کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
زندگي كنيم بدون نگرانی واضطراب از...

همه ما خودمان را چنين متقاعد ميكنيم كه با ازدواج زندگي بهتري خواهيم داشت، وقتي بچه دار شويم بهتر خواهد شد، و با به دنيا آمدن بچه‌هاي بعدي زندگي بهتر....

ولي وقتي مي‌بينيم كودكانمان به توجه مداوم نيازمندند، خسته ميشويم.

بهتر است صبر كنيم تا بزرگتر شوند.

فرزندان ما كه به سن نوجواني ميرسند، باز كلافه ميشويم، چون دايم بايد با آنها سروكله بزنيم. مطمئناً وقتي بزرگتر شوند و به سنين بالاتر برسند، خوشبخت خواهيم شد.

با خود ميگوييم زندگي وقتي بهتر خواهد شد كه :

همسرمان رفتارش را عوض كند،يك ماشين شيكتر داشته باشيم، بچه هايمان ازدواج كنند،

به مرخصي برويم و در نهايت بازنشسته شويم....

حقيقت اين است كه براي خوشبختي، هيچ زماني بهتر از همين الآن وجود ندارد.

اگر الآن نه، پس كي؟ زندگي همواره پر از چالش است ودر انتظار...

بهتر اين است كه اين واقعيت را بپذيريم و تصميم بگيريم كه با وجود همه اين مسائل، شاد و خوشبخت زندگي كنيم.

خيالمان ميرسد كه زندگي، همان زندگي دلخواه، موقعي شروع ميشود كه موانعي كه سر راهمان هستند ، كنار بروند:

مشكلي كه هم اكنون با آن دست و پنجه نرم ميكنيم، كاري كه بايد تمام كنيم،

زماني كه بايد براي كاري صرف كنيم، بدهي‌هايي كه بايد پرداخت كنيم و ...

بعد از آن زندگي ما، زيبا و لذت بخش خواهد بود!

بعد از آنكه همه اينها را تجربه كرديم، تازه مي فهميم كه زندگي، همين چيزهايي است كه ما آنها را موانع مي‌شناسيم.

اين بصيرت به ما ياري ميدهد تا دريابيم كه جاده‌اي بسوي خوشبختي وجود ندارد.

خوشبختي، خودٍ همين جاده است.. پس بياييد از هر لحظه لذت ببريم..

براي آغاز يك زندگي شاد و سعادتمند لازم نيست كه در انتظار بنشينيم:

در انتظار فارغ التحصيلي، بازگشت به دانشگاه، كاهش وزن ، افزايش وزن، شروع به كار، ازدواج، شروع تعطيلات، صبح جمعه، در انتظار دريافت وام جديد، خريد يك ماشين نو، باز پرداخت قسطها، بهار و تابستان و پاييز و زمستان، اول برج، پخش فيلم مورد نظرمان از تلويزيون، مردن، تولد مجدد و...

خوشبختي يك سفر است، نه يك مقصد.. هيچ زماني بهتر از همين لحظه براي شاد بودن وجود ندارد.

زندگي كنيد و از حال لذت ببريد.. و بخدا تو کل کنید.اكنون فكر كنيد و سعي كنيد به سؤالات زير پاسخ دهيد:

1. پنج نفر از ثروتمندترين مردم جهان را نام ببريد..

2. برنده‌هاي پنج جام جهاني آخر را نام ببريد.

3. آخرين ده نفري كه جايزه نوبل را بردند چه كساني هستند؟

نميتوانيد پاسخ دهيد؟ نسبتاً مشكل است، اينطور نيست؟

نگران نباشيد، هيچ كس اين اسامي را به خاطر نمي آورد..

روزهاي تشويش به پايان ميرسد!

نشانهاي افتخار خاك مي گيرند!

1. نام سه معلم خود را كه در تربيت شما مؤثر بوده‌اند ، بگوييد.

2.. سه نفر از دوستان خود را كه در مواقع نياز به شما كمك كردند، نام ببريد.

3. افرادي كه با مهربانيهايشان احساس گرم زندگي را به شما بخشيده‌اند، به ياد بياوريد.

4. پنج نفر را كه از هم صحبتي با آنها لذت ميبريد، نام ببريد. حالا ساده تر شد، اينطور نيست؟

افرادي كه به زندگي شما معني بخشيده‌اند، ارتباطي با "ترين‌ها" ندارند،ثروت بيشتري ندارند، بهترين جوايز را نبرده‌اند، ....

آنها كساني هستند كه به فكر شما هستند، مراقب شما هستند، همانهايي كه در همه شرايط، كنار شما ميمانند ....

كمي بيانديشيد. زندگي خيلي كوتاه است. و شما در كدام ليست قرار داريد؟

اجازه دهيد كمكتان كنم.

شما در زمره مشهورترين نيستيد...،

شما منتظران از جمله كساني هستيد كه براي درميان گذاشتن اين پيام در خاطرمن بوديد
امیدوارم این انتظار پایان خوشی برای دوستان منتظر در سایت باشد
(2010-09-21 ساعت 17:32)ali-n نوشته:  
(2010-09-21 ساعت 16:18)mitra2640 نوشته:  آقای ali-n هنوز کلیر نشده ؟؟

نه هنوز. اینا میخوان منو تا آخرین لحظه منو دق مرگ کنند
اقا علی شما باز خیالت راحته که تا آخر سپتامبر کارتون ردیفه من باید به فکر دق کردن باشم که ویزا ها رو گرفتیم ولی ویزای بابام مشکل داشت و گفتند ممکنه تصحیحش تا آخر اکتبر طول بکشه در حالی که ما از 5 مهر به بعد خونه نداریم وسایل نداریم با 7 تا چمدون باید بریم این ور اون ور " برای 7 اکتبر بلیط داریم " عمم منتظرمون هستش ......... خلاصه میخواید نوحه بخونم ؟
حالا خودتون قضاوت کنید " من باید دق کنم نه شما اقا علی ولی بازم شکر .
ایشالا کار های هممون ردیف میشه فقط کافیه اعتماد داشته باشیم .

بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

تشکر کنندگان: OMID_R ، free_free ، Amir78 ، aadine
(2010-09-21 ساعت 17:32)ali-n نوشته:  نه هنوز. اینا میخوان منو تا آخرین لحظه منو دق مرگ کنند

بر سنگ قبر من بنويسيد خسته بود
اهل زمين نبود نمازش شكسته بود
برسنگ قبر من بنويسيد شيشه بود
تنها از اين نظر كه سراپا شكسته بود
بر سنگ قبر من بنويسيد پاك بود
چشمان او كه دائماً از اشك شسته بود
بر سنگ قبر من بنويسيد اين درخت
عمري براي هر تيشه و تبر دسته بود
بر سنگ قبر من بنويسيد كل عمر
پشت دري كه باز نمي شد نشسته بود

حالا این شعر رو دوباره بخونین جای "من" بزارین "ali_n "
البته دور از جونشBig Grin
تشکر کنندگان: khashayar6310 ، Eskandari ، free_free ، ali-n ، Amir78 ، aadine ، amirhessam
از روزی که مصاحبه دادم یه نفر که شماره کیسش خیلی شبیه من هست اسمش توی کلیر شدها هس، شده آینه دق من آخه فقط رقم آخر من یک هست مال اون سه
بدبختی اینکه حالا حالاها هم واسه گرفتن ویزاش وقت داره
تشکر کنندگان: hamidgh ، free_free ، Amir78 ، aadine ، mary joon
(2010-09-21 ساعت 16:24)ccpj نوشته:  الان با ترکیه تماس داشتم . گفتند اینجا جای سوزن انداختن نیست هز کسی که برگه آبی دستش باشه به راحتی وارد سفارت میشه و چک میکنند و جالبه که بدونید خیلی از شماره ها آپدیت شدند ولی ممکنه 1 - 2 نفر از افراد فامیل آنها کلیر نشده باشند که در سایت دیده نمیشوند. وباید حتما یک نفر برای مطمئن شدن به سفارت رجوع کند. در هر حال قسمت هرچی باشه همان خواهد شد.
منظورتون چیه؟یعنی ممکنه با اینکه جلوی کیس نامبر مون ستاره نزدند ولی یکیمون کلیر نشده باشه؟چرا به آدم استرس وارد می کنید
تشکر کنندگان: Amir78
(2010-09-21 ساعت 16:19)farzad.s نوشته:  
(2010-09-21 ساعت 12:33)yas نوشته:  مرسی ار همه
آدینه جان مبارکه
وقتی خودم ویزامو گرفتم و همسرم نگرفت ناراحت شدم .امروز به اندازه 2 نفر خوشحال شدم
هرچند سخت بود اما خیلیییییی شیریینهههه
هرکس کلیر نشده مطمئن باشه هرچی غصه خورده با خوشحالی کلیر شدن از یادش میرهههه

سلام یاس عزیز
خیلی خیلی بهتون تبریک میگم.من همسر فرزاد هستم.شما دیروز کمک بزرگی به ما کردین با معرفی google translate بعد از 3 ماه سرگردونی تونستیم درخواست سوپیشینه به فرانسه بفرستیم و امروز جواب ایمیل هم ازشون دریافت کردیم که درخواستمون را گرفتن.نمی دونید دیشب چقدر شما را دعا کردم که هر چی دوست دارید بهش برسید وهمین الان این پست را دیدم از خوشحالی اشک تو چشمام جمع شد.واقعا براتون خوشحالم امیدوارم همیشه به همه آرزوهاتون برسید.

باور کنین از دعاهای شما بود که کلیر شدم. مرسی من که کاری نکردم بالاخره 1 سال میشه که از راهنمایی و تجربه دوستان استفاده کردم وظیفم اینه که برای جبران هرکمکی از دستم بر میاد به دوستان تازه وارد بکنم.واقعا قلب مهربونی دارین ایشالا که همیشه خوشبخت و خوشحال باشین و زندگی به کامتون باشه.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: OMID_R ، rayan.s ، R.F ، Shahoo52 ، هموطن ، Eskandari ، بنيتا ، aadine
aadine جانم تبریییییییییییییییییک
yas عزییییییییز مبااااااارکه
Bayan و amirhessam عزیییییز تبریییییییک فراااااوون

به سلااااامتی که باز چند تا دیگه از دوستای خوبمون کلیر شدن.

بی صبراااااااااااااااااانه منتظر کلیر شدن دوستان دییییییییگریم و همچنااااااااااان انرژی مثبت داره ارساااااااااااااااال میشه از طرف همه ی مهاجرسرایی هااااااااا برای دوستان عزییییییییزمون Smile

(2010-09-21 ساعت 16:44)saeed53 نوشته:  سلام
جاتون خالی چه میتینگی بود
shahoo, با همسر و دختر نازش .adlبا همسرش و king of sky و rasool و پرهام همسر الیزا و امیر همسر sevdaوخودم saeed53 یه میتینگ با حال جلو سفارت بر گزار کردیم و جای همه بچه ها ی مهاجر سرا رو خالی کردیم امیدوارم که همه دست پر برگردیم
راستی امروزم بهمون گفتن چون خیلی دوستون داریم تر خدا فردا هم بییان ما هم گفتیم باشه ایرادی نداره فردا میایم

سعید خان ماشالا پس همه جمعا که.Wink ایشالا که کلی با هم خوش باشین و فردام به سلامتی برین و دست پر برگردید. به بچه هام کلی سلااااااام برسونید.

راستی مررررررررسی بابت اینهمه انرژی مثبتتوووووووووون.Wink
تارا کوچولو به زودی آرزوش برآورده میشه Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: yas ، kianoush ، saeed53 ، Eskandari ، Sooshians ، بنيتا ، aadine ، afsan2010 ، اليزا
سلام دوستان ما هم آنکاراییم رفتم سفارت گفت فردا بیاین
بچه ها دعا کنید
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
سلام بچه ها
ما ویزامونو بعد از 1 ماه کلیرنس گرفتیم. Big Grin
ups هم دو روزه اومدSmile
ایشالا همه ویزاهاشون بگیرند
سلام بچه ها
ما ویزامونو بعد از 1 ماه کلیرنس گرفتیم. Big Grin
ups هم دو روزه اومدSmile
ایشالا همه ویزاهاشون بگیرند
(2010-09-21 ساعت 16:46)گاتا نوشته:  بچه های انکارا خوش به حالتون و مبارک باشه کلیرانستون.
این ابوظبی از جمعه تا به حال هیچ جوابی به ای میل های ما نداده. من که خودم که آروم ترین و سیب زمینی ترین ادم های روی زمینم این چند روز آخر بد جوری استرس کشیده ام. اینشاءاله ما هم کلیر بشیم. ما رو هم از دعاهاتون بی نصیب نفرمائید.

(2010-09-21 ساعت 17:32)ali-n نوشته:  
(2010-09-21 ساعت 16:18)mitra2640 نوشته:  آقای ali-n هنوز کلیر نشده ؟؟

نه هنوز. اینا میخوان منو تا آخرین لحظه منو دق مرگ کنند

(2010-09-21 ساعت 18:13)shamim نوشته:  از روزی که مصاحبه دادم یه نفر که شماره کیسش خیلی شبیه من هست اسمش توی کلیر شدها هس، شده آینه دق من آخه فقط رقم آخر من یک هست مال اون سه
بدبختی اینکه حالا حالاها هم واسه گرفتن ویزاش وقت داره

(2010-09-21 ساعت 19:04)Shahoo52 نوشته:  سلام دوستان ما هم آنکاراییم رفتم سفارت گفت فردا بیاین
بچه ها دعا کنید

همه دوستانی که کلیر نشدین منتظر یک هیجان خیلی شدید باشین. این خوشحالی انقدر زیاده که من احساس می کنم تمام سلولام refresh شده. واقعا این حس خوب ارزش همه فشارها و استرس هایی که کشیدیم رو داره.
من این 2 3 روز آخر که خیلی استرس داشتم صبح تا شب The Secret رو گوش میدادم تا امیدم رو از دست ندم.
امیدوار باشین. اگر حقتون رو ندادن به زور ازشون میگیرین.
من شرط میبندم خیلی هاتون کلیر شدین اما سفارت چون خیلی شلوغه همه شماره هارو اعلام نمیکنن. می خوان حجم کار رو تقسیم کنن تا ماشین ویزا صادر کنیشون نسوزه!
تشکر کنندگان: Amir78 ، هموطن ، Hossein123 ، گاتا ، aadine ، ramfar
سلام
ما هم کلیر شدیم ،تازه الان رسیدم به اینترنت و تونستم خبر بدم
به امید اینکه همه به زودی کلیر بشند که قطعا هم می شند.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
دوستای عزیزم هرروز به اینجا سر میزنم و بی صبرانه منتظر خبرای خوبم
به آدینه ی عزیز هم تبریک میگم
به امید کلیر شدن همه ی بچه های خوب مهاجرسرا
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
تشکر کنندگان: Amir78 ، Hossein123 ، aadine
(2010-09-21 ساعت 18:17)Bayan نوشته:  
(2010-09-21 ساعت 16:24)ccpj نوشته:  الان با ترکیه تماس داشتم . گفتند اینجا جای سوزن انداختن نیست هز کسی که برگه آبی دستش باشه به راحتی وارد سفارت میشه و چک میکنند و جالبه که بدونید خیلی از شماره ها آپدیت شدند ولی ممکنه 1 - 2 نفر از افراد فامیل آنها کلیر نشده باشند که در سایت دیده نمیشوند. وباید حتما یک نفر برای مطمئن شدن به سفارت رجوع کند. در هر حال قسمت هرچی باشه همان خواهد شد.
منظورتون چیه؟یعنی ممکنه با اینکه جلوی کیس نامبر مون ستاره نزدند ولی یکیمون کلیر نشده باشه؟چرا به آدم استرس وارد می کنید

احتمالش خیلی خیلی کمه نگران نباشین الان هم که روزهای آخره خیلی بعییده کلیر یکی بیاد یکی نیاد. اگر دوست داشته باشین میتونین ایمیل هم بزنین به سفارت که خیالتون راحت بشه.
تشکر کنندگان: Bayan ، Amir78 ، aadine ، ramfar
کسی دیگه کلیر نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Amir78
بچه ها من معتقدم در جایی که ا.ح.م.د()ن--ژ-ا-د کلیر شده و الان داره تو نیویورک حال میکنه ، ما ها که دیگه جای خود داریم، حتما کلیر میشیم.Big GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Amirreza ، yas ، bahram_kg ، Amir78 ، zk-mm ، Eskandari ، هموطن ، io7o ، hamidgh ، satusa ، Hossein123 ، MH5160 ، Sooshians ، aadine ، mina_s ، بنيتا ، hanok ، ساشا ، indmehdi ، hamed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان