کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام به همه دوستان
ترا خدا اینقدر نگران نباشید مطمئن هستم که همه شما ها کلیر می شوید کمی تامل کنید متوجه خواهید شد چرا که
هیچ کدام از شماها که مشکلی ندارید نه سابقه ی جرمی ونه چیزی من مطمئن هستم.
مشکلات حجم زیاد متقاضی بو جود آورنده این مشکل است .در آنکارا دوستانی را می دیدم که تازه داشتن میرفتن مدیکال و
خیلی هم امیدوار بودند.
اگر برای بلیط به امریکا اقدام کنید متوجه حجم بسیار زیاد مسافران خواهید شد که همه آنها به شکلی درگیر کلیر بوده اند.
راستش من هم مجبور شدم برای اواسط دسامبر بلیط تهیه کنم.
برای ترکیه هم توصیه می کنم از حالا به فکر بلیط باشید.
البته من با اتوبوس رفتم و برگشتم و به هر حال بد نبود.تجربه جالبی است. تا آنکارا حدود 36 ساعت راه است البته در مرز بازرگان اگر زیاد معطل
نشید وگرنه حدود یک ساعت اضافه کنید.
هتل را هم همان شبانه ساعت 2 بعد از نیمه شب که رسیدیم گرفتیم .
برای یک تخته در هتل رویال شبی 90 لیر دادم البته چونه زدم ما سه نفر بودیم. و برای یک دو تخته شبی 135 لیر دادیم.
توصیه میکنم دسته جمعی و گروهی سفر کتید. چون می توانید هتل را با قیمت بهتری بگیرید.
یک نفر است که وقتی اتوبوس به آنکارا میرسد می آید (دلال )و قبل از ترمینال شما را سوار میکند وبه چند تا هتل درجه 3 و 4 میبرد که اصلا بدرد نمی خورند احتمالا کارش دلالی است.
ولی هتل رویال هم تمیز است و هم مطمئن و هم تا سفارت 5 دقیقه راه است.و از ترمینال هم با 15لیر می توانید به هتل بروید
با خودم قرار گذاشتم که هر شب برای همه شماها دعا کنم امیدوارم خبر های خوب بزودی بدستمون برسند .
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
بچه ها به دلم افتاده تا اخر این هفته بیشتر از 25 کیس از ایران جواب کلیر شدنشون مییاد
یعنی یک جورایی حاضرم شرط ببندم
شرط یک شام تو رستوران مجسمه نماد ازادی
چطوره؟
تشکر کنندگان: Farshid22 ، aadine ، Ashkan78 ، Shahoo52 ، Eskandari ، Jav3 ، bahram_kg ، mina_s ، mary joon ، R.F ، fairwall ، Sooshians
فدات شم ما چشمون به این سایت خوش شدBig Grin

باور کن به جایی رسیدم دیگه بیان ویزا رو دره خونمونم بدن ام همچین با قر قر میگیرم ازشون

یه لگد‌ ام نگه داشتم واسه دره kcc ی‌ نامرد که وقتی‌ برم حتما حوالش می‌کنمBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: aadine ، Hossein81 ، Shahoo52 ، new king ، Eskandari ، Jav3 ، mary joon ، R.F
(2010-08-22 ساعت 20:33)kianoush نوشته:  درود به همه دوستان عزیز مهاجرسرایی
من هم بالاخره به لطف وکمک شما عزیزان به آنکارا رفتم و با ویزا برگشتم، همانطور که قبلا قولش رو داده بودم، یک پرس و جو در مورد دوستانی که تا به امروز کلیر نشدند انجام دادم. طی چند روزی که آنکارا بودم 2 بار به سفارت رفتم که متاسفانه با کسی روبرو نشدم که بدون کلیر در سایت، به سفارت مراجعه کرده باشه، ولی هنگام تحویل پاسپورت از آفیسر پرسیدم که تعدادی از دوستان من هنوز شمارشون در سایت رویت نشده، با توجه به اینکه تا آخر سپتمبر فرصت برای اخذ ویزا هست، این امکان وجود داره که با مراجعه به سفارت بتونن ویزا بگیرن؟!
و اما پاسخ امیدوارکننده آفیسر: متاسفانه ما در حال حاضر! نمی تونیم برای کسانی که مراحل اداری شون به اتمام نرسیده ویزا صادر کنیم، ولی پیشنهاد من این هست که به طور مستمر از طریق ایمیل پیگیر باشند و اگر این امکان براشون وجود داره روزهای آخر حضوری مراجعه کنند!
خیلی خیلی ممنون کیانوش عزیز، این سوال خیلی از پشت کلیریها بود
دمت گرم Smile

تشکر کنندگان: aadine ، kianoush ، Amir78 ، Ashkan78 ، bahram_kg ، Adventurer ، mina_s ، mary joon ، R.F ، free_free
من هم بالاخره به لطف وکمک شما عزیزان به آنکارا رفتم و با ویزا برگشتم، همانطور که قبلا قولش رو داده بودم، یک پرس و جو در مورد دوستانی که تا به امروز کلیر نشدند انجام دادم. طی چند روزی که آنکارا بودم 2 بار به سفارت رفتم که متاسفانه با کسی روبرو نشدم که بدون کلیر در سایت، به سفارت مراجعه کرده باشه، ولی هنگام تحویل پاسپورت از آفیسر پرسیدم که تعدادی از دوستان من هنوز شمارشون در سایت رویت نشده، با توجه به اینکه تا آخر سپتمبر فرصت برای اخذ ویزا هست، این امکان وجود داره که با مراجعه به سفارت بتونن ویزا بگیرن؟!
و اما پاسخ امیدوارکننده آفیسر: متاسفانه ما در حال حاضر! نمی تونیم برای کسانی که مراحل اداری شون به اتمام نرسیده ویزا صادر کنیم، ولی پیشنهاد من این هست که به طور مستمر از طریق ایمیل پیگیر باشند و اگر این امکان براشون وجود داره روزهای آخر حضوری مراجعه کنند!

کیانوش جان خیلی ممنون کلی امیدوار شدم عدل عزیز نگران نباش بساط اتوبوسو ردیف کنیم موافقا دستا بالا
تشکر کنندگان: Eskandari ، Jav3 ، sevda ، behzadb57 ، R.F ، kianoush ، aadine ، king_of_sky
(2010-08-22 ساعت 23:09)Amir78 نوشته:  بچه ها به دلم افتاده تا اخر این هفته بیشتر از 25 کیس از ایران جواب کلیر شدنشون مییاد
یعنی یک جورایی حاضرم شرط ببندم
شرط یک شام تو رستوران مجسمه نماد ازادی
چطوره؟

ok
من حاضرم شرط بندی کنم Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: sevda ، Jav3 ، Amir78 ، یاشار و ماری ، aadine
این هفته که آپدیت نکرد ولی سه شنبه همه کلیر می شوند
می خوان سوپرایزمون کنن
مثبت نگاه کنید بچه ها نگران نباشد
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهBig Grinمتاسفانه خورد Sad
تشکر کنندگان: Jav3 ، mina_s ، mary joon ، Eskandari ، یاشار و ماری ، amirhessam ، aadine
بابا ترکیدیم
یکی بیاد بگه هووووررررررااااااااااااااااااا کلیر شدم
تشکر کنندگان: mina_s ، R.F ، یاشار و ماری ، sevda ، aadine
[عکس: 145fs63704.gif]

این منفورترین وب سایتی هست که تا حالا توی عمرم دیدم . دیگه از دیدنش حالم داره بهم میخوره . امیدوارم این احساس زیاد طول نکشه و تا چند روز دیگه به محبوب ترین وب سایت زندگی من تبدیل بشه .

[عکس: clear.png]
تشکر کنندگان: MH5160 ، R.F ، Eskandari ، Jav3 ، kianoush ، یاشار و ماری ، sam_hash ، Sooshians ، free_free ، indmehdi ، aadine

سلام كيانوش عزيز، من بعد از 7 ماه هنوز كلير نشدم و منظورت از ايميل زدن به كجاست. به سفارت توي تركيه يا به KCC يا به كجا
ازت بابت پيگيريت براي بچه‌هاي باقيمونده از كليرنس خيلي ممنونم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: MH5160 ، kianoush ، aadine
(2010-08-23 ساعت 11:18)behzadb57 نوشته:  

سلام كيانوش عزيز، من بعد از 7 ماه هنوز كلير نشدم و منظورت از ايميل زدن به كجاست. به سفارت توي تركيه يا به KCC يا به كجا

سلام بهزاد خان

از قرار معلوم شما هم در صف انتظار کلیرنس هستین ولی مشخصاتتون در جدول نیست .اگر ممکنه اطلاعاتتون را (شغل؛سربازی...)را اعلام بفرمایید

تشکر کنندگان:
الان از سفارت برمیگردم من که ویزای ازدواج بودم بهم برگه زشت آبی دادن ولی خوشبختانه به شیرین که لاتاری هست ندادن و انشااله همین روزا ویزاش میاد
تشکر کنندگان: sam_hash ، apoornaki
(2010-08-23 ساعت 11:18)behzadb57 نوشته:  سلام كيانوش عزيز، من بعد از 7 ماه هنوز كلير نشدم و منظورت از ايميل زدن به كجاست. به سفارت توي تركيه يا به KCC يا به كجا
سلام
البته این دقیقا نظر آفیسر بوده نه من .
قطعا منظور آفیسر ایمیل به سفارت امریکا در آنکارا بوده، چون وقتی کیس ما به سفارت ارجاع می شه دیگه kcc پاسخگوی هیچ گونه سوالی در مورد پرونده ما نیست.
مطمئنم که خبر های خوشی رو در روزهای آینده توی همین تاپیک می شنویم.
آرزوی موفقیت دارم برای همه دوستان عزیزم

تشکر کنندگان: aadine
اگر واسه بار دوم که میری آنکارا واسه ویزا یکشنبه بلیط رفت بگیرم که دوشنبه مدارکم رو بدم به نظرتون احتمال داره تا چهارشنبه ویزا بیاد که بتونم واسه چهارشنبه بلیط برگشت بگیرم؟ دوستان چی پیشنهاد میکنن برگشت چهارشنبه باشه یا یکشنبه بعدش؟ کسی بوده که طی این دو روز ویزاش آمده باشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-23 ساعت 11:14)ali-n نوشته:  [عکس: 145fs63704.gif]

این منفورترین وب سایتی هست که تا حالا توی عمرم دیدم . دیگه از دیدنش حالم داره بهم میخوره . امیدوارم این احساس زیاد طول نکشه و تا چند روز دیگه به محبوب ترین وب سایت زندگی من تبدیل بشه .

[عکس: clear.png]

Big Grin
مال من که Not Found میآید.این جای امیدواری داره بازم!! Sad
تشکر کنندگان: free_free ، aadine

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان