کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-14 ساعت 11:33)گاتا نوشته:  
(2010-09-14 ساعت 10:36)homeless نوشته:  پ.ن. یه پیشنهاد بدم اگر امکانش هست تو این تاپیک ابراز احساسات یا تشکر نکنید یه جورایی لوس شده این تاپیک تعداد پست ها بالارفته با راندمان پایین . میدونم استرس زیاده اعصاب ندارید دل تون برای هم شور میزنه ولی به فکر اعصاب خوانندگان و دنبال کنندگان این تاپیک هم باشید . اگر مدیران صلاح بدونند پست ها نامرتبط پاک بشه یا منتقل بشه با تاپیک دیگری . اینجا بمونه برای خبر گرفتن از وضعیت کلیرنس و راهنمایی های دوستان.

ممنون

منم موافقم
من هم با homeless موافقم.اينطوري اگه پيش بره ديگه نميشه فهميد چي به چيه.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: bahram_kg ، homeless
با سلام و تبریک خیلی زیاد به همه دوستان خوب که کلیر شدن مخصوصا عدل، اشکان و دوستانی که استرس زیاد داشتن و خیلی وقت بود که انتظار کشیدن... من که از کیس خودم حسابی نا امیدم. تا الان 212 روز شده و خبری نیست... امروز زنگ زدم به ابوظبی و گفتن که هنوز کیستون از طرف امریکا پندینگه و ما کاری نمی تونیم انجام بدیم... گفتم آخه تا آخر سپتامبر چیزی نمونده. اگر هفته آخر بیاییم سفارت ابو ظبی اثری داره؟گفت ما تا لحظه آخر تلاشمونو می کنیم و اگر نشه یعنی خوش شانس نیستین!!! حضور شما در اینجا هم اثری نداره اگر تا لحظه آخر ویزاتون بیاد خودمون بهتون زنگ می زنیم که بیایین و پاسپورتاتونو بدین!!!! بچه هایی که مثل من خیلی وقته منتظرین نمی خوام یه وقت خدای نکرده موج منفی بفرستم من فقط دارم نقل قول می کنم.راستش اونقدر حرص خوردم و اعصابم از این بلاتکلیفی داغونه که دیگه به این باور رسیدم حتما یه جای کار گیر افتاده کیس ما. مشکلی که تا 7 ماه گره اش باز نشده چه جوری ممکنه ظرف یکی دو هفته کارش تموم شه؟! خسته شدم و انگاری داره باورم میشه کلیر من و همسرم نمیاد هرگز!!! با توجه به حرف این آقااز سفارت ، بنظر شما فقط روز پنجشنبه برم ابو ظبی کافیه؟
تشکر کنندگان: sam_hash ، sevda ، sami123 ، amirhessam ، Ashkan78
(2010-09-14 ساعت 16:33)naka_sach نوشته:  با سلام و تبریک خیلی زیاد به همه دوستان خوب که کلیر شدن مخصوصا عدل، اشکان و دوستانی که استرس زیاد داشتن و خیلی وقت بود که انتظار کشیدن... من که از کیس خودم حسابی نا امیدم. تا الان 212 روز شده و خبری نیست... امروز زنگ زدم به ابوظبی و گفتن که هنوز کیستون از طرف امریکا پندینگه و ما کاری نمی تونیم انجام بدیم... گفتم آخه تا آخر سپتامبر چیزی نمونده. اگر هفته آخر بیاییم سفارت ابو ظبی اثری داره؟گفت ما تا لحظه آخر تلاشمونو می کنیم و اگر نشه یعنی خوش شانس نیستین!!! حضور شما در اینجا هم اثری نداره اگر تا لحظه آخر ویزاتون بیاد خودمون بهتون زنگ می زنیم که بیایین و پاسپورتاتونو بدین!!!! بچه هایی که مثل من خیلی وقته منتظرین نمی خوام یه وقت خدای نکرده موج منفی بفرستم من فقط دارم نقل قول می کنم.راستش اونقدر حرص خوردم و اعصابم از این بلاتکلیفی داغونه که دیگه به این باور رسیدم حتما یه جای کار گیر افتاده کیس ما. مشکلی که تا 7 ماه گره اش باز نشده چه جوری ممکنه ظرف یکی دو هفته کارش تموم شه؟! خسته شدم و انگاری داره باورم میشه کلیر من و همسرم نمیاد هرگز!!! با توجه به حرف این آقااز سفارت ، بنظر شما فقط روز پنجشنبه برم ابو ظبی کافیه؟

چرا شماره کیس شما مربوط به اروپا ثبت شده؟ یعنی‌ شما جز سهمیه اروپا هستید؟ به هر حال تا روز آخر امیدوار باشید... هیچ چیز غیر ممکن نیست.

شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگریBig Grinelhi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010
تاریخ مصاحبه: 5th August 2010
تاریخ گرفتن ویزا: 27th September
تشکر کنندگان:
دوستان امروز هم سایت آپدیت کرد و من بازم نبودم!!!!!
به همه اونهائی که کلیر شدن تبریک میگم.
برای من هم دعا کنید.
تشکر کنندگان: amirhessam
[size="3"]الان از ابوظبی برای من 2 تا ایمیل اومد که اولی :

کلیر شدین !

دومی :

امروز ساعت 2 ویزاتون صادر شده !!!!

یکمی شکه شدم ! تا حدی که به ایمیل شک کردم ! اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم الان ؟

کی باید پاشم برممممممم ؟؟؟ Big Grin Big Grin Big Grin

[/size]
آپدیت شد.باز هم من نبودم.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 16:42)bahram_kg نوشته:  
(2010-09-14 ساعت 16:33)naka_sach نوشته:  با سلام و تبریک خیلی زیاد به همه دوستان خوب که کلیر شدن مخصوصا عدل، اشکان و دوستانی که استرس زیاد داشتن و خیلی وقت بود که انتظار کشیدن... من که از کیس خودم حسابی نا امیدم. تا الان 212 روز شده و خبری نیست... امروز زنگ زدم به ابوظبی و گفتن که هنوز کیستون از طرف امریکا پندینگه و ما کاری نمی تونیم انجام بدیم... گفتم آخه تا آخر سپتامبر چیزی نمونده. اگر هفته آخر بیاییم سفارت ابو ظبی اثری داره؟گفت ما تا لحظه آخر تلاشمونو می کنیم و اگر نشه یعنی خوش شانس نیستین!!! حضور شما در اینجا هم اثری نداره اگر تا لحظه آخر ویزاتون بیاد خودمون بهتون زنگ می زنیم که بیایین و پاسپورتاتونو بدین!!!! بچه هایی که مثل من خیلی وقته منتظرین نمی خوام یه وقت خدای نکرده موج منفی بفرستم من فقط دارم نقل قول می کنم.راستش اونقدر حرص خوردم و اعصابم از این بلاتکلیفی داغونه که دیگه به این باور رسیدم حتما یه جای کار گیر افتاده کیس ما. مشکلی که تا 7 ماه گره اش باز نشده چه جوری ممکنه ظرف یکی دو هفته کارش تموم شه؟! خسته شدم و انگاری داره باورم میشه کلیر من و همسرم نمیاد هرگز!!! با توجه به حرف این آقااز سفارت ، بنظر شما فقط روز پنجشنبه برم ابو ظبی کافیه؟

چرا شماره کیس شما مربوط به اروپا ثبت شده؟ یعنی‌ شما جز سهمیه اروپا هستید؟ به هر حال تا روز آخر امیدوار باشید... هیچ چیز غیر ممکن نیست.

من محل تولدم کشور فرانسه هست و روز ثبت نام اگر یادتون باشه محل تولد رو میخوان. ولی پاسپورت من ایرانیه و تابعیت فرانسوی هم ندارم. می ترسم همین مورد باعث طولانی شدن کلیزنسم شده باشه و بخاطر همین شاید نتونن سابقه فرانسه منو در بیارن و دست آخر هم کلیر نشم. آخه وقتی نوزاد بودم برگشتم ایران واصلا تو فرانسه زندگی نکردم. این کیس منو یه کمی پیچیده کرده... خلاصه نمی دونم!!! آخه این انتظار هفت ماهه اگر به جایی نرسه و ویزا ندن نمی فهمم چرا باید اسم من در میومد و اینقدر برنامه های زندگیم تو این مدت بخاطر این بلاتکلیفی و انتظار به هم می ریخت؟! برای من هم دعا کنین دوستان...
تشکر کنندگان: bahram_kg ، MH5160 ، free_free ، im-i ، ساشا ، amirhessam
آنكارا امروز 14 سپتامبر هم آپديت كرده! كسي نيست؟؟؟
فكر كنم تصميم گرفتن روزانه آپديت كنن!!
تشکر کنندگان: sanaz2010
radian عزیز
با عرض سلام و تبریک بخاطر کلیرنس
ما هم روز 2 سپتامبر در ابوظبی مصاحبه داشتیم و به همسرم کلیرنس خورد ،و هنوز هم در سایت ابوظبی شماره کیس نامبر را که وارد می کنم not found می دهد .شما که کلیر شده اید برای کیس نامبرتان پیغام دیگری می دهد؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 19:01)arash2ooo نوشته:  radian عزیز
ما هم روز 2 سپتامبر در ابوظبی مصاحبه داشتیم و به همسرم کلیرنس خورد ،و هنوز هم در سایت ابوظبی شماره کیس نامبر را که وارد می کنم not found می دهد .شما که کلیر شده اید برای کیس نامبرتان پیغام دیگری می دهد؟

نه دوست عزیز . در هنوز عبارت Processing ذکر میکنه وقتی Case Number رو

میزنم . حتما باهاشون مکاتبه داشته باشین .

من هم کلا 2 روز پیش یک ایمیل نامربوط راجع به Pick Up زده بودم . امروز در جوابش

گفت کلیر شدین .

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free
سلام

نگران نباشيد.

من هم تا اخرين لحظه مثل شما Not Found بودم اما ناگهان صفحه چيزي شبيه به اين شد.

[عکس: attachment.php?aid=1678]

(2010-09-14 ساعت 19:01)arash2ooo نوشته:  radian عزیز

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: homeless ، ساسان ، khashayar6310 ، free_free ، im-i ، laili ، Eskandari ، behrouz ، Sooshians
من هم کلا 2 روز پیش یک ایمیل نامربوط راجع به Pick Up زده بودم . امروز در جوابش

گفت کلیر شدین .
....................................................................................................................................................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................................................................................................................................................

سلام Radian عزیز
من هم دوم سپتامبر در ابوظبی مصاحبه داشتم وقتی در جواب کیس نامبرت مینویسه Application in processing
از کجا میگی کلیر شدی آخه اونجا باید بنویسه ready ایمیل نامربوط چیه ..................؟
لطفا توضیح بده قضیه چیه ؟

majmaj
تشکر کنندگان: ali-n ، ساسان ، یاشار و ماری ، free_free ، Eskandari
(2010-09-14 ساعت 19:25)majmaj نوشته:  من هم کلا 2 روز پیش یک ایمیل نامربوط راجع به Pick Up زده بودم . امروز در جوابش

گفت کلیر شدین .

سلام Radian عزیز
من هم دوم سپتامبر در ابوظبی مصاحبه داشتم وقتی در جواب کیس نامبرت مینویسه Application in processing
از کجا میگی کلیر شدی آخه اونجا باید بنویسه ready ایمیل نامربوط چیه ..................؟

majmaj

سلام مجید جان ،

هیچی آقا من دوروز پیش به سفارت ایمیل زدم که بپرسم آخرین مهلت کلیر شدن

کیه و اگه مثلا 30 ام کلیر بشیم میشه تو اکتبر بیایم ویزا رو بگیریم یا حتما باید بلیط رو واسه سپتامبر در هر صورت رزرو کنین .

امروز ایمیل جواب اومد . من فکر کردم جواب سوالمه که بازش کردم دیدم نوشته

We are pleased to inform you LOB LOB LOB

بعدشم بلافاصله یک ایمیل دیگه زدن که

Your Visa is ready on EMROOZ sate 2 ZOHR

Big Grin

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، free_free ، hamed_gh
(2010-09-14 ساعت 07:33)ali-n نوشته:  [عکس: 14sep.png]

تاریخ آخرین به روز رسانی: دوشنبه 13 سپتامبر ساعت 24
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود

اااااا
یه نفر جا موند
MSD 26000 Ankara √ کارشناسی ارشد MBA معافیت سفر به آلمان 5 بار روز 30
سلام بر شما
ممكنه لطف كنين فايل Excel رو پيوست كنيد ؟ چون ديدن و خوندن اطلاعات فايل JPEG كه اينقدر هم بزرگ شده ساده نيست ضمن اينكه فايل اكسل با امكاناتش ، امكان استفاده و تحليل بهتري رو ميده
با تشكر از شما و زحماتتون
موفق باشيد
تشکر کنندگان: Rasool ، Farshid22
(2010-09-14 ساعت 19:25)majmaj نوشته:  من هم کلا 2 روز پیش یک ایمیل نامربوط راجع به Pick Up زده بودم . امروز در جوابش

گفت کلیر شدین .

سلام Radian عزیز

majmaj

مجید جان،
همین الان من خبر گرفتم اون خانمی که همراه kaveh بود بااینکه توی سایت not found میزنه، تو جواب ایمیلش اومده که ویزا حاضره.
پس با این حساب باید ایمیل بزنیم و جواب بگیریم. ایمیله رو بزن داداش که ایشاللا خبرای خوب برات بیاد.
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان