موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-28 ساعت 18:56)maryam.arash نوشته: (2010-09-28 ساعت 18:12)yas نوشته: من الان با سفارت صحبت کردم
گفت این کیس نامبر که گفتین لاتریه و چیزی به اسم تموم شدن ویزا نداریم!!!!!!!!!!!!!!
ویزاتون صادر شده و فردا میگیرینش
گفت اصلا ویزا تموم نمیشه
یعنی چی؟
واقعا صحبت كردي چون من فكر مي كنم ما هم كه آنكارا هستيم داريم پيچونده مي شيم تا 30 سپتامبر برسه بگن با ي باي ،فقط هم پاسا ر و گرفتن كه مارو از سر خودشون باز كنن.
بله دیگه واقعا صحبت کردم.
ایمیل هم زده بودم که بعد از یک ساعت جواب دادن که ویزاتون صادر شده.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها شاید اینا شایعه باشه
اخه یهنی چی ویزا تمام شده
این بنده خدا ها 1 ساله اسیر ابیر این ویزای کوفتی هستن که بخوره تو پاس
کلی برنامه ریزی کردن و انوقت ویزا تمام شده ؟؟؟؟؟
البته شاید دور از ذهن نباشه
از وقتی میشه نتایج رو چک کرد منظورم سال 2010 است همه افرادی که برنده شدن می تونن وضعیتشون رو بدونن و به همین خاطر اولین سالیه که ویزا تمام میشه که شاید تو 2011 وضیعت بدتر هم بشه
نمی خوام موج منفی بدم
امیدوارم همش شایعه باشه و همه ویزاشون رو بگیرن
چطور خانم yas صحبت کردن و گفته ویزا تمام شدن نداره ؟؟؟
فقط امیدوارم
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
آقا اين حرفا چيه؟ ويزا تموم شده!!!؟
جون مهدي شوخي بيمزه نکنين. دارم سکته ميکنم.
يکي بياد يه خبر درست و درمون بده از بچهها.
علي، مجيد؛ مرگ من يه تلفن بزنين به من ببينم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-28 ساعت 19:03)saint نوشته: بچه ها شاید اینا شایعه باشه
از وقتی میشه نتایج رو چک کرد منظورم سال 2010 است همه افرادی که برنده شدن می تونن وضعیتشون رو بدونن و به همین خاطر اولین سالیه که ویزا تمام میشه که شاید تو 2011 وضیعت بدتر هم بشه
نمی خوام موج منفی بدم
فقط امیدوارم
من از ساعت 4 چند بار زنگ زدم جواب ندادن اما حدود 4.5 جواب دادن و من گفتم که دیروز پاس همسرم رو دادم امروز شنیدم ویزاها تموم شدن و از 27 سپتامبر سفارت ها نمیتونن ویزای جدیدی صادر کنن. گفت کیس نامبرت رو بگو بعد که گفتم جواب داد این کیس نامبر لاتریه و ما هیچ محدودیتی در تعداد ویزاها نداریم! باور کنین با گوشای خودم شنیدم. بعدم گفت ویزاتون صادر شده فردا هم میارن دم هتل.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-28 ساعت 19:07)yas نوشته: (2010-09-28 ساعت 19:03)saint نوشته: بچه ها شاید اینا شایعه باشه
نمی خوام موج منفی بدم
فقط امیدوارم
من از ساعت 4 چند بار زنگ زدم جواب ندادن اما حدود 4.5 جواب دادن و من گفتم که دیروز پاس همسرم رو دادم امروز شنیدم ویزاها تموم شدن و از 27 سپتامبر سفارت ها نمیتونن ویزای جدیدی صادر کنن. گفت کیس نامبرت رو بگو بعد که گفتم جواب داد این کیس نامبر لاتریه و ما هیچ محدودیتی در تعداد ویزاها نداریم! باور کنین با گوشای خودم شنیدم. بعدم گفت ویزاتون صادر شده فردا هم میارن دم هتل.
سلام بچه ها.می دونم خیلی مضطربید و به هم ریخته.ولی به نظرم yas درست میگه.وقتی برای ما تاریخ مصاحبه تعیین کردند دیگه نمی شه به این تعداد برنده ویزا ندند و بگند تموم شده.ما هنوز منتظر خبرای خوبیم.
این نیز بگذرد.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 19:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 19:42 توسط R.F.)
بچه ها نمی دونم شماها چه جوری از خدا چیزی رو میخواین.
اما الان ازتون میخوام اگه اهل دعا کردین, دعا کنید.
اهل نماز خوندین, نماز بخونید.
اهل انرژی مثبت فرستادین, انرژی بفرستید.
اهل نذر کردین, نذر کنید
اهل از ته دل حرف زدن با خدایین, این کارو کنید.
فقط از هر راهی که با خدا حرف میزنید, خواهش میکنم این کارو بکنید.
هر کدومتون که دارین این پست رو می خونید ازتون میخوام که از خدا بخواین بچه ها رو نا امید نکنه و 5شنبه ویزاهاشون آماده باشه.
به امید خبرهاااااااااای خوووووووووووووووووووووب
ما همه امیدواریم و ویزاتون رو می بینیم.
yas عزیزم مرسی که هستی و پیگیری کردی. امیدوارم باعث برطرف شدن نگرانی دوستانمون باشه.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما همه براتون دعا میکنیم ازتون می خواهیم ناامید نشید و حتما برید سفارت و بازم پیگیری کنید پیگیری کنید پیگیری کنید
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
من هم مثل شما منتظر خبراي خوب هستم!
بعيد نيست ابوظبي بخواد حجم مراجعه كننده رو كم كنه و همينجوري يه چيزي گفته باشه!
بچه ها اميدوار باشيــد!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 19:47 توسط yas.)
(2010-09-28 ساعت 19:28)zk-mm نوشته: (2010-09-28 ساعت 19:07)yas نوشته: (2010-09-28 ساعت 19:03)saint نوشته: بچه ها شاید اینا شایعه باشه
نمی خوام موج منفی بدم
فقط امیدوارم
سلام بچه ها.می دونم خیلی مضطربید و به هم ریخته.ولی به نظرم yas درست میگه.وقتی برای ما تاریخ مصاحبه تعیین کردند دیگه نمی شه به این تعداد برنده ویزا ندند و بگند تموم شده.ما هنوز منتظر خبرای خوبیم.
این نیز بگذرد.
دقییقققاااااااااااا نکته مساله همینجاست.
یک لحظه فکر کنین نامه مصاحبه که برامون اومد با این جمله شروع شده بود که این ویزا برای ادامه کار شما وجود داره. اگر کسی به نامه دومش دسترسی داره ممنون میشم چک کنه. یعنی وقتی ویزا تموم میشه کسی رو به مصاحبه دعوت نمیکنن نه اینکه بعد مصاحبه بگن ویزا نداریم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دستم به قلم نمي ره . بغض توي گلومه . باور كنين من خودم زياد تمايلي به رفتن به امريكا رو ندارم ولي وقتي مي بينم كه دوستاني مثل علي ، گاتا و ... اين همه به بچه ها كمك كردن و حالا اينطوري شده حالم بد مي شه .
خدايا خودت داناي كلي و خواستن از تو يك تسكين براي ما چون تو صلاح هر كسي و بهتر مي دوني ولي اين بچه ها واقعا به كاري كه مي كنن ايمان دارند پس ويزاشونو براشون هر چه زودتر بيار.
بچه ها من دلم روشن كه شماها همتون روز 5 شنبه ويزا به دست جشن مي گيرين.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-28 ساعت 19:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-28 ساعت 20:12 توسط Ashkan78.)
من امروز وقت نشد تا حالا به سايت سر بزنم.
مثلا خواستم بعد از يه روز شلوغ و پركار بيام اينجا اخبار خوب بخونم... ولي ...
باور نمي كنم. همه اش دروغه...
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
از وقتی این خبر رو شنیدم دلم نیومد بیام اینجا و حرفی بزنم. ولی الان دیگه طاقت نیاوردم. فقط اومدم بگم گرچه هیچوقت نمی تونم تصور کنم که اگه جای شما باشم چه کار می تونم بکنم ، گرچه حتی حس و حال بچه های لاتاری رو تجربه نکردم ، ولی از ته دل براتون دعا می کنم. هزار تا صلوات نذر کردم برای اینکه به آرزوتون برسید. قوی باشید بچه ها
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
امروز این سومین خبر بدی بود که گرفتم ................
امیدوارم اشتباه شده باشه...
منم با یاس موافقم بعید به نظر میاد که وقت مصاحبه بدن پاسپورتها رو هم بگیرن بعد بگن ویزا تموم شده..متاسفانه ما چون تو مملکت گل و بلبل زندگی کردیم نسبت به همه چی بدبینیم ولی توی این یک سال فهمیدم اینها سبک زندگی کردنشون با ما خیلی فرق میکنه ...برنامه ریزیهاشون خیلی دقیق تر از اون چیزیه که ماها فکر میکنیم...شاید منظورشون کاغذ ویزا بوده که تموم شده نه شماره های ویزا...
من خودم یه بار که میخواستم ویزای شینگن بگیرم بهم پاسپورتم رو یک هفته دیر تر تحویل دادند وگفتند که ویزا تموم شده مجبور شدیم پاس شما رو بفرستیم آلمان تا ویزا بزنن توش......امیدوارم این هم همون مشکل باشه..........
تازه ساعت 9 صبحه اصلا برای ادامه ی روز انرژی ندارم...........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
اولا مگه ویزای آمریکا نون بربری که همین جوری بگن تموم شده؟؟؟؟؟
این فقط ابوظبی که از این دست جواب ها به مراجعه کننده های خودش میده و تا حالا (من خودم) نشنیدم که سفارت کشوری به دلیل تمام شدن ویزا جواب رد به مراجعه کننده ها بده
ثانیا اگر هم این استدلال درست باشه که بله ویزا تمام شده است :
اول از همه کار صدور ویزا دست خدا بعد هم دست اون آفیسر مهاجرت است . اون آفیسر مهاجرت خیلی کارها رو میتونه رله کنه . اگر سفر نامه های سال پیش رو مطالعه کرده باشین پارسال موردی بود مراجعه کننده اول اکتبر ویزاشو گرفت یعنی قبل از اکتبر ویزا صادر شده بود و روز اول اکتبر ویزاشو گرفت
به نظر من در مقطع کنونی امید خودتون رو از دست ندین یک مقدار دیپلماسی به خرج بدین به طور دسته جمعی یه نامه به آفیسر مهاجرت بنویسید
و مشکلات و تغییر برنامه های خودتون رو در این یک سالی که گذشت براش شرح بدین شاید کاری انجام داد.