کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام آقای sam-hash جان ممنون لطف دارید باور کنید من دائماً در حال دعا کردنم واسه همهٔ بچها. بله من بدون ۰۱ شمارمو وارد می‌کردم و از طریقه سایت دیروز سات ۸ شب چک کردم. البته دیروز استثناً فقط یه بار چک کردم که اونم همین ساعت بود. شاید زودتر اعلام شده بوده.

ممنون افسانه و MH5160 جان ایشالا هر چه زودتر شما این خبرو تو سایت میذارید شما و همهٔ بچها و همرو خوشحال می‌کنید.

بازم سوألی بود در خدمتم.
تشکر کنندگان: sam_hash ، MH5160 ، Jav3 ، m.amjadi ، mina_s ، azin ، free_free ، Ashkan78 ، بنيتا
(2010-07-18 ساعت 23:26)arina نوشته:  دوستان در یکی از پستهای 2008 نوشته شده:

من هم کلیرنس همسرم پس از 4 ماه و اندی هنوز نیومده اما بار ها به سفارت ایمیل زدم ولی جواب درستی نمی دن و می گن she is still pendding فقط چند روز پیش یک ایمیل زدند که بهتره هفته آخر رو آنکارا باشید که اگه کلیرنس همسرتون اومد بدون اتلاف وقت بتونید ویزاتون رو بگیرید اما هیچ تضمینی از طرف ما وجود نداره که حتما ویزا صادر بشه شما مصاحبتون کجا بود به شما هم چنین ایمیلی زدند یا نه شما تونستید از جایی پیگیری کنید
من هم دعا می کنم که زودتر شما هم بتونید ویزاتون رو بگیرید
در ضمن ایا کسی می دونه اگر ویزای همسرم نیاد چه مدت طول می کشه که بتونم براش اقدام کنم و یا اگر اطلاعات مفیدی در این زمینه که بتونه به من کمک کنه داره خوشحال می شم که بشنوم

نتیجه گیری میکنیم که اگر (خدا آن روز را نیاورد) تا هفته آخر خبری نشد پاشنه در سفارت را باید در بیاوریم.
آه خدایا ؟آیا سعادت دیدن بازیهای جام جهانی در برزیل را با یک پاسپورت آمریکایی خواهیم داشت؟

ندا آمد : نعم نعم الرویت من البرزیل

دوستان عزیز این جملات فقط برای بالا بردن سطح خوشحالی شماست امید دارم که
منو سرزنش نکنید. بخدا قاطی نکردما
من فكر كنم واسه اين به شما گفت بياين ويزاتونو بگيريد كه مجبور نشين دوباره مديكال تست بديد چون ميدونيد كه اعتبار 6 ماهه ويزاي صادره از انكارا از تاريخ مديكال حساب ميشه
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 22:33)pouya.pouya نوشته:  یکی من رو تحلیل کنه
من 1 ماه پیش مصاحبه داشتم و بهم کلیرنس خورده... چرا استرس ندارم؟؟؟
پویا جان شما هم اگه مدت نیامدن کلیرت به 6-7 ماه برسه استرس پیدا میکنی (ان شاا... که سریع کلیر شی و روی 7 ماه رو نبینی) منم که از مصاحبه اومدم و 1 -2 ماه گذشته بود اصلا استرس نداشتم،
به امید کلیر شدن هممون هر چه زودتر Cool
تشکر کنندگان: farzad101 ، azin ، mina_s ، Shahoo52 ، sam_hash ، homeless ، Ashkan78 ، aadine ، Diverkia ، free_free
سلام

می دونم که دارم دیر می نویسم ،
اما این لیست بچه هایی که در تاریخ 16 جولای در آنکارا تر و تمیز ( کلیر) شدن.

2010AS13565
2010AS13884
2010AS13981
2010AS14782
2010AS15784
2010AS17793
2010AS17824

خدایا ما رو هم مثل این دوستان از کلیه گناهان و کارهای بد پاکیزه (کلیر) گردان.

الهی آمین

درضمن تبریک به دوست بسیار خوبم نادر
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: azin ، Sooshians ، mina_s ، Hossein81 ، alphabeta ، free_free ، Ashkan78 ، Shahoo52 ، Diverkia ، m.amjadi
(2010-07-19 ساعت 11:30)setareh نوشته:  سلام آقای sam-hash جان ممنون لطف دارید باور کنید من دائماً در حال دعا کردنم واسه همهٔ بچها. بله من بدون ۰۱ شمارمو وارد می‌کردم و از طریقه سایت دیروز سات ۸ شب چک کردم. البته دیروز استثناً فقط یه بار چک کردم که اونم همین ساعت بود. شاید زودتر اعلام شده بوده.

ممنون افسانه و MH5160 جان ایشالا هر چه زودتر شما این خبرو تو سایت میذارید شما و همهٔ بچها و همرو خوشحال می‌کنید.

بازم سوألی بود در خدمتم.
سلام منم بهتون تبریک می گم امشب با خبر شدم یکی از دوستان که 8اوریل ابوظبی intrبوده جوابش دیروز امده(کار دولتی سربازی معاف)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sam_hash ، azin ، Shahoo52 ، MH5160
(2010-07-20 ساعت 00:03)sara56 نوشته:  
(2010-07-19 ساعت 11:30)setareh نوشته:  سلام آقای sam-hash جان ممنون لطف دارید باور کنید من دائماً در حال دعا کردنم واسه همهٔ بچها. بله من بدون ۰۱ شمارمو وارد می‌کردم و از طریقه سایت دیروز سات ۸ شب چک کردم. البته دیروز استثناً فقط یه بار چک کردم که اونم همین ساعت بود. شاید زودتر اعلام شده بوده.

بازم سوألی بود در خدمتم.
سلام منم بهتون تبریک می گم امشب با خبر شدم یکی از دوستان که 8اوریل ابوظبی intrبوده جوابش دیروز امده(کار دولتی سربازی معاف)

مرسی لطف دارید. منم به ایشون تبریک می گم.
تشکر کنندگان:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من و آذین کلیر شدییییییییممممممممممممممممم
(2010-07-19 ساعت 00:09)sam_hash نوشته:  بچه ها من فردا 60روزگی کلیر نشدنم رو جشن می گیرم.Big Grin
نمی دونم چجوری احساسم رو بیان کنم! فقط جا داره از همه کسایی که در این راه کمکم کردن مخصوصاً سرکنسول عزیز ابوظبی که توفیق دیدارشون رو از نزدیک نداشتم و آفیسر خوش قلب و دوست داشتنی که بدون کمکش هیچوقت نمی تونستم 60 روز ور دل مامانم اینا بمونم و الان معلوم نبود تو امریکا داشتم چیکار می کردم، تشکر کنم. یه تشکر ویژه هم از جناب مهندس که زحمت طراحی سایت بسیار زیبا و دل انگیز ابوظبی رو کشیده می کنم. واقعا دست گلشون درد نکنه، ما که هر دفعه می ریم کلی لذت می بریم.
دوست عزیز 60 روز فقط 2ماهه. همسر من بعد از 120 روز یعنی 4ماه کلیر شد. البته که دوستانی در 2009 بالاتر از اینها کلیر شدنو نگران نباش همه کلیر میشن.Wink
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: sam_hash ، azin ، Shahoo52 ، free_free ، Sooshians ، nefarioos ، mina_s
(2010-07-20 ساعت 15:25)mina_s نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

به به چقدر داره خبر خوش میرسهSmile واقعا از صمیم قلب تبریک میگم
انگار که خودم کلیر شدم
.
.
.
البته چرا دروغ! خوذدم اگه کلیر بشم یه کم بیشتر خوشحال میشم ولی بهرحال تبریک فراوان. برین حالشو ببرین.Big Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mina_s ، arina ، R.F ، azin ، Shahoo52 ، Eskandari ، free_free ، Sooshians ، hamed_gh ، Anahid ، Hashem
(2010-07-20 ساعت 15:25)mina_s نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام آذین جان
دیدی گفتم تا پایان این ماه میلادی کلیر می شوی!!!؟؟؟
به شما و همه دوستانی که کلیر شدن تبریک می گویم.
arina
آنکارا آپدیت کرد و ما هم نبودیم.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: R.F ، farzad24 ، Sooshians ، m.amjadi ، sam_hash ، mina_s ، Anahid
یووووووووهوووووووو
آخ جووون
[عکس: 19.gif] [عکس: 19.gif]
مینای عزیزم تبریییییییییییک. آذین جووونم تبریییییییییییییییک.
جفتتون میدونید که چقدر خوشحال شدم براتون.

ساسان دیدی حسم درست گفت؟!Tongue مطمئنم کلیر تو هم تو این چند روز میاد.Wink

به امید خبر کلیر شدن دوستای خوبه دیگموونSmile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: kianoush ، azin ، free_free ، sanaz2010 ، nefarioos ، arina ، sam_hash ، mina_s ، mary joon ، king_of_sky
روزهای سخت و پر از دلهره برای من باز هم ادامه دارد.ولی مطمئنم که خدا در آخرین لحظات دست همه ما را میگیرد
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: azin ، Sooshians ، sam_hash ، mina_s ، mary joon ، king_of_sky
سلام به همه دوستان! اینقدر خوشحالم که اصلاً نمیتونم تایپ کنم...من خواب بودم، از خواب که بیدار شدم با خودم گفتم یعنی میشه من امروز کلیر بشم؟! بعدم ته دلم گفتم: ای بابا نشد هم هفته دیگه... حالاها حالا وقت هست!!! (آخه تمام هفته پیش چشم دوخته بود که جمعه کلیر میشم و نشدم و حسابی اعصابم 6*8 بود...)، اومدم پای کامپیوتر، دیدم گوشیم پره sms و missed call از رزا و مینا جون! باورم نشد...خودم سایت رو چک کردم...هورا... کلیر شدم...چقدر به این خبر احتیاج داشتم... پریدم رو هوا...خدایا شکرت...صدهزار مرتبه، نه... بی نهایت، نه...اصلاً نمیتونم بگم چقدر...
فکر کنم آخرین نفریم که دارم خبر کلیر شدنم رو تو سایت اعلام میکنم!!! از لطف همتون متشکرم... ان شاء الله همگیتون به زودی مزه این خبر رو میچشید!(ساسان جان،این دفعه دیگه نوبت شماست شما هم همین روزها کلیر میشی، ایمان دارم، ببین کی بهت گفتم...من و مینا که شدیم، پرونده شما هم از زیر شوفاژ درمیاد...)!!!
adl وshahoo و king of sky و arina و بقیه بچه ها، از این به بعد دیگه تاپیک کلیرنس رو فقط به امید خبر کلیرشدن شماها چک میکنم، بجنبین که همگی با هم جشن بگیریم!
وای ته دلم لک زده بود که یعنی میشه منم یه روز بگم :
آهای علی آقا، بزن رنگ سبز رو؟؟؟؟ حالا داد میزنم: علی آقای گل، بزن رنگ سبزو...به امید کلیر شدن خودت!!!
مرسی از همگیتون!

مرسییییییییییییییییییی مینا جونم! دیدی گفتم خبر کلیر شدنم رو تو میگی!!! خیلی ازت متشکرم!Tongue تبریک فراوان به تو و همسرتBig Grin
(2010-07-20 ساعت 15:34)sam_hash نوشته:  

به به چقدر داره خبر خوش میرسهSmile واقعا از صمیم قلب تبریک میگم
انگار که خودم کلیر شدم
.
.
.
البته چرا دروغ! خوذدم اگه کلیر بشم یه کم بیشتر خوشحال میشم ولی بهرحال تبریک فراوان. برین حالشو ببرین.Big Grin

ساسان جان، ما منتظر شمائیم...بدو دیگه... از چاه 3 نفری 2 تا بیاد بیرون، نفر سوم هم باید بجنبه دیگه!Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: R.F ، Eskandari ، free_free ، Sooshians ، ali-n ، Adventurer ، sam_hash ، mina_s ، hasti_banoo ، Anahid ، homeless ، mary joon ، aadine ، ساسان ، Jav3 ، ساشا ، seravin ، Hashem
سلام

تبريك به آذين و ميناي عزيز.

توي ليست كلير شده ها يك كيس نامبر هست كه فقط يك شماره با من فاصله داره.
ببنيد من چه حال خرابي دارم Smile
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: azin ، R.F ، free_free ، Sooshians ، sam_hash ، mina_s ، mary joon ، اليزا ، fairwall
(2010-07-20 ساعت 15:46)arina نوشته:  

سلام آذین جان
دیدی گفتم تا پایان این ماه میلادی کلیر می شوی!!!؟؟؟
به شما و همه دوستانی که کلیر شدن تبریک می گویم.
arina
آنکارا آپدیت کرد و ما هم نبودیم.
arina ی عزیز، خیلی خیلی سپاسگزارم از لطفت! اینقدر این دلگرمیهای شما منو امیدوار میکرد که...ان شاء الله جمعه نوبت شماست!Tongue
(2010-07-20 ساعت 15:50)R.F نوشته:  یووووووووهوووووووو
آخ جووون
[عکس: 19.gif] [عکس: 19.gif]
مینای عزیزم تبریییییییییییک. آذین جووونم تبریییییییییییییییک.
جفتتون میدونید که چقدر خوشحال شدم براتون.

ساسان دیدی حسم درست گفت؟!Tongue مطمئنم کلیر تو هم تو این چند روز میاد.Wink

به امید خبر کلیر شدن دوستای خوبه دیگموونSmile

مرسی رزا جونم، خیلی خیلی لطف کردی! ان شاء الله سفر خوب و بیخطری داشته باشی! رزاااااااااااااااااااااااااااااااا...........Tongue
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: Sooshians ، R.F ، mary joon ، aadine ، afsan2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان