کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام به همه دوستان
یه خواهش
در صورت امکان متن ایمیلی که برای پی گیری کلییر شدن مناسب باشه را در اینجا بنویسید تا همه بتونن از طریق ایمیل شماره کیس خودشونو پی گیری کنند.
با تشکر

در ضمن خبری هم دارم از یکی از دوستانی که با مهاجر سرا آشنا نبودند!
آقا وخانمی میانسال (برنده خانم) که در آنکارا من ملاقاتشون کردم در تاریخ دوم آگوست یعنی یک روز قبل از خودم مصاحبشون را انجام دادند .بعد از آشنایی با آنها وتبادل اطلاعات در هتل قرار شد که هر کدام از ما که زودتر نتیجه خودمان و دیگری را دید به همدیگر اطلاع دهیم. شماره کیس آنها24xxx بود و دقیقاً بعد از سه هفته با وجود اینکه هر دو کار دولتی نزدیک به بازنشتگی و سفر خارجی داشتند کلییر شدند البته باید این را هم اضافه کنم که شمارشون با یه ستاره آمده بود که اون هم درست بعد از سه روز حذف شد. وتا آنجایی که ازشون خبر دارم الان در آنکارا هستند وشاید هم ویزاشون را گرفته باشند.
به امید کلییر شدن همه

شماره کیس28xxx
تاریخ مصاحبه سوم آگوست
تشکر کنندگان: Amir78 ، sam_hash ، aadine ، free_free ، hamed_gh ، Eskandari ، Jav3
(2010-09-01 ساعت 18:36)aadine نوشته:  
(2010-09-01 ساعت 12:48)saeed53 نوشته:  سلام
من هم دیروز به انکارا ایمیل زدم این متن رو برام فرستاد

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

من تو هفته گذشته دوبار به آنکارا ايميل زدم اما هيچ کدوم رو هنوز جواب نداده

and me too
سلام
كار دولتي شرط نيست من كار دولتي داشتم خانمم خصوصي براي من اومده ولي براي ايشون هنوز نه. موقع مصاحبه هم افسر به من گفت براي تو 3 هفته خانم 2 ماه البته خيلي بيشتر گذشته

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: aadine
salam dustan
man turkey hastam va ozr mıkham ke pınglısh type mıkonm
man 31aug mosahebe dashtam va clearance khordam ba madrake MBA va karam ham khosusıst
fekr mıkonam dalıle FBI check khjordanam mosaferathaye kharejıe
be nazare shoma aya raftan jeloye sefarat komakı mıkone ? ke agar pasıkh + ast ınkaro bekonam
zemnan man dar morede resıdane madareke sponsoram be sefarat emaıl zadam 2 ruz ghabl az amadan be ınja valı javabı nadadan
ham az tarıghe sıte emaıl zadam ham emaıle ba 2 addressı ke dashtam
momkene begın shoma baraye peıgırı karetun ya soalatı ke darın be che addressı emaıl mızanın ?
man moteasefane rooze mosahebe faramush kardam az offıcer soal konam
chon khaıly ın rooza kıj tashrıf daran ! NEGARANAM BADAN BEGAN NAGHSE MADRAK VA ...
تشکر کنندگان:
امروز کی قراره اولین خبر خوش رو بده
زود باشید منتظرم . Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Amir78 ، mary joon ، aadine ، Jav3
(2010-09-02 ساعت 09:09)Hossein123 نوشته:  سلام به همه دوستان
یه خواهش
در صورت امکان متن ایمیلی که برای پی گیری کلییر شدن مناسب باشه را در اینجا بنویسید تا همه بتونن از طریق ایمیل شماره کیس خودشونو پی گیری کنند.
با تشکر

در ضمن خبری هم دارم از یکی از دوستانی که با مهاجر سرا آشنا نبودند!
آقا وخانمی میانسال (برنده خانم) که در آنکارا من ملاقاتشون کردم در تاریخ دوم آگوست یعنی یک روز قبل از خودم مصاحبشون را انجام دادند .بعد از آشنایی با آنها وتبادل اطلاعات در هتل قرار شد که هر کدام از ما که زودتر نتیجه خودمان و دیگری را دید به همدیگر اطلاع دهیم. شماره کیس آنها24xxx بود و دقیقاً بعد از سه هفته با وجود اینکه هر دو کار دولتی نزدیک به بازنشتگی و سفر خارجی داشتند کلییر شدند البته باید این را هم اضافه کنم که شمارشون با یه ستاره آمده بود که اون هم درست بعد از سه روز حذف شد. وتا آنجایی که ازشون خبر دارم الان در آنکارا هستند وشاید هم ویزاشون را گرفته باشند.
به امید کلییر شدن همه

شماره کیس28xxx
تاریخ مصاحبه سوم آگوست

دوست عزیز متن زیر فکر میکنم مناسب باشه

Dear Madam/Sir

Name :

Family :

Date Of Birth :

Case Nomber :

In Order To Plan Our Trip To USA , and Arrangements For Our Trip To Abu Dhabi (ANKARA) and USA , It Would Be Highly Appreciated If You Advise The Status Of The

Administrative Process” For My Immigrant Visa , Since Now Around ----- Weeks Have Been Passed From Our Interview mmm - dd - yyyy .

Regards'

Name&Family

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: aadine ، Hossein123 ، Jav3
dustan lotfan emaıl addressı ke be sefarat naame mızanıd ro ham bezarıd Albate man az tarıghe sıte sefarat ham emaıl zadam javab nadadand

DUSTANE DIGE MATNI RO PISHNAHAD NEMIDAN ?

تشکر کنندگان:
(2010-09-02 ساعت 12:01)f.p نوشته:  dustan lotfan emaıl addressı ke be sefarat naame mızanıd ro ham bezarıd Albate man az tarıghe sıte sefarat ham emaıl zadam javab nadadand

سلام از اين لينك استفاده كن
http://www.usemb-ankara.org.tr/questiv.htm

(2010-09-02 ساعت 09:57)f.p نوشته:  salam dustan
man turkey hastam va ozr mıkham ke pınglısh type mıkonm
man 31aug mosahebe dashtam va clearance khordam ba madrake MBA va karam ham khosusıst
fekr mıkonam dalıle FBI check khjordanam mosaferathaye kharejıe
be nazare shoma aya raftan jeloye sefarat komakı mıkone ? ke agar pasıkh + ast ınkaro bekonam
zemnan man dar morede resıdane madareke sponsoram be sefarat emaıl zadam 2 ruz ghabl az amadan be ınja valı javabı nadadan
ham az tarıghe sıte emaıl zadam ham emaıle ba 2 addressı ke dashtam
momkene begın shoma baraye peıgırı karetun ya soalatı ke darın be che addressı emaıl mızanın ?
man moteasefane rooze mosahebe faramush kardam az offıcer soal konam
chon khaıly ın rooza kıj tashrıf daran ! NEGARANAM BADAN BEGAN NAGHSE MADRAK VA ...
سلام اينجا هم مي‌توني
http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html

2010AS9500

تشکر کنندگان: aadine ، Jav3
سلام دوستان
مي‌خوام ببينم كسي هست تجربه سفر با قطار داشته باشه
قطار از 5 شنبه ساعت نزديك 10 شب حركت مي‌كنه و يكشنبه قبل از ظهر آنكاراست حدود 60 ساعت
و چون تعطيلات اونا شنبه و يكشنبه است به نظر مي‌رسه گزينه بدي نباشه چون من حدود 1300000 واسه سه نفر (يكي كمتر از دوسال) دوباره هزينه هواپيما بدم كه خيلي خوشايند نيست.
در ضمن اين هفته اونا كاملاً تعطيلن غير يكي دو روز سه‌‌شنبه و چهارشنبه تا ظهر- درضمن شايد دولت هم يه حالي بده شنبه يكشنبه رو تعطيل كنه
اگه پايه‌اين اعلام كنين

2010AS9500

تشکر کنندگان:
(2010-09-02 ساعت 12:01)f.p نوشته:  dustan lotfan emaıl addressı ke be sefarat naame mızanıd ro ham bezarıd Albate man az tarıghe sıte sefarat ham emaıl zadam javab nadadand

من با این آدرس مکاتبه می کنم :
CA-Ankara@state.gov
و متن پیشنهادی یکی از دوستان مهاجر سرا برای پیگیری کلیرنس که من برای آخرین مکاتبه استفاده کردم بعد از درج مشخصات و شماره کیس :
Since the DV lottery program will be finished on 30 Sep. 2010 and it is now more than .... days passed from my interview date with no result on my administrative process, and there is a short time for my planning to be present in U.S embassy for obtaining the visa, I would appreciate if you advise the latest status of my administrative process and expedite the result with the authorities to meet the above mentioned target date for visa issuance.
Your cooperation would be highly appreciated.
best regards
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Eskandari ، maryam_goli ، Farshid22 ، Jav3
(2010-09-02 ساعت 12:34)behzadb57 نوشته:  سلام دوستان
قطار از 5 شنبه ساعت نزديك 10 شب حركت مي‌كنه و يكشنبه قبل از ظهر آنكاراست حدود 60 ساعت
و چون تعطيلات اونا شنبه و يكشنبه است به نظر مي‌رسه گزينه بدي نباشه چون من حدود 1300000 واسه سه نفر (يكي كمتر از دوسال) دوباره هزينه هواپيما بدم كه خيلي خوشايند نيست.
در ضمن اين هفته اونا كاملاً تعطيلن غير يكي دو روز سه‌‌شنبه و چهارشنبه تا ظهر- درضمن شايد دولت هم يه حالي بده شنبه يكشنبه رو تعطيل كنه
اگه پايه‌اين اعلام كنين

من تا جایی که خبر دارم از تهران قطار مستقیم به انکارا نداریم اگه هست و شما اطلاعات کامل تری دارین لطفا بگین
تشکر کنندگان:
(2010-09-02 ساعت 13:04)saeed53 نوشته:  من تا جایی که خبر دارم از تهران قطار مستقیم به انکارا نداریم اگه هست و شما اطلاعات کامل تری دارین لطفا بگین

خبر شما غلطه و از تهران به آنکارا مستقیم قطار داریم . شرکت رجا از تهران به استانبول از مسیر تهران - تبریز - مرز رازی - وان - آنکارا - استانبول قطار داره.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine ، saeed53 ، Hossein123 ، Sooshians ، free_free ، hamed_gh ، Eskandari ، Jav3
نه خیر مثل اینکه همه دور خیز برداشتند که فردا ((جمعه)) سایت را با کلیر شدنشان منفجر کنندBig Grin
به خدا به تک تک گفتنتون هم راضیمWink
چه کارییه بخواهید همه با هم اعلام کنید ؟؟؟Cool
زود باشید دیگه میخواهم ببینم اولین شام را پس از کلیر شدن میخواهیم از دست کی بخوریم؟Tongue
تشکر کنندگان: هموطن ، aadine ، mary joon ، ali-n ، Farshid22
(2010-09-02 ساعت 13:04)saeed53 نوشته:  
اگه پايه‌اين اعلام كنين

من تا جایی که خبر دارم از تهران قطار مستقیم به انکارا نداریم اگه هست و شما اطلاعات کامل تری دارین لطفا بگین

قطار هست بدجوري هم هست Tongue من با قطار رفتم 3 روووووووووووز طول كشيد
5 شنبه ساعت 9 شب حركت از تهران يكشنبه ساعت 2 بعد از ظهر ميرسه انكارا
اگر سوال ديگه اي داريد بگيد تا جواب بدم بهتون
اما يه چيز مهم اگر بچه زير 2 سال داريد بايد بدونيد خيلي سخته مخصوصا الان كه خيلي هم هوا گرم هم خودتون هم بچه خيلي اذيت مي شيد.
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: Jav3
(2010-09-02 ساعت 14:46)mary joon نوشته:  
(2010-09-02 ساعت 13:04)saeed53 نوشته:  
اگه پايه‌اين اعلام كنين

قطار هست بدجوري هم هست Tongue من با قطار رفتم 3 روووووووووووز طول كشيد
5 شنبه ساعت 9 شب حركت از تهران يكشنبه ساعت 2 بعد از ظهر ميرسه انكارا
اگر سوال ديگه اي داريد بگيد تا جواب بدم بهتون
اما يه چيز مهم اگر بچه زير 2 سال داريد بايد بدونيد خيلي سخته مخصوصا الان كه خيلي هم هوا گرم هم خودتون هم بچه خيلي اذيت مي شيد.
با سلام
من حدود هشت سال پیش این مسیر را رفتم .یکمی سخت است راه طولانی است مخصوصا با بچه کوچک .
چرا با اتوبوس نمیری حدود 35 ساعت میرسی آنکارا اگر با VIP بری هم که چه بهتر
هزینه اش هم زیاد نیست و می تونی برگشت را با هواپیما برگردی
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: Jav3
دوساتان اینجا کسی هست تا حالا به uscis ایمیل زده باشه راجع به کلیرنس؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان