کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-27 ساعت 18:41)shamim نوشته:  عجبا! درسته لاتاری یه شانسه، ولی حالا که کسی برنده شده اینهمه وقت و هزینه گذاشته ممکنه کلی از برنامه های زندگیش رو تغییر داده باشه اونوقت بگن معلوم نیست یه شانسه؟؟ من که خیلی امیدوارم که ویزای همه بچه های مهاجرسرا میاد.
راستی چرا سایت آنکارا امروز آپدیت کرده ولی تاریخ آپدیت رو دیروز زده؟؟

احتمالا دیروز باید میزدن ، تنبلی کردن اونوقت چون از رئیس هاشون می ترسیدن تاریخ دیروز رو زدن
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: shamim ، aadine ، Amir78 ، sare
(2010-09-27 ساعت 18:18)saeed53 نوشته:  shahoo=UPS
adl=UPS
king of sky =UPS
saeed 53=UPS
rasool=UPS
f.p=UPS
arshak=UPS
hossein=UPS
farshid=UPS

خلاصه چند نفر هم از خیابون رد میشدن یقه شون رو گرفتن به زور اوردن تو و فرستادنشون UPS
فعلا شرایط ابو ظبی برای انکارا تکرار شد
در ضمن برادر اسکندری رو فراموش کردم که ایشون هم رفتن ups
,واقعا امروز توانای نوشتن ندارم دستام حسابی سر شده فعلا تا بعد

تبريک تبريک تبريک تبريک تبريک تبريک تبريک تبريک تبريک تبريک Smile
اميدوارم به زودي چشم هاتون به جمال ويزا روشن بشه و سبکبار و آسوده خاطر برگردين
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Amir78 ، saeed53 ، هموطن ، Hossein123 ، R.F ، fairwall ، Rasool ، بنيتا ، f.p ، Hossein81 ، sare
دوستان،

ما به طرز شگفت انگیزی امروز ویزامون رو گرفتیم، هیچ خبری از کلییر شدن نبود، ولی‌ امروز از سفارت تماس گرفتن که بیاین و ویزاتون رو بگیرید (چون از همون روز مصاحبه پاسپورت‌ها در سفارت مانده بود)ما هم رفتیم سفارت (دهلی‌ نو) و پاسپورت‌های ویزا خورده به همراه اون پاکت‌های مهر و موم شده را گرفتیم و کلی‌ خوشحالی کردیم و فریاد کشیدیم (البته بعد از بیرون آمدن از سفارت)...Big GrinWink

هنوز داریم برای همه بچه‌های که منتظرن دعا می‌کنیم، امیدتون رو از دست ندید.
شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگریBig Grinelhi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010
تاریخ مصاحبه: 5th August 2010
تاریخ گرفتن ویزا: 27th September
(2010-09-27 ساعت 18:41)shamim نوشته:  عجبا! درسته لاتاری یه شانسه، ولی حالا که کسی برنده شده اینهمه وقت و هزینه گذاشته ممکنه کلی از برنامه های زندگیش رو تغییر داده باشه اونوقت بگن معلوم نیست یه شانسه؟؟ من که خیلی امیدوارم که ویزای همه بچه های مهاجرسرا میاد.

امروز دوشنبه 27 سپتامبر 2010 هست و تاريخ آپديت هم 27 سپتامبر صحيح هست.
تشکر کنندگان: shamim
بچه ها هیچ خبری نیست انکارا
من و سعید و شاهو و عدل و ... فقط پاسمونو سفارت گرفته و در انتظار، کم امیدی، استرس و ... هستیم واسمون دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید
ما دقیقا مثل کسانیکه تو یه جزیره ناشتاخته گیر افتادن هستیم و فقط انرژی واسه رد کردن این 3 روز تا 30 سپتامبر نیاز داریم.
من حاضرم 500 دلار بدم فقط الان بفهمم آره یا نه، تا 3 روز جهنمی تو انتظار و ... نباشم !
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم !!
دعا کنید !!
man ham emrooz raftam 3farat va 1rast ups
cheghadr shooloogh bood dame 3farat hameye mohajersaraEha ham boodan
omıdvaram hame Vza begıran
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: free_free ، Hossein123 ، R.F ، Nilmah ، بنيتا ، f.p ، Farshid22 ، اليزا ، bahram_kg ، amirhessam ، aadine ، sare ، Jav3
سلام
بچه ها من امروز بعد از صدو اندی روز انتظار درست نیم ساعت قبل از اینکه برم سفارت کلیر شدم.
اما بی تعارف بگم که خوشحالیم هم واسه همون نیم ساعت بود.

هرچند کاری غیر از دعا از دستمون برنمیاد ولی ازتون میخوام که واسه دوستای کلیر نشده حتما دعا کنید. به قولی انرژی مثبت بفرستید. هر جوری که می تونید.

دوستایی که اینجان بیشتر از یک هفته س که اینجان. باور کنید خیلی شرایط سختیه و آدم واقعا صبور می خواد تا تحمل کنه.

دعا کنید که همه پاسپورتا با ویزا برگرده و امید هیچ کسی نا امیدی نشه.

خدایا به امید تو
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: R.F ، fairwall ، farzad101 ، MH5160 ، Rasool ، king_of_sky ، free_free ، Shahoo52 ، Nilmah ، rayan.s ، بنيتا ، f.p ، Farshid22 ، اليزا ، io7o ، bahram_kg ، Hossein123 ، im-i ، amirhessam ، aadine ، saeed53 ، sare ، sanaz2010
(2010-09-27 ساعت 19:34)king_of_sky نوشته:  بچه ها هیچ خبری نیست انکارا
من و سعید و شاهو و عدل و ... فقط پاسمونو سفارت گرفته و در انتظار، کم امیدی، استرس و ... هستیم واسمون دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید
ما دقیقا مثل کسانیکه تو یه جزیره ناشتاخته گیر افتادن هستیم و فقط انرژی واسه رد کردن این 3 روز تا 30 سپتامبر نیاز داریم.
من حاضرم 500 دلار بدم فقط الان بفهمم آره یا نه، تا 3 روز جهنمی تو انتظار و ... نباشم !
دعا کنید !!

[
گله 500 دلارم بهت می دهم فقط باور داشته باش کلیر میشی
بابا کلیر میشی و ویزا میگیری
اقا کلیر میشی و ویزا میگیری
به خدا کلیر میشی و ویزا میگیری
ای پست من که میروی به سویش از جانب من بگو کلیر میشی و ویزاتا میگیری بعد ببوس رویشBig Grin

تشکر کنندگان: R.F ، Rasool ، king_of_sky ، Eskandari ، f.p ، Farshid22 ، Artim ، bahram_kg ، Hossein123 ، aadine ، sare ، sanaz2010 ، Jav3
دعا کنید !!

کینگ عزیز و دوستای خوب دیگه , این 3 روز هممون واستون دعا میکنیم.
همه پاسپورت هایی که ویزا توش خورده رو تصور میکنیم و واستون انرژی میفرستیم.
بیشتر از 1 سالِ که همه تو هر شرایطی با هم بودیم ,الانم تا آخرش کنارتون هستیم.
دلتون قرص باشه و فقط توکل کنید به خدا تا اون چیزی که بهترین هست اتفاق بیفته.

بی صبرانه منتظر خبر ویزای همه ی شما دوستان خوب هستیم.Smile

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
سلام
دوستان خوبم ما پاسارو دادیم ups به قول مجید دعا کنید واقعا محتاج انرژی شما هستیم
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
دعا کنید !!

ما دوستتون داریم و بخاطر داشته باش وقتي شرايط بنحوي هستند كه تو نمي توني از پس مشكلاتت بربياي اصلا سعي نكن كه خودت پي راه حل باشي بلكه اونها را بعهده خداوند بگذار
زمانش كه برسد خودش رسيدگي مي كنه تمامي مشكلات حل مي شوند اما در زماني كه خداوندتعيين مي كنه نه زماني كه تو مي خواهي
>>>>>>
عزیزان این 3 روزم بهش وقت بدید حتما" ویزاتون رو میگیرید. ما هم برای گرفتن ویزاتون صمیمانه دعا میکنیم.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: f.p ، Eskandari ، zk-mm ، Hossein123 ، گاتا ، aadine ، king_of_sky ، Linspire ، Rasool ، behrouz ، Sooshians ، بنيتا
سلام دوستان خوبم
گاتاي عزيز هنوزم پست هاتونو كه حاوي يه دنيا دلگرمي به من بود و ذخيرشون كردمو هر روز مي خونم.اينهمه محبتتون و كمكهايي كه به همه بچه هاي اين سايت كرديدو كسي فراموش نميكنه.همينطور ali_n عزيز.و دوستان ديگه.shahoo جان من قول شرف داده بودم.يادتونه؟مطمئنم كه ميشه.پاساتون با ويزا مياد.به خدا همش دارم دعا مي كنم.ميدونم چه حالي داريد.اما ايمان داشته باشيد.هموني كه خواست تا اينجا برنده بشيدو بيايد.همونم دست پر برتون مي گردونه.روح و فكر همه ما با شماست.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: farzad101 ، zk-mm ، Hossein123 ، گاتا ، amirhessam ، aadine ، king_of_sky ، OMID_R ، sare ، sanaz2010 ، Rasool ، behrouz ، Sooshians
(2010-09-27 ساعت 19:10)satusa نوشته:  

امروز دوشنبه 27 سپتامبر 2010 هست و تاريخ آپديت هم 27 سپتامبر صحيح هست.
راستی میگیااااا. کامپیوتر من یه روز جلوتره، به وقت آمریکا که نیست وگرنه یه روز عقبتر بود. نمیدونم به وقت کجاست

تشکر کنندگان: aadine ، Sooshians
دعا کنید !!
king عزیز از صمیم قلب براتون دعا می کنیم و آرزو می کنیم هرچه زودتر ویزا رو بگیرید و با دست پر برگردید. امیدتون رو از دست ندید و همچنان با روحیه و با انرژی سعی کنید لحظات خوبی رو در کنار هم سپری کنید.
جان لایتناهی هرگز دیر نمی کند.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: f.p ، N.D ، rayan.s ، Eskandari ، zk-mm ، Hossein123 ، aadine ، king_of_sky ، saeed53 ، sare ، Rasool ، behrouz ، Sooshians ، بنيتا
دوستان خوبم سلام
داستانی براتون تعریف می کنم و تو این 15روز تو خودمون ریختم فقط صرف اینکه به بچه ها استرس ندم
ما 13 سپتامبر بعد از 7 ماه ونیم کلیر شدیم وبا چه بدبختی خودمون رسوندیم انکارا که خودش داستانی شنیدنی اسف بار هست
مدیکال مجدد وبعد پاسارو دادیم سفارت افیسر گفت که مدارک کامل وبرو یو پی اس
ما هم خوشحال رفتیم هتل . خلاصه بعد از 4 روز در کمال ناباوری یک ایمیل اومد که پروسهبک گراند چک شما باید دوباره انجام شود وشاید تا 30 سپتامبر هم نیاد اما ما امیدواریم که جواب بیاد اما بهتره که پاساتون همین جا باشه ولی اگر می خواهید پاساتون رو بهتون بدیم و برگریدید به تهران .
انگار اب سرد رو سرمون ریختن باورتون نمیشه این قدر حالمون بد شده بود که نمی دونستیم چه کار کنیم
و گفتیم پاسمون بمونه سفارت و بعد از اون2 بار ایمیل هم به سفارت زدیم که جوابهایی بهمون دادن که حالمون بدتر شد .
خلاصه با اومدن بچه ها یک کمی روحیمون عوض شد .
اما کما کان پاسامون توی سفارت هست وهیچ جوابی بهمون ندادن و حتی کیسمون رو از سایت پاک کردن .خلاصه بازی بود که بعد از 7.5 باهامون کردن .
برامون دعا کنید الان 15 روز که انکاراییم .
نمی دونم این پروسه اف بی ای چک ایا 13 سپتامبر تموم شده بود ؟
کیس نامبرمون رو اشتباهی زدن تو سایت ؟
برامون دعا کنید

شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان