کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام به همه
امروز غیر از Reyhan و Radian دیگه کسی کلیر نشد؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 19:56)majmaj نوشته:  بهر حال radian عزیز برات خوشحالم
نمیدونم اونجا شما رو دیدم یا نه ولی فکر کنم تو منو دیده باشی امیدوارم دوباره اونجا ببینمت
البته با ویزا .................
زود حرکت کن برو دنبالش
موفق باش

majmaj

آقای شهریار سلام

آخه من شنبه یه ایمیل زدم یعنی دوباره بزنم ؟
شما اصلا ایمیل نزده بودید ؟

majmaj

نه من نزده بودم، الان دارم ایمیلشو تنظیم میکنم.
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
تشکر کنندگان:
http://alinas.persiangig.com/13sep.xls
این هم فایل اکسل جدول
اگه یه بار توی مرورگر باز نشد دوباره بزنید تا باز بشه
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Rasool ، f.p ، edkhafan ، ساسان ، Linspire ، free_free ، Eskandari ، amirhessam ، Sooshians ، hamed_gh
سلام به همه دوستان
الان 23 روز از اعلام کلیر پدرم میگذره و با توجه به این که مادرم روز مصاحبه ویزاش رو گرفته بود و به پدرم اف بی ای چک خورده بود بعد از کلی برنامه ریزی تصمیم گرفتیم با توجه به مسائل کاری مادرم به این نتیجه رسیدیم که مادرم باید بره آمریکا و گرین کارتش رو بگیره تا ببینیم بعدا" چه برنامه ای رو واسه پدرم میتونیم تصمیم گیری کنیم.
مادرم با پرواز امارات روز 31 جولای راهی آمریکا ( سانفرانسیسکو) شد و بعد از کلی ماجرا اول از لس آنجلس سر در آورد و بعدا" تونست خودش رو به سانفرانسیسکو برسونهBig Grin
واما ادامه ماجرا......
تقریبا" 27 آگوست بود که بعد از تقریبا" 45 روز توی لیست آنکارا اعلام کردن که نصف به جا مونده کیس ما کلیر شده.Big Grin
حالا ما باید چی کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پدرم با توجه به حساسیت شغلی و فشار کاری از یک طرف و مرحوم شدن عموی پدرم که به علت فوت پدر بزرگم در زمان کودکی پدرم برای پدر در حکم پدر بود و تعطیل بودن سفارت در روز هایی که پدرم می تونست به آنکارا بره و نبودن مادرم در ایران بعنوان برنده اصلی نمی دونستیم چی کار باید بکنیم.
بلاخره من تصمیم گرفتم که به جای پدر و یا مادرم به عنوان دو برنده ؛ برادرم رو به سفارت بفرستم.
3 تا ای میل به سفارت زدیم که جریان این طوری هست که پدرم نمی تونه بیاد و.... چندین بار هم تماس گرفتیم که چی کار کنیم .
ولی یا جواب ندادن و یا تعطیل بودن و ......

بلاخره با توجه به نوشته های قسمت پایین سایت کلیرنس آنکارا که گفته بود یکی از برنده های کیس های خانوادگی برای ایران می تونه بیاد و ویزا رو بگیره ولی برای ترکیه ای ها گفته بود که با پست بفرستید و سوالی که در این قسمت مطرح کرده بودم که آیا برادرم میتونه بره و ویزا رو بگیره با کلی شک و تردید و مخلوط کردن این موارد با هم این تصمیم رو عملی کردیم که برادرم بره سفارت و ........
دیروز صبح ساعت 4 صبح برادرم با پرواز ترکیش از تبریز رفت استانبول و از اونجا رفت آنکارا و ظهر رسید دم در سفارت.Big Grin
به گفته خودش توی صف ایستاده و حدودا" 40 نفر توی صف بوده و این از ترس هی جاش رو عوض کرده تا آخر سر رسیده ته صف.
بلاخره نوبت برادرم شده و اون برگه آبی رو همراه با پاسپورت پدرم تحویل داده و اون مامور گفته بود که پاسپورت برنده اصلی (مادرم) رو بده ولی چون همراهش نبود و فقط گرین کارت مادرم همراهش بوده و اون رو نشون داده و مامور ازش پرسیده چرا پدرت نیومده برادرم گفته که نتونست مرخصی بگیره و سرش شلوغ بود و..... بعد پرسیده چرا مادرت نیومده و برادرم گفته چون 4 روزه از آمریکا برگشته به علت اختلاف زمانی مابین ایران و آمریکا نمی تونه فعلا" تا یک ماه سوار هواپیما بشه و بد جوری خسته هستش و اون مامور هم قبول می کنه و میگه برو تو سفارت.
البته کلیه مکالمات به زبان ترکی استانبولی انجام شده و برادرم هم کاملا" به این زبان مسلط هستش.
بلاخره رفته توی سفارت و نوبت گرفته و تونسته پاسپورت رو به باجه یو پی اس تحویل بده و امروز هم پاسپورت رسیده دستش و.........

به هر حال .....
من تصمیم گرفتم سفر نامه به ترکیه و آمریکا و ماجرای برنده شدن و..... رو بعد از اتمام دریافت گرین کارت پدر و..... برای برنده های 2011 بنویسم تا انها هم بتونند یک تجربه کامل از ماجرا رو داشته باشند .

خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، Amir78 ، shamim ، Eskandari ، saeed53 ، Artim ، nefarioos ، sevda ، im-i ، laili ، f.p ، MH5160 ، shadi ، farzad24 ، bahram_kg ، ساشا ، shgh57 ، Sooshians ، hamed_gh ، farzad101
دوستان ابوظبی بازهم تاکید می کنیم حتما جوابتون را با ایمیل پیگیری کنید چون ما که هفته پیش ویزامون را گرفتیم هنوز اسممون در سایت ready نشده . امیدوارباشید و زودبه زود کارتون را باایمیل پیگیری کنبد. (به دوستان جدید کلیر شده هم تبریک میگیم )
تشکر کنندگان: free_free ، Shahryar ، Radian ، im-i ، sam_hash ، sami123
Toungue 
[/quote]
اقا 125 چنده ؟
مریض بد حال و اورژانسی داریم
بچه ها با این همه کلیر دچار تشنج و حالت های عصبی شدندBig Grin

[/quote]

115 بیشتر به دردت می خوره ها، ولی اگه آتیش گرفتی همون 125 رو زنگ بزنی خوبه Tongue
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: free_free ، Amir78
salam dustan bebakhshıd ke engılısı mınevısam
kheılı mamnon az hameye dostan ke ba doahaton baes shodın kare ma dorost beshe
vala safare kheılı pordardesarı dashtım va chon ajale dashtım majbor shodım zamını bıaım van a zınja kolı hazıne kardım berım estanbul va bad ankara ke ıshala farda shab ankara hastım
ama be dustanıke mıkhan to ın do hafte bıan tosıye mıkonam ke aslan az Van naran ankara chon felan ta dah roze dıge na havapeıma hast na otobus be Ankara say konıd az ıran parvaz ya zamını mostaghım ya ba parvaze tehran estanbul ankara bıaıd
be omıd movafaghıate hameye shoma va arezoye dıdare hame dar USAAAAAAAAAAAAAAA

سلام دوستان.
خیلی ممنون از همه ی دوستان که باعث شدین کار ما درست بشه. ولی سفر خیلی پر دردسری داشتم و چون عجله داشتیم مجبور شدیم زمینی بیایم وان, از اینجا کلی هزینه کردیم بریم استانبول و بعد آنکارا که ایشالا فردا شب آنکارا هستیم.
اما از دوستانی که میخوان تا این 2 هفته بیان توصیه میکنم که اصلا از وان نرن آنکارا چون فعلا تا 10روز دیگه نه هواپیما هست نه اتوبوس به آنکارا. سعی کنید از ایران پرواز یا زمینی مستقیم یا با پرواز تهران-استانبول, آنکارا بیاید.
به امید موفقیت همه ی شما و آرزوی دیداره همه در USAAAAAAAAAAAAAAA
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر

در مورد برعكس اين قضيه كسي تجربه اي داره؟

من ديروز ازشون E-Mail دريافت كردم كه هنوز Clear نشدي و 4 روز ديگه باز E-Mail بزن. اما درست چند ساعت بعد توي سايت خبر Clear شدن اومد.

(2010-09-14 ساعت 22:23)MH5160 نوشته:  دوستان ابوظبی بازهم تاکید می کنیم حتما جوابتون را با ایمیل پیگیری کنید چون ما که هفته پیش ویزامون را گرفتیم هنوز اسممون در سایت ready نشده . امیدوارباشید و زودبه زود کارتون را باایمیل پیگیری کنبد. (به دوستان جدید کلیر شده هم تبریک میگیم )

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Amir78 ، saeed53 ، Artim ، im-i ، sanaz2010 ، mary joon
(2010-09-14 ساعت 23:39)Ashkan78 نوشته:  در مورد برعكس اين قضيه كسي تجربه اي داره؟

من ديروز ازشون E-Mail دريافت كردم كه هنوز Clear نشدي و 4 روز ديگه باز E-Mail بزن. اما درست چند ساعت بعد توي سايت خبر Clear شدن اومد.

(2010-09-14 ساعت 22:23)MH5160 نوشته:  دوستان ابوظبی بازهم تاکید می کنیم حتما جوابتون را با ایمیل پیگیری کنید چون ما که هفته پیش ویزامون را گرفتیم هنوز اسممون در سایت ready نشده . امیدوارباشید و زودبه زود کارتون را باایمیل پیگیری کنبد. (به دوستان جدید کلیر شده هم تبریک میگیم )
توضيح و يا توجيهش به نظر من اينه كه وقتي ميگن كلير نشديد به اين دليله كه هنوز پاسخي از FBI در مورد شما نداشتند . FBIسازمان كاملا مستقلي است و سفارت از عملكرد و اطلاعات و اينكه پردازش اطلاعات در مورد هر فرد در چه مرحله ايست بي خبره لذا به نظر من دور از انتظار نيست كه حتي لحظه اي ! بعد از پاسخشون به شما ، جواب بتونه تغيير كنه چون در اون موقع پاسخ جديدي از FBI در مورد شما براشون رسيده Smile
و در مورد دوم اطلاعات بستگي به سرعت عمل سفارت در بروزآوري سايت داره ، بازهم به نظر من عجيب نيست كه پاسخ شما از طرف FBI امده ولي در سايت سفارت وارد و بروز نشده - شاهدش هم دوستاني كه با ايميل و نه از سايت از كلير شدنشون مطلع شدن
عذر ميخوام اگر كمي توضيح واضحات هم دادم Smile)
تشکر کنندگان: saeed53
سلام
من متن زير رو به همراه يک فايل اکسل ديشب آماده کردم که براي استفاده دوستان اينجا بذارم ولي متاسفانه هرچي تلاش کردم فايل رو اتچ کنم پيغام ميداد : " نوع فایلی که شما ضمیمه کرده‌اید مجاز نمی‌باشد. لطفاً ضمیمه را حذف کنید و یا نوع دیگری را ضمیمه کنید. "
لطفا مديران محترم راهنمايي کنند

ضمن تشكر مجدد از زحمات زياد آقاي Ali-n و با اجازه ايشون ، من جداول و نكاتي رو در اين پست ميذارم . اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره و شايد براي برخي دوستان كلير نشده دلگرم كننده باشه . لطفا اگر اشتباهي در هر يك از موارد وجود داره يا توضيح تكميلي به نظر دوستان ميرسه راهنمايي بفرمايند . نکات راهنما و بعضي مواردي كه به نظر من رسيد ميشه بهشون توجه كرد :
-جداول به سورت مدت كليرنس هستند
- و به تفكيك كلير شده ها (Sheet4)و كلير نشده ها (Sheet3)
رنگهاي زمينه :
- رنگ صورتي : به نظر ميرسه به جز سفرهاي خارجي و بعضي ها رشته تحصيلي مورد ديگري براي كلير نشدن ندارند (نسبت به بقيه -با كار دولتي،سربازي ...)
- رنگ سبز افراديكه قبلا به لحاظ كلير شدن قديمي ترند و رنگ زرد يا سبز كمرنگ ، افرادي كه به تازگي كلير شده اند( تبريك مجددSmile )
- در جدول كليرنسي ها(Sheet4) ، به تعداد روزهاي كليرنسي هاي جديد توجه كنيد - افراديكه جديدا مصاحبه شدند-
- تعداد دوستان كلير نشده بر اساس جدول (Sheet3)، فقط 42 نفر(اسامي ريحان و راديان تكرار شده البته من از جدول حذف نكردم چون دليل تكرار را نمي دانستم - ضمن آنكه خيلي از دوستان زوج يا خانواده هستند- (يعني داراي يك كيس نامبر)
تشکر کنندگان:
(2010-09-15 ساعت 08:06)f.p نوشته:  سلام
من متن زير رو به همراه يک فايل اکسل ديشب آماده کردم که براي استفاده دوستان اينجا بذارم ولي متاسفانه هرچي تلاش کردم فايل رو اتچ کنم پيغام ميداد : " نوع فایلی که شما ضمیمه کرده‌اید مجاز نمی‌باشد. لطفاً ضمیمه را حذف کنید و یا نوع دیگری را ضمیمه کنید. "
لطفا مديران محترم راهنمايي کنند

ضمن تشكر مجدد از زحمات زياد آقاي Ali-n و با اجازه ايشون ، من جداول و نكاتي رو در اين پست ميذارم . اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره و شايد براي برخي دوستان كلير نشده دلگرم كننده باشه . لطفا اگر اشتباهي در هر يك از موارد وجود داره يا توضيح تكميلي به نظر دوستان ميرسه راهنمايي بفرمايند . نکات راهنما و بعضي مواردي كه به نظر من رسيد ميشه بهشون توجه كرد :
-جداول به سورت مدت كليرنس هستند
- و به تفكيك كلير شده ها (Sheet4)و كلير نشده ها (Sheet3)
رنگهاي زمينه :
- رنگ صورتي : به نظر ميرسه به جز سفرهاي خارجي و بعضي ها رشته تحصيلي مورد ديگري براي كلير نشدن ندارند (نسبت به بقيه -با كار دولتي،سربازي ...)
- رنگ سبز افراديكه قبلا به لحاظ كلير شدن قديمي ترند و رنگ زرد يا سبز كمرنگ ، افرادي كه به تازگي كلير شده اند( تبريك مجددSmile )
- در جدول كليرنسي ها(Sheet4) ، به تعداد روزهاي كليرنسي هاي جديد توجه كنيد - افراديكه جديدا مصاحبه شدند-
- تعداد دوستان كلير نشده بر اساس جدول (Sheet3)، فقط 42 نفر(اسامي ريحان و راديان تكرار شده البته من از جدول حذف نكردم چون دليل تكرار را نمي دانستم - ضمن آنكه خيلي از دوستان زوج يا خانواده هستند- (يعني داراي يك كيس نامبر)

ما دو نفر بودیم. احتمالا دوبار تکرارش یک بار به خاطر همسرم هست و یک بار خودم
تشکر کنندگان: f.p
سلام - خيلي خيلي فوري
لطفا دوستاني که الان آنکارا هستند لطف کنند ۱ پيغام خصوصي به من بدن يک سئوال مهم و فوري داشتم .
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-09-15 ساعت 12:17)f.p نوشته:  سلام - خيلي خيلي فوري
لطفا دوستاني که الان آنکارا هستند لطف کنند ۱ پيغام خصوصي به من بدن يک سئوال مهم و فوري داشتم .
ممنون
برادر من که برنده شده الان اونجاست.....سوالتونو بفرمائید تا ازش بپرسم.

شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان: Amir78 ، f.p
بچه ها این قضیه ی مهلت 7 روزه برای گرفتن ویزا چیه ؟

توی ایمیل به من چیزی درج نشده بود به این مضموم .

آخه من الان برای بلیط و ویزای فوری دبی اقدام کردم ، ولی بعید میدونم بتونم با توجه به تعطیلات آخر هفته ، زود تر از یکشنبه عصر خودم رو به ابوظبی برسونم .

خواهش میکنم راهنمایی کنن بچه هایی که در جریان هستند .

ممنونم .

...

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان:
(2010-09-15 ساعت 13:24)Radian نوشته:  بچه ها این قضیه ی مهلت 7 روزه برای گرفتن ویزا چیه ؟

توی ایمیل به من چیزی درج نشده بود به این مضموم .

آخه من الان برای بلیط و ویزای فوری دبی اقدام کردم ، ولی بعید میدونم بتونم با توجه به تعطیلات آخر هفته ، زود تر از یکشنبه عصر خودم رو به ابوظبی برسونم .

خواهش میکنم راهنمایی کنن بچه هایی که در جریان هستند .

ممنونم .

...

دوست عزیز
این قضیه مهلت مربوط به بچه های آنکاراست

موفق باشی
----------------------------------
درضمن از ابراز محبت همه دوستان ممنونم
منتظر خبرهای خوبتون هستمSmile
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان