کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
[/color]دوستان عزیز سلام
دو روزی بود که دست رسی به اینترنت نداشتم و دلم پرپر میزد که بیام و به سرای مهاجرتم سری بزنم
ولی هنگامی که کلیر شدن تعدادی از دوستان گلم را دیدم خیلی خوش حال شدم
مبارک باشه عزیزان
یاس عزیز همسرت هم ویزاش اومد برو حالشو ببر
امیدوارم تا اخر این هفته ابوظبی هم یک تکونی به خودش بده و این علی از نوع n را از این بلا تکلیفی در بیاورد
علی جون خودم واست استین بالا زدم کلیر بگیرمBig Grin
و امیدوارم کلا هفته دیگه این موقع ها کسی نباشه از هر 2 این سفارت ها که کلیر نشده باشد
به امید جشن روز 30 سپتامبر در همین سایت ساعت 5 بعد از ظهر به وقت ایران به مناسبت کلیر شدن و ویزا گرفتن تمامیه عزیزان از همگی کار بران گل دعوت می شود در جشن کلیر شدگان روز 30 سپتامبر ساعت 5 بعد از ظهر در همین سایت و در همین تاپیک با حضور خود دیگر کاربران را خوش حال کنند
به صرف تشکر و رتبه
حضور شما باعث تسلییه خاطر بازماندگان 2011 می شود
وسیله عیاب و ذهاب درب سایت اماده می باشد

قربان تمامی دوستان با صفا
قربان همگی
تشکر کنندگان: ali-n ، yas ، rayan.s ، hamidgh ، Hossein123 ، گاتا ، aadine ، zk-mm ، ramfar ، sanaz2010
دوستای عزیزی که کلیر شدن، yas ، aadine، amirhesam ، Bayan ، zk-mm و بقیه.....
مبارکتون باشه

دوستان ببینید جواب منو امروز چطور دادن:

Dear Sir/Madam,

Your administrative processing has not yet been completed, however, you may come to Ankara and wait until your administrative processing is completed. Another option for you might be coming to this office and providing your passport even before your case number appears on our website. In this instance, this will be your decision.

We are doing our best to follow up for the completion of your administrative processing before the deadline of September 30th. But if we will not complete it, you will lose your chance to receive an immigrant visa under the DV-2010 program.

We hope this information is helpful to you.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

راستش یه خورده پشیمون شدم که چرا هنوز نرفتم. دوستایی که آنکارا هستن و بدون کلیر شدن رفتن سفارت بگن که جواب چطور بوده... از اونا هم پاسپورت رو قبول کردن یا نه تو این ایمیله همین طوری نوشته.
می ترسم من که هفته آخر میرم یه کم دیر شده باشه....
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: Hamid55 ، Amir78 ، hamidgh ، Hossein123 ، aadine ، yas ، Bayan ، amirhessam ، sanaz2010
(2010-09-21 ساعت 22:18)Eskandari نوشته:  دوستای عزیزی که کلیر شدن، yas ، aadine، amirhesam ، rayan ، zk-mm و بقیه.....
مبارکتون باشه

Dear Sir/Madam,

Your administrative processing has not yet been completed, however, you may come to Ankara and wait until your administrative processing is completed. Another option for you might be coming to this office and providing your passport even before your case number appears on our website. In this instance, this will be your decision.

We are doing our best to follow up for the completion of your administrative processing before the deadline of September 30th. But if we will not complete it, you will lose your chance to receive an immigrant visa under the DV-2010 program.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

راستش یه خورده پشیمون شدم که چرا هنوز نرفتم. دوستایی که آنکارا هستن و بدون کلیر شدن رفتن سفارت بگن که جواب چطور بوده... از اونا هم پاسپورت رو قبول کردن یا نه تو این ایمیله همین طوری نوشته.
دوستان منتظر پاسخهاتون هستيم
تشکر کنندگان:
(2010-09-21 ساعت 22:18)Eskandari نوشته:  دوستای عزیزی که کلیر شدن، yas ، aadine، amirhesam ، rayan ، zk-mm و بقیه.....
مبارکتون باشه

Dear Sir/Madam,

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

سلام این پیغام یعنی چراغ سبز سفارت به شما . پس تاخیر نکنید و در اولین فرصت عازم آنکارا بشید که به امید خدا کارتون درست بشه.

دوستان ابوظبی آیا برای ویزای دبی اقدام کردین ؟
درضمن به تمام دوستان تازه کلیر شده از صمیم قلب تبریک میگیم وآرزو میکنیم همه بچه های مهاجرسرا هرچه زودتر این خوشحالی را تجربه کنند .

تشکر کنندگان: aadine ، Eskandari ، Hamid55 ، amirhessam
بچه ها تعداد ویزاهای باقیمونده رو هم مد نظر داشته باشید. یکی از علت هایی که برای دریافت ویزا به کلیر شده ها زمان اکسپایر شدن میدن اینه میخوان بفهمن چندتا ویزا دیگه باقی مونده!
بعبارت دیگه الان یک عدد در kcc در حال کم شدن هست واون تعداد ویزاهاست. رو همین حساب اگه آخر سپتامبر کلیر شما بیاد و شما اونجا حضور نداشته باشید ویزای شما ممکنه از سفارت کشور همسایه در بیاد و نصیب اونا بشه!

اینو گفتم که کلیر نشده ها حتما روزای آخر سفارت باشن و ریسک نکنن.

با تشکر
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: aadine ، mina_s ، Eskandari ، Hamid55 ، amirhessam ، hamidgh
(2010-09-21 ساعت 19:04)Shahoo52 نوشته:  سلام دوستان ما هم آنکاراییم رفتم سفارت گفت فردا بیاین
بچه ها دعا کنید

شاهو جان براتون دعا میکنیم،انشاا... فردا خبر پیروزی رو سریع بهمون بده....
WinkBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: aadine ، mina_s ، Eskandari ، free_free
(2010-09-21 ساعت 16:44)saeed53 نوشته:  سلام
جاتون خالی چه میتینگی بود
shahoo, با همسر و دختر نازش .adlبا همسرش و king of sky و rasool و پرهام همسر الیزا و امیر همسر sevdaوخودم saeed53 یه میتینگ با حال جلو سفارت بر گزار کردیم و جای همه بچه ها ی مهاجر سرا رو خالی کردیم امیدوارم که همه دست پر برگردیم
راستی امروزم بهمون گفتن چون خیلی دوستون داریم تر خدا فردا هم بییان ما هم گفتیم باشه ایرادی نداره فردا میایم

همون جا وايسين من تا پس فردا صبح مي رسم. به خدا اگه رفته باشين از دستتون ناراحت مي شم.Wink
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: mina_s ، saeed53 ، amirhessam ، sanaz2010
سلام دوستان
تبريك صميمانه منو بپذيريد.وقتي اومدم امشب و ديدم يكسري از دوستان كارنت شدن خيلي خيلي خوشحال شدم.ديدين اينهمه فكرو خيالو غصه از كيستون رفت.اين بنده هاي خدا خودشون خواستن كه ما با لاتاري بريم كشورشون.براي همين امكان نداره كسي ويزاشو نگيره.محاله.مگرهمون اول رد بشن.منتظر خبر كلير شدن و يا ويزا گرفتن بقيه دوستان هستيم.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: f.p ، free_free ، Eskandari ، aadine ، amirhessam ، Shahoo52
سلام و تبریک به همه . همسر من هم بالاخره کلییر شد! فقط امروز (یعنی دیروز) اونقدر کار داشتم تا برای امروز بلیط و هتل جور کنم و برای سفر آماده بشم که نرسیدم زودتر بیام. باز هم تبریک به همه کلییر شده ها و با آرزوی کلییر شدن همه دوستان خوب مهاجرسرا. مطمئنم که بزودی همه کلییر میشن. راستی ما امروز عصر با پرواز ایران ایر میریم آنکارا و هتل ددمان. امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد و همه چیز بخیر و خوشی تموم بشه.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
با سلام و عرض تبریک برای همه دوستانی که کلیر شدن موفق باشید
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine
سلام بر همه دوستان مهاجرسرا
ممکنه کساني که هفته آينده يکشنبه ميرن ترکيه با پرواز ايران اير به من اطلاع بدن ؟
تشکر کنندگان:

دوستان گرامی ما همش منتظر یه خبر خوب هستیم
خبر خوب حاضر کلیر شدن تعداد زیادی از دوستان در آنکاراست
به همه آنها صمیمانه تبریک میگم وآرزوی موفقیت وپیروزی برای آنها دارم
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine
سلام بر همه دوستان،
دوستان ابوظبي، اگر خداوند ياري نمايد من شنبه ظهر 25 سپتامبر در دبي هستم و تا جمعه مي مانم. مي توانيم اين يك هفته پراسترس را با شماها اوقات خوبي داشته باشيم. براي برنامه هاي رفت و برگشت به سفارت، و ساير امور مرا بي خبر نگذاريد.
تلفن من ..... " اطلاعات تماس به دلیل نقض بند 30 قوانین مهاجرسرا حذف گردید."
ممنونم. عليرضا
تشکر کنندگان:
سلام. باور کنین شک ندارم همه کلیر میشن. حتی اونهایی که 200 روزه منتظرن. الآن دیگه داره سرشون خلوت میشه میرن سراغ اونهایی که خیلی وقته منتظرن. دم همه گرم به خاطر تبریکهاشون. شک ندارم یه نفر هم ناراحت از این ماجرا بیرون نمیاد.ما واسه چیزهای بزرگتری آفریده شدیم احتمالاً.
تشکر کنندگان: Hossein123 ، aadine ، Shahoo52 ، free_free
(2010-09-22 ساعت 13:56)amirhessam نوشته:  سلام. باور کنین شک ندارم همه کلیر میشن. حتی اونهایی که 200 روزه منتظرن. الآن دیگه داره سرشون خلوت میشه میرن سراغ اونهایی که خیلی وقته منتظرن. دم همه گرم به خاطر تبریکهاشون. شک ندارم یه نفر هم ناراحت از این ماجرا بیرون نمیاد.ما واسه چیزهای بزرگتری آفریده شدیم احتمالاً.

من هم آرزو مي كنم كه همه كلير شن- واقعاً ماراتونه كشنده ايي Sad ولي ما همه ميريم US من مي دونم Big Grin

When a person really desires something, all the universe conspires to help that person to realize his dream
Paulo Coelho
Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان: اليزا ، ramfar ، aadine ، free_free ، Hossein123 ، amirhessam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان