کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-09 ساعت 11:46)pouya.pouya نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 06:25)f.p نوشته:  سلام دوستان
- آيا واقعا رفتن به سفرهاي خارجي ميتونه باعث رفتن تو سيكل كليرنس بشه ؟
- من چند سال پيش 1 ويزاي شينگن ( با نوع ويزايcommercial ) گرفتم و رفتم آلمان و چند كشور ديگه از اين طريق ، آيا اين مسئله ميتونه باعث گرفتن برگه آبي بشه ؟
- رفتن به تايلند چرا ممكنه سبب گرفتن برگه آبي بشه ؟!!!
با تشكر

من شینگن داشتم و 27 روزه کلیر شدم...
Don't worry Wink
يعني به هر حال من كليرنس ميخورم چون شينگن داشتم ؟ ويزاي شينگن گرفتن كه بايد امتياز محسوب بشه نه محدوديت ايجاد كنه چون به هرحال چكينگ توسط اون كشورها هم انجام شده و ويزا دادن اونهم كشوري مثل المان با سخت گيريهاش...
دوستان در مورد تايلند چطور ؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 10:13)final destination نوشته:  از بچه هاي 2010 كسي رو سراغ داريد كه بخاطر مغايرت اسم در فرم و پاسپورت كيسش رد بشه؟

با سلام
من در روزی که مصاحبه داشتم در آنکارا
یکی از بچه ها بود که کیس نامبرش این مدلی بود:
2010EU13###
و بعد مسئول مربوطه هنگام مصاحبه بهش گفت که شما محل تولد
را هنگام پر کردن فرم های اولیه شرکت در لاتاری "ایرلند" زدید.
و برای همین جزئ سهمیه اروپا به حساب آمدید و این اشتباه است و
کیس شما باطل است.
باور کنید تمام آدم هایی که داخل سالن بودن اشک در چشماشون جمع شده بود.
مثل یک کبوتر که سرشو کندن دست و پا میزد.
با هم در هنگام برگشت در یک پرواز بودیم.
ومن حتی توان نگاه کردن در چشماهایش را نداشتم!!!
(2010-08-09 ساعت 11:55)f.p نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 11:46)pouya.pouya نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 06:25)f.p نوشته:  سلام دوستان
- آيا واقعا رفتن به سفرهاي خارجي ميتونه باعث رفتن تو سيكل كليرنس بشه ؟
- من چند سال پيش 1 ويزاي شينگن ( با نوع ويزايcommercial ) گرفتم و رفتم آلمان و چند كشور ديگه از اين طريق ، آيا اين مسئله ميتونه باعث گرفتن برگه آبي بشه ؟
- رفتن به تايلند چرا ممكنه سبب گرفتن برگه آبي بشه ؟!!!
با تشكر

من شینگن داشتم و 27 روزه کلیر شدم...
Don't worry Wink
يعني به هر حال من كليرنس ميخورم چون شينگن داشتم ؟ ويزاي شينگن گرفتن كه بايد امتياز محسوب بشه نه محدوديت ايجاد كنه چون به هرحال چكينگ توسط اون كشورها هم انجام شده و ويزا دادن اونهم كشوري مثل المان با سخت گيريهاش...
دوستان در مورد تايلند چطور ؟
ترا به خدا نگران نباش سفر به اروپا یک چیز عادی است و حتی داشتن ویزا---
ما در ایران این سفرها برایمان عجیب غریب است و تازگی دارند در حال حاضر
مردم دنیا مخصوصا در اروپا شاید در یک هفته به دو یا سه قاره سفر می کنند.
البته و صد البته جای بررسی برای آنها را دارد ولی جای نگرانی برای ما هرگز و هرگز.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: mary joon ، indmehdi
دیشب داشتم یکی از این سایت های دانشجویی را که آنها هم منتظر کلیر شدن هستن را مطالعه
می کردم. اکثرا مشابه وضعیت ما بودن میانگین زمان را حدود 2 تا 3 ماه دیدم البته یکی دو تا هم بودن که به 8 و 10 ماه کشیده شده بود.
تصور آنها برای طولانی تر شدن زمان کلیر بیشتر بخاطر نوع تخصص است و اینکه اصولا نوع تحصیلات و ادامه تحصیل در چه رشته ای است.
البته در فرم 9 سوالی هم یکی از سوالها این بود که برنامه کاری شما پس از ورود به امریکا چیست و من هم نوشتم ادامه تحصیل و البته کار .
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: R.F ، mary joon
بچها من هر چی‌ این سایت‌ای که تو برگ ابی نوشته رو میزنم غلطه
http://www.usemb-turkey.org.tr/questiv.htm/
این آدرس واسه ایمیل درسته؟
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 10:13)final destination نوشته:  از بچه هاي 2010 كسي رو سراغ داريد كه بخاطر مغايرت اسم در فرم و پاسپورت كيسش رد بشه؟

سلام
یکی از دوستانم، اسپل اسمش در فرم و پاسپورت متفاوت بود چون پاسپورتشو یک بار عوض کرده بود و اسپل اسمشو تغییر داده بود و فرمهای اول رو بر اساس پاسپورت اولش نوشته بود. روز مصاحبه به افسر توضیح داد و افسر حرفشو قبول کرد.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: final destination
ظاهرا هفته گذشته در روز دوشنبه آنکارا آپدیت کرده بوده. احتمال داره امروز هم این اتفاق بیفتد
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: Jav3
سلام بچه ها. امروز آنکارا آپدیت نکرد. ما دفعه پیش که ایمیل زدیم جوابه ما رو ندادن و دیشب که بهشون ایمیل زدیم و گفتیم چه مدت طول کشیده کلیرنس ما امروز جواب دادن:
.
.
.
.
.
.
.
.
we are pleased to inform you that your administrative process is complete. your case number will show up at the end of the week.من پدرم این ایمیل رو دیده بود و می خواست شب به ما بگه ولی من وقتی از مادرم پرسیدم به من گفت و بعدش هم پدرم همون ایمیل رو به ما فرستاد و ما اون رو دیدیم. من و برادرم توی خونه شروع به جیغ و فریاد کشیدن کردیم. من که وقتی فهمیدم داشتم سکته می کردم یعنی اشک تو چشام جمع شده بود و قلبم داشت تند تند می زد و باورش برام سخت بود. وایستادم تا حس معمولیم برگرده و به شما بگم که غلط غلوط تایپ نکنم. من همه اینارو مدیون شما و خدای بزرگم. شما برای این که همیشه با ما بودین و دلداری می دادین و انرژی مثبت می فرستادین و خدا هم برای مستجاب کردن دعام و از سفارت هم ممنونم که به ما این لطف بزرگ رو کرد و بالاخره ویزامون رو داد. واقعا ممنون. راستی کسایی که موافق هستن به من پیام خصوصی بدن یه شب بریم شام پیتزا 20 تیکه. ما دیگه باید دنبال کارامون باشیم و بریم اونجا همه تست ها رو دوباره بدیم و دیگه تموم و ویزا رو بگیریم. راستی علی جان منتظر باشین هر وقت توی سایت اومد می گم اون موقع توی جدول بزنین. من رو نیگا کنین انگار دارم وصیت می کنم. ببخشید سرتون رو به درد آوردم. باز هم از همه چی و همه کس ممنونم.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
سلام تو فهرستی که شماره من اعلام شده..تاریخ زده اول سپتامبر ....یعنی تا اول سپتامبر وقت دارم برم ویزا رو بگیرم .

یا اول سپتامبر باید برم .بگیرم
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 16:21)Diverkia نوشته:  سلام بچه ها. امروز آنکارا آپدیت نکرد. ما دفعه پیش که ایمیل زدیم جوابه ما رو ندادن و دیشب که بهشون ایمیل زدیم و گفتیم چه مدت طول کشیده کلیرنس ما امروز جواب دادن:
.
.
.
.
.
.
.
.
we are pleased to inform you that your administrative process is complete. your case number will show up at the end of the week.من پدرم این ایمیل رو دیده بود و می خواست شب به ما بگه ولی من وقتی از مادرم پرسیدم به من گفت و بعدش هم پدرم همون ایمیل رو به ما فرستاد و ما اون رو دیدیم. من و برادرم توی خونه شروع به جیغ و فریاد کشیدن کردیم. من که وقتی فهمیدم داشتم سکته می کردم یعنی اشک تو چشام جمع شده بود و قلبم داشت تند تند می زد و باورش برام سخت بود. وایستادم تا حس معمولیم برگرده و به شما بگم که غلط غلوط تایپ نکنم. من همه اینارو مدیون شما و خدای بزرگم. شما برای این که همیشه با ما بودین و دلداری می دادین و انرژی مثبت می فرستادین و خدا هم برای مستجاب کردن دعام و از سفارت هم ممنونم که به ما این لطف بزرگ رو کرد و بالاخره ویزامون رو داد. واقعا ممنون. راستی کسایی که موافق هستن به من پیام خصوصی بدن یه شب بریم شام پیتزا 20 تیکه. ما دیگه باید دنبال کارامون باشیم و بریم اونجا همه تست ها رو دوباره بدیم و دیگه تموم و ویزا رو بگیریم. راستی علی جان منتظر باشین هر وقت توی سایت اومد می گم اون موقع توی جدول بزنین. من رو نیگا کنین انگار دارم وصیت می کنم. ببخشید سرتون رو به درد آوردم. باز هم از همه چی و همه کس ممنونم.

به تو و خانواده ات تبریک می گویم.روزهای خوبی را در پیش داشته باشی
به پدر و مادر بگو برای همه پشت خط مانده ها دعا کنند
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: im-i ، DIV2012 ، aadine ، Eskandari ، Diverkia ، free_free ، jan
(2010-08-09 ساعت 16:21)Diverkia نوشته:  سلام بچه ها. امروز آنکارا آپدیت نکرد. ما دفعه پیش که ایمیل زدیم جوابه ما رو ندادن و دیشب که بهشون ایمیل زدیم و گفتیم چه مدت طول کشیده کلیرنس ما امروز جواب دادن:
.
.
.
.
.
.
.
.

خیلی تبریک میگم دوست عزیز. خوشحالم که پس از اون همه نگرانی بالاخره جواب دلخواهتون اومد. امیدوارم موفق باشید. Smile
تشکر کنندگان: aadine ، azin ، Diverkia
يعني تا 1 سپتامبر وقت داري براي گرفتنش دوست خوبيم. سريع برو دنبالش.

(2010-08-09 ساعت 16:24)nana نوشته:  سلام تو فهرستی که شماره من اعلام شده..تاریخ زده اول سپتامبر ....یعنی تا اول سپتامبر وقت دارم برم ویزا رو بگیرم .

یا اول سپتامبر باید برم .بگیرم
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: free_free
متشکرم 1 شنبه میرم
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان:
.
.
.
.
.
.
.
.
واقعا خوشحال شدیم بهتون تبریک میگیم راستی شمادرست بالای سر ما تو جدولید یعنی که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...........................بازم تبریک
تشکر کنندگان: MANCHESTER UNITED ، Diverkia ، sam_hash
(2010-08-08 ساعت 18:04)MH5160 نوشته:  
(2010-08-08 ساعت 17:10)MANCHESTER UNITED نوشته:  بچه ها سلام
من از خوشحالی کلی جیغ زدم ........بعدش کلی خداروشکر کردم .......بعدش به خودم تبریک گفتم .....حالا هم می خواه بهتون بگم :
کلیر شدمممممممممممممممممممممBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تبریک میگیم وبراتون خیلی خوشحالیم اگر لطف کنید مشخصات و محل مصاحبه خود را بگید . ممنون و بازم تبریک

سفارت آمریکا در آنکارا
ویزای لاتاری 2010
مصاحبه اول : اول جولای 2010
مصاحبه دوم : نهم آگوست 2010
الان از سفارت برگشتم و منتظر UPSهستم
سربازی : وزارت دفاع ،5 سال سابقه در شرکت خصوصی
تشکر کنندگان: farzad24 ، bahram_kg ، free_free ، king_of_sky ، jan ، اليزا ، im-i
دوستان مهاجر سرا سلام
از دوستان کسی میدونه توی سایت سفارت ابوظبی جایی کلیرنس رو نشون میده یا نه؟
من 7 تیر مصاحبه داشتم بنظرتون کی منتظر باشم؟
دلم لک زده واسه دیدن ویزا.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان