کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-21 ساعت 21:52)mina_s نوشته:  هووووووووووراااااااااااااااااااا هوووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااا [عکس: 2uge4p4.gif][عکس: 2uge4p4.gif][عکس: 2uge4p4.gif]
[عکس: cancan.gif]
یه خبر خوب: همه ی بچه های مهاجر سرا بی برو برگرد کلیر می شوند......
م.نیوز
[عکس: 2uge4p4.gif]
بابا اینقدر دپ نزنید، همه گی کلیر میشیم

امیدوارم.....منم کلیرنس خوردم و کلا دارم دیونه می شم..یه ماه بیشتر نمونده..
تشکر کنندگان: Jav3 ، mina_s ، mary joon ، aadine
دوستان ابوظبی ،به امید خدا امروز باید خبر های خوبی بدند.
تشکر کنندگان: sam_hash ، im-i ، aadine
دوستان عزيز سلام
اي کاش ميشد آمار گرفت که چند درصد کساني که کلير خوردند در سالهاي گذشته ويزا نگرفتن که مشخص بشه چقدر احتمال داره که تا اخر سپتامبر ويزا نياد . آيا کسي ميتونه جواب اين سئوال رو دربياره
(دوستان عزيز نميخوام فضا رو منفي کنيم ولي بد نيست با اين آمارگيري بتونيم واقع بينانه تر به قضيه نگاه کنيم و حتي خيالمون راحت بشه ( مثلا با اين نتيجه که تقريبا اکثر افراد تا اون تاريخ ويزا شون مياد... و يا بدونيم اگر احتمال ويزا نگرفتن هم بالاست بدنبال راه حلي باشيم....)
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-08-22 ساعت 13:16)f.p نوشته:  دوستان عزيز سلام
اي کاش ميشد آمار گرفت که چند درصد کساني که کلير خوردند در سالهاي گذشته ويزا نگرفتن که مشخص بشه چقدر احتمال داره که تا اخر سپتامبر ويزا نياد . آيا کسي ميتونه جواب اين سئوال رو دربياره
(دوستان عزيز نميخوام فضا رو منفي کنيم ولي بد نيست با اين آمارگيري بتونيم واقع بينانه تر به قضيه نگاه کنيم و حتي خيالمون راحت بشه ( مثلا با اين نتيجه که تقريبا اکثر افراد تا اون تاريخ ويزا شون مياد... و يا بدونيم اگر احتمال ويزا نگرفتن هم بالاست بدنبال راه حلي باشيم....)
ممنون

بنظر من انقدر دنبال این آمار و ارقام نباشیم چون جز استرس دردی دوا نمی کنه
ما یک راه که بیشتر ندار م. اگه کلیرنس نیاد روزهای آخر جلوی سفارت باشیم تا انشالا ویزامونو بگیریم
حالا چه این آمار رو داشته باشیم چه نداشته باشیم باید بریم جلو سفارت. پس جز اعصاب خوردی و استرس کمکی بهمون نمی کنه
این نظر من بود

cheer
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، MH5160 ، اليزا ، N.D ، Eskandari ، free_free ، mina_s ، saeed53 ، im-i ، WIKIMAN ، hamed_gh ، aadine ، R.F
دوستانه عزیز خواهشن انقدر نگران نباشید باورکنید همه کلیر میشید من پارسال تمام این نگرانی ها این پست ها رو توی بچه های 2009 میدیدم هنوزم هست میتونید ببینید کار به جایی رسیده بود هفته آخر به ماه سپتامبر رفتن سفارت از نگرانی حتی یه تاپیک باز شده بود به اسمه فکر میکنم پشت خط مونده های 2009 وهمه کلی نگران بودند آخر همه دقیقا روزه آخر کلیر شدند
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1473&page=9
بخوانید باور کنید امسال هم عینه پارسال هستش
من قول میدم قول میدم همه کلیر میشد
به نظره من نگرانی اصلیه شما این باشه که خودتون برای آمریکا آماده کنید
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
هفته گذشته از حواس پرتیم انگشت پام زدم شکوندم و تا 25 شهریور هم باید پام تو گچ باشه .
ممکنه کارم هم از دست بدم تواین بیکاری .......................
خداکنه زودتر کلیرنس تموم بشه تا خودم به کشتن ندادم وتلفات بیشتر از این نشه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: free_free ، mina_s ، MH5160 ، saeed53 ، mary joon ، WIKIMAN ، aadine ، Amir78 ، R.F ، Shahoo52 ، Eskandari ، sami123 ، Jav3
(2010-08-22 ساعت 14:29)adl نوشته:  این کلیرنس کوفتی این قدر اعصاب منو حسابی خورد کرده که دیگه حال وحواس نزاشته .
هفته گذشته از حواس پرتیم انگشت پام زدم شکوندم و تا 25 شهریور هم باید پام تو گچ باشه .
ممکنه کارم هم از دست بدم تواین بیکاری .......................
خداکنه زودتر کلیرنس تموم بشه تا خودم به کشتن ندادم وتلفات بیشتر از این نشه
adl عزیز، انشاا... کلیر هممون میآد و الان با استری وارد کردن به خودمون کمک که نمی کنیم هیچ، از کاراییمون هم حسابی کم میکنیم
واقعا درکت میکنم الان شرایط خیلی سخته ولی شاید تنها چیزی که الان واسمون مفیده حفظ انرژیمون هست
چون دوستت دارم نمی خوام تو شرایط بدی باشی و اینارو به عنوان رفیق کوچکترت گفتم Wink
امیدوارم خودم اولین نفری باشم که شیرینیه کلیرتو بگیرم Smile

تشکر کنندگان: mina_s ، MH5160 ، mary joon ، new king ، aadine ، R.F ، Shahoo52 ، Jav3
از دوستان ابوظبی کسی امروز قبول نشد؟
تشکر کنندگان:
ما که کلیر نشدیم هنوز.. یه سوال هنوز کسی از ابوظبی هست که وقتی کیسشو چک میکنه توی ساست نات فوند براش بیاد؟
تشکر کنندگان: Ashkan78
برای من Not Found میاد. مگه برای بقیه Clear نشده های ابوظبی چی میاد؟

(2010-08-22 ساعت 17:06)naka_sach نوشته:  ما که کلیر نشدیم هنوز.. یه سوال هنوز کسی از ابوظبی هست که وقتی کیسشو چک میکنه توی ساست نات فوند براش بیاد؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
امیدوارم بخوبی خبرهای خوبی همگی بگیریم من الام حدود 50 روز منتظرم ولی بازم کلیر نشدم
یه سوال مگه واسه کسی غیر از نات فوند چیز دیگه ای توی سایت میزنه؟
دوم اینکه فقط بایستی کیس نامبر را وارد کنیم یا اون عدد 01 انتهایی رو هم وارد کنیم؟
ممنون واسه همه دعا میکنم
تشکر کنندگان:
(2010-08-22 ساعت 18:52)Ashkan78 نوشته:  برای من Not Found میاد. مگه برای بقیه Clear نشده های ابوظبی چی میاد؟

(2010-08-22 ساعت 17:06)naka_sach نوشته:  ما که کلیر نشدیم هنوز.. یه سوال هنوز کسی از ابوظبی هست که وقتی کیسشو چک میکنه توی ساست نات فوند براش بیاد؟

سلام اشکان جان این تنبل ها هنوز اطلاعاتت رو وارد سایت نکردند . البته خیلی هم مهم نیست . من که از همون اول میزد admin processing یعنی بعد از نوشتن نام و فامیل و کیس نامبر این رو میزد
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان:
درود به همه دوستان عزیز مهاجرسرایی
من هم بالاخره به لطف وکمک شما عزیزان به آنکارا رفتم و با ویزا برگشتم، همانطور که قبلا قولش رو داده بودم، یک پرس و جو در مورد دوستانی که تا به امروز کلیر نشدند انجام دادم. طی چند روزی که آنکارا بودم 2 بار به سفارت رفتم که متاسفانه با کسی روبرو نشدم که بدون کلیر در سایت، به سفارت مراجعه کرده باشه، ولی هنگام تحویل پاسپورت از آفیسر پرسیدم که تعدادی از دوستان من هنوز شمارشون در سایت رویت نشده، با توجه به اینکه تا آخر سپتمبر فرصت برای اخذ ویزا هست، این امکان وجود داره که با مراجعه به سفارت بتونن ویزا بگیرن؟!
و اما پاسخ امیدوارکننده آفیسر: متاسفانه ما در حال حاضر! نمی تونیم برای کسانی که مراحل اداری شون به اتمام نرسیده ویزا صادر کنیم، ولی پیشنهاد من این هست که به طور مستمر از طریق ایمیل پیگیر باشند و اگر این امکان براشون وجود داره روزهای آخر حضوری مراجعه کنند!

(2010-08-22 ساعت 18:52)Ashkan78 نوشته:  برای من Not Found میاد. مگه برای بقیه Clear نشده های ابوظبی چی میاد؟

سلام زیاد نگران این قضیه نباش ما هم اول not foundمیزد بعد هم readyشد این ابوظبی خیلی راحت نمی شه سر از کارش در اورد از ایمیل و پیگیری فراموش نشه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، aadine
(2010-08-22 ساعت 19:22)انرژی نوشته:  سلام به همه دوستان
امیدوارم بخوبی خبرهای خوبی همگی بگیریم من الام حدود 50 روز منتظرم ولی بازم کلیر نشدم
یه سوال مگه واسه کسی غیر از نات فوند چیز دیگه ای توی سایت میزنه؟
دوم اینکه فقط بایستی کیس نامبر را وارد کنیم یا اون عدد 01 انتهایی رو هم وارد کنیم؟
ممنون واسه همه دعا میکنم

-----------------------------------------------------------------------------برای من هم اول نات فوند میومد... الان دو هفته است که بعد از شش ماه انتظار برای من و چند نفر دیگه از دوستای مهاجر سرا می نویسه case in the process. ولی تا حال که خبری نشده... خیلی تنبلن این ابوظبی ها...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان