کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
آذین جان مینا جان با تمام وجود تبریک امیدوارم که روند تند بشه وما اخر کلاسیها زودتر کلیر بشیم مارو فراموش نکنین ها موفق باشید سرافراز
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: Eskandari ، reza22 ، R.F ، Diverkia ، azin ، nefarioos ، sam_hash ، mina_s ، homeless ، mary joon ، king_of_sky ، aadine ، اليزا ، Jav3
تبریکات صمیمانه به دوستای کلیر شده عزیز(آذین خانم و میناخانم).

آرزوی موفقیت دارم براتون همیشه و همه جا.

انشاللا خبر کلیر شدن همه بچه های منتظر سایت
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: R.F ، azin ، mina_s ، aadine
آذین و مینای عزیز،

تبریک Smile تبریک Smile

خیلی خیلی تبریییییییییییییییییییییییییییییک Big Grin
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: azin ، mina_s ، aadine
تبریک تبریک تبریک

خیلی‌ خوشحالم از این خبر

به امید کلیر شدن تمام بچهای ۲۰۱۰
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: m.amjadi ، arina ، mina_s ، aadine ، azin
مینا و آذین عزیز از صمیم قلب خوشحال شدم و بهتون تبریک میگم. این هفته هفته خوبی بوده تا حالا . منتظر خبرهای خوب بقیه دوستان هستم. برای من هم دعا کنید که دیگه کاسه صبرم داره لبریز میشه
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: m.amjadi ، Diverkia ، R.F ، sam_hash ، mina_s ، Eskandari ، free_free ، aadine ، azin ، Jav3 ، ساشا
مینا و آذین عزیز بهتون بسیار تبریک می گم و امیدوارم که زندگی بسیار خوبی رو در آمریکا داشته باشین. دیگه حالا باز باید نگران رفتن باشین و کارای اونورتون رو درست کنین. به امید روزی که همه همدیگرو توی آمریکا ببینیم و اونجا هم میتینگ داشته باشیم. فقط دعا برای ما پشت کلیری ها یادتون نره. خدا کنه که پروسه یه کم زودتر بشه و هر دفعه توی هر آپدیت از این خبرای خوب مثل خبر شما اینجا ببینیم. من برای همتون دعا می کنم. من که شخصا دارم دیوونه می شم. از هفته دیگه پیش دانشگاهیم شروع می شه و الان رو هوا ام و نمی دونم چیکار کنم. الان تقریبا یک ماهی هست که حس می کنم اونا توی مغزم وسیله ای گذاشتن که فکر من رو می شنوه و برای اونا پخش می کنه. Tongue با اینکه می دونم اینا همش چرته ولی داره دیوونم می کنه. آقا یکی نیست بگه اگه می خواین خوب دستگاه دروغ سنج بزارین و کارو یه سره کنین. Big Grin شوخی می کنم و مطمئنم همه به زودی کلیر می شیم. با آرزوی موفقیت برای همه
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: sam_hash ، mina_s ، R.F ، Eskandari ، free_free ، aadine ، azin ، Jav3
دوستان خوبم
میدونم مطلبی که می خواهم بنویسم به موضوع کلیر شدن بچه ها ربطی ندارد ولی با توجه به اینکه اکثر دوستان این روزها منتظر کلیر شدن هستند و یا در حال دریافت ویزا به دوستان توصیه میکنم که اگرکارهای پزشکی دارند مثل : عمل جراحی زیبایی-ترمیم دندان یا حتی یک آزمایش خون کامل ویا تعیین نمره عینک وهر چیزی که به فکرشون میرسد همین جا در ایران انجام دهید .
این کارها در امریکا بسیار پر هزینه می باشد. مسئله دیگر سعی کنید از دوستان واقوامی که دوستشان دارید حتما دیدن داشته باشید
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: R.F ، sam_hash ، mina_s ، ali-n ، Eskandari ، king_of_sky ، aadine ، azin ، Jav3 ، sami123
آذين جان

تبريك مي گم هزار تاBig Grin آمريكا خوش بگذره Cool واقعاً عجب حسيه ؟عاليه Big Grin معركست

مارو هم دعا كنيد تازه 31 آگوست مي ريم مصاحبه Sad
Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان: saeed53 ، mina_s ، aadine ، azin ، Jav3
سلام
تبریک میگم اذین خانوم و مینا . ارزوی روزای خوب برای همه .
بچه ها یه سوال امروز من هر چی دقت کردم فرق جدول دیروز رو با امروز ندونستم اگه ممکنه منو راهنمای کنید به غیر از سایت از چه راهای میشه از کلیر شدن با خبر شد و اینکه این ادررس که من میرم درست یا نه ؟؟؟؟ ممنونم
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، free_free ، Jav3 ، azin
(2010-07-20 ساعت 15:50)R.F نوشته:  یووووووووهوووووووو
آخ جووون
[عکس: 19.gif] [عکس: 19.gif]
مینای عزیزم تبریییییییییییک. آذین جووونم تبریییییییییییییییییییییییییک.
جفتتون میدونید که چقدر خوشحال شدم براتون.

ساسان دیدی حسم درست گفت؟!Tongue مطمئنم کلیر تو هم تو این چند روز میاد.Wink

به امید خبر کلیر شدن دوستای خوبه دیگموونSmile

مرسیییییییییییییییی رزا جونمSmile . من سر کار بودم نمیتونستم زیاد ابراز احساسات کنم!!!!!!(اونم یه جای دولتی!) فکر کنم همش از انرژیه مثبت شما بود که زود کلیر شدیمWink
انشاله همه ی بچه ها به زودی کلیر بشند و واسه تک تک بچه ها یه جشن آواتاری راه بندازیم. ( راستی آذین جونم بازم تبرییییییک........ این شکلکا ماله آذینم هستااا)

sam hash عزیز شما به زودی کلیر میشی شرط میبندم .
خدای بزرگ رو خیلی خیلی شکر میکنم

[عکس: 2uge4p4.gif][عکس: pillowfight.gif][عکس: springsmile.gif]
تشکر کنندگان: sam_hash ، R.F ، free_free ، aadine ، اليزا ، azin ، ساشا
(2010-07-20 ساعت 17:30)saeed53 نوشته:  سلام
تبریک میگم اذین خانوم و مینا . ارزوی روزای خوب برای همه .
بچه ها یه سوال امروز من هر چی دقت کردم فرق جدول دیروز رو با امروز ندونستم اگه ممکنه منو راهنمای کنید به غیر از سایت از چه راهای میشه از کلیر شدن با خبر شد و اینکه این ادررس که من میرم درست یا نه ؟؟؟؟ ممنونم
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

بله آدرستون درسته. تا دیرور آپدیت مربوط به روز جمعه بود ، امروز ساعت 15:05 ( چند دقیقه اینور اون ور) سایت آپدیت شد با تاریخ 20 July که خوب چند تا شماره جدید توش بود دیگهSmile. ساعتشو دقیق گفتم چون 15:00 چک کردم هنوز آپدیت نشده بود. بهترین و راحت ترین راه همین سایته. ولی شما ایمیل هم می تونید بزنید.
(2010-07-20 ساعت 16:34)Shahoo52 نوشته:  آذین جان مینا جان با تمام وجود تبریک امیدوارم که روند تند بشه وما اخر کلاسیها زودتر کلیر بشیم مارو فراموش نکنین ها موفق باشید سرافراز
انشاله، از صمیم قلب اینو از خدا می خوام
انشاله شما و بقیه دوستان که کلیرنسشون مقداری طول کشیده هر چه زودتر کلیر بشید. آمیین
تشکر کنندگان: R.F ، free_free ، saeed53 ، Jav3 ، azin ، m.amjadi ، arina ، Diverkia
ما هم از صمیم قلب تبریک میگیم و امیدواریم موفق وموید باشید اما دم سفارت انکارا گرم که اینقدر تندتند اپدیت می کنه و امان از ابوظبی که ما رو اینقدر اذیت می کنه
تشکر کنندگان: mina_s ، sara56 ، sam_hash ، mary joon ، Jav3 ، azin
سلام به همه دوستان عزیز
من هم امروز دقیقا بعد از 6 هفته که افسر گفته بود کلیر شدم. امیدوارم که همه به زودی کلیر بشن. من برای همتون دعا می کنم. به اونایی هم که تازه کلیر شدن تبریک میگم.
شماره کیس 17000،مصاحبه 9 جون در آنکارا، فوق معماری و دانشجوی دکترا، شاغل در بخش دولتی، سربازی در نیروی زمینی، فرم 9 سووالی هم ازمن نخواستن، بدون مسافرت خارجی.
تشکر کنندگان: kianoush ، mina_s ، MH5160 ، Anahid ، ali-n ، sam_hash ، hassan2 ، indmehdi ، new king ، R.F ، arina ، hamed_gh ، Eskandari ، setareh ، yas ، mary joon ، king_of_sky ، aadine ، free_free ، saeed53 ، Jav3 ، azin ، m.amjadi ، seravin ، Hashem
يه خبر بدم به همه دوستاني كه ابوظبي مصاحبه داشتند و كليرنس خوردند:
در حال حاضر سفارت لطف ميكنه و Passport شما رو يكشنبه ازتون migire و بهتون ميكه برين و يكشنبه ديكه بياين!!!
يعني شما براي 9 تا 10 روز برنامه ريزي كنين و خيلي به حرف توي سايت اعتماد نكنين. من اين موضوع رو نميدونستم و الان همه برنامه هام به علاوه اعصابم به هم ريخته.
اينجا دارم ديوونه ميشم.
اكه ميتونين واسه كرفتن ويزا نياين و به يه آزانس يا آدم معتبر كه اينجا كار داره بسبرين. از نظر وقت و هزينه واقعا به صرفه هستش.
اما اكه هم مجبورين خودتون بياين به آقاي احمد نيازمند تلفن كنين. آدم مطمئن و قابل اعتمادي هستش و خيلي ميتونه بهتون كمك كنه.
شماره اش : 00971506855218
اكه از اينجا(دبي) بخواين بهش بزنكين: 0506855218
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: homeless ، R.F ، mina_s ، sam_hash ، sara56 ، yas ، mary joon ، ali-n ، free_free ، Jav3 ، azin ، m.amjadi ، ساشا ، javan134
(2010-07-20 ساعت 20:10)indmehdi نوشته:  يه خبر بدم به همه دوستاني كه ابوظبي مصاحبه داشتند و كليرنس خوردند:
در حال حاضر سفارت لطف ميكنه و Passport شما رو يكشنبه ازتون migire و بهتون ميكه برين و يكشنبه ديكه بياين!!!
يعني شما براي 9 تا 10 روز برنامه ريزي كنين و خيلي به حرف توي سايت اعتماد نكنين. من اين موضوع رو نميدونستم و الان همه برنامه هام به علاوه اعصابم به هم ريخته.Sad
اينجا دارم ديوونه ميشم.
اكه ميتونين واسه كرفتن ويزا نياين و به يه آزانس يا آدم معتبر كه اينجا كار داره بسبرين. از نظر وقت و هزينه واقعا به صرفه هستش.
اما اكه هم مجبورين خودتون بياين به آقاي احمد نيازمند تلفن كنين. آدم مطمئن و قابل اعتمادي هستش و خيلي ميتونه بهتون كمك كنه.
شماره اش : 00971506855218
اكه از اينجا(دبي) بخواين بهش بزنكين: 0506855218

منو زودتر کلیر بکنن، یه هفته جلو در سفارت براشون عربی می رقصم!Big Grin

ولی خارج از شوخی اینا دیگه شورش رو درآوردن. هیچوقت تا حالا کسی منو انقدر که اینا بازی دادن بازی نداده!
ولی ما صبرمون زیاده...
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Eskandari ، mina_s ، R.F ، free_free ، Jav3 ، azin ، m.amjadi ، ساشا ، hamed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان