خداییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییا بابا مردیم از استرس برای این بروبچ 2010 ...
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
|
2010-09-26 ساعت 16:47
(2010-09-26 ساعت 16:19)Ashkan78 نوشته: توجه... توجه چه خبر خوبی انشالا که همه شون ویزا میگیرن, یعنی مطمئنا همینطور میشه فقط من 25ام رو نفهمیدم یعنی کی؟ راستی اشکان جان با زحمتهای ما؟
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx دریافت نامه قبولی: جولای 2009 کنسولگری: ابوظبی ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009 کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010 دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010 مصاحبه: 20 می 2010 دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
سلام دوستان . من امروز رفتم سفارت ابوظبی متاسفانه هنوز کلیر نشدم و پاس هامون رو هم نگرفتند فقط گفتند سه شنبه مراجعه کنید. و سایت رو چک کنید. البته به بعضی هاگفته بودند که یک سری کلیر شده اند اما هنوز اعلام نشده برای بقیه دوستان هم همینطور بود فقط یکی از بچه ها در کمال ناباوری پاسشو گرفتند تا پنج شنبه ویزا رو بهش بدهند حالا خودش بعدا اسمشو می گه. صمیمانه به ایشون تبریک می گم
برامون دعا کنید.
2010-09-26 ساعت 18:33
سلام
از دوبی برای شما گزارش میکنم: امروز در سفارت امریکا در ابوظبی جمع کثیری از دوستان مهاجرسرایی قابل مشاهده بودند و چشم ما به جمالشون روشن شد . علی ،مجید ، محمد و naka_sach و دوستان دیگری که اسمشون خاطرم نیست . تقریبا از همه پاس ها رو میگرفتند و نتیجه رو قراره ۵ شنبه اعلام کنند . امیدوارم از همینجا بتونم خبرهای خوبی در مورد دوستانمون بنویسم . برای بچه های با معرفت مهاجرسرا دعا کنید
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست! کنسولگری:Abu Dhabi تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009 تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep تاریخ مصاحبه: Feb 2010 تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه! تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
2010-09-26 ساعت 19:54
منظورم سي ام بود (پنج شنبه) ببخشيد.
دكترجون ماموريت در تهران انجام شد. حتما بهت خبرشو دادن. (2010-09-26 ساعت 16:47)sam_hash نوشته: انشالا که همه شون ویزا میگیرن, یعنی مطمئنا همینطور میشه
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
ببخشيد انگليسي تايپ كردم
آخه اين عربا كي بوردشون يه سري حروف رو نداره. گزارشات رو بچه ها دادن. امروز رفتيم سفارت و پاس و برگه آبي رو داديم. اونا بدون اين كه چك كنن يه برگه سفيد دادن گفتند بريد 5 شنبه بيايد. انشاءالله تا اون موقع Clear بشيم. ديدن همه بچه ها اونجا خيلي بهمون اميدواري داد. براي همه ما دعا كنيد. [en] bebakhshid ke english type mikonam akheh in araba key boardeshon ye seri horof ro nadareh gozareshat ro bacheh ha dadan emroz raftim sefarat va pass va bargeh abi ro dadim ona ham bedon inkeh chek konan ye bargeh sefid dadan goftan berid 5 shanbeh biaeed enshalah ke ta on mogeh clear beshim didan hameh bacheh ha onja khayli behemon omidvari dad. baray hameh ma doa konid. [/en]
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009 کنسولگری:َابوظبی تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009 تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009 تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010 تاریخ مصاحبه:Feb,2010 تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
2010-09-26 ساعت 20:25
وای از فردا تو این تاپیک داستان داریم
فکر کن همه ویزا به دست اقا من ترتیب خوانندگان با اهنگ هاشون و رقص نور و سیستم صوتی را برای جشن 30 سپتامبر میدهم ما بقی دوستان هم که امادگی به هم کاری برای جشن 30 سپتامبر دارند دعوت به عمل می اید که خودشان را در این تاپیک نشان دهند چه شود ساعت 5 بعد از ظهر به بعد روز 30 سپتامبر در این تاپیک چه جشنی بگیریم با فارق شده های کلیر هیپ هیپ هورااااااااااااااااا هیپ هیپ هورااااااااااااااااا
2010-09-26 ساعت 21:00
بدجوری به دلم افتاده که فردا همه ی بچه های آنکارا کلیر میشن
پنجشنبه هم ایشالا همه ی بچه های ابوظبی
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july سفارت : آنکارا تاریخ کلیرنس :Sep تاریخ دریافت ویزا :Sep
2010-09-26 ساعت 21:14
سلام دوستان
کسی از بچه های آنکارا خبر نداره؟اگر کسی خبری داره لطفا یک پست بذاره که همه از نگرانی در بیان. والا ما که از نگرانی واسه کلیرنس بچه های 2010 نصفه عمر شدیم. دعا میکنم تا پنجشنبه این سایت از شدت خوشحالی بچه ها منفجر بشه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010 کنسولگری:آ نکارا تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011 تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011 تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011 تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر. جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر (2010-09-26 ساعت 16:41)Ashkan78 نوشته: متأسفانه متوجه شدم يكي از دوستان برنده لاتاري كه هنوز جوابش نيومده (از بچه هاي سايت نيست) فكر كرده همه چيز تموم شده و الان در تهران هستش. اشکان جان اگه کمکی از دست من برمی آد با کمال میل آماده ام. امروز ابوظبی چه خبر بود!!! پر بود از بچه های گل مهاجر سرا و دوستان دیگری که منتظر کلیرنیسشون بودند و یا کلیر شده بودند و پاسشونو تحویل میدادند برای ویزا. برای دوستانی که نگران کلیر شدنشون هستند آرزو میکنم از صمیم قلب، خدا وکیلی از صمیم قلب میگم ایشاللا همگی به مرادشون میرسند.
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010 دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89 تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010 سفارت: ابوظبی تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010 مقیم دالاس از نوامبر 2010
2010-09-26 ساعت 23:58
سلام من امروز سفارت بودم و جمع بسیار زیادی از دوستان مهاجر سرا را زیارت کردیم دیدن بچه ها با اون همه شور و شوق همراه با استرس اولیه جالب بود
من که تقریبا نیمی از کارم انجام شد اما فکر کنم 1 تا شنبه باید اینجا باشم ( خیلی گناه دارم) خوشبختانه خبر دادن تعداد زیادی از ویزا ها امروز رسیده تعدادی دیگه در راه هست و احتمالا به زودی زود همه کلیر میشن. به امید جشن پایانی کلیر شدگان ( همه بچه های سایت) پیروز و موفق باشید.
شانس تو را موفق نمیکند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل میکنی.
آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
2010-09-27 ساعت 00:28
ما برای همه دعا میکنیم . تمام انرژیمون را نگه داشتیم که همه با هم خوشحالی کنیم . ما به فکرتون هستیم .
از الان اعلام میکنم ای سایت روز 30 سپتامبر به علت ازدهام و جشن و پایکوبی کلیر همه بچه ها برای چند ساعت dowN میشه از الان میریم به استقبال جشن 30 سپتامبر برای همه
همه به هم .................... هیپ هیپ هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا تشکر کنندگان: aadine ، Hossein123 ، sanaz2010 ، Jav3 ، Amir78 ، king_of_sky
2010-09-27 ساعت 01:18
پس این واحد مرکزی خبر کوشش؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: aadine ، هموطن ، Hossein123 ، king_of_sky
2010-09-27 ساعت 01:48
(2010-09-27 ساعت 01:18)free_free نوشته: پس این واحد مرکزی خبر کوشش؟ والا من که ديروز به محض گرفتن ويزا از آنکارا در رفتم و الان از تهران بزرگ گزارش مي کنم اما از بچه هاي آنکارا خبر مي رسه که هي لاست مي شن و همه رو نگران مي کنن آخرين مورد آقاي شاهو بود که پس از تشکيل ستاد پيگيري حوادث در تهران و آنکارا بالاخره توسط آقاي سعيد پيدا شدند و جماعتي از نگراني در اومدن. فردا هم که قراره اين جا از خبراي خوب و شادماني بترکه
2010
------------------------------ آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان