کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
شرايط خيلي بدي ايجاد شده واقعا" متاسفم.
تشکر کنندگان: Amir78
الان با علی صحبت میکردیم - همه اعصابامون به هم ریخته . واقعا اینجا وضعیت بدی حاکمه . متاسفانه محمد هم برگه زرد گرفته و اینطور که داخلش گفته شده ۲۷ ام سپتامبر ویزاها تموم شده.
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine
ساعت داره 5 میشه امروز کسی سفارت آنکارا نرفته؟ کجایین؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Amir78
(2010-09-28 ساعت 18:03)homeless نوشته:  الان با علی صحبت میکردیم - همه اعصابامون به هم ریخته . واقعا اینجا وضعیت بدی حاکمه . متاسفانه محمد هم برگه زرد گرفته و اینطور که داخلش گفته شده ۲۷ ام سپتامبر ویزاها تموم شده.

اگه 27 ام تموم كردن پس چرا امروز كه 28 ام هست انكارا واسه 29 ام اپديت كرده؟ خودشون هم نميدونن دارن چيكار ميكنن

اميدوارم انكارا لااقل يه كاري كرده باشه
تشکر کنندگان: aadine
من الان با سفارت صحبت کردم
گفت این کیس نامبر که گفتین لاتریه و چیزی به اسم تموم شدن ویزا نداریم!!!!!!!!!!!!!!
ویزاتون صادر شده و فردا میگیرینش
گفت اصلا ویزا تموم نمیشه
یعنی چی؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: saeed53 ، Hossein123 ، Ashkan78 ، Amir78 ، Farshid22 ، bahram_kg ، seravin ، Eskandari ، Hamid55 ، aadine ، farzad24 ، بنيتا ، hamed_gh
من با اینکه ویزام رو گرفتم ولی واقعا حس بدی بهم داد وقتی این خبر رو شنیدم.
امیدوارم که واقعیت نداشته باشه.
یه لحظه خودم رو گذاشتم جای اونایی که باقی موندن و واقعا از ته قلب براشون دعا کردم.
بچه ها نگران نباشید.
ایشالا کاراتون درست میشه
تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine ، farzad24 ، mahmood_eng
بابا این چه حرفی که میگین
امروز اینجا ویزا دادن و به بچه های که دیروز اینجا بودن هم که ویزا دادن و امروز یو پی اس براشون اورده
خلاصه نگران نباشین من با سفیر صحبت میکنم که بچه های ابوظبی بیان انکارا ویزا بگیرن
در هر صورت امیدوارم که صحت نداشته باشه
تشکر کنندگان: Hossein123 ، indmehdi ، R.F ، هموطن ، Amir78 ، Farshid22 ، sevda88 ، Eskandari ، aadine ، بنيتا ، mahmood_eng
من نمیفهمم........
یعنی چی؟؟؟
چرا؟؟؟این چه بازی مسخره ای بود یه ساله سر ما در اوردن....
حالم بده ه ه ه ه ...
خیلی.....
خدایا.....
تشکر کنندگان: Amir78 ، sam_hash ، aadine ، farzad24
من الان با علی تماس گرفتم.امروز یاشار هم که رفته بوده تا طبق گفته خود سفارت (گفته بودن که امروز بره پاسشو تحویل بده)پاسپورتش رو بده برگشته و پاسشو نگرفتن ازش . قراره یاشار بره پیش علی و خبرا رو با ذکر جزئیات بگه. من هروقت خبر دار شدم براتون می نویسم... ولی فقط با یه جمله از سخن خود خدا آروم بشین که:
چه بسا انسان چیزی را خیلی زیاد برای خود می خواهد و می پندارد به منفعت اوست، لیک به ضرر اوست و چه بسا چیزی را بد می پندارد در حالی که به سود اوست...
منم دقیقا شرایطم مث شماست... نمی دونم 5 شنبه پاس خالیمونو تحویلم میدن یا ویزا زدن توش... ولی بازم میگم با خودم شاید اگر پاس بدون ویزا رو ببینم ناراحت بشم ولی خدایا من از حکمت تو سر در نمیارم... پس راضی هستم به اونچه تو بخوای برام...
تشکر کنندگان: new new ، MH5160 ، yas ، Hossein123 ، R.F ، sare ، homeless ، hasti_banoo ، Amir78 ، Farshid22 ، bahram_kg ، Sooshians ، sevda88 ، Eskandari ، Hamid55 ، aadine ، farzad24 ، بنيتا ، hamed_gh ، panjere77
(2010-09-28 ساعت 18:17)naka_sach نوشته:  من الان با علی تماس گرفتم.امروز یاشار هم که رفته بوده تا طبق گفته خود سفارت (گفته بودن که امروز بره پاسشو تحویل بده)پاسپورتش رو بده برگشته و پاسشو نگرفتن ازش و گفتن به اونایی هم که پاسشونو یکشنبه گرفتیم ویزا نمی دیم. قراره یاشار بره پیش علی و خبرا رو با ذکر جزئیات بگه. من هروقت خبر دار شدم براتون می نویسم... ولی فقط با یه جمله از سخن خود خدا آروم بشین که:
چه بسا انسان چیزی را خیلی زیاد برای خود می خواهد و می پندارد به منفعت اوست، لیک به ضرر اوست و چه بسا چیزی را بد می پندارد در حالی که به سود اوست...
منم دقیقا شرایطم مث شماست... نمی دونم 5 شنبه پاس خالیمونو تحویلم میدن یا ویزا زدن توش... ولی بازم میگم با خودم شاید اگر پاس بدون ویزا رو ببینم ناراحت بشم ولی خدایا من از حکمت تو سر در نمیارم... پس راضی هستم به اونچه تو بخوای برام...
اقا یه خبر بده زودتر ببینیم چی شده ما که همینجوریشم ادم زنده نبودیم
وای به حال اینکه خبر درست باشه

تشکر کنندگان: R.F ، new new ، sevda88 ، fairwall ، aadine ، farzad24
ما هم واقعا شوکه شدیم . آرزو می کنیم که این که حرف درست نباشه .
اما با naka_ sach موافقیم که ما از حکمت خدا اطلاعی نداریم . می دونم زدن این حرف نهایت سنگدلی هست اما از خدا می خواهیم که هرچه صلاح هست اتفاق بیفته . خدایا همه ما را کمک کن و روزگار خوب را برایمان مقدر .
تشکر کنندگان: R.F ، naka_sach ، Amir78 ، aadine ، farzad24
[عکس: bagareh2.png]
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
(2010-09-28 ساعت 18:12)yas نوشته:  من الان با سفارت صحبت کردم
گفت این کیس نامبر که گفتین لاتریه و چیزی به اسم تموم شدن ویزا نداریم!!!!!!!!!!!!!!
ویزاتون صادر شده و فردا میگیرینش
گفت اصلا ویزا تموم نمیشه
یعنی چی؟
واقعا صحبت كردي چون من فكر مي كنم ما هم كه آنكارا هستيم داريم پيچونده مي شيم تا 30 سپتامبر برسه بگن با ي باي ،‌فقط هم پاسا ر و گرفتن كه مارو از سر خودشون باز كنن.
تشکر کنندگان: Amir78 ، OMID_R ، aadine ، farzad24
خدا نکنه که این طور باشه......عجب وضع بدی شده.....شاید منظورشون اینه که اون مهری(برچسب)که تو ویزا می زنند تموم شده، آخه گاهی اینطوری میشه و امریکا از اون مهرها(برچسبها) براشون می فرسته...ممکنه منظوزشون این هم باشه....من توی 2008 ای ها خونده بودم که اون مهر توی سفارت موجود نبوده و بهشون گفتند که برید چند روز دیگه بیاید......
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: R.F ، indmehdi ، laili ، Amir78 ، sanaz2010 ، seravin ، Sooshians ، sevda88 ، OMID_R ، اليزا ، Eskandari ، Hamid55 ، aadine ، farzad24 ، بنيتا ، hamed_gh
ميدونم شرايط بسيـــار سختيه! شايد تصورش براي ما كه خارج از گود هستيم محال باشه. اما ما خارج گودي ها هم به شدت نگران شماها هستيم و در كنار شما.

هنوز وقت نااميدي نرسيده! باز هم تلاش كنيد! خواهش مي كنم! باز هم بريد در سفارت! و دوباره درخواست بدين! ويزا نگرفتن هر كدوم از شماها براي مهاجرسرا به تنهايي يك غم بزرگه!

استقــــــــامت كنيد! دو روز ديگر زمان باقيست!

به اميد خبر هاي بهتر.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان