کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
بچه ها از گاتا چه خبر ؟ كلير شد يا نه . واقعا گاتا به همه بچه ها كمك زياد كرده خدا كنه كه هر جا هست موفق باشه و اگر كلير نشده زودتر كلير بشه. براش دعا مي كنم
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: aadine ، Jav3 ، Hossein123 ، sare ، Amir78
دیگه واقعا از استرس فول شدم.
یکی یه چیزی بگه.
تشکر کنندگان: aadine ، sare ، Amir78 ، king_of_sky
سایت آنکارا آپدیت کرد چک کنید خبر بدین ما هم خوشحال بشیم
تشکر کنندگان: aadine ، sare ، Amir78 ، king_of_sky
من دیروز رفتم ابوظبی.....گفت باید تا پنجشنبه صبر کنی......اگه اومد که هیچی اگه نیومد کیس باطله....جالبه که وقتی کیس منو چک میکرد گفت زن و بچت امریکا هستن.....متاسفم...نمیدونم چی بگم.....تو سرشون بخوره...............
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
تشکر کنندگان: aadine ، اليزا ، OMID_R ، hamed_gh ، sare ، king_of_sky ، بنيتا
(2010-09-27 ساعت 13:37)ccpj نوشته:  سایت آنکارا آپدیت کرد چک کنید خبر بدین ما هم خوشحال بشیم

تورو خدا دعاكنيد مال ما نبود ولي مال يكي ديگه از بچه ها " مهدي " بود كه براشون خيلي خوشحالم ،‌ ودارم از استرس مي ميرم تورو خدا دعا كنيد.
تشکر کنندگان: Jav3 ، Hossein123 ، sare ، بنيتا ، bahram_kg
(2010-09-27 ساعت 13:37)ccpj نوشته:  سایت آنکارا آپدیت کرد چک کنید خبر بدین ما هم خوشحال بشیم
خدا خیرت بده. خوب شد گفتی. دیگه داشتم پا میشدم برم سفارت. الان چک کردم دیدم که:

منم کلیییییییییییییییییییر شدم. خدایا شکرت.

بچه ها خیلی خیلی از همتون ممنونم. از بابت این یک سال همدلی، گذشت، کمک و خیلی چیزای خوبه دیگه که منو واسه همیشه شرمنده و مدیون این سایت و بچه های خوبش میکنه.
ببخشید. دستام میلرزن. دیگه با خیال راحت میرم سفارت. دیشب رسیدم آنکارا با کلی فکر و خیال. 12 ساعت بعدش کلیر شدم... Big Grin خدایا شکرت که همیشه هوای منو داشتی.

امضام رو هم میام عوض میکنم رزا خانم.

شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: elena ، OMID_R ، MH5160 ، satusa ، sanaz2010 ، اليزا ، shamim ، Jav3 ، R.F ، N.D ، free_free ، Hossein123 ، zk-mm ، sare ، shgh57 ، bita-p ، fairwall ، هموطن ، im-i ، indmehdi ، Bayan ، f.p ، king_of_sky ، saeed53 ، Nilmah ، بنيتا ، sevda88 ، bahram_kg ، arina ، AmericanHamid ، homeless ، Rasool
(2010-09-27 ساعت 13:57)Eskandari نوشته:  

بچه ها خیلی خیلی از همتون ممنونم. از بابت این یک سال همدلی، گذشت، کمک و خیلی چیزای خوبه دیگه که منو واسه همیشه شرمنده و مدیون این سایت و بچه های خوبش میکنه.
ببخشید. دستام میلرزن. دیگه با خیال راحت میرم سفارت. دیشب رسیدم آنکارا با کلی فکر و خیال. 12 ساعت بعدش کلیر شدم... Big Grin خدایا شکرت که همیشه هوای منو داشتی.

تبریک می گم و خیلی بر اتون خوشحالم مخصوصا که تا چند لحظه پیش داشتم نوشتتون را می خوندم و پیگیر بودم.
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: OMID_R ، free_free ، Hossein123 ، sare ، Eskandari
(2010-09-27 ساعت 13:49)s_sh1355 نوشته:  من دیروز رفتم ابوظبی.....گفت باید تا پنجشنبه صبر کنی......اگه اومد که هیچی اگه نیومد کیس باطله....جالبه که وقتی کیس منو چک میکرد گفت زن و بچت امریکا هستن.....متاسفم...نمیدونم چی بگم.....تو سرشون بخوره...............

مطمئن باشید پنجشنبه ویزاتون آماده میشه.نا امید نشید و امیدتون به خدا باشه.

تشکر کنندگان: free_free ، sare ، بنيتا

تبریک فراوان اسکندری جان
خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم
تشکر کنندگان: Hossein123 ، sare ، Eskandari
سلام دوست عزیز
من همسر فرزاد هستم. خواهش میکنم امیدت را از دست نده میدونم خیلی شرایط نفسگیری هست اما امیدت به همون خدایی باشه که تا اینجا شما را رسونده و داره صبرت را آزمایش میکنه.من واسه شما و همه بچه های منتظر دعا میکنم.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: Jav3 ، Hossein123 ، OMID_R ، sare ، Amir78 ، amirhessam ، fairwall ، sanaz2010 ، king_of_sky ، Rasool ، بنيتا
هنوز وقت هستش تا پنجشنبه زمان زیاد داریم
تشکر کنندگان: Hossein123 ، sare ، fairwall
در ضمن بچه های آنکارا هر کس خبر جدیدی داره خواهش میکنم اینجا یک پست بذاره و همه ما را از نگرانی در بیاره.بچه های دم سفارت بجنبین خبرهای خوش بدید زودتر.........
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: Hossein123 ، sare
يه دونه كيس ديگه هم هست كه جديده (29042)
طبق ليست اشكان 3 تا كيس 29000 داريم (dramezani , ehsan450 , behbal).
از اين سه نفر كسي كلير شده؟
تشکر کنندگان:

خیلی خوشحالمون کردی. واقعا

بچه ها امیدتون رو از دست ندین . طاقت بیارین .... چیز دیگه ای نمونده....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: R.F ، amirhessam ، Eskandari
یوووووووووووووووووووووووووووووهوووووووووووووووووووووووووووووووووو

آقاااااااااااااااااااااااااای اسکندری عزیییییییییییییییییییز
بی نهایت تبریییییییییییییییییییییییک, واقعا براتون خوشحالم.خدارو شکر

مرسییییییییییییییی, مرسییییییییییییییی که اولین خبر خوب امروز رو دادین.

یوووووووووووووووووووووووووووووووهووووووووووووووووووووووووووووووووو

آنکاراییاش بودوووووووووووووووووووویین که منتظرییییییییییییییییییییییم
ابوظبی هام همینطوووووووووووووووووووووووووووووووور

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: N.D ، sare ، Amir78 ، OMID_R ، Hossein123 ، amirhessam ، fairwall ، free_free ، هموطن ، Eskandari ، sanaz2010 ، king_of_sky ، saeed53 ، بنيتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان