کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-10 ساعت 10:00)naka_sach نوشته:  با سلام
من در روزی که مصاحبه داشتم در آنکارا
یکی از بچه ها بود که کیس نامبرش این مدلی بود:
2010EU13###
و بعد مسئول مربوطه هنگام مصاحبه بهش گفت که شما محل تولد
را هنگام پر کردن فرم های اولیه شرکت در لاتاری "ایرلند" زدید.
و برای همین جزئ سهمیه اروپا به حساب آمدید و این اشتباه است و
کیس شما باطل است.
باور کنید تمام آدم هایی که داخل سالن بودن اشک در چشماشون جمع شده بود.
مثل یک کبوتر که سرشو کندن دست و پا میزد.
با هم در هنگام برگشت در یک پرواز بودیم.
ومن حتی توان نگاه کردن در چشماهایش را نداشتم!!!
[-------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز سلام. راستش منو با این پست کمی نگران کردین. آخه من هم همچین شرایطی رو دارم یعنی در فرانسه متولد شدم. ولی پاسپورت اونجا رو ندارم. فقط چون اونجا متولد شدم جزو سهمیه اروپا حساب شدم. این آقا یا خانمی که شما گفتین محل تولدشو زده ایرلند واقعا ایرلند به دنیا اومده بود یا اشتباهی زده بود ایرلند موقع ثبت نام؟ میشه زودتر جواب بدین؟ من خیلی نگران شدم. (البته چیزی به من توی سفارت نگفتن در مورد این موضوع. ولی کیس نامبر منم همین جوریه:2010EU 22XXX)
نکنه مورد من هم رد شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد از شش ماه انتظار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز سلام
اصلا نگران نباشید . این پست مال چند ماه پیش بود و حسابی راجب این مساله صحبت کردیم .
اون اقا ایرانی بود و ذر زمان پر کردن فرمها به اشتباه ایرلند رو که در ترتیب
اسمها به ایران چسبیده انتخاب کرده .
شرایط شما فرق داره و ملیت شما با مدارک شما مثل شناسنامه ایرانی پاسپورت ایرانی کارت ملی و مدرک تحصیلی کافیه که یک شرکت کننده ایرانی باشی پس اصلا نگران نباش .
موافق باشید
Rolleyes
تشکر کنندگان: R.F ، indmehdi
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[عکس: 6.gif] [عکس: thanks.gif]
[عکس: studsmatta.gif]

کلیر من رفت تو 200 روز

بهم نخندید از بس روزی 100 بار سایت رو چک کردم [عکس: putertired.gif] دیدم خبری نیست دیوونه شدم

[عکس: stretcher.gif]

[عکس: 17.gif]

[عکس: 503082ualafzusnv.gif]
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: ساشا ، R.F ، afsan2010 ، kianoush ، indmehdi ، Eskandari ، homeless ، hassan2 ، free_free ، Jav3 ، SRB ، farzad24 ، Diverkia ، arina ، saeed53 ، hamed_gh ، im-i ، king_of_sky ، mina_s ، sam_hash
(2010-08-10 ساعت 11:03)ali-n نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

کلیر من رفت تو 200 روز

بهم نخندید از بس روزی 100 بار سایت رو چک کردم [عکس: putertired.gif] دیدم خبری نیست دیوونه شدم

فکر کردم کلیر شدین............... خوشحال شدم که این ابو ظبی یه تکونی به خودش داد!!!!!!!!!!!! ولی نه مثل اینکه متاسفانه!!!!!!!!!!!!!!!! ایشالله زودتر کلیر میشین.... ما هم که از مرز 200 روز گذشتیم خیلی وقته، شاید این ماه کلیر شدیم!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: im-i
(2010-08-10 ساعت 11:03)ali-n نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

کلیر من رفت تو 200 روز

طفلک داره از دست میرهSad
تشکر کنندگان: nefarioos ، indmehdi ، ali-n ، farzad24 ، bahram_kg
چرا آنكارا آپديت نمي كنه امروز.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: indmehdi
(2010-08-10 ساعت 12:03)afsan2010 نوشته:  چرا آنكارا آپديت نمي كنه امروز.

اندکی‌ صبر سحر نزدیک است آبجی‌ جانBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: indmehdi ، afsan2010 ، new king ، OMID_R ، Jav3
سلام
بچه ها من اگه هنوز كلير نشده بودم سفارت رو اي ميل بارون مي كردم و هر دو روز زنگ مي زدم .
اي ميل هم با متنهاي متفاوت مهمه كه هركدوم شرح وضعيت رو بگه و بعد درخواست وضعيت كلير رو بكنه
فكر كنم بايد اين كارو شروع كنين تا به دقيقه نود نكشه . از اين كه ناراحت بشن هم نترسين كار بدي كه نمي كنيد داريد پي گيري مي كنيد اگه تو ايميلشون گفتن ديگه اي ميل نزنيد اونوقت اينكارو بكنين
البته اگه بگن اي ميل نزنين من بودم هي تلفن مي زدم
مي دونم كه ممكنه بگين همه رو با يك اي ميل كليشه اي جواب مي دن ولي به هر حال فكر مي كنم خونده مي شه.
چاكريم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: OMID_R ، Jav3 ، free_free ، Eskandari ، bahram_kg ، Shahoo52 ، sam_hash
یه اتفاق عجیب !!!!!!!!!
تا امروز که من سایت رو چک میکردم not found میداد ولی امروز دیدم اسمم رو نوشته خوشحال شدم فکر کردم کلیر شدم ولی دیدم نوشته Application in Processing و توضیح داده که پرونده ی شما داره بررسی میشه و از این حرفا .....

دوستان چک کنند ببینید برای شما هم همینطور شده یا فقط برای من این اتفاق افتاده
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: WIKIMAN
سلام به همه اول از همه تبریک میگم به کسایی‌ که قرار امروز کلیر بشنBig Grin

ما دیروز رفتیم سفارت برای دادن پاسپورت هامون و برگ سفید گرفتیم
و یه نکته خیلی‌ خوبی‌ که دیروز باهاش برخورد کردم این بود که ما توی این ۱ ماه حدود ۴ بار رفتین سفارت اما هیچ وقت به شلوغی دیروز نبود اینقدر سفارت پر از آدم بود که جای نشستن نبود و همه هم برای گرفتن ویزاهاشون اومده بودند و یکی‌ یکی‌ میرفتن تو صف ups ، خانم حائری (بازیگر) هم جزوشون بودTongue

پس با این حساب مشخصه که روند کلیر شدن ها رو به سرعت و دارن سریع همرو کلیر می‌کنن

با آرزوی کلیر شدن همهٔ دوستان
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: afsan2010 ، Jav3 ، OMID_R ، hassan2 ، free_free ، farzad24 ، Eskandari ، ali-n ، hamed_gh ، mary joon ، im-i ، Shahoo52
(2010-08-10 ساعت 13:04)homeless نوشته:  یه اتفاق عجیب !!!!!!!!!
تا امروز که من سایت رو چک میکردم not found میداد ولی امروز دیدم اسمم رو نوشته خوشحال شدم فکر کردم کلیر شدم ولی دیدم نوشته Application in Processing و توضیح داده که پرونده ی شما داره بررسی میشه و از این حرفا .....

سلام

ما چک کردیم و همان Case Number not found تکرار شد . جوابتون را به فال نیک بگیرید
تشکر کنندگان: homeless

دوست عزیز برای منم این اتفاق افتاده. اسمم رو نوشته و همین پیغام میاد که برای شما هم نوشته. فکر کنم برای همه اینجوری شده. شاید فرمت وب سایتشونو عوض کردن یا شاید از بس همه ایمیل زدن این کارو کردن.بقیه دوستان خبر بدین لطفا برای شما هم اینجوری شده؟
تشکر کنندگان: homeless
(2010-08-10 ساعت 14:43)naka_sach نوشته:  

دوست عزیز برای منم این اتفاق افتاده. اسمم رو نوشته و همین پیغام میاد که برای شما هم نوشته. فکر کنم برای همه اینجوری شده. شاید فرمت وب سایتشونو عوض کردن یا شاید از بس همه ایمیل زدن این کارو کردن.بقیه دوستان خبر بدین لطفا برای شما هم اینجوری شده؟

عجیبه چون برای ما همان جمله قبلی می یاد.واقعا این ابوظبی فاجعه است.بقیه دوستان ابوظبی نظر بدن
تشکر کنندگان:
(2010-08-10 ساعت 10:00)naka_sach نوشته:  با سلام
من در روزی که مصاحبه داشتم در آنکارا
یکی از بچه ها بود که کیس نامبرش این مدلی بود:
2010EU13###
و بعد مسئول مربوطه هنگام مصاحبه بهش گفت که شما محل تولد
را هنگام پر کردن فرم های اولیه شرکت در لاتاری "ایرلند" زدید.
و برای همین جزئ سهمیه اروپا به حساب آمدید و این اشتباه است و
کیس شما باطل است.
باور کنید تمام آدم هایی که داخل سالن بودن اشک در چشماشون جمع شده بود.
مثل یک کبوتر که سرشو کندن دست و پا میزد.
با هم در هنگام برگشت در یک پرواز بودیم.
ومن حتی توان نگاه کردن در چشماهایش را نداشتم!!!
[-------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز سلام. راستش منو با این پست کمی نگران کردین. آخه من هم همچین شرایطی رو دارم یعنی در فرانسه متولد شدم. ولی پاسپورت اونجا رو ندارم. فقط چون اونجا متولد شدم جزو سهمیه اروپا حساب شدم. این آقا یا خانمی که شما گفتین محل تولدشو زده ایرلند واقعا ایرلند به دنیا اومده بود یا اشتباهی زده بود ایرلند موقع ثبت نام؟ میشه زودتر جواب بدین؟ من خیلی نگران شدم. (البته چیزی به من توی سفارت نگفتن در مورد این موضوع. ولی کیس نامبر منم همین جوریه:2010EU 22XXX)
نکنه مورد من هم رد شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد از شش ماه انتظار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا اولین سوالی که از او پرسید همین بود "آیا محل تولد شما ایرلند است؟"
و اوگفت : خیر
اگر شما فرانسه بدنیا آمدین و شناسنامه آنجا یا هر چیزی که این موضوع را ثابت کند پس هیچ مشکلی ندارید.
نگران نباشید
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: naka_sach
و بدین سان بود که امروز انکارا آپدیت نکرد و ما رو سر کار نهاد
خدایش نیامرزدBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: afsan2010 ، new king ، mary joon

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

کلیر من رفت تو 200 روز

واااااااااااااااااااای علی جان منو اولش خیلی هیجان زده کردی اما بعدش اومدم پایین و دیدم نشدی خیلی ناراحت شدم اولش امیدوار شدم گفتم همگی با هم مثل اینکه قراره کلیر شیم بعدش جدا ناراحت شدم وقتی دیدم خبری نیست ولی واقعا من دعا می کنم از ته دل برای همه کسایی که مثل من و جتی بسیار کمتر یا بیشتر از من منتظر بودن کلیر بشن.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: Jav3 ، DIV2012 ، ali-n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان