موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 11:50)DIV2012 نوشته: (2010-08-08 ساعت 10:39)Diverkia نوشته: (2010-08-08 ساعت 10:21)arina نوشته: با سلام در نامه دوم که بدست همه دوستان یا بصورت پستی یا بصورت ایمیل میرسد می بایستی در مورد کلیه سفرهای خارجی خود توضیح دهید .
اگر فرم 9 سوالی هم دریافت کردید که مجددا باید آنجا هم توضیح دهید. و اما اینکه آیا موجب طولانی تر شدن زمان کلیر می شود یا خیر؟
باید عنوان کنم که بله زیرا در جدول بچه ها که توسط علی عزیز تهیه شده می توانید مشاهده کنید.
در مورد خود من هم اینچنین بوده است. سفر به کشورهای مختلف داشتم و حالا سه ماه است که منتظرم!!
عجبببببب پس همین هستش که طول کشیده برای ما هم. بسیار ممنونم از شما برای پاسختون
سلام به Diverkia و arina ی عزیز
موضوعی که مطرح کردید برای من هم جالب بود. ولی وقتی یه نگاه به جدول آپدیت شده انداختم دیدم شما دوستان عزیز تقریبا وضعیت مشابهی دارید. حالا اعم از شغل دولتی، سربازی در سپاه، رشته حساس تحصیلی. بنابراین به نظر من داشتن ویزای یکساله نه تنها براتون مشکل ساز نبوده اتفاقا برعکس من فکر می کنم براتون باید امتیاز مثبت باشه. چون به هر حال کشورهای عضو شینگن هم که به هرکسی همینطوری ویزا نمیدن. به نظر من نگرانی در این خصوص بی مورد و طولانی شدن پروسه کلیر شدنتون اصلا به این موضوع ربطی نداره وقتی شما مشخصات حساس تری دارید که قبلا گفتم. در ضمنDiverkia ی عزیز نگران این بودند که این موضوع رو در فرم ها مطرح نکردن. به نظرم این موضوع مهمه که آیا قبل از رفتن به مصاحبه این ویزا رو پدر گرامیتون داشتند یا بعدش. اگه قبلش بوده که بهتر بود تو فرمهاتون بهش اشاره میکردید. (میدونید که جماعت آمریکایی به نگفتن موضوع حساسن و میگن خواستید فریب بدید) اگر هم بعدش که خوب جای نگرانی نیست دوست عزیز. امیدوارم زودتر کلیر بشن همه بچه های منتظر در این سایت و برای ما هم دعا کنید.
ببخشید ولی دوست خوب من شما من رو نگران کردین. چیزی که هست اینه که آخه اصلا از ما نخواسته بودن که ویزاهامون رو نام ببریم و فقط سفرها رو خواسته بودن که ما برای پدرم حدود 20 30 تا سفر زدیم و 2 تا پاسپورت قبلش هم سفرهاشو نوشتیم ولی اینکه اصلا حرفی از ویزا نزده بود و ما هم نگفتیم من رو نگران می کنه. به نظرتون حالا که همه چی رو گفتیم فقط به دلیل عدم سوال کردن خودشون در مورد ویزاها حرفی از ویزاهای پدرم نزدیم اشکالی داره؟! بچه ها تو رو خدا دعا کنین، کولی بازی در نمی یارم ولی داره دیگه این روزا جدا گریم می گیره آخه دلبستگی شدیدی به آمریکا دارم
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 14:37)s_sh1355 نوشته: سلام...این ابوظبی واقعا ذیونست.......بعد از 8 ماه سه بار سابقه کار خواستن که یه بارشو پستی خواستن......یه بار مسافرت های خارجی رو امروز دوباره ای میل دادن شغلت تو 5 سال اخیر چی بوده...دیگه واقعا گندشو در آوردن مسخره های بی خاصیت ......................
ناراحت نباش عزیزم . توی این راه تنها نیستی. بلایی که اینا سر من آوردن
سر کسی هنوز نیاوردن نمیدونم از جون من چی میخوان
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-08 ساعت 19:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-08 ساعت 19:40 توسط jan.)
(2010-08-04 ساعت 16:47)shgh57 نوشته: سلام دوستان. ما آنکارا هستیم. مصاحبه مون تمام شد. بهمون برگه آبی با فرم 9 سوالی دادند. کسی می تونه کمک کنه که این فرم رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) دعوت نامه از اسپانسر هم خواسته که ندارم! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.
سلام
دوست عزیز به من هم اون 9 سوال را دادند و الان فوری به کمک و تجربه شما نیاز دارم اگر شماره تماس یا ایدی یاهو دارید خوشحال می شوم مشورت کنیم . فوری با تشکر جان
با سلام به همه دوستان.
من رفتم مصاحبه, گفتن یه نسخه CV از خودت برای سفارت ایمیل کن .
حالا میخوام بدونم که آیا فرمت خاصی برای این CV وجود داره؟ اگر اینطوریه ممنون میشم دوستانی که این فرمت رو دارن یا حداقل فرمت های پیشنهادی خودشون رو اینجا بذارن.
با سپاس و آرزوی موفقیت برای همه.
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 10:21)arina نوشته: با سلام در نامه دوم که بدست همه دوستان یا بصورت پستی یا بصورت ایمیل میرسد می بایستی در مورد کلیه سفرهای خارجی خود توضیح دهید .
اگر فرم 9 سوالی هم دریافت کردید که مجددا باید آنجا هم توضیح دهید. و اما اینکه آیا موجب طولانی تر شدن زمان کلیر می شود یا خیر؟
باید عنوان کنم که بله زیرا در جدول بچه ها که توسط علی عزیز تهیه شده می توانید مشاهده کنید.
در مورد خود من هم اینچنین بوده است. سفر به کشورهای مختلف داشتم و حالا سه ماه است که منتظرم!!
با سلام به همه دوستان.
من رفتم مصاحبه, گفتن یه نسخه CV از خودت برای سفارت ایمیل کن .
حالا میخوام بدونم که آیا فرمت خاصی برای این CV وجود داره؟ اگر اینطوریه ممنون میشم دوستانی که این فرمت رو دارن یا حداقل فرمت های پیشنهادی خودشون رو اینجا بذارن.
با سپاس و آرزوی موفقیت برای همه.
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام این دوست گرامی و مشترکمون sam-smash خبری ازش نیست دوستان؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-08 ساعت 21:55)fidell نوشته: سلام این دوست گرامی و مشترکمون sam-smash خبری ازش نیست دوستان؟
سلام
حتما منظورتون sam-hash است یا همون ساسان خودمون
الان ترکیه است و من دیدم که پستارو می خونه و منتظر کلیر شدن از ابوظبیه
من که دیگه اعصاب مصاب ندارم این یه هفته آخر سپتامبر رو یا باید اینترنتم رو قطع کنم یا برم جایی که دسترسی نداشته باشم هر دفعه پست ساسان یا شاهو یا عدل و یا کینگ و بچه های کلیر نشده رو میبینم قلبم می پره بیرون
اصلا نمی دونم چرا اینجوری شدم آخه یکی نیست بگه بچه تو که ویزاتو گرفتی برا چی اینجوری می شی ؟ خودمم نمی دونم!
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
هر دفعه پست ساسان یا شاهو یا عدل و یا کینگ و بچه های کلیر نشده رو میبینم قلبم می پره بیرون
اصلا نمی دونم چرا اینجوری شدم آخه یکی نیست بگه بچه تو که ویزاتو گرفتی برا چی اینجوری می شی ؟ خودمم نمی دونم!
[/quote]
منهم همينطوري شدم يهو طپش قلب ميگيرم
كاش زودتر همه كلير بشن خيال ما ويزا گرفته ها راحت بشه
عذاب وجدان گرفتم
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه