کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-24 ساعت 12:19)amirhessam نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 09:38)zk-mm نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 00:35)amirhessam نوشته:  دوستان من توی پست قبلیم یه سوالی پرسیدم لطفاً راهنمائی کنید اگه میدونید.تشکر

سلام امير حسام جان، اميدوارم كه خوب و خوش و با انرژي باشي. خوب راستش من سايت سفارت رو چك كردم اگه اشتباه نكنم يه تعطيلي روز دوشنبه 30 آگوست و اون يكي 6 سپتامبر بود، اما مابقي روزها رو نفهميدم چطوري نوشتي(الا شنبه و يه شنبه ها!). حالا راستش رو بخواي همين جوريش مرزهاي جنون رو در نورديديم! اگه بخواد هفت-هشت روز تا 15 سپتامبر هم تعطيل بشه ديگه بيابون و صحرا و دريا و يم و بر و هيچ جا نمي تونه به درد سر گذاشتن به اونجا بخوره......من كه اميدوارم همون دو روز تعطيلي به تعطيلياي رسميشون اضافه شه و لاغير!!
سلام رفیق. توی سایتشون زدن یکی 30 آگوست تعطیله ، یکی 6 سپتامبر و همینطور از 8 تا 11 سپتامبر که من شنبه ها و یکشنبه ها رو هم اضافه کردم بهش اون جدول دراومد. منم واسه همین قاطی کردم یعنی توی این روزهای تعطیلی کار نمی کنن؟ یکی از دلیل های اینکه مهلت دریافت ویزارو تا یک سپتامبر دادن همین تعطیلی هاست. این چه وضعی بابا اگه توی این چند روز بیاد چطوری تا یک سپتامبر بریم اونجا. دوستان هی به جای تبریک گفتن بیاین پیش بینی کنین ببینین برنامه اونها ممکنه چطوری باشه و چقدر وقت داریم. تشکر

درسته و خوبه که تا همون اول سپتامبر بیاد امیر جان، اگه بیاد یه جوری می ریم اونجا.اما اگه نیاد که عملا میره تا آخر تعطیلات.............برا رفتن اگه زیاد بودیم میریم یه آژانسی و دسته جمعی اقدام می کنیم، احتمالاً خیلی زحمت نداره............پسر سجاده رو پهن کن و بشین به دعا که نیفتیم بعد این تعطیلات خفن دو هفته ایشون!!!
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: aadine ، amirhessam
(2010-08-24 ساعت 16:44)nefarioos نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 16:34)edkhafan نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 14:58)shahbal_dds نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 07:34)edkhafan نوشته:  case number:2010AS0002xxxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ مصاحبه:july
تاریخ دریافت کلیرنس::خوردم .....

اين هم از اطلاعات كه خواسته بودن ،
ارشد مكانيك ماشين آلات كشاورزي
كارمند يكي از زير مجموعه هاي تابعه ايران خودرو
محل كار : 4 جا سابقه داشتم
تا الان 55 روز شده و خبري نيست كه به من گفته بودن بعد از 3 هفته چك كن.

با سلام
من از یک خانومی که به همسرش فرم 9سوالی داده بودن شنیدم که بشون گفتن 3هفته بعد از تحویل فرم تازه کلیرنسشون شروع میشه و از اون وقت به بعد 4-8 هفته زمان میبره.این چیزی بود که من شنیدم.اگه همچین چیزی باشه پس هنوز دیر نشده.

جواب سفارت به نامه پیگیری کلیر شدن من , دلم می خواد گزیه کنم تا حالا اینقدر ضعف تو خودم حس نکرده بودمSad

Dear Sir/ Madam,
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

شد 55 روز و فقط 39 روز مونده
نگران نباش

همه چی‌ درس می‌شه

قول میدم

شرایط میفهمم

همینطور که قبلا گفتم افسر به من گفت

سرمون داره خلوت می‌شه

روند کار سرعت بیشتری میگیره

پس سعی کن آروم باشی‌
SmileSmile

واقعا ممنونم که آرومم می کنی
اما اخه افسر سفارت گفته داره سرمون خلوت میشه
در صورتیکه تو این نامه نوشته دست ما نیست و ما نمی تونیم کنترل کنیم و چون یه کاری چند منظوره (کاری که از چند بخش باید کامل بشه) هستش پس حرف افسر چه معنی ای میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان:
بازم آنکارا آپدیت شد و ما نبودیم. تبریک به همه کسایی که کلیر شدن. کل این انتظارا یه طرف این انتظار کلیر شدن یه طرف. شانس وقتی اتفاق میفته که آمادگی با فرصت تلاقی کنه.
تشکر کنندگان: yas ، aadine
زود خبر خوب بدین منتظریم...............
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: free_free
این موضوع جدا" عین حقیقت است:

زیاد محلش نگذارید خودش می آید سراغتون...
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: free_free ، aadine ، Jav3 ، amirhessam
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایااااااااااااااااااااااااا Sad
دیگه خسته شدم
پس این ابوظبی کی میخواد کلیر کنه Sad
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Amir78 ، MH5160 ، sam_hash ، im-i ، aadine ، AmericanHamid ، Jav3 ، amirhessam
سلام به همگی

امروز هم آنکارا آپدیت کرد و طبق معمول خبری از کیس ما نبود.
تبریک میگم به عزیزانی که امروز کلییر شدن...من که دیگه همه چیزا سپردم به خدا...هر چی اون بخواد...
تاریخ اکسپایر همه را زدن 1 سپتامبر.آخه تا 1 سپتامبر که چند روز بیشتر نیست؟
نمی دونم اینا با ما چیکار میخوان بکنن.

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: aadine
سلام

دوستان کیس نامبر ما البته با یه ستاره رو سایت اومده، یعنی یکی از ما(من و همسرم) کلیر نشدیم. می خوام ببینم کسی هست که کیسش مث ما شده باشه. کسی می دونه که چه کار باید بکنیم؟ ما بلافاصله میل زدیم.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: ساشا ، sam_hash ، im-i ، mina_s ، Eskandari ، Jav3 ، amirhessam
با سلام
دوستانی که قصد سفر به واشنگتن دی سی را دارند از سایت زیر استفاده کنند .

http://wmata.com
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: aadine
دوستان عزیز من هم به صف Clearای ها پیوستم.
من هم به دلیل شغلم از توابع ایران خودرو و به خاطر سابقه ام تچهیزات آزمایشگاهی که من اعلام کردم مواد شیمیایی، Clear خوردم. اما به من گفت هر وقت اسمت تو سایت اومد بیا و این که تمام سعیمون رو می کنیم تا 30 سپتامبر جواب بدیم.

تایپ انگلیسی به دلیل این که من آنکارا هستم.

dostane azız man ham be safe clearıa payvastam
man ha m be dalıle shoghlam az tavabea ırankhodro v akre sabegham sherkate tajhızate azmayeshgahı ke man elam kardam mavade shımıaee clear khordam .ama be man gof har vaght esmet to sıte omad bıa va ın ke ma tamame saeamoon romıkonım ke t a30september javab bedım
type eglısı be dalılee ın ke man ankara hastam
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان: ساشا ، sam_hash ، im-i ، mina_s ، Jav3
(2010-08-24 ساعت 13:33)amirhessam نوشته:  
(2010-08-24 ساعت 13:13)Jav3 نوشته:  سلام به همه و تبریک به دوستان کلیرشده
امروز برای چندمین بار از طرق مختلف به آنکارا ایمیل زدم و بالاخره جواب دادن و گفتن مراحل اداری در حال انجام و از همون جملات تکراری همیشگی. تا حالا نزدیک به هفتاد روز هست که گذشته و همچنان چشم به راهیم.
راستی یه سوال, میشه هنوز که ویزا نیومده, بلیط بگیریم یا رزرو کنیم؟
التماس دعا و انرژی مثبت
بلیط هم میتونید رزرو کنید هم میتونید بخرید. ساشا جان ممنون از راهنمائیت کلی آروم شدم ولی اگه توی این چند روز نیاد چی؟ میره تا 13 سپتامبر؟ یا تا روزهای تعطیل هم سایت آپدیت میشه؟؟

والا در این مورد نظری ندارم چون اگه آپدیت کنن همه باید بیان سفارت برای ویزا گرفتن که خوب ، نمیشه. مگه اینکه بگن از فلان تاریخ بیایین که بعید میدونم ولی بعید نیست یکهو عده زیادی رو (شایدم همه رو) روز 15 سپتامبر اعلام کنن و بگن تا آخر سپتامبر وقت دارین بیایین.

برای همه دوستانم آرزو می کنم که کلیرشون دیگه نهایتا 15 سپتامبر بیاد.

شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: aadine ، Jav3 ، amirhessam
این جواب نامه ای که من براشون دادم.بعد از 99 روز اینجوری جواب آدما میدن.

کاش میتونستم یه مشت آبدار میزدم تو دهن اوباما تا حالیش بشه که با ما
ایرونیا درست برخورد کنن.Tongue

Dear Sir/ Madam,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: amirhessam
(2010-08-24 ساعت 18:55)sanaz2010 نوشته:  دوستان عزیز من هم به صف Clearای ها پیوستم.
من هم به دلیل شغلم از توابع ایران خودرو و به خاطر سابقه ام تچهیزات آزمایشگاهی که من اعلام کردم مواد شیمیایی، Clear خوردم. اما به من گفت هر وقت اسمت تو سایت اومد بیا و این که تمام سعیمون رو می کنیم تا 30 سپتامبر جواب بدیم.

تایپ انگلیسی به دلیل این که من آنکارا هستم.

dostane azız man ham be safe clearıa payvastam
man ha m be dalıle shoghlam az tavabea ırankhodro v akre sabegham sherkate tajhızate azmayeshgahı ke man elam kardam mavade shımıaee clear khordam .ama be man gof har vaght esmet to sıte omad bıa va ın ke ma tamame saeamoon romıkonım ke t a30september javab bedım
type eglısı be dalılee ın ke man ankara hastam

ماها که تو ماه آخر چرا Clear خوردیم خیلی خطرناکه و من اصلا خوشحال نیستم همراهای من همه ویزا گرفتن Sad اما من نه

maha ke tomahe akhar clear khordım khaylı khatarnake va man aslan khoshhal nıstam hamrahaye man hame vıza gereftan Sadman ama na

شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان: amirhessam
(2010-08-24 ساعت 18:31)zk-mm نوشته:  سلام

دوستان کیس نامبر ما البته با یه ستاره رو سایت اومده، یعنی یکی از ما(من و همسرم) کلیر نشدیم. می خوام ببینم کسی هست که کیسش مث ما شده باشه. کسی می دونه که چه کار باید بکنیم؟ ما بلافاصله میل زدیم.

به نظر من بهترین کار اینه که برین آنکارا و ویزای کسی که کلیر شده رو بگیرین.معمولا ویزای نفر دیگه هم به زودی میاد.انرژی مثبت بدین.
2010AS20XXX
Interview Date: July-2010
Clearance duration: 36days
Visa Issued: August 2010
Issuing Post: US Embassy-Ankara
تشکر کنندگان: Amir78 ، saeed53 ، Jav3
این مدت که تو سایت نیومدم چه خبرای خوبی اتفاق افتاده، نمیدونستم نبودم اینقدر مفیده 1 Tongue
nefarioos جان، new king عزیز، ساشا عزیز و افسانه عزیز
حیلی خیلی خوشحال شدم، این شاا... پیر بشین Big GrinWink
nefarioos خیلی خوشحالم که دیگه تو ترکیه معطل نیستی میدونم شرایطت خیلی سخت بود و همینطور نیو کینگ و ساشا و افسانه که از انتظار درامدین
برید حالشو ببرین Smile
تشکر کنندگان: nefarioos ، Ashkan78 ، WIKIMAN ، Shahoo52 ، mina_s ، aadine ، saeed53 ، ساشا ، Eskandari ، Jav3 ، R.F ، free_free ، sanaz2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان