطر خوش خیالی هامون بوده و زندگیمون رو بستیم به رویاها...نه!!! از این خبرها نیست، همه ما می دونیم، برنده شدن در لاتاری موهبت بزرگی بوده که حالا هر کس بنا به اعتقادش میگه، از خدا، از شانس، از کائنات، از زندگی یا هر چیز و کس دیگه ایی که نمی دونم ، بهش عطا شده، فلذا دوست داریم این مسیر رو تا آخرین لحظه امیدوارانه طی کنیم! تمام تلاشمون رو بکنیم، ولو با فکر مثبت... یادتون باشه، خیلی وقتها لذت سفر در جاده است و نه مقصد..ما تو این یک سال با کلی دوست جدید و افکار جدید، منجمله خود شما، آشنا شدیم که مطمئناً برای هر کدوممون خیلی تجربه ها داشته! امیدوار بودن سم نیست که شما هی ما رو از اعتیاد به اون برحذر میکنی؟!!! ما هممون به فضل خدا امیدواریم و تا آخرین لحظه هم به همه اون چیزهایی که اعتقاد داریم دعا می کنیم که هر چه زودتر عازم این سفر بشیم! حالا شما هی به این پستهای منفیت ادامه بده، بالاخره مزه اس دیگه، همش شیرین هم باشه، دلمون رو میزنه، شما یه کم بیا این وسط ترشش کن، تا ببینیم خدا چی می خواد!!!
سرافراز باشید!

[عکس: 19.gif][عکس: 999.gif][عکس: 188.gif]
تشکر کنندگان: azin ، R.F ، اليزا ، samira t ، گاتا ، aadine ، m.amjadi ، free_free ، SH1A2R3

سرافراز باشید!
باامیدواری مصنوعی به هیج جا نمیرسیWink ازکرسی استادیت استعفا کردی بخاطر"لذت سفر در جاده"واقعا چه آدم دست و دلبازی.
تشکر کنندگان: azin ، SH1A2R3
بچه های منتظر من از صمیم قلب براتون آرزو می کنم هر چه زودتر ویزاتون و بگیرید. فقط کافیه خودتون مثبت فکر کنید و امیدوار باشید. از قدیم گفتن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. پس امیدوار باشید. هیچ دلیلی نداره رد بشید، مطمئن باشید.
تشکر کنندگان: اليزا ، kianoush ، mina_s ، assad ، aadine ، azin ، king_of_sky ، free_free ، Shahoo52 ، SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 21:45)gilat نوشته:  

سرافراز باشید!
باامیدواری مصنوعی به هیج جا نمیرسیWink ازکرسی استادیت استعفا کردی بخاطر"لذت سفر در جاده"واقعا چه آدم دست و دلبازی.

چرا مصنوعی؟ مگه آدم تا وقتی شرایطشو نداشته باشه برای کاری اقدام می کنه؟ ما همه برای زندگی بهتر تلاش می کنیم
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
تشکر کنندگان: mina_s ، azin ، SH1A2R3
کاربر محترم, جناب gilat در چند پست طرز فکر و نظرتون رو اعلام کردید و دوستان هم پاسخ دادند.
شما نه نماینده کنسولگری ها هستید و نه اطلاعات دقیقی از طرز کار kcc دارید. پس مطمئن باشید با تشویق دوستان به نا امیدی و انرژی منفی نمی تونید نظرتون رو به دیگران تحمیل کنید.

در صورتی که شما هم منتظر کلیرنس شدنتون هستید. مانند دوستان دیگر زمانی که در سایت اعلام شد و البته در صورت تمایل میتونید در این تاپیک اعلام بفرمایید تا نمونه ای باشد برای دوستان 2011 و سال های بعد. لطفا به پست هایی که صرفا نظر شخصیتون از روند کلیرنس هست و بیهوده باعث نگرانی دیگر کاربرین میشه پایان بدید.

ممنون از نظرتون و موفق باشید

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: kianoush ، WIKIMAN ، mina_s ، ساسان ، assad ، sam_hash ، aadine ، Jav3 ، Eskandari ، azin ، king_of_sky ، arshiya ، javan134 ، free_free ، Shahoo52 ، vala ، Sooshians ، laili ، SH1A2R3
خانمr.f. من نظراتمو بیان میکنم شما هم اگر میخواین منطقی جواب بدین به فرد خاصی هم صحبت ناراحت کننده ای نکردم سعی کنید آزادی بیان را هم محترم بشمارید موید باشید
تشکر کنندگان:
رزا جونم تنها راه کار اینه که جواب ایشون رو ندیم. بذار ایشون حداقل تو این دنیای مجازی احساس آزادی کنه. گیلات جان ... آره ما هیچ کدوم کلیر نمیشیم ، هیچ کدوم ویزا نمیگیریم ، تازه اونایی هم که گرفتن ازشون پس میگیرن!! چی فکر کردین! واقعا چقدر ساده دل بودیم ما ... ما اصلا لاتاری برنده نشدیم ، همش توهم بود...
تشکر کنندگان: Anahid ، R.F ، ali-n ، fairwall ، sam_hash ، aadine ، azin ، sanaz2010 ، mary joon ، vala ، laili
(2010-07-12 ساعت 23:11)gilat نوشته:  آقای r.f. من نظراتمو بیان میکنم شما هم اگر میخواین منطقی جواب بدین به فرد خاصی هم صحبت ناراحت کننده ای نکردم سعی کنید آزادی بیان را هم محترم بشمارید

1.مجددا از بیان نظراتتون تشکر میکنم.
2.در پست قبل هیچگونه حرف یا نکته ی غیر منطقی بیان نشده.
3.آزادی بیان قطعا دارای احترام هست اما تضعیف روحیه , دادن اطلاعات صرفا بر پای نظر شخصی و اظهار نظر غلط در مورد کاربرین دیگر(که در پست های صفحات قبلتون مشهود هست) و ... قابل قبول نیست.
4.با تمام احترامی که به نظر تک تک کاربرین از جمله شما دارم , شخصا و به عنوان یکی از مدیران به هیچ عنوان اجازه نمیدم که فضای این تاپیک با نظرات شخصی و منفی شما و هر کاربر دیگری آلوده بشه .
حساسیت و استرسی که کلیرنس ممکنه روی دوستان منتظر بگذارد قطعا به اندازه خودش کافی هست و مطمئن باشید با کاربرینی که بخواهند این استرس رو بیشتر کنند برخورد جدی خواهد شد.

خوشحال میشم بعد از این پست های معقول تر و مناسب تری از شما دیده بشه و بهتره دیگه به این بحث ادامه ندید.

خانم R.F
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: kianoush ، arina ، darya ، اليزا ، sam_hash ، mina_s ، Eskandari ، azin ، Ashkan78 ، seravin ، king_of_sky ، m.amjadi ، free_free ، assad ، N.D ، javan134 ، Shahoo52 ، io7o ، vala ، Sooshians ، laili
با سلام به همه دوستان عزیز
آنچه که مرا بر آن داشت که عضو مهاجرسرا شوم این بود که بتوانم از اطلاعات خوب دوستان قدیمی و جدید در این راه استفاده کنم.
اصولا این مکان برای این ایجاد شده که بتوانیم تبادل اطلاعات آن هم بصورت مستند انجام دهیم.این که در این راه برای اینکه کمی فشارهای انتظار و نامشخص بودن
آینده را کمتر کنیم به هم روحیه و امید بدهیم بد نیست.
اما تقاضا دارم از این فضا بعنوان روزنامه دیواری استفاده نشود و یا از ارائه مطالبی که احتمالا ممکن موجبات گمراهی شود جدا خودداری کنید.
این که هر فرد چگونه با مسئله مهاجرت برخورد میکند به هزاران دلیل میتواند متفاوت باشد و انگیزه ها بسیار متفاوت است .بعضی دوستان آنچنان هیجان دارند که در طول زمان انتظارحتی نمیتوانند از عهده ساده ترین کارها برآیند و بعضی دیگر بر عکس فعال تر میشوند و همه اینها به مسائل کاملا درونی آدمها بر میگردد.
لذا از دوستانی که چه بدلیل سن وچه بدلیل تحصیلات بالتر و یا به هردلیل دیگری پخته تر هستند خواهشمندم از بحث هایی که هیچ نفعی برای اعضا ندارد پرهیز کنند.

آینده مکانی نیست که به آنجا میرویم بلکه جایی است که آنرا بوجود می آوریم. راه هایی که به آینده ختم می شوند یافتنی نیستند بلکه ساختنی هستند
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: R.F ، kianoush ، sam_hash ، aadine ، mina_s ، Jav3 ، azin ، seravin ، king_of_sky ، naka_sach ، assad ، Shahoo52 ، vala ، SH1A2R3
(2010-07-12 ساعت 19:26)MH5160 نوشته:  محتوای فرم 9 سوالی چی بوده دوستان ؟ چون ما ابوظبی بودیم اما اصلا فرمی به ما ندادند ؟!!!
سلام ما با هم یک روز مصاحبه داشتیم که ویزا منو پسرم گفت فردا میتونه بده ولی بهتره صبر کنیم و با همسرم 3تایی بگیریم این فرمو گویا به کسانی که تحصیلات بالاتر یا شغلها ورشته های حساس تری دارن میدن همسر من پزشک متخصص ولی به ما هم ندادن شامل چندسوال راجع به سفرها و شغل است
تشکر کنندگان: azin ، MH5160 ، SH1A2R3
بچه ها gilat یا خودش این مطالب رو می نویسه که نمی دونم چه نظری بدم راجب نوشته های ایشون .
یا یک نفر دیگری داره با ایدی ایشون توی همه تاپیکها اظهار نظر می کنه یا مطلب می نویسه .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: اليزا ، azin ، Shahoo52 ، SH1A2R3
(2010-07-13 ساعت 09:19)sara56 نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 19:26)MH5160 نوشته:  محتوای فرم 9 سوالی چی بوده دوستان ؟ چون ما ابوظبی بودیم اما اصلا فرمی به ما ندادند ؟!!!
سلام ما با هم یک روز مصاحبه داشتیم که ویزا منو پسرم گفت فردا میتونه بده ولی بهتره صبر کنیم و با همسرم 3تایی بگیریم این فرمو گویا به کسانی که تحصیلات بالاتر یا شغلها ورشته های حساس تری دارن میدن همسر من پزشک متخصص ولی به ما هم ندادن شامل چندسوال راجع به سفرها و شغل است
ممنون بابت اطلاعاتی که دادی . ما هم وضعیت شما را داریم . پس باید بگیم به امید قبولی همسرامون .
تشکر کنندگان:
بالاخره سایت آنکارا در آپدیت اخیر (یا شاید آپدیت هفته قبل بوده و من ندیدم) برای آسیا یه شماره 19000 کلیر کرد که نزدیک به کیس نامبر ماست و اون رکورد 16846 چندوقت اخیرش رو شکستBig Grin
هر چند میدونم ترتیب و کیس نامیر و ... خیلی مطرح نیست ولی خوب جای امیدواری داره. یعنی یواش یواش باید چمدونها رو ببندیم.

دوستان عزیز, لطفا امیدتون رو از دست ندید و به جای جر وبجث های بیفایده, برین و مقدمات سفرتون رو آماده کنین.
برنامه ریزی, زبان, جمع و جور کردن وسایل, گرفتن job offer , یادگیری مهارتهای جدید و ...

پاینده باشید
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: sam_hash ، R.F ، m.amjadi ، farzad24 ، mina_s ، assad ، azin ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان