کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-14 ساعت 10:36)homeless نوشته:  پ.ن. یه پیشنهاد بدم اگر امکانش هست تو این تاپیک ابراز احساسات یا تشکر نکنید یه جورایی لوس شده این تاپیک تعداد پست ها بالارفته با راندمان پایین . میدونم استرس زیاده اعصاب ندارید دل تون برای هم شور میزنه ولی به فکر اعصاب خوانندگان و دنبال کنندگان این تاپیک هم باشید . اگر مدیران صلاح بدونند پست ها نامرتبط پاک بشه یا منتقل بشه با تاپیک دیگری . اینجا بمونه برای خبر گرفتن از وضعیت کلیرنس و راهنمایی های دوستان.

ممنون

منم موافقم

تشکر کنندگان: pouya.pouya ، sam_hash ، Amir78 ، f.p ، naeiji1974 ، im-i
باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من انقدر دنده عقب رفتم خسته شدم هنوز پیدا نکردم کیا کلیر شدن الان 10 صفحه عقب رفتم بازم نفهمیدم چی شده همش تبریک و تشکره.

خلاصه هر کی کلیر شده ( فقط آقای عدل رو فهمیدم ) مبارک باشه. خیلی تبریک میگم بهتون و به دوستای دیگه که نتونستم اسماشون رو پیدا کنم.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، اليزا ، seravin ، Amir78 ، indmehdi ، kianoush ، mina_s ، Farshid22 ، Taraneh ، free_free ، laili

چشم... ويزام كه رفت توي پاسپورتم حتما درستش مي كنم.

(2010-09-14 ساعت 10:20)اليزا نوشته:  **اشکان ديگه وقتشه عضو منتظر را عوض کني، فکر کنم برخلاف آواتورت اين دفعه اسمتو بذاري عضو خوش شانس خوب باشه.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساشا ، هموطن ، khashayar6310 ، Amir78 ، sam_hash ، free_free ، Sooshians
بچه ها
شده اصلا شنيده باشين كه كسي به خاطر كلير نشدن تا آخر سپتامبر ويزا نگرفته؟
ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 10:52)Reyhan نوشته:  ما هم کیسمون کامل کلیر شد
فقط خونه جدیدمون هنوز اینترنت نداره من کلا نتونستم در شب بیداری ها همراهتون باشم D:
اما دلم با شما بود بخدا P:
فقط من برای ۲۲ سپتامبر بلیط گرفته بودم که الان زده انقضای ویزا ۲۰ سپتامبره!

دوست عزیز

من اگه جای شما بودم ، زمینی می رفتم. اگه بلیط هواپیما نیست زمینی برید. 6 روز دیگه همش وقت دارید.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 12:54)edkhafan نوشته:  بچه ها

آقا دست بردار دیگه لطفا
چند دفعه اینو میپرسی؟

I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: گاتا ، اليزا ، indmehdi ، Sooshians

چند روز ديگه هم دندن رو جيگر بذار دوست عزيز. اگه رفتني باشيم ويزا بهمون ميدن. بگذرد اين روزگار تلخ. صبور باشيد. استرس داشتن قطعاً اوضاع رو بهتر نمي كنه.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Adventurer ، Farshid22

(2010-09-14 ساعت 01:38)Shahryar نوشته:  
(2010-09-14 ساعت 01:19)Radian نوشته:  من هم به نوبه ی خودم به همه ی دوستان گلی که دیروز کلیر شدن از صمیم قلب تبریک میگم و براشون بهترین ها رو در ادامه ی این راه

آرزو دارم .

راستی یک سوال مخصوص 2 سپتامبریا !

ما الان برای کی بلیط بگیریم برای ابوظبی ؟

برای 28 سپتامبر بگیریم مناسبه ؟ میرسیم که اگر خدا خواست و کلیر شده بودیم تا اون موقع ویزامون رو تحویل بگیریم ؟

دوست عزیز به نظرم حداکثر برای 25 sep بلیت تهیه کنید که یکشنبه 26 اونجا باشید. تا آخر هفته که 5شنبه است و 30sep است و ...

خوب فکر نمیکنین 25 ام خیلی زود باشه .

به فرض هم اگر 25 ام کلیر بشیم ، نهایتا 28 ام که اونجا باشیم میتونی ویزامون

رو بگیریم دیگه ؟

اگر من نکته ای رو در نظر نمیگیرم خواهشا راهنمایی کنین .

متشکرم .
تشکر کنندگان:
بچه ها به چه آدرسي براي پيگيري کليرنستون به سفارت آنکارا ايميل زديد؟ يا ميزنيد؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 13:23)sam_hash نوشته:  

آقا دست بردار دیگه لطفا
چند دفعه اینو میپرسی؟

چششششششششششم قربااااااااااااااااااااان
حالا ااااااااا جرا اينقدر خشششششششششششن؟؟؟؟؟؟
خوب باباجون كنجكاوم ، جوابمو نگرفتم در ضمن كلي هم استرس دارم چون همه كسايي كه مي شناختم رفتن و از اون دوره و دو دوره بعدش من فقط موندم
خوب حق بديد
اييييششششششششششششش Smile

ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-09-14 ساعت 13:48)edkhafan نوشته:  
(2010-09-14 ساعت 13:23)sam_hash نوشته:  

آقا دست بردار دیگه لطفا
چند دفعه اینو میپرسی؟
چششششششششششم قربااااااااااااااااااااان
حالا ااااااااا جرا اينقدر خشششششششششششن؟؟؟؟؟؟
خوب باباجون كنجكاوم ، جوابمو نگرفتم در ضمن كلي هم استرس دارم چون همه كسايي كه مي شناختم رفتن و از اون دوره و دو دوره بعدش من فقط موندم
خوب حق بديد
اييييششششششششششششش Smile

دوست عزیز می تویند به تاپیک های کلیرنس سال 2009 و سال های قبل تر مراجعه و مطالعه بفرمایید. اینجوری کنجکاویتون هم برطرف میشه.

موفق باشید و به امید کلیر شدن همه ی دوستان
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: N.D ، sam_hash ، Sooshians
(2010-09-14 ساعت 13:45)اليزا نوشته:  بچه ها به چه آدرسي براي پيگيري کليرنستون به سفارت آنکارا ايميل زديد؟ يا ميزنيد؟
سلام دوست عزيز

آدرس اينه CA-Ankara@state.gov و موضوع ايميل هم بايد IVDIVERSITY باشه بدون فاصله Cool

Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان: اليزا
در زمان ها ي گذشته ، پادشاهي تخته سنگ را در وسط جاده قرار داد و براي اين كه عكس العمل مردم را ببيند خودش را در جايي مخفي كرد. بعضي از بازرگانان و نديمان ثروتمند پادشاه بي تفاوت از كنار تخته سنگ مي گذشتند. بسياري هم غرولند مي كردندكه اين چه شهري است كه نظم ندارد حاكم اين شهر عجب مرد بي عرضه اي است و ... با وجود اين هيچ كس تخته سنگ را از وسط بر نمي داشت . نزديك غروب، يك روستايي كه پشتش بار ميوه و سبزيجات بود ، نزديك سنگ شد. بارهايش را زمين گذاشت و با هر زحمتي بود تخته سنگ را از وسط جاده برداشت و آن را كناري قرارداد. ناگهان كيسه اي را ديد كه زير تخته سنگ قرار داده شده بود ، كيسه را باز كرد و داخل آن سكه هاي طلا و يك يادداشت پيدا كرد.
پادشاه درآن يادداشت نوشته بود :
« هر مانعي مي تواند يك شانس براي تغيير زندگي انسان باشد
ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان: f.p ، گاتا ، sami123 ، fatemehtm ، bahram_kg ، Shahoo52 ، Farshid22 ، Shahryar ، Eskandari ، im-i ، AmericanHamid ، amirhessam
(2010-09-14 ساعت 14:58)edkhafan نوشته:  در زمان ها ي گذشته ، پادشاهي تخته سنگ را در وسط جاده قرار داد و براي اين كه عكس العمل مردم را ببيند خودش را در جايي مخفي كرد. بعضي از بازرگانان و نديمان ثروتمند پادشاه بي تفاوت از كنار تخته سنگ مي گذشتند. بسياري هم غرولند مي كردندكه اين چه شهري است كه نظم ندارد حاكم اين شهر عجب مرد بي عرضه اي است و ... با وجود اين هيچ كس تخته سنگ را از وسط بر نمي داشت . نزديك غروب، يك روستايي كه پشتش بار ميوه و سبزيجات بود ، نزديك سنگ شد. بارهايش را زمين گذاشت و با هر زحمتي بود تخته سنگ را از وسط جاده برداشت و آن را كناري قرارداد. ناگهان كيسه اي را ديد كه زير تخته سنگ قرار داده شده بود ، كيسه را باز كرد و داخل آن سكه هاي طلا و يك يادداشت پيدا كرد.
پادشاه درآن يادداشت نوشته بود :
« هر مانعي مي تواند يك شانس براي تغيير زندگي انسان باشد

حکایت زیبایی بود. اما خوب مثل همین متن گاهی بهتره شما خودتون برید و تخته سنگ رو بردارید و به جواب برسید.شاید کسی جواب سوالتون رو ندونه.

موفق باشید
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: اليزا ، kianoush ، N.D ، bahram_kg ، Shahoo52 ، free_free
(2010-09-13 ساعت 18:56)hamidgh نوشته:  هتل الیت پالاس چهارشنبه ( پس فردا ) رزرو شد
کسی نبود ؟
شبی 90 دلاره ، ارزونتر نبود ؟
سلام
منم میخوام همون چهارشنبه شب الیت پالاس را بگیرم، از طریق سایتس نمیتونم....راهنمائیم میکنید؟؟
راستی من تنها هم هستم، میدونید قیمت اتاقهای سینگلش چنده؟؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان