موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا اگه به فرض محال! محدودیت 550000تا تموم شده باشه باید رفتار سفارت ها یکی باشه. مگه میشه ابوظبی بگه ویزا تموم شده و آنکارا بگه اصلا محدودیتی نیست؟
دوستانی که برگه زرد گرفتن میشه بگن چی نوشته توش دقیقا؟
به نظر من که اشتباه شده وگرنه اگر دستور از آمریکا برسه که دیگه ویزا صادر نکنین همه سفارت ها باید انجام بدن. بچه هایی که ابوظبی هستین ناامید نشین بپرسین پس آنکارا چطور ویزا میده؟؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-28 ساعت 20:27)Mohsen13 نوشته: دوستان سلام
اولا مگه ویزای آمریکا نون بربری که همین جوری بگن تموم شده؟؟؟؟؟
این فقط ابوظبی که از این دست جواب ها به مراجعه کننده های خودش میده و تا حالا (من خودم) نشنیدم که سفارت کشوری به دلیل تمام شدن ویزا جواب رد به مراجعه کننده ها بده
ثانیا اگر هم این استدلال درست باشه که بله ویزا تمام شده است :
اول از همه کار صدور ویزا دست خدا بعد هم دست اون آفیسر مهاجرت است . اون آفیسر مهاجرت خیلی کارها رو میتونه رله کنه . اگر سفر نامه های سال پیش رو مطالعه کرده باشین پارسال موردی بود مراجعه کننده اول اکتبر ویزاشو گرفت یعنی قبل از اکتبر ویزا صادر شده بود و روز اول اکتبر ویزاشو گرفت
به نظر من در مقطع کنونی امید خودتون رو از دست ندین یک مقدار دیپلماسی به خرج بدین به طور دسته جمعی یه نامه به آفیسر مهاجرت بنویسید
و مشکلات و تغییر برنامه های خودتون رو در این یک سالی که گذشت براش شرح بدین شاید کاری انجام داد.
منم موافقم
آخه مگه کشکه. یکسال وقت صرف کنی بعد بهت بگن ویزا تمام شد؟!!امیدتون را از دست ندید حتما یک نامه بنویسد و همه مشکلات را توضیح بدید همه هم امضا کنید. پیگیری کنید مطمئن باشید به نتیجه می رسید.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 20:49 توسط free_free.)
باز من یک ساعت از این تاپیک اومدم بیرون...
دوستان من فکر می کنم کاسه ای زیر نیم کاسه هست و این بچه ها همه ما رو سر کار گذاشتن و الان ویزا بدست دارن دوبی ....!!!!
1:اگر ویزاها تموم بشه به همه سفارت ها ابلاغ میشه
2:اگر ویزاها تموم بشه میذارن 30 سپتامبر میگن نه 28 ام
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
به هر حال یه جایی داره قانون شکنی میشه یا ابوظبی یا آنکارا! امیدوارم ابوظبی باشه.
بعید نیست از این سفارت ابوظبی که فردا بگه اشتباه شده و پاسپورت از مراجعه کننده ها بگیره. نا امید نشین تا ثانیه آخر دم سفارت بمونین.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها
خواهش میکنم اصلا شوخی بر گذار نکنید.
همسر من،گاتا،و ۷-۸ نفر دیگه امروز پشت داره سفارت ابوظبی بودن.
بد رفتن داخل.آفیسر گفته ویزا تموم شده،صبر کنید من با منیجرم صحبت کنم ببینم میشه درخواست ویزا بیشتر کنیم.
بعده ۲ ساعت اومده گفته،سا رری..
نمیشه..
به همین تلخی و سختی
همسرم میگفت همه بچهها بد جوری داغون بودن..
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم،
براتون فال حافظ گرفتم، تو رو خدا تا آخرین ساعت دست از تلاش بر ندارین.
حافظ هم میگوید: تعبیر: با همه ی سعی و تلاش به نتیجه ی دلخواه و مطلوب نرسیده ای. نا امید نباش. بهتر است دوباره به اعمال و رفتار خود با تعمق بیشتری نظر بیندازی تا نواقص و معایب کار را بشناسی و آنها را برطرف سازی. کارها را نیمه تمام رها نکن.تا رسیدن به نتیجه ی دلخواه، دست از تلاش برندار.
این هم شعر حافظ:
هزار جهد بکردم که يار من باشی مرادبخش دل بیقرار من باشی
چراغ ديده شب زنده دار من گردی انيس خاطر اميدوار من باشی
چو خسروان ملاحت به بندگان نازند تو در ميانه خداوندگار من باشی
از آن عقيق که خونين دلم ز عشوه او اگر کنم گلهای غمگسار من باشی
در آن چمن که بتان دست عاشقان گيرند گرت ز دست برآيد نگار من باشی
شبی به کلبه احزان عاشقان آيی دمی انيس دل سوکوار من باشی
شود غزاله خورشيد صيد لاغر من گر آهويی چو تو يک دم شکار من باشی
سه بوسه کز دو لبت کردهای وظيفه من اگر ادا نکنی قرض دار من باشی
من اين مراد ببينم به خود که نيم شبی به جای اشک روان در کنار من باشی
من ار چه حافظ شهرم جوی نمیارزم مگر تو از کرم خويش يار من باشی
هر لحظه براتون دعا میکنیم
شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگریelhi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010
تاریخ مصاحبه: 5th August 2010
تاریخ گرفتن ویزا: 27th September
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
با همه کسانی که برای ویزا تلاش می کنن
شما 1 سال تلاش کردین - خون دل خوردین برای اینکه ویزا بگیرین - اگر تلاش نکنین تو اینده چه طور می خواین جواب خودتون رو بدین
این از او شانسایی نیست که بگی قسمت نبودو ایشالله سال دیگه !!!!!
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 22:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 22:07 توسط Ashkan78.)
بچه ها من الان تلفني با Ali-n صحبت كردم.
متأسفانه جريان برگه زرد و تمام شدن ويزا در 27 سپتامبر رو تأييد كرد. روي اون برگه زرد نوشتن ويزاها در 27 سپتامبر تموم شده، از علاقه شما براي مهاجرت به آمريكا متشكريم، و اگر دوست داشتيد سال 2012 در قرعه كشي شركت كنيد.
نمي دونستم چي بهش بگم. تنها مسأله اميدوار كننده روحيه خوب Ali-n بود كه از الان با مسأله كنار اومده بود. بهش اصرار كردم كه پنج شنبه بره سفارت حتما كه گفت بايد برم اونجا چون گذرنامه ام اونجاست...
ياد يكي از گزارشگرهاي قديمي ورزشي افتادم كه پس از سال ها سكوت، بازي برگشت ايران - استراليا رو از سيدني براي راديو ورزش ايران گزارش مي كرد. جملاتش هنوز تو ذهنمه. وقتي 0-2 عقب بوديم .... به نظر من براي رسيدن به جام جهاني به چيزي در حد معجزه احتياج داريم... و معجزه هم شد!
حالا من اميدوارم همون نوع معجزه روز پنج شنبه اتفاق بيافته. يعني مي شه؟ اي خدا جونم... شايد پر توقعي باشه ولي يه بار ديگه به حرفم گوش كن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 22:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 22:16 توسط Ashkan78.)
[en]
Life has betrayed me once again
Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground?
[/en]
حالم بده............
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 22:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 22:19 توسط Sooshians.)
من مطمئن هستم این کارکنان سفارت ابوظبی روانین این احمق ها... اتفاقا من بر عکس شما چون مطمئن هستم اینا روانین زیاد جا نخوردم... زیاد به حرفشون گوش ندین و قوی باشین قول میدم فردا یا میگن اشتباه شده یا از آمریکا دوباره خبر اومده که نه ویزا هست و...
استفتاء:
بر هر عضو مهاجرسرا از 2007 تا 2011 واجب مواکد است برای بر طرف شدن مشکل دوستای گلمون تو ابوظبی و آنکارا نه 1000 تا فقط 100 تا صلوات برای خوردن ویزا تو پاسپورتاشون نذر کنن...والسلام...
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
آقا این حرفها کدومه؟
وقتی همه رو کارنت کردن یعنی اگه همه ی اونهایی که کارنت شدن هم ویزا بگیرن باز به حد نصاب نمیرسه. این دستورعمل خودشونه, مگه سوتی خودشون باشه که بعید میدونم از این سوتی های خرکی بدن.
درضمن اگه همچین چیزی بود حتما سفارت آنکارا که رو حساب کتاب تره زودتر این خبر رو میداد.
بنظرم فردایا حضوری یا تلفنی باهاشون صحبت کنین, هم بگین که مگه همه رو کارنت نکردین و ..... هم بگین لطفا با آنکارا تماس بگیرین ببینین چرا اونها همچین چیز مزخرفی به منتظرین نگفتن؟!!
اصلا قابل باور و قلبل توجیه نیست, هرچند بشدت خبر شکه کننده ای بود
یاعلی
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام. می خواستم بگم که من علیرغم اینکه نتونستم ویزامو بگیرم اما واقعا دیگه ناراحت نیستم و این جوری با خودم کنار اومدم که خیر ما در آن نبوده . خوشحالم که از این دوران انتظار و بلاتکلیفی خارج شدیم. به زندگی در حال پیشرفت خود ادامه می دهیم و از خدا می خواهم که بعد از سلامتی بهترین ها را برای من و خانواده ام اهدا کند. به همه دوستان ویزا گرفته از صمیم قلب تبریک می گم و به دوستانی هم که ممکنه ویزا نگیرند توصیه می کنم که از اول اکتبر تمام ناراحتی ها و سختی های این یکسال رو فراموش کنند و به فکر پیشرفت های بعدی زندگی خود باشند و در تماس با دوستان مهاجرسرایی باقی بمونند. واز زندگی خود لذت ببرید.البته توی نامه زرد ما نوشته که خیلی ممنون آمریکا را برای مهاجرت انتخاب کرده اید و شانس مجددخودتون رو برای لاتاری 2012 که از 5 اکتبر شروع میشه امتحان کنید.
من فردا صبح برمیگردم تهران .
دوستان گل مهاجرسرایی دوستتون دارم و خدا نگهدار همه شما .