کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-24 ساعت 02:36)aadine نوشته:  يه امروز من مث بچه هاي خوب بدون چک کردن اينترنت رفتم سر کار( البته منظورم ديروزه چون الان 2.5 نصفه شبه!) حالا که اومدم مي بينم به چه خبرا که نشده در نبودنم. تبريک بسيار زياد به کلير شده ها و آرزوي خوب براي چشم به راه مونده هاي مثل خودم. راستي حالا ديگه بدون نفاريوس کي هي بياد غر بزنه و ما با دلداري دادنش دل خودمونم خوش کنيم؟Tongue

مثل این که هر کی زیاد آه و ناله کنه، اعتراض کنه و غر بزنه، بعد از اندی کلیر میشه.

ترکا یه مثل دارن که مضمونش اینه: هر کی گریه نکنه، نون بهش نمیدن!!!

حالا سایت غرغرو نداره(جسارت نشه نفاریوس جان). کی خیلی عجله داره بیاد این وظیفه رو گردن بگیره. Big Grin
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: aadine ، Shahoo52 ، bahram_kg
(2010-08-24 ساعت 00:35)amirhessam نوشته:  دوستان من توی پست قبلیم یه سوالی پرسیدم لطفاً راهنمائی کنید اگه میدونید.تشکر

سلام امير حسام جان، اميدوارم كه خوب و خوش و با انرژي باشي. خوب راستش من سايت سفارت رو چك كردم اگه اشتباه نكنم يه تعطيلي روز دوشنبه 30 آگوست و اون يكي 6 سپتامبر بود، اما مابقي روزها رو نفهميدم چطوري نوشتي(الا شنبه و يه شنبه ها!). حالا راستش رو بخواي همين جوريش مرزهاي جنون رو در نورديديم! اگه بخواد هفت-هشت روز تا 15 سپتامبر هم تعطيل بشه ديگه بيابون و صحرا و دريا و يم و بر و هيچ جا نمي تونه به درد سر گذاشتن به اونجا بخوره......من كه اميدوارم همون دو روز تعطيلي به تعطيلياي رسميشون اضافه شه و لاغير!!
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: afsan2010 ، aadine
(2010-08-24 ساعت 02:36)aadine نوشته:  يه امروز من مث بچه هاي خوب بدون چک کردن اينترنت رفتم سر کار( البته منظورم ديروزه چون الان 2.5 نصفه شبه!) حالا که اومدم مي بينم به چه خبرا که نشده در نبودنم. تبريک بسيار زياد به کلير شده ها و آرزوي خوب براي چشم به راه مونده هاي مثل خودم. راستي حالا ديگه بدون نفاريوس کي هي بياد غر بزنه و ما با دلداري دادنش دل خودمونم خوش کنيم؟Tongue
آهای آدینه پشت سر من حرف میزنی‌

من کجا قر زدم من که همش انرژی بودم Big Grin

جون خودم
Big Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: R.F ، aadine ، Shahoo52 ، Ashkan78 ، Eskandari
(2010-08-24 ساعت 09:38)zk-mm نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 00:35)amirhessam نوشته:  دوستان من توی پست قبلیم یه سوالی پرسیدم لطفاً راهنمائی کنید اگه میدونید.تشکر

سلام امير حسام جان، اميدوارم كه خوب و خوش و با انرژي باشي. خوب راستش من سايت سفارت رو چك كردم اگه اشتباه نكنم يه تعطيلي روز دوشنبه 30 آگوست و اون يكي 6 سپتامبر بود، اما مابقي روزها رو نفهميدم چطوري نوشتي(الا شنبه و يه شنبه ها!). حالا راستش رو بخواي همين جوريش مرزهاي جنون رو در نورديديم! اگه بخواد هفت-هشت روز تا 15 سپتامبر هم تعطيل بشه ديگه بيابون و صحرا و دريا و يم و بر و هيچ جا نمي تونه به درد سر گذاشتن به اونجا بخوره......من كه اميدوارم همون دو روز تعطيلي به تعطيلياي رسميشون اضافه شه و لاغير!!
سلام رفیق. توی سایتشون زدن یکی 30 آگوست تعطیله ، یکی 6 سپتامبر و همینطور از 8 تا 11 سپتامبر که من شنبه ها و یکشنبه ها رو هم اضافه کردم بهش اون جدول دراومد. منم واسه همین قاطی کردم یعنی توی این روزهای تعطیلی کار نمی کنن؟ یکی از دلیل های اینکه مهلت دریافت ویزارو تا یک سپتامبر دادن همین تعطیلی هاست. این چه وضعی بابا اگه توی این چند روز بیاد چطوری تا یک سپتامبر بریم اونجا. دوستان هی به جای تبریک گفتن بیاین پیش بینی کنین ببینین برنامه اونها ممکنه چطوری باشه و چقدر وقت داریم. تشکر
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-08-23 ساعت 20:30)nefarioos نوشته:  
(2010-08-23 ساعت 18:31)ساشا نوشته:  از همه دوستان خوبم که بهم تبریک گفتند تشکر میکنم. راستش به دلم افتاده بود که این هفته میاد!

ولی جالبه که ما برای گرفتن ویزا فقط 8 روز وقت داریم! اونم بخاطر تعطیلی سفارت از 2 تا 15 سپتامبره.

برای تمام دوستان دیگه ام آرزوی کلیر شدن میکنم . به احتمال زیاد توی این تعطیلی عده زیادی رو کلیر خواهند کرد.
علی آقا بزن رنگو!!!
تبریک آبجی ساشاBig GrinBig Grin

قربون شما داداش نفاریوس Big Grin

منم به شما تبریک چند برابر میگم.

حالا من از 2 هفته قبل بلیطم رو هم برای 27 سپتامبر خریده بودم!!! خیلی اعتماد به نفس دارم مگه نه؟!! Tongue

(2010-08-24 ساعت 12:19)amirhessam نوشته:  

سلام رفیق. توی سایتشون زدن یکی 30 آگوست تعطیله ، یکی 6 سپتامبر و همینطور از 8 تا 11 سپتامبر که من شنبه ها و یکشنبه ها رو هم اضافه کردم بهش اون جدول دراومد. منم واسه همین قاطی کردم یعنی توی این روزهای تعطیلی کار نمی کنن؟ یکی از دلیل های اینکه مهلت دریافت ویزارو تا یک سپتامبر دادن همین تعطیلی هاست. این چه وضعی بابا اگه توی این چند روز بیاد چطوری تا یک سپتامبر بریم اونجا. دوستان هی به جای تبریک گفتن بیاین پیش بینی کنین ببینین برنامه اونها ممکنه چطوری باشه و چقدر وقت داریم. تشکر

امیرحسام جان من شرمنده ام که جوابم اینقدر دیر شد. من اول تصمیم داشتم هفته دیگه 2 شنبه برم و 3 شنبه پاسمو بدم سفارت چون خود روز 1 سپتامبر هم فرصت هست میشه 2 روز. ولی بعدش با افسانه جان مشورت کردیم قرار شد فردا بریم. منم برای وان به آنکارا برای فردا بلیط خریدم.
در ضمن اگر نمی تونین برین به سفارت ایمیل بزنین و بگین و اونا بهتون میگن که 15 سپتامبر بیایین. برای فرزاد24 همین اتفاق افتاده بود.
در ضمن سفارت که بده به پست تمومه چون 1 سپتامبر به بعد سفارت تعطیله پست که تعطیل نیست که اونم نهایتا 2 روزه پاستو میده به پست نگران نباش. با ups هم من خودم شخصا صحبت کردم گفت هر روزی که سفارت پاسو به ما بده ما فرداش به دست مشتری میرسونیم. پس نهایتا شد سه روز.

شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: aadine ، amirhessam ، Eskandari
(2010-08-24 ساعت 11:00)nefarioos نوشته:  

جون خودم
Big Grin
نگرفتي ديگه نفاريوس جان
اين اواخر لطف اين صفحه تو بودي که هي ميومدي آه و ناله سر مي دادي. ما هم که تو دل خودمون غوغاست ميومديم براي آروم کردن يکي که از خودمون بدحال تر بود حرف مي زديم و دلداري اش مي داديم اين جوري خودمون هم باورمون مي شده که بايد صبور باشيم. حالا بدون غر غراي تو چي کار کنيم؟Tongue کلير هم نمي شيم که دست برداريمSad
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Jav3
(2010-08-24 ساعت 13:02)aadine نوشته:  

جون خودم
Big Grin
نگرفتي ديگه نفاريوس جان
اين اواخر لطف اين صفحه تو بودي که هي ميومدي آه و ناله سر مي دادي. ما هم که تو دل خودمون غوغاست ميومديم براي آروم کردن يکي که از خودمون بدحال تر بود حرف مي زديم و دلداري اش مي داديم اين جوري خودمون هم باورمون مي شده که بايد صبور باشيم. حالا بدون غر غراي تو چي کار کنيم؟Tongue کلير هم نمي شيم که دست برداريمSad
اینکه غصه نداره آبجی‌ جون

از امروز دوباره ناله از سر میگیرم

این بار واسه رفتن به آمریکا

این قد ناله دارم که کاملا وقتتون پر می‌شه

Big GrinBig Grin
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-08-24 ساعت 13:08)nefarioos نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 13:02)aadine نوشته:  

جون خودم
Big Grin
نگرفتي ديگه نفاريوس جان
اینکه غصه نداره آبجی‌ جون

از امروز دوباره ناله از سر میگیرم

این بار واسه رفتن به آمریکا

این قد ناله دارم که کاملا وقتتون پر می‌شه

Big GrinBig Grin

نفاریوس جان شما امضاتو عوض کن بنویس همه رو کشتم تا اومد!!! Big Grin
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: aadine ، WIKIMAN ، Sooshians ، OMID_R ، Eskandari
سلام دوستان امروز باز جواب سفارت اومد

Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending for this case. Kindly
check back in 2 weeks.

جالب اینه که گفته طی دو هفته آینده باز چک کنیم در حالی که قبلا میگفت روز ها یا هفته بعد چک کنید.شاید سفارت تو ابوظبی ماه رمضان تعطیله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: aadine ، Jav3 ، sam_hash
سلام به همه و تبریک به دوستان کلیرشده
امروز برای چندمین بار از طرق مختلف به آنکارا ایمیل زدم و بالاخره جواب دادن و گفتن مراحل اداری در حال انجام و از همون جملات تکراری همیشگی. تا حالا نزدیک به هفتاد روز هست که گذشته و همچنان چشم به راهیم.
راستی یه سوال, میشه هنوز که ویزا نیومده, بلیط بگیریم یا رزرو کنیم؟
التماس دعا و انرژی مثبت
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: aadine ، sam_hash ، azin
(2010-08-24 ساعت 12:57)ساشا نوشته:  
(2010-08-23 ساعت 20:30)nefarioos نوشته:  
(2010-08-23 ساعت 18:31)ساشا نوشته:  از همه دوستان خوبم که بهم تبریک گفتند تشکر میکنم. راستش به دلم افتاده بود که این هفته میاد!

ولی جالبه که ما برای گرفتن ویزا فقط 8 روز وقت داریم! اونم بخاطر تعطیلی سفارت از 2 تا 15 سپتامبره.

برای تمام دوستان دیگه ام آرزوی کلیر شدن میکنم . به احتمال زیاد توی این تعطیلی عده زیادی رو کلیر خواهند کرد.
علی آقا بزن رنگو!!!
تبریک آبجی ساشاBig GrinBig Grin

قربون شما داداش نفاریوس Big Grin

منم به شما تبریک چند برابر میگم.

حالا من از 2 هفته قبل بلیطم رو هم برای 27 سپتامبر خریده بودم!!! خیلی اعتماد به نفس دارم مگه نه؟!! Tongue

(2010-08-24 ساعت 12:19)amirhessam نوشته:  

امیرحسام جان من شرمنده ام که جوابم اینقدر دیر شد. من اول تصمیم داشتم هفته دیگه 2 شنبه برم و 3 شنبه پاسمو بدم سفارت چون خود روز 1 سپتامبر هم فرصت هست میشه 2 روز. ولی بعدش با افسانه جان مشورت کردیم قرار شد فردا بریم. منم برای وان به آنکارا برای فردا بلیط خریدم.
در ضمن اگر نمی تونین برین به سفارت ایمیل بزنین و بگین و اونا بهتون میگن که 15 سپتامبر بیایین. برای فرزاد24 همین اتفاق افتاده بود.
در ضمن سفارت که بده به پست تمومه چون 1 سپتامبر به بعد سفارت تعطیله پست که تعطیل نیست که اونم نهایتا 2 روزه پاستو میده به پست نگران نباش. با ups هم من خودم شخصا صحبت کردم گفت هر روزی که سفارت پاسو به ما بده ما فرداش به دست مشتری میرسونیم. پس نهایتا شد سه روز.
آبجی‌ من تا وقتی اینجا هستم اگه کاری چیزی داری بگو

من با این ترکا کلی‌ رفیقما

جدی میگم باور کن
Big Grin
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: aadine ، ساشا
(2010-08-24 ساعت 13:13)Jav3 نوشته:  سلام به همه و تبریک به دوستان کلیرشده
امروز برای چندمین بار از طرق مختلف به آنکارا ایمیل زدم و بالاخره جواب دادن و گفتن مراحل اداری در حال انجام و از همون جملات تکراری همیشگی. تا حالا نزدیک به هفتاد روز هست که گذشته و همچنان چشم به راهیم.
راستی یه سوال, میشه هنوز که ویزا نیومده, بلیط بگیریم یا رزرو کنیم؟
التماس دعا و انرژی مثبت
بلیط هم میتونید رزرو کنید هم میتونید بخرید. ساشا جان ممنون از راهنمائیت کلی آروم شدم ولی اگه توی این چند روز نیاد چی؟ میره تا 13 سپتامبر؟ یا تا روزهای تعطیل هم سایت آپدیت میشه؟؟
تشکر کنندگان: Jav3 ، Farshid22
(2010-08-24 ساعت 07:34)edkhafan نوشته:  case number:2010AS0002xxxx
تاریخ مصاحبه:july
تاریخ دریافت کلیرنس::خوردم .....

اين هم از اطلاعات كه خواسته بودن ،
ارشد مكانيك ماشين آلات كشاورزي
كارمند يكي از زير مجموعه هاي تابعه ايران خودرو
محل كار : 4 جا سابقه داشتم
تا الان 55 روز شده و خبري نيست كه به من گفته بودن بعد از 3 هفته چك كن.

با سلام
من از یک خانومی که به همسرش فرم 9سوالی داده بودن شنیدم که بشون گفتن 3هفته بعد از تحویل فرم تازه کلیرنسشون شروع میشه و از اون وقت به بعد 4-8 هفته زمان میبره.این چیزی بود که من شنیدم.اگه همچین چیزی باشه پس هنوز دیر نشده.
2010AS20XXX
Interview Date: July-2010
Clearance duration: 36days
Visa Issued: August 2010
Issuing Post: US Embassy-Ankara
تشکر کنندگان:
(2010-08-24 ساعت 14:58)shahbal_dds نوشته:  

با سلام
من از یک خانومی که به همسرش فرم 9سوالی داده بودن شنیدم که بشون گفتن 3هفته بعد از تحویل فرم تازه کلیرنسشون شروع میشه و از اون وقت به بعد 4-8 هفته زمان میبره.این چیزی بود که من شنیدم.اگه همچین چیزی باشه پس هنوز دیر نشده.

جواب سفارت به نامه پیگیری کلیر شدن من , دلم می خواد گزیه کنم تا حالا اینقدر ضعف تو خودم حس نکرده بودمSad

Dear Sir/ Madam,
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

شد 55 روز و فقط 39 روز مونده
ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان: Eskandari ، nefarioos
(2010-08-24 ساعت 16:34)edkhafan نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 14:58)shahbal_dds نوشته:  

با سلام

جواب سفارت به نامه پیگیری کلیر شدن من , دلم می خواد گزیه کنم تا حالا اینقدر ضعف تو خودم حس نکرده بودم:(

Dear Sir/ Madam,
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

شد 55 روز و فقط 39 روز مونده
نگران نباش

همه چی‌ درس می‌شه

قول میدم

شرایط میفهمم

همینطور که قبلا گفتم افسر به من گفت

سرمون داره خلوت می‌شه

روند کار سرعت بیشتری میگیره

پس سعی کن آروم باشی‌
:):)
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: Shahoo52

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان