کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-29 ساعت 01:05)nefarioos نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 00:20)yas نوشته:  الان واقعا شرایط بدیه. من فکر کنم کسانی که ابوظبی هستن اصلا دوست ندارن بشنون که قسمت نبوده و خیری توش هست. هرچند که منم موافقم که هست اما به نظرم برای کسی که تو این شرایطه اصلا قابل قبول نیست..
بیاین قبول کنیم ما اشتباه کردیم. همه کسانی که حالشون رو فدای آیندشون کردن از جمله خودم اشتباه کردیم. اسم گرین کارت و آمریکا انقدر برامون بزرگ بود که همه زندگی و انرژیمونو صرف کردیم. نرفت تو گوشمون که تو نامه اول گفتن این فرم فرستادنا و رفت و آمدا ویزارو تضمین نمیکنه..
وقتی به چیزی بیشتر از حدی که داره ارزش بدی همین میشه. گرین کارت انقدر ارزش نداشت. باید وقت و انرژیمون رو صرف چیزی میکردیم که حداقل احتمال بازدهیش بیشتر باشه.
حالا تقدیر به این بود که بعضیا چوب اشتباهشون رو نخورن و بعضیا.. منم قبول دارم که انصاف نیست اما زندگی انصاف سرش نمیشه بعضی وقتا درسای سختی به آدم میده.
برای شما 2011 ها میگم گرین کارت براتون اندازه خودش مهم باشه. اندازه یه احتمال تو زندگی. به اندازه یه شانس. نه به قدر کل زندگی. تا اگه یه روز زمین خوردین انقدر محکم نباشه که نتونین پاشین

آبجی‌ یاس تو می‌خوای چی‌ کار کنی‌ الانSad

همسرت هنوز انکاراست؟ خبری چیزی نگرفتی‌

?

من خودم آنکارام پاس همسرم دست سفارته و گفتن ویزا صادر شده اما تا با چشمم نبینم باور نمیکنم!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sh-b ، aadine ، fairwall ، بنيتا ، nefarioos ، sare ، OMID_R ، Hamid55 ، mary joon
خیلی حالم گرفت-نمیدونم چی بگم-اگه میشه با واشنگتن تماس بگیرید که ایا درست این قضیه-ali.nگاتا وهمه بروبکس ی که الان منتظرن ما راشریک در....بدانید-درناامیدی بسی امیداست-نمی فهمم چرا اینطور شد-همه چی پرید-خیلی ناراحتمممممممم-so sadddddd-حیف
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: sare ، OMID_R ، mary joon
سلام به دوستای گلم
مدت زیادی بود که این صفحه رو با هیجان و امید زیادی دنبال می کردم. همیشه دلم می خاست حرف بزنم اما ترجیح دادم بزارم برای موقع مناسب. فکر می کنم الان اگر این نوشته رو بخونید بتونه یه نظر متفاوت باشه.
من از اول نه با امید دادن های بیهوده و بی دلیل موافق بودم و نه با دلداری دادنهای که الان دوستان می کنن و ذره ای از آلام روحی دوستان عزیزی که ویزا گرفتن رو کم نمی کنه. عقلانیت همیشه و در هر زمانی تنها راه چاره ی ماست.
کسایی که از یه ماه پیش به بچه های توی صف کلیر می گفتن حتما ویزا می گیرید به چه دلیل می گفتن؟ وزیر خارجه آمریکا هم نمی تونه چنین تضمینی بده. ویزا دادن تابع قوانین مصوب کنگره آمریکا و نهادهای امنیتی اونجاست. به چه دلیل این بچه ها رو اینقدر امیدوار کردید که حالا اینجوری بخوره توی ذوقشون. من عاشق احساس پاک همتون هستم. نمی خام زیر سوال ببرمش. می دونم نیت همتون پاک بود اما عقلانیت یعنی اون یه خطی که زیر برگه آبی نوشته شده بود و صراحتا این روز رو پیش بینی کرده بود که آقا یا خانوم محترم ممکنه ویزا تموم بشه، ممکنه کلیر نشی! ممکنه ویزا نگیری عزیز من! کاش همه ی ما یک بار هم که شده به جای رخورد احساسی قبل شروع این ماراتن نفس گیر به خودمون یه بار بگیم این بازی که واردش می شیم 99% احتمال برد داریم و 1% هم احتمال باخت. نه این برد اونقدرا ارزش داره نه باختش آخر دنیاست.
اما برای دوستانی که ویزا نگرفتن:
من حدود یک هفته پیش ویزا گرفتم. یعنی فقط یه هفته کمتر از شما استرس کشیدم. نمی تونم خودمو جای شما بزارم اما شاید بتونم احساستونو تصور کنم. گر چه بی ربطه اما از اینکه ویزا گرفتم احساس گناه می کنم. از اینکه الان ده ها نفر هم وطنم، همه مثل من، همه جوون، همه پر از امید و آرزو امشب هر جا که باشن، توی هتلشون، لب خلیج، توی اتوبوس، روی صندلی هواپیما یا بغض داره خفشون می کنه یا این بغض قطره های اشک شده و داره به پهنای صورتشون پایین میاد احساس گناه می کنم. به خدا دارم گریه می کنم و می نویسم.
اما بیاین این مساله رو از یه زاویه دیگه نگاه کنیم. ببینید، شانسی ایجاد شد، همه ی تلاشتون رو کردید و بی اینکه مقصر باشید نشد! اتفاق بدی افتاده اما چند تا نکته:
الان آمریکا در بدترین شرایط اقتصادی خودش از زمان بحران وال استریت تا الانه. من خودم توی یه بروکر فرابورس کار می کنم. شاخص های بورس نیویورک که نبض اقتصاد آمریکاست از مرز 13000 به 8000 سقوط کرده، و با تزریق حجم زیادی از پول فعلا مهار شده و البته موج دوم بحران با شدت ویران کننده ای توی راهه. الان 47 میلیون نفر آمار بیکاری آمریکاست. نرخ بیکاری به مرز دورقمی رسیده که توی این کشور بی نظیره. کارشناسای اقتصادی پیس بینی می کنن که به احتمال زیاد طی چند سال آینده اقتصاد آمریکا از رکود خارج و وارد بحران می شه. چیزی که باورش براتون غیر ممکنه اما قبلا هم در آمریکا اتفاق افتاده در 1939 و شاید باورتون نشه که اگر آمریکا وارد بحران بشه، همین مردم آمریکا برای یه کاسه سوپ توی صفهای چند صدمتری می ایستن. به خدا داستان تخیلی نمی نویسم. به عنوان یه کارشناس اقتصادی خودم به هیچ وجه حتی فکرشم نمی کنم که آمریکا برای زندگی بمونم فقط میرم دکترامو می گیرم و پاسپورتم و می خام ایران باشم.
بر عکس ایران الان از زمان شروع دولت این مردک با وجود تمام تحریم ها و مشکلاتی که داشته شاخص بورسش از 1000 در سال 79 به 19000 در سال جاری رسیده. در صورت بروز بحران های اقتصادی مطمئن باشید که همه آمریکایی ها آرزوی ویزای ایرانو می کنن. حرفام شاید خنده دار باشن. همه رو فراموش کنید فقط در این حد بشنوید: شاید اتفاق بدی نیفتاده باشه براتون، شاید! به عنوان یه فرصت بهش نگاه کنید.
تقدیر چو کعبتین و تدبیر چو نرد
در دست تو نیست، لیک در دست تو هست
تاس تخته نرد رو که میریزید، شما انتخاب نمی کنید که چه عددی بیاد، ولی این شمایید که انتخاب می کنید کدوم مهره رو بازی کنید. با تاس خوب همه خوب بازی می کنن. ببینم با تاس بد چه می کنی هم وطن! موفق باشید.
با پوزشی تلخ و بی حاصل*
تشکر کنندگان: sh-b ، fairwall ، new new ، emankh101 ، Hossein123 ، sare ، panjere77 ، MH5160 ، OMID_R ، Hamid55 ، silia ، sevda88 ، vala
(2010-09-28 ساعت 13:33)maryam.arash نوشته:  تورو خدا از كجا مطمئني فكر مي كنم ديگه همه اونايي كه موندن در نهايت استرس دارن اين شبا رو روز مي كنن و برعكس.

بچه ها طرف کیس لاتاری نبود خانمش گرین کارت داره از طریق همسر اقدام کرده بود اما بدون کلیر رفت یوپی اس اما دو روز بعد ویزا نیومد و رفت سفارت اینو بهش گفتن
دارم میگم اینا موظف هستن کسی که کلیرشده بهش ویزا بدن اگر پاستون خالی اومد نگران نشید فقط دلیلشو بدونید

ما اینجا با وکیلش صحبت کردیم گفت جزو موارد نادر هست اما اگر هم این اتفاق بیافته وظیفه سفارت هست چون این موضوع مشکل اونهاست نه اقدام کننده و از اینجا هم بررسی کردیم دیدم بودن کسایی که به این خاطر یکمی ویزاشون دیررسیده دستشون، اما به همه رسیده ! خودتونو نگران نکنید! اینو گفتم نه اینکه استرستون زیاد شده! یعنی واقعا باید آدم مریضی باشم بخوام اذیتتون کنم، اینو گفتم گوشی دستتون باشه

تشکر کنندگان: fairwall ، Hossein123 ، sare ، OMID_R ، sevda88
دوستان امیدتونو از دست ندین. منم برای گرفتن ویزا شما نذر کردم .

در این میان تماس گرفتن با KCC یادتون نره. زنگ بزنین و جریان رو باهاشون در میون بگذارین . اگه گفتن ویزا تموم نشده (که با توجه به گفته دوستان در مورد وضعیت آنکارا ، حتماً اینطوریه) ، ازشون راهنمایی بخوایین که چکار باید بکنین. توکل به خدا
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: Sooshians ، Amir78 ، fairwall ، Hossein123 ، sare ، mary joon ، sevda88
توکل به خدا...
تشکر کنندگان: fairwall ، Hossein123 ، sare ، Linspire
سلام دوستان
ابوظبی کاسه ای زیر نیم کاسه داره نه اینکه تو عربها هست شاید ما بقی ویزا هارو واسه خودشون کنار گذاشتن . من فکر می‌کنم ۱ وکیل بگیرید و با استناد اینکه آنکارا تا روز ۳۰ ویزا میده از اونها شکایت کنید. و نامه ای بنوسید و به واشینگتن بفرستید ۱۰۰% مقامات بالاتر رسیدگی میکنند. انشالله که موفق بشید و خودتون رو دست کم نگیرید از حقتون دفاع کنید .
حق گرفتنی هست امام حسین
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
تشکر کنندگان: Sooshians ، Amir78 ، fairwall ، Ali Sepehr ، Hossein123 ، sare ، R.F ، sevda88
(2010-09-29 ساعت 01:20)MSD نوشته:  سلام به دوستای گلم
مدت زیادی بود که این صفحه رو با هیجان و امید زیادی دنبال می کردم. همیشه دلم می خاست حرف بزنم اما ترجیح دادم بزارم برای موقع مناسب. فکر می کنم الان اگر این نوشته رو بخونید بتونه یه نظر متفاوت باشه.
من از اول نه با امید دادن های بیهوده و بی دلیل موافق بودم و نه با دلداری دادنهای که الان دوستان می کنن و ذره ای از آلام روحی دوستان عزیزی که ویزا گرفتن رو کم نمی کنه. عقلانیت همیشه و در هر زمانی تنها راه چاره ی ماست.
کسایی که از یه ماه پیش به بچه های توی صف کلیر می گفتن حتما ویزا می گیرید به چه دلیل می گفتن؟ وزیر خارجه آمریکا هم نمی تونه چنین تضمینی بده. ویزا دادن تابع قوانین مصوب کنگره آمریکا و نهادهای امنیتی اونجاست. به چه دلیل این بچه ها رو اینقدر امیدوار کردید که حالا اینجوری بخوره توی ذوقشون. من عاشق احساس پاک همتون هستم. نمی خام زیر سوال ببرمش. می دونم نیت همتون پاک بود اما عقلانیت یعنی اون یه خطی که زیر برگه آبی نوشته شده بود و صراحتا این روز رو پیش بینی کرده بود که آقا یا خانوم محترم ممکنه ویزا تموم بشه، ممکنه کلیر نشی! ممکنه ویزا نگیری عزیز من! کاش همه ی ما یک بار هم که شده به جای رخورد احساسی قبل شروع این ماراتن نفس گیر به خودمون یه بار بگیم این بازی که واردش می شیم 99% احتمال برد داریم و 1% هم احتمال باخت. نه این برد اونقدرا ارزش داره نه باختش آخر دنیاست.
من حدود یک هفته پیش ویزا گرفتم. یعنی فقط یه هفته کمتر از شما استرس کشیدم. نمی تونم خودمو جای شما بزارم اما شاید بتونم احساستونو تصور کنم. گر چه بی ربطه اما از اینکه ویزا گرفتم احساس گناه می کنم. از اینکه الان ده ها نفر هم وطنم، همه مثل من، همه جوون، همه پر از امید و آرزو امشب هر جا که باشن، توی هتلشون، لب خلیج، توی اتوبوس، روی صندلی هواپیما یا بغض داره خفشون می کنه یا این بغض قطره های اشک شده و داره به پهنای صورتشون پایین میاد احساس گناه می کنم. به خدا دارم گریه می کنم و می نویسم.
اما بیاین این مساله رو از یه زاویه دیگه نگاه کنیم. ببینید، شانسی ایجاد شد، همه ی تلاشتون رو کردید و بی اینکه مقصر باشید نشد! اتفاق بدی افتاده اما چند تا نکته:
الان آمریکا در بدترین شرایط اقتصادی خودش از زمان بحران وال استریت تا الانه. من خودم توی یه بروکر فرابورس کار می کنم. شاخص های بورس نیویورک که نبض اقتصاد آمریکاست از مرز 13000 به 8000 سقوط کرده، و با تزریق حجم زیادی از پول فعلا مهار شده و البته موج دوم بحران با شدت ویران کننده ای توی راهه. الان 47 میلیون نفر آمار بیکاری آمریکاست. نرخ بیکاری به مرز دورقمی رسیده که توی این کشور بی نظیره. کارشناسای اقتصادی پیس بینی می کنن که به احتمال زیاد طی چند سال آینده اقتصاد آمریکا از رکود خارج و وارد بحران می شه. چیزی که باورش براتون غیر ممکنه اما قبلا هم در آمریکا اتفاق افتاده در 1939 و شاید باورتون نشه که اگر آمریکا وارد بحران بشه، همین مردم آمریکا برای یه کاسه سوپ توی صفهای چند صدمتری می ایستن. به خدا داستان تخیلی نمی نویسم. به عنوان یه کارشناس اقتصادی خودم به هیچ وجه حتی فکرشم نمی کنم که آمریکا برای زندگی بمونم فقط میرم دکترامو می گیرم و پاسپورتم و می خام ایران باشم.
بر عکس ایران الان از زمان شروع دولت این مردک با وجود تمام تحریم ها و مشکلاتی که داشته شاخص بورسش از 1000 در سال 79 به 19000 در سال جاری رسیده. در صورت بروز بحران های اقتصادی مطمئن باشید که همه آمریکایی ها آرزوی ویزای ایرانو می کنن. حرفام شاید خنده دار باشن. همه رو فراموش کنید فقط در این حد بشنوید: شاید اتفاق بدی نیفتاده باشه براتون، شاید! به عنوان یه فرصت بهش نگاه کنید.
تاس تخته نرد رو که میریزید، شما انتخاب نمی کنید که چه عددی بیاد، ولی این شمایید که انتخاب می کنید کدوم مهره رو بازی کنید. با تاس خوب همه خوب بازی می کنن. ببینم با تاس بد چه می کنی هم وطن! موفق باشید.
با پوزشی تلخ و بی حاصل*

کیا جان
الان وقت این حرفها نیست
من همه عمرم بهم میگفتن آدم بدشانسیم هیچوقت باور نکردم درحالیکه همیشه تا آخرین لحظه امید داشتم و مثبت فکر میکردم، من به امواج فکری اعتقاد دارم و الان نتیجشو هم گرفتم ! جالبه اینجا تو امریکا هم همینطوری داره برام موقعیت پیش میاد!!
دوست خوبم حتی اگر به نظرتو دلداری دادن بیخودی باشه حتی اگه من پسرخاله اداره مهاجرتم نباشم، تا لحظه آخر که در سفارتو نبستن امیدوارم و امید میدم به بقیه! چه بخواهی باور کنی چه باور نکنی من اینجا دنبال سوشیالی که اقدام کرده بودم دقیقا سه دقیقه قبل از اینکه اداره مهاجرت تعطیل بشه رسیدم ! اما باز با امید رفتم تو! و آفیسر باروی گشاده بامن برخورد کرد! در حالیکه آشنامون میگفت اینا ده دقیقه قبلش درو میبندن و اگر هم احیانا کسی بره تو همچین با اخم کارشو انجام میدن که طرف بگه غلط کردم !!
من هیچوقت ناامید نمیشم حتی اگر به در بسته بخورم!
پس دوست گل من کمی صبرکن بعد وقتی کیس بچه ها بسته شد بیا بگو چرا دلداری بیخودی میدادی!
امید لحظه نمیشناسه ! پس تا ثانیه آخر من امیدوارم حتی اگر به نظرت یه احمق جلوه کنم
قربون مرامت
منتظرتیم اینجا
آیدین

تشکر کنندگان: farzad24 ، Sooshians ، fairwall ، Ali Sepehr ، emankh101 ، rayan.s ، arshida ، free_free ، Hossein123 ، bahram_kg ، sare ، Hamid55 ، behzadb57 ، Linspire ، Nilmah ، silia ، sevda88 ، najibi
[quote='MSD' pid='78595' dateline='1285707007']
سلام به دوستای گلم
با پوزشی تلخ و بی حاصل*
[/quote
قابل توجه همگي دوستان
لطفا از إرسال هر گونه پستي كه باعث تازه تر شدن داغ دل دوستان ويزا نگرفته مي شود جدا خود داري كنيد.
با تشكر

تشکر کنندگان: Sooshians ، SALAR110 ، farzad24 ، Ali Sepehr ، بنيتا ، fairwall ، emankh101 ، AmericanHamid ، nefarioos ، bahram_kg ، sare ، zk-mm ، R.F ، sevda88
sh.bنوشته
salam
bebakhshid babate fingilish typ kardanam
parsal in moghe vaghti ba tamame esteresi ke aya be man visa midan ya na vaghti ghesmate cleare 2009 ro mikhondam vaghti didam roz akhar kheili az bacheha daste poran va khoshhalan hamash az tahe delam mikhandidam migoftam akh jon ....hala engar man 100 sale on bachehaeiro ke aslan nadidameshon mishnakhtameshon
alanam ke 2010e tamame arezoye ghalbim gereftane visa baraye tamame 2010ihast ke biyan amricaro ba cheshaye khodeshon tajrobe konan va bebinan adam hata toye hamon iranam mitone pishraft kone asemon hameja bekhoda yerange
nemidonam in harfamm doroste ya na ama sob be onaei ke doubei beheshon visa nadade hasodi kardam inja deltangish vaghean ziyade
omidvaram tameme mohajersaraeiha be arezoye ghalbishon beresan
امیدوارم درست نوشته باشم
سلام
ببخشید که فینگلیش تایپ میکنم
پارسال این موقع وقتی که با تمام استرسی که ایا به من ویزا میدن یا نه وقتی قسمت کلیر 2009رو میخوندم وقتی دیدم روز اخر خیلی از بچه ها دست پرن وخوشحالن همش از ته دلم میخندیدم"میگفتم اخ جون....حالا انگار من100سال اون بچه هایی رو که اصلن ندیدمشون"میشناختمشون.الان که 2010تمام ارزوی قلبیم گرفتن ویزا برای تمام 2010ها هست که بیان امریکارو با چشمای خودشون تجربه کننو ببینن ادم حتا توی همون ایرانم میتونه پیشرفت کنه اسمان همه جا به خدا یه رنگ-نمیدونم این حرفام درست یا نه .اما صبح به اونایی که دبی بهشون ویزا ندادن حسودی کردم. اینجا دلتنگیش واقعن زیاد-امیدوارم تمام مهاجرسرایی ها به ارزوی قلبی شون برسن

case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: sh-b ، laili ، farzad24 ، Jav3 ، sare ، بنيتا ، mary joon
الان ساعت 1:20 نصفه شبه و من نسبت به صبح که این سایتو چک کردم 6 صفحه اضافه شده .
همینطور که صفحات رو میخوندم و میومدم جلو بغض تو گلوم گیر کرده بود تا اینکه رسیدم به آیه ای که Ali-n تو پستش گذاشته بود و اونجا بود که دیگه نتونستم اشکامو کنترل کنم .
قبل از اینکه ویزامو بگیرم همیشه به خدا میگفتم خدایا منو تو آزمایش سخت خودت قرار نده ، من مطمئن نیستم از پسش بربیام . وقتی دیدم علی و گاتا اینطوری با قضیه کنار اومدن جدا بهشون حسودیم شد ، به اعتقادشون به ایمانشون ، بد امتحانی رو پشت سر گذاشتن. جدا بهشون تبریک میگم .
منم مثل بقیه ی دوستان هنوز ناامید نیستم و امیدوارم اون معجزه اتفاق بیافته ، و این معجزه فقط گرفتن ویزای امریکا نیست ، شاید یک ماه دیگه یک سال دیگه یه جایی جواب این صبر و اعتقادشونو بگیرن .
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
سلام دوستان خوبم
گاتاي عزيز.وبقيه.به خدا نميدونم چي بگم.من تلفني از طريق اشكان فهميدم.زياد نارحت نشدم چون جدي نگرفتمش.اما از لحظهاي كه اومدم تو اين تاپيكو پستاتونو بخصوص پست گاتارو خوندم نمي تونم جلوي اشكامو بگيرم.حالم از اينكه بهتون بگم قسمت نبوده بهم ميخوره.قسمت نبوده يعني چي؟شما چوب يه مشت ادمه تنبلو داريد ميخوريد.قسمت بوده برنده شيد؟قسمت بوده كارنت شيد بعد بريد مصاحبه اينهمه هزينه رد هم نشيد؟بع قسمت نبوده ويزا بگيريد؟مگه شوخيه؟توروخدا تا لحظه اخر كوتاه نياين.اين حق شماست.وكيل بگيريد.حتي بعد از 30 سپتامبر هم نبايد كوتاه بياين.انكارا كه داره ويزا ميده.اونا حق ندارن اينكارو با ما بكنن.من با يه وكيل تو امريكا كه اشنامونه تماس ميگيرم.همه سعيتونو توروخدا بكنيد كه بعدا نگيد كاش فلان راهو ميرفتم.نامه رسمي چيه؟همه جاي دنيا خود قانونم دور ميزنن.توروخدا كوتاه نياين.تا اخر همه راهها رو بريد.هر كاري از دستم بر بياد براتون ميكنم.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: N.D ، sh-b ، farzad24 ، Amir78 ، bahram_kg ، sare ، Hamid55 ، shgh57 ، Hossein123 ، mary joon ، Sooshians ، sevda88
بابا داغ دل چیه امیر جون
من نمی فهمم این جا چرا همه مثله لشکر شکست خوردن!!!!!!!
دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ,عزیزااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
بابا به خدا این یه اشتباهه مثله آنکارا که تاریخ عوض شده بود این هم همونه
من میگم یه کار کنیم یه متن ایمیل آماده کنید تو سایت بگذارین هم بهkcc هم به ابوظبی همه میفرسیم
به جای اینکه اینجوری زانوی غم بقل کنیم تا آخرش تلاش میکنیم ما ها که به اینترنت دسترسی داریم
اگه لازم بود من همون کیس نامبر این های خودم بالاش میزنم
دوستانی که امارات هستد میرن دمه دره سفارت مثله کسایی که یه چیزیشون گم شده افتاده تو سفارت انقدر گیر میدین تا ویزایی که گم کردن تو پاسپورت بزنن
دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
تسلیم شدن نداره این اشتباه از سفارت و باید بفهمونین که اشتباه کردن
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
man .shahoo.kıng of şkay.rasool . sayyd 53 tolaby hotelım
vaghan shok bozorgy hast ama ta farda sobh ke ba sefart sohbat nakonım khıalemon rahat nemıshe
nemıdonım che kar konım ba vashangton tel zadım javab dorost o hesaby nadadan
ba kcc ham emıl zadım mıgan ba sefarat marbot mıshe ma nemıtonım kary baraton kary bokonım valy ta sobh fek nemıkonam khabemon bebare
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: N.D ، بنيتا ، sh-b ، sam_hash ، rayan.s ، farzad24 ، Amir78 ، bahram_kg ، Hossein123 ، Eskandari ، sare ، اليزا ، Hamid55 ، R.F ، seravin ، shgh57 ، sanaz2010 ، WIKIMAN ، mary joon ، Sooshians ، sevda88 ، behrouz
(2010-09-29 ساعت 02:26)adl نوشته:  salam bacheha
man .shahoo.kıng of şkay.rasool . sayyd 53 tolaby hotelım
vaghan shok bozorgy hast ama ta farda sobh ke ba sefart sohbat nakonım khıalemon rahat nemıshe
nemıdonım che kar konım ba vashangton tel zadım javab dorost o hesaby nadadan
ba kcc ham emıl zadım mıgan ba sefarat marbot mıshe ma nemıtonım kary baraton kary bokonım valy ta sobh fek nemıkonam khabemon bebare
واحد مرکزی خبر از انکارا
فعلا که اینجا خبر خاصی نیست و ما پول UPS ( هاپو پدر) هم دادیم
امشب هم اصلا حوصله شوخی ندارم
ali_n لطفا ریز مطالب رو بزن همه با خبر بشن و ایه نحس نخون فقط بگو اون خراب مونده داره چی میگزره به شما ؟؟؟
اینجا که هنوز خبری از این داستان نیست و ما بخایم و نخایم تا 5 شنبه هستیم
اقا 2 روز هم 2 روزه یکم صبر کنین به خوشی تموم میشه

تشکر کنندگان: rayan.s ، farzad24 ، bahram_kg ، free_free ، Hossein123 ، Eskandari ، sare ، اليزا ، zk-mm ، R.F ، shgh57 ، sanaz2010 ، بنيتا ، mary joon ، Sooshians ، sevda88

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان