موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تعداد ویزاهای باقیمونده رو هم مد نظر داشته باشید. یکی از علت هایی که برای دریافت ویزا به کلیر شده ها زمان اکسپایر شدن میدن اینه میخوان بفهمن چندتا ویزا دیگه باقی مونده!
بعبارت دیگه الان یک عدد در kcc در حال کم شدن هست واون تعداد ویزاهاست. رو همین حساب اگه آخر سپتامبر کلیر شما بیاد و شما اونجا حضور نداشته باشید ویزای شما ممکنه از سفارت کشور همسایه در بیاد و نصیب اونا بشه!
اینو گفتم که کلیر نشده ها حتما روزای آخر سفارت باشن و ریسک نکنن.
با تشکر
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-21 ساعت 16:44)saeed53 نوشته: سلام
جاتون خالی چه میتینگی بود
shahoo, با همسر و دختر نازش .adlبا همسرش و king of sky و rasool و پرهام همسر الیزا و امیر همسر sevdaوخودم saeed53 یه میتینگ با حال جلو سفارت بر گزار کردیم و جای همه بچه ها ی مهاجر سرا رو خالی کردیم امیدوارم که همه دست پر برگردیم
راستی امروزم بهمون گفتن چون خیلی دوستون داریم تر خدا فردا هم بییان ما هم گفتیم باشه ایرادی نداره فردا میایم
همون جا وايسين من تا پس فردا صبح مي رسم. به خدا اگه رفته باشين از دستتون ناراحت مي شم.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تبريك صميمانه منو بپذيريد.وقتي اومدم امشب و ديدم يكسري از دوستان كارنت شدن خيلي خيلي خوشحال شدم.ديدين اينهمه فكرو خيالو غصه از كيستون رفت.اين بنده هاي خدا خودشون خواستن كه ما با لاتاري بريم كشورشون.براي همين امكان نداره كسي ويزاشو نگيره.محاله.مگرهمون اول رد بشن.منتظر خبر كلير شدن و يا ويزا گرفتن بقيه دوستان هستيم.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه . همسر من هم بالاخره کلییر شد! فقط امروز (یعنی دیروز) اونقدر کار داشتم تا برای امروز بلیط و هتل جور کنم و برای سفر آماده بشم که نرسیدم زودتر بیام. باز هم تبریک به همه کلییر شده ها و با آرزوی کلییر شدن همه دوستان خوب مهاجرسرا. مطمئنم که بزودی همه کلییر میشن. راستی ما امروز عصر با پرواز ایران ایر میریم آنکارا و هتل ددمان. امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد و همه چیز بخیر و خوشی تموم بشه.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض تبریک برای همه دوستانی که کلیر شدن موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان مهاجرسرا
ممکنه کساني که هفته آينده يکشنبه ميرن ترکيه با پرواز ايران اير به من اطلاع بدن ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی ما همش منتظر یه خبر خوب هستیم
خبر خوب حاضر کلیر شدن تعداد زیادی از دوستان در آنکاراست
به همه آنها صمیمانه تبریک میگم وآرزوی موفقیت وپیروزی برای آنها دارم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-22 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-22 ساعت 19:48 توسط R.F.)
سلام بر همه دوستان،
دوستان ابوظبي، اگر خداوند ياري نمايد من شنبه ظهر 25 سپتامبر در دبي هستم و تا جمعه مي مانم. مي توانيم اين يك هفته پراسترس را با شماها اوقات خوبي داشته باشيم. براي برنامه هاي رفت و برگشت به سفارت، و ساير امور مرا بي خبر نگذاريد.
تلفن من ..... " اطلاعات تماس به دلیل نقض بند 30 قوانین مهاجرسرا حذف گردید."
ممنونم. عليرضا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. باور کنین شک ندارم همه کلیر میشن. حتی اونهایی که 200 روزه منتظرن. الآن دیگه داره سرشون خلوت میشه میرن سراغ اونهایی که خیلی وقته منتظرن. دم همه گرم به خاطر تبریکهاشون. شک ندارم یه نفر هم ناراحت از این ماجرا بیرون نمیاد.ما واسه چیزهای بزرگتری آفریده شدیم احتمالاً.