کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-22 ساعت 08:51)f.p نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجرسرا
ممکنه کساني که هفته آينده يکشنبه ميرن ترکيه با پرواز ايران اير به من اطلاع بدن ؟

هيچکس ۱شنبه نميره ؟Sad
تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine
(2010-09-22 ساعت 12:31)sami123 نوشته:  سلام بر همه دوستان،
دوستان ابوظبي، اگر خداوند ياري نمايد من شنبه ظهر 25 سپتامبر در دبي هستم و تا جمعه مي مانم. مي توانيم اين يك هفته پراسترس را با شماها اوقات خوبي داشته باشيم. براي برنامه هاي رفت و برگشت به سفارت، و ساير امور مرا بي خبر نگذاريد.
تلفن من ..... " اطلاعات تماس به دلیل نقض بند 30 قوانین مهاجرسرا حذف گردید."
ممنونم. عليرضا

دوست گرامی علیرضا
با سلام
از حالا دارم خنده ات وشادی اشکان .علی.گاتا . شهریار.آرش.امید .مجید.سا سان.یاشار .رادینsam_hash .Mh5160 و...را بعد از گرفتن ویزا میبینم
به امید خدا با بقیه دوستان جشن میگیریم
به امید دیدار
ramfar
تشکر کنندگان: sami123 ، گاتا ، aadine ، free_free ، sam_hash ، بنيتا
سیستم آپدیت شد ولی نسبت به دیروز هیچ تغییری نکرد ( البته در مورد کلیر کیس های لاتاری )
تشکر کنندگان: Eskandari ، Amir78 ، Hossein123
یکی از دوستام پارسال با ویزای ازدواج رفت آمریکا، ایشون از طریق ایمیل متوجه شده که کلیر شده ولی دو هفته بعدش اسمش توی سایت آنکارا آمده
پس با اطمینان از اینکه ویزاتون آماده است برید آنکارا اصلا هم به خودتون غم راه ندید.[/php]
تشکر کنندگان: Amir78 ، Hossein123 ، aadine ، Shahoo52 ، sanaz2010
ولی درمورد لاتاری فرق میکنه . اگر شما مطلع نشوی و در ضمن اگر از 30 سپتامبر بگذره کلا ویزاها باطل میشه.

تازه با ذکر این نکته که مقدار ویزای صادره از مرکز ملی ویزا هم محدودیت داره .
تشکر کنندگان:
(2010-09-22 ساعت 17:53)ccpj نوشته:  ولی درمورد لاتاری فرق میکنه . اگر شما مطلع نشوی و در ضمن اگر از 30 سپتامبر بگذره کلا ویزاها باطل میشه.

با این شوری که بچه های لاتاری میزنن دیگه همه میدونن که اگر تا 30 سپتامبر نیاد کلا ویزا باطل میشه. منظور من این بود که ممکنه کلیر شده باشین ولی تو سایت کیستون رو ننوشته باشن
ولی جمله دوم رو نمیدونستم. پس اگر اینطوری هست تا 30سپتامبر ویزای من که ازدواجی هستم هم به حالت استند بای در میاد تا ویزای لاتاریها انشااله تموم بشه
تشکر کنندگان: aadine
بچه های ابوظبی سلام. هنوز از ابوظبی هیچ خبری نیست. نه ای میل ها رو جواب می ده نه تلفن ها رو (تلفن رو پیغام گیره ) و سایتش هم که تغییری نکرده. به هر حال تا فردا عصرباید منتظر بود ببینیم از حالت سکته در میاد یا می خواهد ما رو هم بلا به دور سکته بده.
آیا به جزء رامفر عزیز کسی جوابی دریافت کرده؟
اینشاءاله یکشنبه همدیگرو دم درب سفارت ملاقات می کنیم و پنج شنبه عصر جشن و پایکوبی گرفتن ویزا رو در ابوظبی بر پا میکنیم (البته همه دعوت دوست عزیزمون Ali-n هستیم!)

تشکر کنندگان: aadine ، ali-n
(2010-09-22 ساعت 08:51)f.p نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجرسرا
ممکنه کساني که هفته آينده يکشنبه ميرن ترکيه با پرواز ايران اير به من اطلاع بدن ؟
سلام من روز یکشنبه نیمه شب با پرواز ترکیش از تبریز عازم استانبول-و سپس آنکارا هستم وحدود 10 صبح به آنکارا میرسم. تا روز 27 سپتامبر برم سفارت . هنوز کلیر نشدم ولی خیلی امیدوارم که دست پر برگردم . محل اقامتم هم هتل هیلتون خواهد بود .من خوشحال خواهم بود تا با جمع دوستان مهاجر سرا باشم.

تشکر کنندگان: aadine ، sanaz2010 ، f.p
چرا این ابوظبی دیگه حتی جواب ایمیل هم نمیده ؟ باید خوشحال باشیم یا ناراحت ؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: گاتا ، amirhessam
(2010-09-22 ساعت 18:07)shamim نوشته:  
(2010-09-22 ساعت 17:53)ccpj نوشته:  ولی درمورد لاتاری فرق میکنه . اگر شما مطلع نشوی و در ضمن اگر از 30 سپتامبر بگذره کلا ویزاها باطل میشه.

با این شوری که بچه های لاتاری میزنن دیگه همه میدونن که اگر تا 30 سپتامبر نیاد کلا ویزا باطل میشه. منظور من این بود که ممکنه کلیر شده باشین ولی تو سایت کیستون رو ننوشته باشن
ولی جمله دوم رو نمیدونستم. پس اگر اینطوری هست تا 30سپتامبر ویزای من که ازدواجی هستم هم به حالت استند بای در میاد تا ویزای لاتاریها انشااله تموم بشه

کیس شما کاملا متفاوت هستش و اصلا ربطی به ویزای لاتاری نداره ویزای لاتاری محدود و شرکت برگزار کننده آن جای دیگری هستش و همچنین شماره ردیف کیس نامبر لاتاری بر مبنای سال - قاره و شماره پرونده (2010ASxxx)صادر میگردد که در مورد ویزاهای دیگر اینطور نیست .

امیدوارم همه دوستان موفق به دریافت ویزا شوند چون خود من هم بازمانده لاتاری 2006 هستم.

تشکر کنندگان: Hossein123
(2010-09-22 ساعت 18:35)گاتا نوشته:  بچه های ابوظبی سلام. هنوز از ابوظبی هیچ خبری نیست. نه ای میل ها رو جواب می ده نه تلفن ها رو (تلفن رو پیغام گیره ) و سایتش هم که تغییری نکرده. به هر حال تا فردا عصرباید منتظر بود ببینیم از حالت سکته در میاد یا می خواهد ما رو هم بلا به دور سکته بده.
آیا به جزء رامفر عزیز کسی جوابی دریافت کرده؟
اینشاءاله یکشنبه همدیگرو دم درب سفارت ملاقات می کنیم و پنج شنبه عصر جشن و پایکوبی گرفتن ویزا رو در ابوظبی بر پا میکنیم (البته همه دعوت دوست عزیزمون Ali-n هستیم!)
حالا چرا مهمون من Wink . باشه طوری نیست . اونایی که میخوان بیان از الان ثبت نام کنند Big Grin

شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: گاتا ، sevda88 ، ramfar
رسول کجایی بابا ؟
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: R.F ، Hossein123 ، Amir78 ، rayan.s ، aadine ، hamidgh
(2010-09-22 ساعت 20:26)Shahoo52 نوشته:  رسول کجایی بابا ؟

شاهو خان تا ایشون بیان شما بگین چه خبر از خودتون؟!!
امروز رفتین سفارت؟ چی شد؟
از بچه ها چه خبر؟
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine ، mary joon
yanı badshansı cheghadar ke man parvazamo emroz cancel konam farda ups lanatı bıad
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine ، hamidgh
(2010-09-22 ساعت 19:17)ccpj نوشته:  وامیدوارم همه دوستان موفق به دریافت ویزا شوند چون خود من هم بازمانده لاتاری 2006 هستم.

بازمانده یعنی چی؟
تشکر کنندگان: Amir78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان