کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-27 ساعت 14:49)free_free نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 13:57)Eskandari نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 13:37)ccpj نوشته:  سایت آنکارا آپدیت کرد چک کنید خبر بدین ما هم خوشحال بشیم
خدا خیرت بده. خوب شد گفتی. دیگه داشتم پا میشدم برم سفارت. الان چک کردم دیدم که:

منم کلیییییییییییییییییییر شدم. خدایا شکرت.

بچه ها خیلی خیلی از همتون ممنونم. از بابت این یک سال همدلی، گذشت، کمک و خیلی چیزای خوبه دیگه که منو واسه همیشه شرمنده و مدیون این سایت و بچه های خوبش میکنه.
ببخشید. دستام میلرزن. دیگه با خیال راحت میرم سفارت. دیشب رسیدم آنکارا با کلی فکر و خیال. 12 ساعت بعدش کلیر شدم... Big Grin خدایا شکرت که همیشه هوای منو داشتی.

امضام رو هم میام عوض میکنم رزا خانم.

خیلی خوشحالمون کردی. واقعا

بچه ها امیدتون رو از دست ندین . طاقت بیارین .... چیز دیگه ای نمونده....
خیلی خیلی مبارکککککککککککککککککه

شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: sare ، free_free ، Eskandari
خدايا كليه بچه هاي لاتاري را كه منتظر كليرنس هستند را كلير كن. بچه ها از گاتا چه خبر؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: sare ، amirhessam ، fairwall ، free_free ، Eskandari ، Jav3 ، king_of_sky
(2010-09-27 ساعت 13:12)HOMAYON53 نوشته:  بچه ها از گاتا چه خبر ؟ كلير شد يا نه . واقعا گاتا به همه بچه ها كمك زياد كرده خدا كنه كه هر جا هست موفق باشه و اگر كلير نشده زودتر كلير بشه. براش دعا مي كنم

ما امروز هم رفتیم سفارت اون خانم ایرانیه چک کرد گفت هنوز کلیر نشدین گفتیم ممکنه این چند روزه بیاد گفت معلوم نیست لاتاری یک شانسه فکر کنید برنده نشدید خلاصه حسابی ما را ناامید و افسرده کرد، دیگه نمی دونم چی می شه..........
تشکر کنندگان: Amir78 ، MH5160 ، اليزا ، sanaz2010 ، amirhessam ، king_of_sky ، Eskandari ، R.F ، بنيتا ، fairwall ، laili ، hamed_gh
(2010-09-27 ساعت 16:03)گاتا نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 13:12)HOMAYON53 نوشته:  بچه ها از گاتا چه خبر ؟ كلير شد يا نه . واقعا گاتا به همه بچه ها كمك زياد كرده خدا كنه كه هر جا هست موفق باشه و اگر كلير نشده زودتر كلير بشه. براش دعا مي كنم

ما امروز هم رفتیم سفارت اون خانم ایرانیه چک کرد گفت هنوز کلیر نشدین گفتیم ممکنه این چند روزه بیاد گفت معلوم نیست لاتاری یک شانسه فکر کنید برنده نشدید خلاصه حسابی ما را ناامید و افسرده کرد، دیگه نمی دونم چی می شه..........

گاتا جان اميدت را از دست نده من از خدا واقعا از ته قلب دعا مي كنم كه كار شما انجام بشه چون شما واقعا به همه بچه محبت مي كردي . ولي به هر حال من هميشه در هر كاري اين جمله را تكرار مي كنم كه خواست خدا هرچه باشه همون مي شه نه يك ذره اين طرف تر نه يك ذره اونطرفتر. به هر حال من منتظر خبراي خوب از طرف شما و بچه ها هستم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Amir78 ، Hossein123 ، sanaz2010 ، king_of_sky ، Eskandari ، R.F ، Rasool
منم کلیییییییییییییییییییر شدم
تشکر کنندگان: اليزا ، im-i ، zk-mm ، free_free ، sare ، Amir78 ، Eskandari ، indmehdi ، Hossein123 ، sanaz2010 ، io7o ، Jav3 ، amirhessam ، f.p ، shamim ، MH5160 ، king_of_sky ، saeed53 ، هموطن ، R.F ، fairwall ، Rasool ، Nilmah ، بنيتا ، AmericanHamid ، homeless
سعيد عزيز از آنکارا چه خبر؟؟؟ گزارش بده، ولي اين دفعه گزارشت بايد اين تاپيکو از خوشحالي بترکونه.
عدل ، شاهو، سعيد، مهدي جمشيدي، king of sky ، رسول و....... و همينطور بچه هاي ابوظبي Ali-n عزيز و تمام منتظران کليرنس انرژي مثبت تمام مهاجرسرا به سمت شما در حرکته، بدونيد که ما هممون به فکرتونيم و آرزوي شما، آرزوي ما هم هست و شادي ما بدون شادي شما کامل نميشه.
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: zk-mm ، saeed53 ، Amir78 ، Eskandari ، sanaz2010 ، king_of_sky ، R.F ، Rasool
الان منتظم که ویزامو پیک آپ کنن برام
امیدوارم که همه کارشون ردیف بشه
برای همتون دعا میکنم
ولی خودمونیم همه ما تو این مدت بخدا نزدیک شدیم (خودم که واقعا اینطوری شده بودم)
Ali-n عزیزی واست دعا میکنم شدیدا
تشکر کنندگان: sare ، Amir78 ، Eskandari ، sanaz2010 ، Ashkan78 ، king_of_sky ، R.F ، fairwall ، بنيتا ، saeed53
(2010-09-27 ساعت 16:41)اليزا نوشته:  سعيد عزيز از آنکارا چه خبر؟؟؟ گزارش بده، ولي اين دفعه گزارشت بايد اين تاپيکو از خوشحالي بترکونه.
عدل ، شاهو، سعيد، مهدي جمشيدي، king of sky ، رسول و....... و همينطور بچه هاي ابوظبي Ali-n عزيز و تمام منتظران کليرنس انرژي مثبت تمام مهاجرسرا به سمت شما در حرکته، بدونيد که ما هممون به فکرتونيم و آرزوي شما، آرزوي ما هم هست و شادي ما بدون شادي شما کامل نميشه.

salam
man emroz joloy sefarate ankara bodam va hame bachehay lottery ro be dakhel rah dadand va bargehay aby ra azamon gereftand va be ma goftand ke ta panjshanbe age javabeton amad paseton ba visa miad hotel va age na ke fagat pass khali miad be hotel hala ma bayad ta akhar septamber ienja sabr konim
baramon doa konid Smile
تشکر کنندگان: Amir78 ، sanaz2010 ، اليزا ، Jav3 ، amirhessam ، f.p ، free_free ، king_of_sky ، saeed53 ، هموطن ، Eskandari ، R.F ، Nilmah ، بنيتا ، sare ، Rasool
خدایا فقط خودت
فقط خودت هوای ما را همیشه داشتی و داری
فقط خودتی که میتوانی دستی برسونی و این بچه ها را در کشور قریب شاد کنی
فقط خودت می تونی دل بچه های یک سایت را بعد از یک سال شاد کنی
فقط خودمونیم و خودت
فقط خودتی که می توانی دوستانم را کلیر کنی
پس روشونا زمین ننداز
و بعد از یک سال چنان دل خوشی بهشون بده که تا عمر دارند فراموش نکنند
خدا جون دوست داریم
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، Hossein123 ، Jav3 ، Linspire ، satusa ، f.p ، MH5160 ، free_free ، گاتا ، bahram_kg ، king_of_sky ، Eskandari ، R.F ، fairwall ، sare ، Rasool
سلام به همه دوستای خوب... منم دیروز همراه آقای ali- n و یاشار و مج مج وامید سبز وهوملس وبقیه دوستای خوب مهاجرسرا که حدود 12-13 نفر می شدیم ، ابوظبی بودیم. افیسری که منو صدا زد یه خانم ایرانی کمی بداخلاق هم بود . من شروع کردم بگم که چرا بعد از 7 ماه و نیم هنوز کیس ما کلیر نشده، گفت ویزات آماده است ولی خودمو کشتم که بدونم ویزای همسرم هم اومده یا نه جواب درست و حسابی نداد و گفت بروید تا پنجشنبه بیایین و پاسپرتاتونو تحویل بگیرین. به خیلی دیگه از دوستان هم گفتن که ویزاهاشون آماده است . فقط از یاشار خواستن که تا قبل از ساعت 4 بعد از ظهر رزومه اش رو براشون ایمیل کنه که ایشاللا به ایشون هم ویزا میدن . و یکی دیگه از دوستان هم بودن که بهشون گفتن دوشنبه یا سه شنبه دوباره بره سفارت تا شاید ویزاش آمده باشه. اینجوری که من حس کردم خیلی بی نظم هستن و اصلا با همدیگه هماهنگی ندارن. من تا همون روز صبح و حتی امروز که چک می کنم توی وب سایت، میزنه هنوز پندینگه!!! اونوقت خانم افیسر با عصبانیت به من می گفت چرا میگین آماده نیست ویزاتون هنوز؟! گفتم من سایتو چک میکنم اینو به من میگه. تلفن و ایمیل هم زدم به من گفتن هنوز آماده نیست!!! واللا نمیدونم به حرف کی باید گوش داد؟! خلاصه من هنوز استرس دارم تا 5 شنبه بشه و ببینم بالاخره به هممون ویزا میدن یا نه؟ قراره دوباره با همه بچه ها یه ون بگیریم و بریم ابوظبی. خلاصه همه استرس گرفتن ویزا یه طرف، اینکه کسانی رو ملاقات می کنی که فقط توی اینترنت، اونم با اسم مستعارشون می شناختیشون خیلی جالبه و من واقعا از آشنایی با دوستای خوب مهاجر سرا خوشحال شدم.دعا کنین کسی دست خالی بر نگرده... ولی نهایتا صلاح زندگی هممون رو فقط خدا میدونه...
خداوندا مرا آن ده که آن به .....
همه موفق و شاد باشین... (فقط یه توصیه به دوستای سالهای بعد: حتما اگر کلیرنستون نیومد مثل ما، هفته آخر سفارت باشین... من فکر نمی کنم سفارت به خودش زحمت بده و کسانی رو که ویزاهاشون آماده است ولی بدلیل اطلاع رسانی واقعا ضعیف سایت ، خبر ندارن ؛ مطلع کنند. بنابراین هرگز به سایت یا حتی مکالمه تلفنی تکیه نکنین و در سفارت حضوری پیگیر کارتون باشین.)
تشکر کنندگان: aadine ، satusa ، king_of_sky ، Amir78 ، emankh101 ، هموطن ، Eskandari ، Hossein123 ، R.F ، farzad101 ، Rasool ، Linspire ، Nilmah ، بنيتا ، shgh57 ، اليزا ، Artim ، im-i ، homeless ، sare ، sanaz2010 ، hamed_gh
shahoo=UPS
adl=UPS
king of sky =UPS
saeed 53=UPS
rasool=UPS
f.p=UPS
arshak=UPS
hossein=UPS
farshid=UPS

خلاصه چند نفر هم از خیابون رد میشدن یقه شون رو گرفتن به زور اوردن تو و فرستادنشون UPS
فعلا شرایط ابو ظبی برای انکارا تکرار شد
در ضمن برادر اسکندری رو فراموش کردم که ایشون هم رفتن ups
,واقعا امروز توانای نوشتن ندارم دستام حسابی سر شده فعلا تا بعد
تشکر کنندگان: aadine ، king_of_sky ، هموطن ، Eskandari ، Hossein123 ، R.F ، farzad101 ، بنيتا ، shgh57 ، f.p ، Farshid22 ، اليزا ، im-i ، N.D ، sare ، sanaz2010 ، Rasool ، hamed_gh
(2010-09-27 ساعت 17:15)Hossein123 نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 16:41)اليزا نوشته:  سعيد عزيز از آنکارا چه خبر؟؟؟ گزارش بده، ولي اين دفعه گزارشت بايد اين تاپيکو از خوشحالي بترکونه.

salam
man emroz joloy sefarate ankara bodam va hame bachehay lottery ro be dakhel rah dadand va bargehay aby ra azamon gereftand va be ma goftand ke ta panjshanbe age javabeton amad paseton ba visa miad hotel va age na ke fagat pass khali miad be hotel hala ma bayad ta akhar septamber ienja sabr konim
baramon doa konid Smile
همه چی درست میشه.خیالتون راحت

شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: aadine ، king_of_sky ، هموطن ، Eskandari ، Hossein123 ، Farshid22 ، sare ، Rasool
shahoo=UPS
adl=UPS
king of sky =UPS
saeed 53=UPS
rasool=UPS
f.p=UPS
arshak=UPS
hossein=UPS
farshid=UPS

خلاصه چند نفر هم از خیابون رد میشدن یقه شون رو گرفتن به زور اوردن تو و فرستادنشون UPS
فعلا شرایط ابو ظبی برای انکارا تکرار شد
در ضمن برادر اسکندری رو فراموش کردم که ایشون هم رفتن ups
,واقعا امروز توانای نوشتن ندارم دستام حسابی سر شده فعلا تا بعد
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine ، Amir78 ، king_of_sky ، satusa ، هموطن ، Eskandari ، R.F ، farzad101 ، Shahoo52 ، بنيتا ، f.p ، io7o ، sare ، sanaz2010 ، Hossein123 ، Jav3
عجبا! درسته لاتاری یه شانسه، ولی حالا که کسی برنده شده اینهمه وقت و هزینه گذاشته ممکنه کلی از برنامه های زندگیش رو تغییر داده باشه اونوقت بگن معلوم نیست یه شانسه؟؟ من که خیلی امیدوارم که ویزای همه بچه های مهاجرسرا میاد.
راستی چرا سایت آنکارا امروز آپدیت کرده ولی تاریخ آپدیت رو دیروز زده؟؟
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine ، هموطن ، Hossein123 ، sare
(2010-09-27 ساعت 16:03)گاتا نوشته:  

دنیا خیلی بزرگه اینطوری که شنیدم بزرگترین گناه ناامیدی. شاید بد نباشه یه کم باهاشون جدی صحبت کنید. بگید شما بیخودی به ما شک کردید اگه بعد از 30 سپتامبر کلیر بشیم یعنی ما به خاطر شک شما به حرفهای ما و سیستمتون یک سال از زندگی افتادیم... آخرشم بسپارید به خدا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، گاتا ، aadine ، Amir78 ، Eskandari ، Hossein123 ، R.F ، Linspire ، بنيتا ، Farshid22 ، Artim ، sare

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان