موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ابوظبی ،به امید خدا امروز باید خبر های خوبی بدند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
اي کاش ميشد آمار گرفت که چند درصد کساني که کلير خوردند در سالهاي گذشته ويزا نگرفتن که مشخص بشه چقدر احتمال داره که تا اخر سپتامبر ويزا نياد . آيا کسي ميتونه جواب اين سئوال رو دربياره
(دوستان عزيز نميخوام فضا رو منفي کنيم ولي بد نيست با اين آمارگيري بتونيم واقع بينانه تر به قضيه نگاه کنيم و حتي خيالمون راحت بشه ( مثلا با اين نتيجه که تقريبا اکثر افراد تا اون تاريخ ويزا شون مياد... و يا بدونيم اگر احتمال ويزا نگرفتن هم بالاست بدنبال راه حلي باشيم....)
ممنون
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-22 ساعت 13:16)f.p نوشته: دوستان عزيز سلام
اي کاش ميشد آمار گرفت که چند درصد کساني که کلير خوردند در سالهاي گذشته ويزا نگرفتن که مشخص بشه چقدر احتمال داره که تا اخر سپتامبر ويزا نياد . آيا کسي ميتونه جواب اين سئوال رو دربياره
(دوستان عزيز نميخوام فضا رو منفي کنيم ولي بد نيست با اين آمارگيري بتونيم واقع بينانه تر به قضيه نگاه کنيم و حتي خيالمون راحت بشه ( مثلا با اين نتيجه که تقريبا اکثر افراد تا اون تاريخ ويزا شون مياد... و يا بدونيم اگر احتمال ويزا نگرفتن هم بالاست بدنبال راه حلي باشيم....)
ممنون
بنظر من انقدر دنبال این آمار و ارقام نباشیم چون جز استرس دردی دوا نمی کنه
ما یک راه که بیشتر ندار م. اگه کلیرنس نیاد روزهای آخر جلوی سفارت باشیم تا انشالا ویزامونو بگیریم
حالا چه این آمار رو داشته باشیم چه نداشته باشیم باید بریم جلو سفارت. پس جز اعصاب خوردی و استرس کمکی بهمون نمی کنه
این نظر من بود
cheer
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-22 ساعت 14:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-22 ساعت 14:36 توسط N.D.)
دوستانه عزیز خواهشن انقدر نگران نباشید باورکنید همه کلیر میشید من پارسال تمام این نگرانی ها این پست ها رو توی بچه های 2009 میدیدم هنوزم هست میتونید ببینید کار به جایی رسیده بود هفته آخر به ماه سپتامبر رفتن سفارت از نگرانی حتی یه تاپیک باز شده بود به اسمه فکر میکنم پشت خط مونده های 2009 وهمه کلی نگران بودند آخر همه دقیقا روزه آخر کلیر شدند
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1473&page=9
بخوانید باور کنید امسال هم عینه پارسال هستش
من قول میدم قول میدم همه کلیر میشد
به نظره من نگرانی اصلیه شما این باشه که خودتون برای آمریکا آماده کنید
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
این کلیرنس کوفتی این قدر اعصاب منو حسابی خورد کرده که دیگه حال وحواس نزاشته .
هفته گذشته از حواس پرتیم انگشت پام زدم شکوندم و تا 25 شهریور هم باید پام تو گچ باشه .
ممکنه کارم هم از دست بدم تواین بیکاری .......................
خداکنه زودتر کلیرنس تموم بشه تا خودم به کشتن ندادم وتلفات بیشتر از این نشه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان ابوظبی کسی امروز قبول نشد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ما که کلیر نشدیم هنوز.. یه سوال هنوز کسی از ابوظبی هست که وقتی کیسشو چک میکنه توی ساست نات فوند براش بیاد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
امیدوارم بخوبی خبرهای خوبی همگی بگیریم من الام حدود 50 روز منتظرم ولی بازم کلیر نشدم
یه سوال مگه واسه کسی غیر از نات فوند چیز دیگه ای توی سایت میزنه؟
دوم اینکه فقط بایستی کیس نامبر را وارد کنیم یا اون عدد 01 انتهایی رو هم وارد کنیم؟
ممنون واسه همه دعا میکنم
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-22 ساعت 18:52)Ashkan78 نوشته: برای من Not Found میاد. مگه برای بقیه Clear نشده های ابوظبی چی میاد؟
(2010-08-22 ساعت 17:06)naka_sach نوشته: ما که کلیر نشدیم هنوز.. یه سوال هنوز کسی از ابوظبی هست که وقتی کیسشو چک میکنه توی ساست نات فوند براش بیاد؟
سلام اشکان جان این تنبل ها هنوز اطلاعاتت رو وارد سایت نکردند . البته خیلی هم مهم نیست . من که از همون اول میزد admin processing یعنی بعد از نوشتن نام و فامیل و کیس نامبر این رو میزد
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
موضوعها: 2
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همه دوستان عزیز مهاجرسرایی
من هم بالاخره به لطف وکمک شما عزیزان به آنکارا رفتم و با ویزا برگشتم، همانطور که قبلا قولش رو داده بودم، یک پرس و جو در مورد دوستانی که تا به امروز کلیر نشدند انجام دادم. طی چند روزی که آنکارا بودم 2 بار به سفارت رفتم که متاسفانه با کسی روبرو نشدم که بدون کلیر در سایت، به سفارت مراجعه کرده باشه، ولی هنگام تحویل پاسپورت از آفیسر پرسیدم که تعدادی از دوستان من هنوز شمارشون در سایت رویت نشده، با توجه به اینکه تا آخر سپتمبر فرصت برای اخذ ویزا هست، این امکان وجود داره که با مراجعه به سفارت بتونن ویزا بگیرن؟!
و اما پاسخ امیدوارکننده آفیسر: متاسفانه ما در حال حاضر! نمی تونیم برای کسانی که مراحل اداری شون به اتمام نرسیده ویزا صادر کنیم، ولی پیشنهاد من این هست که به طور مستمر از طریق ایمیل پیگیر باشند و اگر این امکان براشون وجود داره روزهای آخر حضوری مراجعه کنند!