کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-07-18 ساعت 01:51)arina نوشته:  سلام به همه دوستان خوب ومهربان
در تحقیقاتی که در چند سایت مشابه مهاجرسرا به زبان های انگلیسی داشتم در جند مورد به این موضوع بر خوردم که
آنهایی که اسامی چند سیلابی دارند(مثلا : غلام رضا یا فامیلی مثل:سید طباطبایی زاده) با مشکل طولانی تر شدن این پروسه مواجه میشوند. دوستان عزیز اگر کسی در این مورد اطلاعات موثقی دارد و یا اگر اسامی مشابه ای داشته و حالا کلیر شده لطفا به اطلاع همه برساند تا با این کار خدا پسندانه خانوادهایی را از نگرانی برهاند.در ضمن میگویند در مورد اسامی که با" سید" شروع میشود هم طولانی تر می شود.
فکر نمی کنم چنین چیزی صحیح باشه . شاید تشابه اسمی برای بعضی ها مشکل درست کنه ولی اینکه شما سید باشی یا نباشی و همچنین اسم وسط داشته باشی فکر نمی کنم تاثیر بگذاره یعنی منطقی نیست
(2010-07-18 ساعت 10:16)Hashem نوشته:  من همون روز مصاحبه ، ویزا را گرفتم گفتم شرایطم را اینجا بنویسم برای دوستان:
سربازی: ارتش
سابقه کار: ۳ سال نیمه دولتی
سابقه تحصیلی: کارشناسی ارشد
تبریک میگم
فکر کنم اگر کوالالامپور نبودی و مثلا ابوظبی بودی حالا حالا ها مهمون خودمون بودی!
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: sam_hash ، azin
راستش ما به نتیجه ای در مورد بررسی اف بی آی نرسیدیم برای اینکه همسر من نه سربازی رفته بود و نه کار دولتی داشت ولی الان بیش از 100 روز که منتظریم. Wink
تشکر کنندگان: sam_hash ، mina_s ، azin ، Eskandari ، free_free
من هم به این جمع خوش اومدم!!

4 روزه منتظرم!!!!!!!!! ما رو هم دریابین ....!!

حالا چرا میزنین من که چیزی نگفتم.....!
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
سلام یه سوال

آنکارا ۳شنبها و جمعه‌ها آپدیت می‌کنه ، پس چرا توی سفارت گفتن جمعه‌ها سایتو چک کنین !! چرا نگفتن ۳شنبها و جمعه‌ها ؟؟
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: mina_s ، MH5160 ، farzad24 ، free_free ، azin
شاید اسم مسلمون ها جمعه در میاد !
تشکر کنندگان: R.F ، m.amjadi ، MH5160 ، free_free ، Sooshians ، ramin2010 ، azin ، arashii ، ساشا
(2010-07-18 ساعت 12:53)ساشا نوشته:  من هم به این جمع خوش اومدم!!

4 روزه منتظرم!!!!!!!!! ما رو هم دریابین ....!!

حالا چرا میزنین من که چیزی نگفتم.....!

به روزها و شبهای پر اضطراب کلیر نس خوش آمدید!!!!....یو ههههههه
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: R.F ، saeed53 ، Sooshians ، azin ، ساشا
یکی من رو تحلیل کنه
من 1 ماه پیش مصاحبه داشتم و بهم کلیرنس خورده... چرا استرس ندارم؟؟؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، io7o
سلام به دوستان خوبم
من در حال پرسه زدن در برندگان لاتاری 2008 بودم که به یک پست جالب بر خوردم با هم میخوانیم: عین نقل قول

: کلیرنس برنده های ۲۰۰۸
سلام،

امروز شماره ما را در سایت اعلام کردند. البته دیروز ایمیل زده بودند که میتونید بیایید و ویزاتون را بگیرید. برای همین امروز همسر من مراجعه کرد سفارت بهمراه برگه آبی و پاسپورت ها. ما به کلیرنس نخورده بودیم. ولی جالب اینجاست که می گفت هر کی اومده بود می گفتند بهمراه برگه آبی و نقص مدارکش بره تو و اصلا اسامی را از جایی چک نمی کردند که آیا واقعا کلیرنسشون آمده یا نه!! خیلی سریع مدارک را می گرفتند، می گفتند برید پول را پرداخت کنید و آدرستون را بدهید تا پاس ها را براتون پست کنیم. آقای mre و ali-54 بنظر من شما منتظر جواب اونها نباشید. بروید اونجا بقول آقا مسعود این مهمترین سفر زندگی تون هست. در ضمن وضع هتل در آنکارا خیلی خرابه. همسر من نتونست از اینجا هتل بگیره. رفت اونجا و به کمک یک ترانسفر و به قیمت نصف قیمت اینجا، هتل گرفت. اگه بخواهید اسمشون را براتون می نویسم. در مورد امارات هم شنیده ام به بعضی توریست های ایرونی ها ویزا نداده. البته در مورد برندگان لاتاری نمی دونم .

موفق باشید و به ما هم بگویید چکار کردید.

به جملات بالادقت کردید به اینکه کلیرنس آمده بود یا نه توجهی نمی کرده اند و به همه ویزا می دادند. بسیار عجیبا" و غریبا" می باشد
کمی و فقط کمی ذوق کردم ولی راستش بخواهید تا خود آقای godthegreat نیا ید و توضیح مجدد ندهد نمی توانم باور کنم
می توانید در لینک زیر هم پست مربوطه را رویت نمائید

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=48&page=24

قربان همه شما
و یک مورد مشابه دیگرکه تقریبا اظهار می کند که بدون کلیرنس به سفارت مراجعه کرده است:

i آفلاین
عضو فعال
رتبه: 2
30 بار تشکر شده در 11 پست
RE: کلیرنس برنده های ۲۰۰۸
سلام
ما هم بالاخره موفق به گرفتن ویزا شدیم. کلیرنسمون 4 هفته طول کشید و روز دوشنبه که همسرم رفت سفارت پاسپورت ها رو گرفتند و گفتند ساعت 1 بیاید ویزا بگیرید. راستی از 8 نفری که از با همسرم رفته بودند همشون همونروز ویزا گرفتند حتی او کسی که شمارش تو سایت نبود و سفارت یک جواب مبهم مبنی بر اینکه حضوری بیاین براش فرستاده بود. مریم و علی عزیز و همه دوستانی که کلیرنسشون اومده: براتون آرزوی موفقیت می کنم. شیرین تر از گرفتن ویزا، همدلی همه بود برای طی این مسیر سخت که تنهایی تحملش ممکن نبود. از آقا احسان،عمران، سعید، مسعود، صمد و همه دوستانی که کمک کردند ممنونم. صمیمانه...
موفق باشید.
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Jav3 ، mina_s ، azin ، بنيتا
منظر توضيح نباش دوست من. كاربر مورد نظر بعد از 8 آپريل 2009 (بيش از يك سال پيش) به سايت سر نزده.

(2010-07-18 ساعت 23:15)arina نوشته:  به جملات بالادقت کردید به اینکه کلیرنس آمده بود یا نه توجهی نمی کرده اند و به همه ویزا می دادند. بسیار عجیبا" و غریبا" می باشد
کمی و فقط کمی ذوق کردم ولی راستش بخواهید تا خود آقای godthegreat نیا ید و توضیح مجدد ندهد نمی توانم باور کنم
می توانید در لینک زیر هم پست مربوطه را رویت نمائید

قربان همه شما
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: azin
دوستان در یکی از پستهای 2008 نوشته شده:

من هم کلیرنس همسرم پس از 4 ماه و اندی هنوز نیومده اما بار ها به سفارت ایمیل زدم ولی جواب درستی نمی دن و می گن she is still pendding فقط چند روز پیش یک ایمیل زدند که بهتره هفته آخر رو آنکارا باشید که اگه کلیرنس همسرتون اومد بدون اتلاف وقت بتونید ویزاتون رو بگیرید اما هیچ تضمینی از طرف ما وجود نداره که حتما ویزا صادر بشه شما مصاحبتون کجا بود به شما هم چنین ایمیلی زدند یا نه شما تونستید از جایی پیگیری کنید
من هم دعا می کنم که زودتر شما هم بتونید ویزاتون رو بگیرید
در ضمن ایا کسی می دونه اگر ویزای همسرم نیاد چه مدت طول می کشه که بتونم براش اقدام کنم و یا اگر اطلاعات مفیدی در این زمینه که بتونه به من کمک کنه داره خوشحال می شم که بشنوم

نتیجه گیری میکنیم که اگر (خدا آن روز را نیاورد) تا هفته آخر خبری نشد پاشنه در سفارت را باید در بیاوریم.
آه خدایا ؟آیا سعادت دیدن بازیهای جام جهانی در برزیل را با یک پاسپورت آمریکایی خواهیم داشت؟

ندا آمد : نعم نعم الرویت من البرزیل

دوستان عزیز این جملات فقط برای بالا بردن سطح خوشحالی شماست امید دارم که
منو سرزنش نکنید. بخدا قاطی نکردما
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: R.F ، free_free ، Eskandari ، mina_s ، azin ، adl ، اليزا ، io7o
بچه ها من فردا 60روزگی کلیر نشدنم رو جشن می گیرم.Big Grin
نمی دونم چجوری احساسم رو بیان کنم! فقط جا داره از همه کسایی که در این راه کمکم کردن مخصوصاً سرکنسول عزیز ابوظبی که توفیق دیدارشون رو از نزدیک نداشتم و آفیسر خوش قلب و دوست داشتنی که بدون کمکش هیچوقت نمی تونستم 60 روز ور دل مامانم اینا بمونم و الان معلوم نبود تو امریکا داشتم چیکار می کردم، تشکر کنم. یه تشکر ویژه هم از جناب مهندس که زحمت طراحی سایت بسیار زیبا و دل انگیز ابوظبی رو کشیده می کنم. واقعا دست گلشون درد نکنه، ما که هر دفعه می ریم کلی لذت می بریم.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، arashii ، Eskandari ، homeless ، farzad101 ، Jav3 ، ساشا ، mina_s ، azin ، m.amjadi ، اليزا ، farzad24 ، lottery ، io7o ، laili ، Hashem ، king_of_sky ، Sooshians ، free_free ، بنيتا ، indmehdi
سلام بچها من امروز کلیر شدم هورااااا دقیقا ۲ ماه شد. از همتون واقعا ممنونم به خاطره تمام این مدت و همهٔ راهنمایتون و از صمیم قلب آرزو می‌کنم همهٔ بچه‌های تو صف مونده زود زود کلیر شن.
(2010-07-19 ساعت 01:18)setareh نوشته:  سلام بچها من امروز کلیر شدم هورااااا دقیقا ۲ ماه شد. از همتون واقعا ممنونم به خاطره تمام این مدت و همهٔ راهنمایتون و از صمیم قلب آرزو می‌کنم همهٔ بچه‌های تو صف مونده زود زود کلیر شن.

سلام تبریک میگم. خیلی خبر خوبی دادینSmile البته بگم که یه کوچولو بهتون حسودیم شدBig Grin ولی تبریک بنده رو بپذیرید. ما رو هم از دعاتون دریغ نکنید.

راستی یک سئوال: از طریق سایت متوجه شدین یا ایمیل زدین؟ واینکه اگه از سایت فهمیدین بدون 01 آخر وارد کردین،نه؟
و اینکه هیچ بازه زمانی برای زمان کلیر شدنتون ندارین؟ یعنی مثلا حدود ساعت 12 تا 2

ممنون
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: farzad101 ، MH5160 ، azin ، R.F ، free_free
(2010-07-19 ساعت 01:18)setareh نوشته:  سلام بچها من امروز کلیر شدم هورااااا دقیقا ۲ ماه شد. از همتون واقعا ممنونم به خاطره تمام این مدت و همهٔ راهنمایتون و از صمیم قلب آرزو می‌کنم همهٔ بچه‌های تو صف مونده زود زود کلیر شن.

خيلي خيلي خوشحال شدم. اميدوارم هميشه موفق باشي
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: setareh ، azin
ما هم به ستاره خانم تبریک می گیم .انشا الله هممون به زودی کلیر بشیم
سوال SAM سوال خوبی که می تونه تو پیگیری به همه کمک کنه
از طریق سایت متوجه شدین یا ایمیل زدین؟
تشکر کنندگان: sam_hash ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان