کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-25 ساعت 12:44)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 11:42)amirhessam نوشته:  دوستان به نظر من باید همگی به USCIS و کی سی سی ایمیل بزنیم چون سفارت برنامه اونها رو اجرا می کنه. باید اولاً تمام سوالهامون و نگرانیهامون رو بپرسیم. دوماً نسبت به این وضعیت سر در گمی که آیا تا 30 سپتامبر کلیر میشیم یا نه، اعتراض کنیم ثانیاً بهشون بگیم در نظر بگیرن که ما توی کشورمون سفارت نداریم و راجع به دکتر مورد قبول سفارت هم اگه صحبتی داریم که حتماً داریم بگیم. ما که نتونستیم سفارت رو قانع کنیم شاید اونها یعنی کی سی سی و USCIS بتونن ازشون بخوان که روندشون رو تغییر بدن. هرکسی نامه نگاری انگلیسیش خوبه یه نامه با این محتوی و بقیه سوالها و موضوعاتی که بچه ها میگن بنویسه.

با سلام

ببخشيد بچه ها كه دخالت مي كنم . من 2011 هستم ولي يك چيز مي خوام بگم من با پيشنهاد فوق موافقم ولي به نظر من بايد فقط بحث كلير شدن تو نامه باشه و بحثها جانب مثل دكتر و ... پرهيز بشه كه فوكوس موضوع روي كلير پيش بره و از اون نتيجه بگيرم.
تبریک میگم بابت برنده شدنتون. آخه اگه فقط کلیر شدن رو بگیم که میگن خوب این مسئله همگانی و چند ساله بوده و ... اگر یادشون نندازیم ما توی کشورمون سفارت نداریم مشکلمون رو درک نمی کنن و ضمناً وقتی یه مشکل رو بگیم میگن اوه اینها حالا گندش می کنن ولی وقتی چندتا مشکل رو کنار هم بگیم دیگه نمی تونن ازش بگذرن. هدفمون مشکل کلیر شدن ولی اگه مشکلهای دیگمون رو کنار کلیر شدن نیاریم به نظرم جواب نمیده.
تشکر کنندگان: HOMAYON53
(2010-08-25 ساعت 08:59)ali-n نوشته:  من امروز هوس یه خبر خوب کردم . ببینم کی این خبر رو میده هر کی اولین خبرخوب را داد یه مژدگانی خوب پیش من داره Big Grin

سلام ... اینجوری که بوش میاد قفل این ابوظبی نمی شکنه... بابا چند روز دیگه عید فطره و اینجا عید فطر چهار پنج روزی امارات تعطیله... آخر سپتامبر هم که میخوره به جمعه و شنبه که کار نمی کنن و یکشنبه هم امریکا تعطیله... عملا همینجوری 10- 12 روزی می پره.... والا دیگه این ابوظبی اعصاب نذاشته برام... امروز ایمیل زدم بعد از 6 ماه و بیست روز، ببینین جواب چی دادن:

Thank you for your email. Please be advised that admin processing is unfortunately still pending.
آخه شما جای من بودین با این جواب از سر خود باز کن سایت مسخره ابو ظبی چه حالی بهتون دست می داد؟ دیگه حالم از این جمله تکراری به هم میخوره................... میخوام موهامو دونه دونه بکنم وقتی این جواب میاد... به خدا اگه به آدم بگن آقا برو دیگه ویزا نمی دیم آدم راحت تره تا این جنگ اعصابی که به راه انداختن... بذارن تکلیف زندگیمونو بدونیم...Sad
تشکر کنندگان: homeless ، MH5160 ، sam_hash ، Amir78 ، free_free ، sami123
(2010-08-25 ساعت 11:23)Rasool نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 10:37)amirhessam نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 10:32)edkhafan نوشته:  چند تا سوال دارم :
مگه غير از اينه كه اگر مي خواستن ما رو رد كنن همون جا برگه قرمز مي دادن ، اما آبي دادن و گفتن بريد و تو سايت چك كنيد نكته اي كه اينجاست اينه كه :
از ما 775 دلار پول گرفتن واسه چي پس؟
كه 30 سپتامبر بشه بگن وقت نشد كلير نشديد؟
به نظرتون منطقي مياد ؟
بعد ما بگي خب مرسي كه پول گرفتيد و ما رو يه مدت گذاشتيد سره كار؟
پس پول چرا گرفتن ؟
واسه جواب ندادن؟
خب اين دزديه كه هيچ ، با زندگي آدما بازي كردنه؟
واقعا بوده كسايي كه به علت اكسپاير شدن وقت كلير نشن و ويزا نگيرن؟
رفیق منم هفته پیش توی مهاجرسرا همینو نوشتم و از بقیه کسایی که منتظر هستن خواستم که حداقل یه ایمیل اعتراض آمیز بزنن ولی هیچ خبری نشد و هیچکس هیچ کاری نکرد.
به نظر من یکی از دوستان که نامه نگاریش قوی محبت بکنه یه نامه بنویس و تمام موارد بالایی که دوست عزیزمون فرمو دن را قید کنه و تو این پست قرار بده تا همه ی دوستان در یک روز و حتی در یک ساعت خاصی اون نامه ی واحد راایمیل کنیم به آنکارا و ابو ظبی خراب شده.تا این احمقا یه تکونی به خودشون بدن...اینجوری فایده نداره.هی این هفته میگیم هفته ی بعد هفته ی بعدش هم خبری نمیشه....الان من 100 روز که این بازی را دارم...

دوستان اشتباه نکنين!!! اين پول (775 دلار) هزينه باز کردن و بررسي پرونده شماست.
اين هزينه غير قابل برگشت هستش. شما به اين فکر نکنين. شما به فکر بستن چمدون باشين.
کي گفته کلير نميشين!!!؟

برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: ali-n ، bahram_kg ، apoornaki ، mina_s ، Amir78
بچه‌ها مقاومت کنید

من همتون رو خوب میفهمم

همه کلیر مشیم بدون شک

به دلم افتاده تو روزی بعد خبرای خوب اینجا رو پر می‌کنه
Smile
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: MH5160 ، m.amjadi ، aadine
من هم دیروز کلیر خوردم و فرمهای W2 & 1040 هم ازم خواستند که اسپانسرم با e.mail فرستاده و من امروز میبرمشون سفارت به همراه جواب مدیکال که دیروز موقع مصاحبه نشد ببرم. خدا کنه قبول کنند و مشکلی پیش نیاد.
دوستان فکر میکنند ممکنه امروز پاسمو هم بگیرند و ویزامو بدن یا باید منتظر update شدن سایت clearance باشم؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان: Jav3
(2010-08-25 ساعت 13:40)apoornaki نوشته:  من هم دیروز کلیر خوردم و فرمهای W2 & 1040 هم ازم خواستند که اسپانسرم با e.mail فرستاده و من امروز میبرمشون سفارت به همراه جواب مدیکال که دیروز موقع مصاحبه نشد ببرم. خدا کنه قبول کنند و مشکلی پیش نیاد.
دوستان فکر میکنند ممکنه امروز پاسمو هم بگیرند و ویزامو بدن یا باید منتظر update شدن سایت clearance باشم؟
دوست عزیز بستگی به شرایطتون داره از جمله شغل، تحصیلات، سفرهای خارجی، سربازی ...
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: Jav3
سلام
این مطلبی که می خوام بگم شاید کمی سخت باشه ولی برای رفتن به کشوری که همه مردم جهان
اون را تو رویاهاشون می بینند(حتی اروپایها) ارزش داره که آدم همه کار بکنه و تا جایی هم که میشه برایش هزینه کند.
در حال حاضر دریافت گرین کارت از طریق سرمایه گذاری حدود 700 میلیون تومان است تازه آن هم با هزار اگر و مگر.
و اما پیشنهاد می کنم که بچه های که مدیکال آنها از شش ماه گذشته و کلیر نشدن و احتمالا در روزهای آخر ممکن است
کلیر شوند یکمی زودتر بروند آنکارا و دوباره مدیکال تست را بد هند چون اگر کارشون مثلا به 29 سپتمبر کشیده شد ممکن
است که برای مدیکال مجدد وقت کافی نداشته باشند. به هر حال توصیه من این است که از 20 سپتمبر آنکارا باشید و برید سفارت و دنبال کارتون باشید
ارزش همه چیز را دارد. بعضی مواقع انسان ها مجبور می شوند که روزی و سهم خودشون را از دهان شیر در بیارن

کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: im-i ، mina_s ، Eskandari ، گاتا ، free_free ، aadine ، king_of_sky ، Jav3
سلام به همه برو بچه های خوب مهاجرسرا.

من هم روز 21 AUG ویزا دستم رسید. من ، نانا و نادر هر 3 با هم رفتیم یو پی اس.
کیس نامبر نادر 13000 و یک ویزا توی کیسش بود. من 16000 و 2 ویزا و نهایتا نانا 20000 و 3 ویزا.
هر سه هم هتل ریکسوس بودیم . یعنی آدرس هم مشترک.
روز 18 آگوست هم بلیط برگشت داشتیم.
نادر روز 18 آگوست دستش رسید ویزا.
نانا روز 20
من دیدم داره سرم کلاه میره برا همین ایمیل زدم که کی دستم میرسه دیدم که جواب دادن امروز
عصر میدیم به یو پی اس.
فرداش که ویزا دستم رسید دیدم تاریخ 18 آگوست صادر شده اما این نامردا نداده بودن به یو پی اس.

اینها رو گفتم که مایوس نشید و ایمیل بزنید. وظیفشونه جواب بدن.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: indmehdi ، sam_hash ، MH5160 ، mina_s ، Hamid55 ، Eskandari ، aadine ، sanaz2010
(2010-08-25 ساعت 12:58)amirhessam نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 12:44)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 11:42)amirhessam نوشته:  دوستان به نظر من باید همگی به USCIS و کی سی سی ایمیل بزنیم چون سفارت برنامه اونها رو اجرا می کنه. باید اولاً تمام سوالهامون و نگرانیهامون رو بپرسیم. دوماً نسبت به این وضعیت سر در گمی که آیا تا 30 سپتامبر کلیر میشیم یا نه، اعتراض کنیم ثانیاً بهشون بگیم در نظر بگیرن که ما توی کشورمون سفارت نداریم و راجع به دکتر مورد قبول سفارت هم اگه صحبتی داریم که حتماً داریم بگیم. ما که نتونستیم سفارت رو قانع کنیم شاید اونها یعنی کی سی سی و USCIS بتونن ازشون بخوان که روندشون رو تغییر بدن. هرکسی نامه نگاری انگلیسیش خوبه یه نامه با این محتوی و بقیه سوالها و موضوعاتی که بچه ها میگن بنویسه.

با سلام

ببخشيد بچه ها كه دخالت مي كنم . من 2011 هستم ولي يك چيز مي خوام بگم من با پيشنهاد فوق موافقم ولي به نظر من بايد فقط بحث كلير شدن تو نامه باشه و بحثها جانب مثل دكتر و ... پرهيز بشه كه فوكوس موضوع روي كلير پيش بره و از اون نتيجه بگيرم.
تبریک میگم بابت برنده شدنتون. آخه اگه فقط کلیر شدن رو بگیم که میگن خوب این مسئله همگانی و چند ساله بوده و ... اگر یادشون نندازیم ما توی کشورمون سفارت نداریم مشکلمون رو درک نمی کنن و ضمناً وقتی یه مشکل رو بگیم میگن اوه اینها حالا گندش می کنن ولی وقتی چندتا مشکل رو کنار هم بگیم دیگه نمی تونن ازش بگذرن. هدفمون مشکل کلیر شدن ولی اگه مشکلهای دیگمون رو کنار کلیر شدن نیاریم به نظرم جواب نمیده.

به هر حال من هم با ايميل زدن و فشار آوردن به اونها موافقم . شوخي كه نيست هر كسي حداقل 2 تا 2.5 ميليون تومان خرج كرده كه چي ويزا بگيره والا اگر قرار باشه كه بخوان كلير كنن و آخرش هم بگن وقت تمام شد مي تونن هم اون اول يعني 1.5 سال پيش كه مدارك و مي فرستيم اين پروس رو شروع كنن كه وقت كم نياد. بايد پاسخ گو باشن مسخره كه نيستسم . وقت بذاريم ، هزينه بذاريم بعد آخرش بگن كه وقت تمام شده؟!!!! من ديدم يكي از بچه ها 174 روز كليرش طول كشيده آخه براي چي نه سربازي رفته بود فوق متال داشت . آخه بايد يك روند مشخص داشته باشه. Sad
تشکر کنندگان:
دوستای گلم،
مطمئن باشین همتون تا قبل از 30 سپتامبر کلیر میشید، شک نکنید،
روزی که من برای مصاحبه رفتم (البته هر دو روزی که رفتم)، چون درست پشت به باجه 6 که مصاحبه بود نشسته بودم، با گوش خودم چندین بار شنیدم که آفیسر بعد از اتمام مصاحبه با بچه های کلیرنسی می گفت:

همه مدارک شما کامل است، فقط یک پروسه کوتاه اداری انجام میشه، و چون شما لاتاری هستین تا قبل از 30 سپتامبر ویزای شما آماده میشه، از 2 هفته دیگه سایت رو چک کنین و شماره تون که اعلام شد بیاین ویزاتون رو بگیرین.

حتی تبریک هم بهشون می گفت، پس شک نکنین که حتما ویزا میگیرین،
همه کاراتون رو انجام بدین تا زمانی که کلیر شدین آماده رفتن باشین. Wink
با بهترین آرزوها برای همه شما دوستان خوبم Smile

شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: sam_hash ، R.F ، Eskandari ، mina_s ، aadine ، Jav3
(2010-08-25 ساعت 16:23)m.amjadi نوشته:  دوستای گلم،
مطمئن باشین همتون تا قبل از 30 سپتامبر کلیر میشید، شک نکنید،
روزی که من برای مصاحبه رفتم (البته هر دو روزی که رفتم)، چون درست پشت به باجه 6 که مصاحبه بود نشسته بودم، با گوش خودم چندین بار شنیدم که آفیسر بعد از اتمام مصاحبه با بچه های کلیرنسی می گفت:

همه مدارک شما کامل است، فقط یک پروسه کوتاه اداری انجام میشه، و چون شما لاتاری هستین تا قبل از 30 سپتامبر ویزای شما آماده میشه، از 2 هفته دیگه سایت رو چک کنین و شماره تون که اعلام شد بیاین ویزاتون رو بگیرین.

حتی تبریک هم بهشون می گفت، پس شک نکنین که حتما ویزا میگیرین،
همه کاراتون رو انجام بدین تا زمانی که کلیر شدین آماده رفتن باشین. Wink
با بهترین آرزوها برای همه شما دوستان خوبم Smile

خدا ازدهنت بشنوه
ایشالله که زودتر با خبرای حوش تو این سایت دل همه شاد بشه
جدا پروسه نفس گیریه
مرسی از روحیه دادنتSmile
ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان: zk-mm ، m.amjadi
این هفته هم داره تموم میشه و از ابوظبی خبری نیست ؟ نکنه سفارت آمریکا توی ابوظبی روزه ویزا گرفته ؟ Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: mina_s ، aadine
(2010-08-25 ساعت 17:33)ali-n نوشته:  این هفته هم داره تموم میشه و از ابوظبی خبری نیست ؟ نکنه سفارت آمریکا توی ابوظبی روزه ویزا گرفته ؟ Big Grin

نترس علی‌ جون

هر ماهه رمضونی یه عید فطری‌ام داره
Wink
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: mina_s ، aadine ، Jav3
سلام به همه
کسی هست که تا یک سپتامبر وقت داشته باشه و بلیط گیرش نیومده باشه؟
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان:
سلام
کسی میدونه روزهای تعطیلی سفارت ابوظبی توی سپتامبر چه روزهایی هست؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان