کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
امروز باز هم همان جواب همیشگی برامون امد
Thank you for your email. Admin processing is still pending in this case. As soon as the processing is completed, we will post your case number on our website at http://abudhabi.usembassy.gov.

واقعا این ابوظبی شاهکاره
تشکر کنندگان: sam_hash ، aadine
(2010-08-23 ساعت 11:50)MH5160 نوشته:  
(2010-08-23 ساعت 11:18)behzadb57 نوشته:  
(2010-08-22 ساعت 20:33)kianoush نوشته:  درود به همه دوستان عزیز مهاجرسرایی
من هم بالاخره به لطف وکمک شما عزیزان به آنکارا رفتم و با ویزا برگشتم، همانطور که قبلا قولش رو داده بودم، یک پرس و جو در مورد دوستانی که تا به امروز کلیر نشدند انجام دادم. طی چند روزی که آنکارا بودم 2 بار به سفارت رفتم که متاسفانه با کسی روبرو نشدم که بدون کلیر در سایت، به سفارت مراجعه کرده باشه، ولی هنگام تحویل پاسپورت از آفیسر پرسیدم که تعدادی از دوستان من هنوز شمارشون در سایت رویت نشده، با توجه به اینکه تا آخر سپتمبر فرصت برای اخذ ویزا هست، این امکان وجود داره که با مراجعه به سفارت بتونن ویزا بگیرن؟!
و اما پاسخ امیدوارکننده آفیسر: متاسفانه ما در حال حاضر! نمی تونیم برای کسانی که مراحل اداری شون به اتمام نرسیده ویزا صادر کنیم، ولی پیشنهاد من این هست که به طور مستمر از طریق ایمیل پیگیر باشند و اگر این امکان براشون وجود داره روزهای آخر حضوری مراجعه کنند!

سلام كيانوش عزيز، من بعد از 7 ماه هنوز كلير نشدم و منظورت از ايميل زدن به كجاست. به سفارت توي تركيه يا به KCC يا به كجا
ازت بابت پيگيريت براي بچه‌هاي باقيمونده از كليرنس خيلي ممنونم

سلام بهزاد خان

از قرار معلوم شما هم در صف انتظار کلیرنس هستین ولی مشخصاتتون در جدول نیست .اگر ممکنه اطلاعاتتون را (شغل؛سربازی...)را اعلام بفرمایید
سلام منظورتون از جدول چيه?

من هم بالاخره به لطف وکمک شما عزیزان به آنکارا رفتم و با ویزا برگشتم، همانطور که قبلا قولش رو داده بودم، یک پرس و جو در مورد دوستانی که تا به امروز کلیر نشدند انجام دادم. طی چند روزی که آنکارا بودم 2 بار به سفارت رفتم که متاسفانه با کسی روبرو نشدم که بدون کلیر در سایت، به سفارت مراجعه کرده باشه، ولی هنگام تحویل پاسپورت از آفیسر پرسیدم که تعدادی از دوستان من هنوز شمارشون در سایت رویت نشده، با توجه به اینکه تا آخر سپتمبر فرصت برای اخذ ویزا هست، این امکان وجود داره که با مراجعه به سفارت بتونن ویزا بگیرن؟!
و اما پاسخ امیدوارکننده آفیسر: متاسفانه ما در حال حاضر! نمی تونیم برای کسانی که مراحل اداری شون به اتمام نرسیده ویزا صادر کنیم، ولی پیشنهاد من این هست که به طور مستمر از طریق ایمیل پیگیر باشند و اگر این امکان براشون وجود داره روزهای آخر حضوری مراجعه کنند!

سلام كيانوش عزيز، من بعد از 7 ماه هنوز كلير نشدم و منظورت از ايميل زدن به كجاست. به سفارت توي تركيه يا به KCC يا به كجا

سلام بهزاد خان

از قرار معلوم شما هم در صف انتظار کلیرنس هستین ولی مشخصاتتون در جدول نیست .اگر ممکنه اطلاعاتتون را (شغل؛سربازی...)را اعلام بفرمایید
سلام منظورتون از جدول چيه و كجاست?

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Pani2010
(2010-08-23 ساعت 13:03)behzadb57 نوشته:  

سلام بهزاد خان

سلام منظورتون از جدول چيه?

سلام بهزاد خان

سلام منظورتون از جدول چيه و كجاست?
منظور جدول کلیرنس میباشد که آماری از وضعیت دوستان منتظر و زمان کلیر می د هد .به ali n پیغام بدهید
تشکر کنندگان: aadine ، behzadb57
آنکارا آپدیت کرد...
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلیر شدمممممممممممممممممم
بچها به خودا دستام دارن میلرزن

بچه‌ها مدیون همتونم بخدا

آبجی‌ مینا کجایی که برادر به قربونت بره دعای همتون شامل حالم شد

بخدا نمیدونم چی‌ بگم

فقط میگم عاشقتونم
Smile
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

یووو هووووووووووووووووووووو ، دیدییییییییی 500 تا صلوات جواب دادددد
مبارکه ، حیف که سر کار هستم و از اون شکلکا ندارم جشن و پایکوبی کنن.......... می رم از خونه واست میفرستممممممممممم
بقیه بچه ها هم خبر بدنننننننن

شکلک شکلک شکلک
تشکر کنندگان: nefarioos ، Shahoo52 ، Eskandari ، apoornaki ، Sooshians ، Farshid22 ، indmehdi ، R.F ، aadine ، sami123 ، Jav3 ، king_of_sky ، bahram_kg ، behzadb57
آره آبجی‌ جواب داد تو پیش من یه شیرنی اساسی‌ داری هروقت از نزدیک ببینمت حتما بهت میدمش Smile
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: final destination ، mina_s ، aadine
(2010-08-23 ساعت 13:24)nefarioos نوشته:  آنکارا آپدیت کرد...
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من کلیر شدمممممممممممممممممم
بچها به خودا دستام دارن میلرزن

بچه‌ها مدیون همتونم بخدا

آبجی‌ مینا کجایی که برادر به قربونت بره دعای همتون شامل حالم شد

بخدا نمیدونم چی‌ بگم

فقط میگم عاشقتونم
Smile

بهت تبريك ميگم پسر جون. اميدوارم توي بقيه مراحل زندگيت هم موفق بشي.
ضمنا يادت نره بري توي اون نظر سنجي ، اون نظر مسخره اي رو كه داده بودي اصلاح كني تا بچه هاي سالهاي بعد كه از موضوع خبردار نيستند رو نگران نكنه. (ميدوني كه كدوم رو ميگم؟!)

تشکر کنندگان: Sooshians ، yas ، aadine
خیلی خیلی تبریک. خوشحالم که از این بلاتکلیفی در اومدی. برو حالشو ببرSmile
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: nefarioos ، Shahoo52 ، Sooshians ، Eskandari ، mina_s ، R.F ، WIKIMAN ، aadine ، Jav3
(2010-08-23 ساعت 13:34)nefarioos نوشته:  آره آبجی‌ جواب داد تو پیش من یه شیرنی اساسی‌ داری هروقت از نزدیک ببینمت حتما بهت میدمش Smile

خوشا به سعادتت.من كه هنوز اول اين ماراتن نفس گيرم.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: Amir78 ، nefarioos ، mina_s ، aadine
سلام دوستان.من اطلاعاتی در مورد نوبت دوم که کسر مدارک را میبریم میخواهم چند پرسش بکنم.کسی هست که اطلاعاتی داشته باشد؟
تشکر کنندگان:

ممنونم آره دیگه خلاص شدم

ایشالا ماله همتون زود بیاد

با تمام وجود درکتون می‌کنم از همتون می‌خوام صبر کنید هرچند واقعا سخته

تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Eskandari ، free_free ، satusa ، mina_s ، Farshid22 ، aadine
هورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یوههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

منم کلیر شدم

افسانه هم همینطور

همه تونو دوست دارممممممممممممممم
(2010-08-23 ساعت 13:47)nefarioos نوشته:  ممنونم آره دیگه خلاص شدم

ایشالا ماله همتون زود بیاد

با تمام وجود درکتون می‌کنم از همتون می‌خوام صبر کنید هرچند واقعا سخته

نافیروس جان مبارکه دیدی که فال بی نتیجه نبود
حالا یه زحمت بکش وقتی میری از افیسر خوب بپرس که افرادی مثل ما چکار کنن کی بیان دم سفارت؟
تشکر کنندگان: sevda ، Eskandari ، nefarioos ، mina_s ، Farshid22 ، Hossein81 ، R.F ، aadine ، azin
ما ام کلير شدييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييم .خدايا شکرتSmile.
خيلی ممنون از همه بچه ها که با دلگرمی اشون سپری کردن اين روزای
انتظار رو واسمون آسون کردن
(2010-08-23 ساعت 13:46)final destination نوشته:  يه سوال :
ليست clearها رو از كجا بايد ديد؟من فكر مي كردم چيزي كه تو سايته وقت مصاحبه اوليه هستش.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان: kaveh1979 ، sevda ، یاشار و ماری ، aadine

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان