موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-13 ساعت 09:19)sara56 نوشته: (2010-07-12 ساعت 19:26)MH5160 نوشته: محتوای فرم 9 سوالی چی بوده دوستان ؟ چون ما ابوظبی بودیم اما اصلا فرمی به ما ندادند ؟!!!
سلام ما با هم یک روز مصاحبه داشتیم که ویزا منو پسرم گفت فردا میتونه بده ولی بهتره صبر کنیم و با همسرم 3تایی بگیریم این فرمو گویا به کسانی که تحصیلات بالاتر یا شغلها ورشته های حساس تری دارن میدن همسر من پزشک متخصص ولی به ما هم ندادن شامل چندسوال راجع به سفرها و شغل است
باسلام
اگر شامل فرم 9 سوالی باشید از طریق ایمیل هم آنرا از شمادرخواست میکنند پس بهتر است مرتبا تا زمان کیلیر شدن ایمیل خود را چک کنید.
دیگر اینکه سعی کنید جوابهای 9 سوال را آماده داشته باشید که در صورت نیاز بتوانید سریعا جوابها را ارسال کنید.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک به همه دوستانی که کارنت شدند. بالاخره آخرین کارنت هم اعلام شد و طبق پیش بینی همه کارنت شدند . و خبر خوب اینکه به غیر از اتیوپی که تا کیس نامبر 26350 بود تمام کشورها تا کیس نامبر آخر کارنت شدند و بهترین نتیجه ای که از این میشه گرفت اینکه هنوز خیلی از ویزاها باقی مونده .چون حتی خیلی از کشورها مثل بنگلادش و چند تا دیگه که از حد مشخص خودشون هم بیشتر قبول شدند Except نشدند و این یعنی خیلی ها دنبال ادامه روند ویزا نرفتن . پس بچه ها همه خوشحال باشید که انشا.. به امید خدا همه ویزا میگیرن . برید دنبال بستن چمدان و قوی کردن لهجه آمریکایی و اینقدر هم بعضی ها آیه یاس نخونند
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یک سوال ؟ وقتی یک بار ایمیل زدند که فرم رو (فرم 9 سوالی) دریافت کردیم یعنی دریافت کردند؟؟؟ مثل اینکه به یکی از بچه های پارسالی دقیقه 90 ایمیل زدن که شما نفرستادی در صورتیکه ایشون 6 ماه قبل فرستاده بوده و کانفیرم رسیدنش رو هم گرفته بوده که البته سریعا دوباره میفرسته و ویزاشو میگیره. می خوام یه محاسبه کنم فرم 9 سوالی ها چقدر کلیرنسشون طول کشیده؟ می خوام بدونم از بچه های امسال کسی بوده که فرم 9 سوالی یا 8 سوالی داشته و کلیر شده باشه؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-13 ساعت 17:22)mina_s نوشته: بچه ها یک سوال ؟ وقتی یک بار ایمیل زدند که فرم رو (فرم 9 سوالی) دریافت کردیم یعنی دریافت کردند؟؟؟ مثل اینکه به یکی از بچه های پارسالی دقیقه 90 ایمیل زدن که شما نفرستادی در صورتیکه ایشون 6 ماه قبل فرستاده بوده و کانفیرم رسیدنش رو هم گرفته بوده که البته سریعا دوباره میفرسته و ویزاشو میگیره. می خوام یه محاسبه کنم فرم 9 سوالی ها چقدر کلیرنسشون طول کشیده؟ می خوام بدونم از بچه های امسال کسی بوده که فرم 9 سوالی یا 8 سوالی داشته و کلیر شده باشه؟
مینا جون، من از بچه های امسال امار گرفتم، 2 نفر پاسخ دادن، یک نفر 33 روز پس از ارسال پاسخها جوابش اومده بود و یکنفر هم 40 روز!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-13 ساعت 21:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-13 ساعت 23:55 توسط Diverkia.)
به نظر من این شیوه پاسخ ندادن به ایشون بهترین کاره. خود من با خوندن پست های ایشون بسیار عصبی می شم ولی هیچ راهی برای ما که خواستار دمکراسی هستیم بهتر از این نیست که بذاریم ایشون حرفشون رو بزنن که اگر بیهوده بود انتظار پاسخ از دیگران رو نداشته باشند. من به ایشون و نظراتشون هیچ توهینی نمی کنم همونطور که همه شما بسیار منطقی جواب ایشون رو می دادین. به نظر من هیچ نیازی به تحمیل عقاید نیست و اگر کسی نمی تونه حرفهای خوب در جمعی که تا 2 هفته پیش در اون هیچ لج و لجبازی یا تحمیل عقاید یا منفی نگری نبود بزنه پس بهتره که اصلا حرف نزنه. تنها سودی که کار ایشون داره بالا بردن این تاپیک در لیست هست که ما و افراد سال های آینده زمانی که تاپیکی مفید و امیدوارکننده نباشه برای ما سودی نداره که حالا چقدر می خواد بالا بیاد. من از صبر و شکیبایی و ادب همه بچه ها تشکر می کنم که از الان برای زندگی در کشوری که محل همین شنیدن نظرات مختلف یا تحمل یا بهتر بگم هضم نظرات مخالف است خودشون رو آماده کردن و مطمئن باشین که به همه ما ویزا می دن چون همون چیزی که می خوایم رو بهش می رسیم. ما هممون خوش شانس بودیم که این موقعیت برامون ایجاد شده و تا پایان هم همینطور خواهد بود. من هم مانند بقیه قصد ایشون رو نمی دونم ولی محترمانه ازشون خواهش می کنم که این رویه رو ادامه ندن. من از همین الان پذیرای انتقادات و حرفهای ایشون که در پی این پست من زده خواهد شد هستم. با تشکر از همگی شما و با آرزوی موفقیت برای همگی
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America[/font]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بعضی وقت ها با خواندن بعضی پستها یاد کارتون گالیور و شخصیت نا امید ولی دل چسب و با حال آن یعنی "گلام" می افتم.
خدا پدر این جرج بوش نیامرزه داشتیم زندگیمون را می کردیم که یک روز ظهر پستچی درب خانه را زد و گفت اگه مردی این بسته رو بگیر...
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از اینکه اشتباهم رو به من گوش زد کردید تا اون رو ویرایش کنم از شما ممنونم اما برای اطلاعات شما می گویم که دوست عزیز من برنده نیستم و اون مدرک هم برای پدر من هست و من به عنوان نماینده خانواده در این جا به دلیل سن کم و وقت اضافه ام مطالبی رو می نویسم. من مدرکم دیپلم هست و تازه دیپلمم رو امسال گرفتم. در هر صورت به دلیل اشتباه نوشتن اون کلمه از همه معذرت خواهی می کنم و خوب است که تجربه ای جدید کسب کردم. اگر به دلیل بزرگانه نوشتن من فکر کردید سن من بالاست امیدوارم الان فهمیده باشید که این اشتباه از روی نپختگی من بوده و امیدوارم همه از اشتباه های خود درس بگیرن. در عوض هر کس نقاط ضعف و قوتی داره که من برعکس ادبیات کشورم زبان انگلیسی رو بسیار بیشتر بلدم. همه موفق باشید و منظور من کناره گیری شما نبود چون هدف این سایت جمع آوری اطلاعات با ارزش است من خواستم که این دعواهای بیهوده که باعث دوری میشه رو پایان بدم وگرنه نه تنها من بلکه به گمانم بقیه دوستان هم دوست داشته باشند که شما هنوز پست های خود را در جهت سایت و برای اطلاعات افراد دیگر نه در جهت دخالت ادامه بدین و نظر من این است که هر موقع خبر خوب یا مورد استفاده ای داشتید حتما برای همه در اینجا بگذارین. ممنون از اینکه هدفتون رو برای من گفتین. فکر می کنم همه متوجه شدند که انتظارها نباید زیاد باشه ولی دیگه ادامه دادن این موضوع بسیار بیهوده است.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America[/font]
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-14 ساعت 01:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-14 ساعت 01:53 توسط R.F.)
دوستان لطفا از موضوع تاپیک خارج نشید.
در صورتی که دوستانی هنوز تمایل به ادامه بحث دارند,می توانند از طریق پیام خصوصی با یکدیگر در ارتباط باشند در غیر این صورت و ادامه ی بحث در تاپیک, ارسال ها حذف خواهند شد.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا در آخرین لحظات روز سه شنبه و جمعه هر هفته لیست جدید بیرون میآید. ولی این هفته خبری نیست از بس مرتب چک کردم دیگه از دیدن
جدول دل پیچه میگیرم
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08