کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
عدل عزیز سلام
دوستم واقعا از این بابت ناراحت شدم
و می تونم درک کنم چه کشیدی و واقعا از این حس انسان دوستانت ممنونم که با مطرح نکردن این موضوع به دیگر کاربران استرس وارد نکردی
ولی خودایش من به شخصه فکر می کردم الان ویزاتا گرفتی و یا برگشتی ایران و یا امریکا هستی::
عدل عزیز بهت قول می دهم پس فردا شب ویزا شما تو پاس خورده و به دستت میرسد و بعدش شما و دیگر دوستان دقیقه 99 انچنان نفس راحتی می کشید که این لاتاری برایتان میشود خاطره به یاد ماندنی و ویزا گرفتنتان خاطره شیرین
اصلا به خودت انرژی منفی راه نده
اقا تو ویزات امادس قول می دهم بهت
پس از همین الان فقط به فکر این باش که پس فردا چگونه میخواهی جشن بگیری
به امید موفقیت
و به امید حق
تشکر کنندگان: rayan.s ، N.D ، R.F ، Eskandari ، Hossein81 ، Artim ، zk-mm ، Hossein123 ، bahram_kg ، im-i ، amirhessam ، aadine ، saeed53 ، sare ، Rasool ، Farshid22 ، behrouz ، Sooshians ، sevda88 ، بنيتا
دوستااااااااااااااااااااااااااااااااااان
بابا این نا امیدی بذارین کنار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلان توی تاریخ لاتاری نبوده کسی ویزا نگیره من حاضرم با هنتون شرط ببندم که همه ویزا میگیرین.اگه نشد برین به من همه منفی بدین
من مطمئنم که روزه 30 اوم همه ویزا میگرید
ولی اون روز که شاد اومدین تو سایت اعلام کنید یاد این پست بیافتیدBig Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
این انرژی ها را به صورت قرض بهتون میدیم
چند ماه دیگه باید برگردونید بهمون
نرید و حاجی حاجی را کجا میجوره :امریکا
قربان مرام همگی
تشکر کنندگان: N.D ، R.F ، Eskandari ، kaveh1979 ، Artim ، seravin ، aadine ، hassan2 ، king_of_sky ، sare ، Rasool ، گاتا ، behrouz ، Sooshians ، hamed_gh
دوستاني كه منتظر U.P.S هستن:
1 نكته
در شماره اي كه دادن اولش با H شروع مي شه و در وسط 1 B هست كه چون بد تايپ شده، خيلي شبيه به عدد 8 هست.
پس دقت كنيد.
من اول دقت نكردم و پيام مي دادك ه هيچ اطلاعاتي ... نيست.
ولي بعد ...
به اميد Clear شدن همه دوستان

[en]
dustanı ke montazere UPS hastan :
1 nokte
dar shomareyı ke dadan avalesh ba H shoro mıshe va dar vasat ham 1 B hast ke chon bad tye shode khaily shabıhe adade 8
pas deghat konıd
man aval deghat nakardam va payam mıdad ke hıch etelaatı ... nıst
valı bad...
be omıde clear shodan hameye dustan
[/en]
تشکر کنندگان: Farshid22 ، Ashkan78 ، Eskandari ، seravin ، aadine ، Amir78 ، king_of_sky ، saeed53 ، indmehdi ، sare ، Rasool ، Hossein123 ، behrouz ، free_free ، Sooshians ، sevda88
دوستان عزیزم درسته که سه روز دیگه بیشتر نمونده ولی هر کدوم از این روزا 24 ساعت هستن و هر ساعت 60 دقیقه.!
و ویزای شما تو هر کدوم از این دقایق میتونه بیاد.
حتما ماجرای اون بنده خدا سال 2009 رو خوندید که اول اکتبر ویزا گرفت.

قانون جاذبه رو فراموش نکنید و به همون چیزی که میخواین فکر کنید و نه چیز دیگه!

از آفیسر بخواین برای کیس هاتون مستقیم با واشنگتن تماس تلفنی بگیره. اینجوری اونا بیشتر امکانش هست بهتون ویزا بدن.

فراموش نکنید تعداد ویزاهادر پاسپورت ها تا 30 سپتامبر بایستی به عدد 50000 برسه ، پس میشه نتیجه گیری کرد اونایی موفق هستن که بیشتر پیگیری می کنند.

نکنه برید تو هتل آروم بشینید. بنظر من از سرکنسول وقت بگیرید و باهاش صحبت کنید (اگه ممکن هست) و یا براش نامه بنویسید و وضعیت بغرنج خودتونو شرح بدین !
شاید اون نامه شما رو به واشنگتن فکس کنند و موثر باشه.

بخاطر داشته باشید که الان اتباع کشورهای مختلف در سرتاسر دنیا در حال چک و چونه زدن با سفارت های آمریکا برای گرفتن ویزا هستند. بنظر شما ویزا ها رو به کی میدن؟ به اونایی که پیگیرترن و یا اونایی که ناامید و خسته شدن؟

تلاشتون رو بکنید و مطمئن باشید که نتیجه در گرو تلاش هست.

با آرزوی پیروزی برای تک تک دوستانم در آنکارا و خلیج فارس(شهر جعلی ابوظبی)
Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Eskandari ، N.D ، seravin ، amirhessam ، aadine ، Amir78 ، OMID_R ، Hossein123 ، Linspire ، sare ، sam_hash ، behrouz ، Sooshians ، sevda88 ، بنيتا
شاهو جان
عدل عزیز
کینگ عزیز
وبقیه بچه های عزیز مهاجرسرا در آنکارا و ابوظبی

امشب از صمیم قلب براتون دعا می کنم

از اهورا مزدا اول سلامتی شما و بعد از اون کلیرشدن شما رو خواهانم

من شما عزیزان رو می بینم که با ویزا برمی گردید

قلب ما با شماست

ایدون باد

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: R.F ، seravin ، io7o ، free_free ، Eskandari ، N.D ، Hossein123 ، گاتا ، aadine ، Amir78 ، hassan2 ، king_of_sky ، OMID_R ، indmehdi ، Linspire ، sare ، sam_hash ، Rasool ، behrouz ، Sooshians ، sevda88 ، بنيتا
ما همش به یادتون هستیم و هر لحظه داریم براتون دعا می کنیم....لحظات سختی هستش....شاید یک جور امتحان باشه...اما امیدتون رو از دست ندید....این امیدواری معجزه می کنه...از من می پرسید خیلی هم به خودتون استرس وارد نکنید، که خدای نکرده این استرس ها به سلامتی تون آسیب برسونه...نه آمریکا و نه هیچ جای دیگه تو دنیا ارزش یک لحظه سلامتی آدم رو نداره.....مواظب خودتون باشید
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: R.F ، Eskandari ، N.D ، free_free ، Artim ، seravin ، Ashkan78 ، Hossein123 ، amirhessam ، aadine ، king_of_sky ، Amir78 ، indmehdi ، sare ، sam_hash ، Hamid55 ، Rasool ، behrouz ، Sooshians ، sevda88
Adl عزیز نگران نباش یه خدایی اون بالا هست همه چیز دسته اونه. یه کم جدی صحبت کنید باهاشون برای اونها ویزا دادن بعد از 30 سپتامبر مثل آب خوردن, محکم باشین 3 روز دیگه همه چیز تموم میشه واسه همیشه و آروم میشیم.
تشکر کنندگان: N.D ، aadine ، Amir78 ، R.F ، sare ، Eskandari ، Rasool ، behrouz ، free_free ، Sooshians ، sevda88
این سه روز واقعا دیر می گذره!!!!!!!!!!!!!!!!!! ما هم منتظریم ببینیم آخر این بازی چیه بالاخره! خدا می خواسته صبر ما رو آزمایش کنه یا اینکه نه واقعا می خواسته ما رو به یه سرزمین دیگه روی این کره خاکی بکشونه؟! هر چی باشه ، همین که بدونی اوست که فرمون زندگیت بدستشه و تو رو به هر سمتی که بخواد هدایت می کنه کافیه... مهم اینه که او هیچوقت تو رو اگر واقعا از ته قلب ازش بخوای به بیراهه نمی بره... با این باور و امید این چند روز باقی مونده رو هم سپری می کنیم تا ببینیم خدایا چی جوری نوشتی سرنوشت این قصه لاتاری رو برای ما....
تشکر کنندگان: aadine ، Amir78 ، hamidgh ، OMID_R ، R.F ، Hossein123 ، sare ، Eskandari ، sam_hash ، behrouz ، free_free ، Sooshians ، sevda88
[
(2010-09-26 ساعت 18:33)homeless نوشته:  سلام
از دوبی برای شما گزارش میکنم:
امروز در سفارت امریکا در ابوظبی جمع کثیری از دوستان مهاجرسرایی قابل مشاهده بودند و چشم ما به جمالشون روشن شد . علی ،مجید ، محمد و naka_sach و دوستان دیگری که اسمشون خاطرم نیست .
تقریبا از همه پاس ها رو میگرفتند و نتیجه رو قراره ۵ شنبه اعلام کنند .
امیدوارم از همینجا بتونم خبرهای خوبی در مورد دوستانمون بنویسم .
برای بچه های با معرفت مهاجرسرا دعا کنید

یعنی بدونه اینکه کلیرشون بیاد پاسهاشون را گرفتند!!! چون برای ما و چند نفر دیگه را نگرفتند
خیلی خیلی برامون دعا کنید
ضمنا دوستانی که ابوظبی هستند چقد غیر فعال شدند Ali-n, majmaj,...دیگه هیچ پستی ازشون دیده نمی شهSad
تشکر کنندگان: bahram_kg ، Hamid55 ، behrouz ، aadine ، Sooshians
خداوند 2 بار به بنده ش میخنده
1- وقتی که از روی صلاح بنده ش نخواد یه کاری بشه و بنده ش تلاش میکنه که انجام بشه
2- وقتی که از روی صلاح بنده ش بخواد یه کاری بشه و بنده ش تلاش کنه که انجام نشه

دوستانی که کلیرشون نیومده از این دو حالت خارج نیستن ، بسپرین دست خودش و امیدوار باشین که بهترین رو واستون انتخاب میکنه
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، bahram_kg ، sare ، Eskandari ، naka_sach ، Farshid22 ، Hossein123 ، Rasool ، apoornaki ، behrouz ، aadine ، Sooshians ، farzad24 ، بنيتا
(2010-09-27 ساعت 21:59)adl نوشته:  دوستان خوبم سلام
داستانی براتون تعریف می کنم و تو این 15روز تو خودمون ریختم فقط صرف اینکه به بچه ها استرس ندم
ما 13 سپتامبر بعد از 7 ماه ونیم کلیر شدیم وبا چه بدبختی خودمون رسوندیم انکارا که خودش داستانی شنیدنی اسف بار هست
مدیکال مجدد وبعد پاسارو دادیم سفارت افیسر گفت که مدارک کامل وبرو یو پی اس
ما هم خوشحال رفتیم هتل . خلاصه بعد از 4 روز در کمال ناباوری یک ایمیل اومد که پروسهبک گراند چک شما باید دوباره انجام شود وشاید تا 30 سپتامبر هم نیاد اما ما امیدواریم که جواب بیاد اما بهتره که پاساتون همین جا باشه ولی اگر می خواهید پاساتون رو بهتون بدیم و برگریدید به تهران .
انگار اب سرد رو سرمون ریختن باورتون نمیشه این قدر حالمون بد شده بود که نمی دونستیم چه کار کنیم
و گفتیم پاسمون بمونه سفارت و بعد از اون2 بار ایمیل هم به سفارت زدیم که جوابهایی بهمون دادن که حالمون بدتر شد .
خلاصه با اومدن بچه ها یک کمی روحیمون عوض شد .
اما کما کان پاسامون توی سفارت هست وهیچ جوابی بهمون ندادن و حتی کیسمون رو از سایت پاک کردن .خلاصه بازی بود که بعد از 7.5 باهامون کردن .
برامون دعا کنید الان 15 روز که انکاراییم .
نمی دونم این پروسه اف بی ای چک ایا 13 سپتامبر تموم شده بود ؟
کیس نامبرمون رو اشتباهی زدن تو سایت ؟
برامون دعا کنید

ای بابا این لوس بازیا چیه
adl قبل از همهیه ما ویزا میگیره خیال همه جم باشه و ما هم قبل از adl ویزا میگیریم بازم خیال همهئ جمع باشه
امضا از طرف shahoo52 , saeed53,king of sky , rasool , f.p, eskandari arfshak , farshid, hossein ,...........

منتظر 30 سپتامبر
خبرنگار واحد آنکارا باشین
ali_n جان از ابوظبی خبرم کن
تشکر کنندگان: R.F ، sare ، Eskandari ، Hamid55 ، zk-mm ، Rasool ، Hossein123 ، اليزا ، behrouz ، free_free ، aadine ، shgh57 ، Sooshians ، sevda88 ، بنيتا
سلام

من از كليه دوستاني كه اين نوشته رو مي خونن خواهش دارم كه فقط به بچه هايي كه الان دم سفارت خانه ها هستند فكر كنيد و اين فكرو بكنيد كه 5 شنبه ويزا در پاس آنها ثبت مي شود. و فقط براي اين عزيزان دعا كنيد.: خدايا تو خود بهتر صلاح كار هر كس را مي داني ولي جواب محبت هاي اين دوستان كه خالصانه به همنوعان خود كمك مي كردند را با كلير نمودن آنها بده.
(2010-09-28 ساعت 03:01)saeed53 نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 21:59)adl نوشته:  دوستان خوبم سلام
داستانی براتون تعریف می کنم و تو این 15روز تو خودمون ریختم فقط صرف اینکه به بچه ها استرس ندم
ما 13 سپتامبر بعد از 7 ماه ونیم کلیر شدیم وبا چه بدبختی خودمون رسوندیم انکارا که خودش داستانی شنیدنی اسف بار هست
مدیکال مجدد وبعد پاسارو دادیم سفارت افیسر گفت که مدارک کامل وبرو یو پی اس
ما هم خوشحال رفتیم هتل . خلاصه بعد از 4 روز در کمال ناباوری یک ایمیل اومد که پروسهبک گراند چک شما باید دوباره انجام شود وشاید تا 30 سپتامبر هم نیاد اما ما امیدواریم که جواب بیاد اما بهتره که پاساتون همین جا باشه ولی اگر می خواهید پاساتون رو بهتون بدیم و برگریدید به تهران .
انگار اب سرد رو سرمون ریختن باورتون نمیشه این قدر حالمون بد شده بود که نمی دونستیم چه کار کنیم
و گفتیم پاسمون بمونه سفارت و بعد از اون2 بار ایمیل هم به سفارت زدیم که جوابهایی بهمون دادن که حالمون بدتر شد .
خلاصه با اومدن بچه ها یک کمی روحیمون عوض شد .
اما کما کان پاسامون توی سفارت هست وهیچ جوابی بهمون ندادن و حتی کیسمون رو از سایت پاک کردن .خلاصه بازی بود که بعد از 7.5 باهامون کردن .
برامون دعا کنید الان 15 روز که انکاراییم .
نمی دونم این پروسه اف بی ای چک ایا 13 سپتامبر تموم شده بود ؟
کیس نامبرمون رو اشتباهی زدن تو سایت ؟
برامون دعا کنید

ای بابا این لوس بازیا چیه
adl قبل از همهیه ما ویزا میگیره خیال همه جم باشه و ما هم قبل از adl ویزا میگیریم بازم خیال همهئ جمع باشه
امضا از طرف shahoo52 , saeed53,king of sky , rasool , f.p, eskandari arfshak , farshid, hossein ,...........

منتظر 30 سپتامبر
خبرنگار واحد آنکارا باشین
ali_n جان از ابوظبی خبرم کن

دمت گرم كه به همه روحيه مي دي.
واقعا اين امريكايي ها نامردن آخه چرا با مردم اين طوري بازي مي كنن مگه مردم بازيچه اونان
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: sare ، bahram_kg ، Hamid55 ، Rasool ، Hossein123 ، Jav3 ، rayan.s ، behrouz ، free_free ، aadine ، Eskandari ، fairwall ، Sooshians
(2010-09-28 ساعت 02:18)گاتا نوشته:  ضمنا دوستانی که ابوظبی هستند چقد غیر فعال شدند Ali-n, majmaj,...دیگه هیچ پستی ازشون دیده نمی شهSad

سلام
متاسفانه بچه ها به اینترنت دسترسی کامل ندارند . من کیس نامبر ali-n و محمد رو دارم و هر روز چک میکنم ببینم اگر خدا بخواد کی کلیر میشن تا ازشون شیرینی بگیرم! ولی نکته ی جالب اینه که Ali-n هنوز تکلیف خودش مشخص نیست با کمک اشکان پاسپورت بچه های جا مونده در تهران رو داره هماهنگ میکنه فکر کنم تا حالا ۱۰ تا پاسپورت شده . واقعا روحیه ی یاری دهنده ای داره . از خدا میخوام مزد این زحمات شون رو خیلی زود بگیرند .
همونطور که دوست خوبمون naka-sach گفتند اوضاع سفارت در ابوظبی کاملا نامنظم و به هم ریخته هست . نمی دونم هر سال اینطوریه یا اینکه امسال بدین وضع دچار شده . کاری از دست ما بر نمیاد جز اینکه دعا کنیم و امیدوارم باشیم .
مخلص همه بچه های با صفای مهاجرسرا
هوملس از دوبی
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
ما كه 2011 هستيم و كيس هم نداريم خيلي خيلي نگران كار بچه هاي 2010 هستيم و براي همشون از صميم قلب دعا مي كنيم . كلي انرژي مثبت مي فرستيم براي همتون و انشاء الله همه وقتي UPS پاساشون رو آورد ، اون رو با ويزاي خوشگل دريافت مي كنن
يادتون باشه ، انرژي هاي مثبت رو نذارين از بين برن و به خود ما برگردونين ، چون اگر يه روزي خداي نكرده اين آمريكائي هاي نامرد هوس كردن كه كيس نامبر مارو بهمون اعلام كنن ، بعد از كلي استرس گرفتن كيس نامبر ، نيازمند تحمل سختي هاي كليرنس هستيم ، پس امروز اين انرژي ها رو بگيرين كه اون روز بهمون برگردونين
بدونين كه قلب مهاجرسرا با شما مي زنه و همه نگران و اميدوار شما هستن
با آرزوي موفقيت براي همه Cool
تشکر کنندگان: N.D ، گاتا ، Rasool ، Hossein123 ، free_free ، aadine ، Eskandari ، Sooshians ، farzad24 ، silia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان