موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-25 ساعت 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-25 ساعت 00:05 توسط khashayar6310.)
مشکل همه ی کار ها استرسه بعضی موقع ها ما خودمون باعث این کار میشیم .
از ما توی مصاحبه اصلا در مورد دولتی بودن شغل با اینکه شغل ما خصوصی بود سوال نکرد تا ازتون چیزی رو تو مصاحبه نپرسیدن جواب ندید ولی اگر پرسیدن بدونه طفره رفتن جواب بدید بعضی موقع ها توضیح بیجا باعث این موضوع میشه . اگر به خودتون اطمینان داشته باشید میشه .
ما اسپانسرمون به بعضی علت ها توی سال اخیر افت حقوق داشت به همین دلیل داشتند ما رو رد میکرند ولی وقتی ما گفتیم ما خودمون از پس کارامون بر می آییم و به اسپانسر کار نداریم و محکم گفتیم ما میتونیم ویزا رو به ما دادند .
به امید موفقیت همه
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-24 ساعت 23:38)زهره نوشته: (2010-08-24 ساعت 19:16)shahbal_dds نوشته: (2010-08-24 ساعت 18:31)zk-mm نوشته: سلام
دوستان کیس نامبر ما البته با یه ستاره رو سایت اومده، یعنی یکی از ما(من و همسرم) کلیر نشدیم. می خوام ببینم کسی هست که کیسش مث ما شده باشه. کسی می دونه که چه کار باید بکنیم؟ ما بلافاصله میل زدیم.
به نظر من بهترین کار اینه که برین آنکارا و ویزای کسی که کلیر شده رو بگیرین.معمولا ویزای نفر دیگه هم به زودی میاد.انرژی مثبت بدین.
سلام
برای ما هم حدودا 2 ماه پیش همینجور شد. شمارمون با ستاره اعلام شد و حدودا بعد از 10 روز ستاره برداشته شد. اول خودم کلیر شدم و بعد همسرم. اگه عجله ندارید بهتره چند روزی صبر کنید.
موفق باشید.
مرسی از لطفت،خیلی ممنون از دلگرمی و اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتی. متاسفانه ما تا یک سپتامبر وقت داریم.اگه 10 روز دیگه ستاره رو بردارن ما بازم یه مرتبه دیگه باید بریم.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
خب یه ایمیل بزنین بگین ما صبر می کنیم تا اون یکی ویزامون هم بیاد تا کی می تونین وقت ما رو تمدید کنین؟
مطمئن باش قبول می کنن و وقت میدن بهتون.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من یه چیزیو متوجه نشدم تاریخی که سفارت اعلام میکنه واسه گرفتن ویزا اگه بعد از اون تاریخ کسی مراجعه کنه ویزاش منقضی میشه؟ یا نه. اگه ویزاش باطل بشه خوب یه جورایی غیر منطقیه ممکنه اصلا متوجه نشده باشه که ویزاش امادس یا اصلا هیچ پروازی نباشه.و از این قبیل اتفاقات.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-25 ساعت 08:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-25 ساعت 08:36 توسط zk-mm.)
(2010-08-25 ساعت 01:51)kaveh1979 نوشته: با سلام دوستان من یه چیزیو متوجه نشدم تاریخی که سفارت اعلام میکنه واسه گرفتن ویزا اگه بعد از اون تاریخ کسی مراجعه کنه ویزاش منقضی میشه؟ یا نه. اگه ویزاش باطل بشه خوب یه جورایی غیر منطقیه ممکنه اصلا متوجه نشده باشه که ویزاش امادس یا اصلا هیچ پروازی نباشه.و از این قبیل اتفاقات.
آره منظور همینه که تا اون موقع باید اونجا باشین . گرنه ویزاتون باطل می شه، ما میل زدیم که تاریخ انقضا رو عقب بندازن، شما هم می تونین به سفارت موردنظرتون یه همچین میلی بزنید و بگید که تاریخ اعلام شده نامناسبه.البته فعلاً جواب میل مارو نداند.
(2010-08-25 ساعت 01:30)ساشا نوشته: خب یه ایمیل بزنین بگین ما صبر می کنیم تا اون یکی ویزامون هم بیاد تا کی می تونین وقت ما رو تمدید کنین؟
مطمئن باش قبول می کنن و وقت میدن بهتون.
مرسی از راهنماییت اونم دم رفتنت.ممنون
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز هوس یه خبر خوب کردم . ببینم کی این خبر رو میده هر کی اولین خبرخوب را داد یه مژدگانی خوب پیش من داره
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چند تا سوال دارم :
مگه غير از اينه كه اگر مي خواستن ما رو رد كنن همون جا برگه قرمز مي دادن ، اما آبي دادن و گفتن بريد و تو سايت چك كنيد نكته اي كه اينجاست اينه كه :
از ما 775 دلار پول گرفتن واسه چي پس؟
كه 30 سپتامبر بشه بگن وقت نشد كلير نشديد؟
به نظرتون منطقي مياد ؟
بعد ما بگي خب مرسي كه پول گرفتيد و ما رو يه مدت گذاشتيد سره كار؟
پس پول چرا گرفتن ؟
واسه جواب ندادن؟
خب اين دزديه كه هيچ ، با زندگي آدما بازي كردنه؟
واقعا بوده كسايي كه به علت اكسپاير شدن وقت كلير نشن و ويزا نگيرن؟
ENDKHAFAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروز 56 روز منه
ميدونين من ديگه از زور فشار و استرس بي حس شدم نسبت به كلير شدن؟
كلي سوال دارم كه هيچ كي جواب دقيقش رو نمي دونم؟
1) كسي شده تو سالاي پيش كه كلير نشه؟
2)مبناي كلير واقعا چيه؟
3)كسي بوده كه كلير بشه بعد بره اونجا بگن ردي؟
4)اگه تا 15 سپتامبر كلير نشديم هفته اخر براي تركيه بليط بگيريم بريم دم درب سفارت؟
5)مگه تحصيلات و بكگراند كاري چيزه بديه كه مني كه كلي سوابق خوب دارم و ترشي انداختن ؟
6)به فوق ليسانس بودن من حساسن؟ اخه رشته مهندسي مكانيك ماشينهاي كشاورزي چه حساسيتي داره؟
7)آيا همين طوي هي ايميل بزنيم برا پيگيري يا اين كار درست نيست؟ اصلا زنگ بزنيم سفارت؟
ENDKHAFAN
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-25 ساعت 10:37)amirhessam نوشته: (2010-08-25 ساعت 10:32)edkhafan نوشته: چند تا سوال دارم :
مگه غير از اينه كه اگر مي خواستن ما رو رد كنن همون جا برگه قرمز مي دادن ، اما آبي دادن و گفتن بريد و تو سايت چك كنيد نكته اي كه اينجاست اينه كه :
از ما 775 دلار پول گرفتن واسه چي پس؟
كه 30 سپتامبر بشه بگن وقت نشد كلير نشديد؟
به نظرتون منطقي مياد ؟
بعد ما بگي خب مرسي كه پول گرفتيد و ما رو يه مدت گذاشتيد سره كار؟
پس پول چرا گرفتن ؟
واسه جواب ندادن؟
خب اين دزديه كه هيچ ، با زندگي آدما بازي كردنه؟
واقعا بوده كسايي كه به علت اكسپاير شدن وقت كلير نشن و ويزا نگيرن؟
رفیق منم هفته پیش توی مهاجرسرا همینو نوشتم و از بقیه کسایی که منتظر هستن خواستم که حداقل یه ایمیل اعتراض آمیز بزنن ولی هیچ خبری نشد و هیچکس هیچ کاری نکرد.
به نظر من یکی از دوستان که نامه نگاریش قوی محبت بکنه یه نامه بنویس و تمام موارد بالایی که دوست عزیزمون فرمو دن را قید کنه و تو این پست قرار بده تا همه ی دوستان در یک روز و حتی در یک ساعت خاصی اون نامه ی واحد راایمیل کنیم به آنکارا و ابو ظبی خراب شده.تا این احمقا یه تکونی به خودشون بدن...اینجوری فایده نداره.هی این هفته میگیم هفته ی بعد هفته ی بعدش هم خبری نمیشه....الان من 100 روز که این بازی را دارم...
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر من باید همگی به USCIS و کی سی سی ایمیل بزنیم چون سفارت برنامه اونها رو اجرا می کنه. باید اولاً تمام سوالهامون و نگرانیهامون رو بپرسیم. دوماً نسبت به این وضعیت سر در گمی که آیا تا 30 سپتامبر کلیر میشیم یا نه، اعتراض کنیم ثانیاً بهشون بگیم در نظر بگیرن که ما توی کشورمون سفارت نداریم و راجع به دکتر مورد قبول سفارت هم اگه صحبتی داریم که حتماً داریم بگیم. ما که نتونستیم سفارت رو قانع کنیم شاید اونها یعنی کی سی سی و USCIS بتونن ازشون بخوان که روندشون رو تغییر بدن. هرکسی نامه نگاری انگلیسیش خوبه یه نامه با این محتوی و بقیه سوالها و موضوعاتی که بچه ها میگن بنویسه.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-25 ساعت 11:42)amirhessam نوشته: دوستان به نظر من باید همگی به USCIS و کی سی سی ایمیل بزنیم چون سفارت برنامه اونها رو اجرا می کنه. باید اولاً تمام سوالهامون و نگرانیهامون رو بپرسیم. دوماً نسبت به این وضعیت سر در گمی که آیا تا 30 سپتامبر کلیر میشیم یا نه، اعتراض کنیم ثانیاً بهشون بگیم در نظر بگیرن که ما توی کشورمون سفارت نداریم و راجع به دکتر مورد قبول سفارت هم اگه صحبتی داریم که حتماً داریم بگیم. ما که نتونستیم سفارت رو قانع کنیم شاید اونها یعنی کی سی سی و USCIS بتونن ازشون بخوان که روندشون رو تغییر بدن. هرکسی نامه نگاری انگلیسیش خوبه یه نامه با این محتوی و بقیه سوالها و موضوعاتی که بچه ها میگن بنویسه.
با سلام
ببخشيد بچه ها كه دخالت مي كنم . من 2011 هستم ولي يك چيز مي خوام بگم من با پيشنهاد فوق موافقم ولي به نظر من بايد فقط بحث كلير شدن تو نامه باشه و بحثها جانب مثل دكتر و ... پرهيز بشه كه فوكوس موضوع روي كلير پيش بره و از اون نتيجه بگيرم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.