کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
مسخره اس واقعا !! اون استعدادی رو که کردند مسئول واقعا چیزی از انسانیت نمی دونه !! مردم مگه روان و زمان و پول اضافه دارند ؟؟
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: R.F ، aadine ، new new ، Hamid55 ، laili ، amirhessam ، Ali Sepehr ، sare
مگه میشه؟ اگه ویزاها تموم شده باشه باید همین اتفاق هم آنکارا بیفته پس چرا از آنکارا خبری نیست؟ نمیشه دسته جمعی برید سفارت اعتراض کنین بگید اونها به مقامهای بالاترشون اطلاع بدن شاید بشه یه کاری کرد...؟ اصلا ً مگه نگفته بودن 50 تا 55 هزارتا اون 5هزارتا چی؟
تشکر کنندگان: aadine ، farzad24 ، sare ، indmehdi
(2010-09-28 ساعت 23:48)free_free نوشته:  فکر کنم کم کم باید واقعیت رو قبول کنیم.

دوستان این قضیه تموم شدن ویزا هر سال وجود داره !
منتها تو این سال ها یا به کشورهای دیگه خورده که ما بیخبریم و یا اینکه از هموطنای دیگمون که تو مهاجر سرا نبودن به این مشکل برخوردن که بازم ما ازش خبر نداریم.

بهر حال واقعیت های موجود گویای این حقیقت هستند که تنها نیمی از برندگان ویزا دریافت می کنند و نیمی دیگر را بایستی در گروه های زیر جستجو کرد:

1: کسانی که اصلا از برنده شدن خودشون خبر دار نمیشن
2: کسانی که تو مراحل اشتباه میکنن
3:کسا نی که از ادامه راه منصرف میشوند
4:کسانی که به مشکل کلیر میخورن و تا تموم شدن ویزاها کلیرشون نمیاد

در واقع مظلوم ترین این افراد دسته چهارم هستند که علیرغم میل به مهاجرت و طی صحیح مراحل و هزینه کردن و رها کردن کار و زندگی و ....بدلایلی که از کنترل آنها خارج است به این امر نایل نمی شوند.

بهر حال فرصتی است که گذشته و سبویی که شکسته!
بیایید فرصت های جدیدی بسازیم . راه مهاجرت هنوز هم باز است و کشورهای مهاجر پذیر هم فقط امریکا نیستند.

شاد و پیروز باشید
با همه احترام‌ ای که براتون قایلم از این حرفتون اونم تو این شرایط بد بسیار ناراحت شدم

هرگز تسلیم نشینSad

این درست نیست که بگین راه بازه

اینا مال وقتیه که همه چی‌ تموم شده

هنوز وقت هست

باید با توپ پر برید دم سفارت هالیشون کنید که چه بلایی سر شماها آوردن

ببینید من الان چند وقت آمریکا ام

تو این مدت فهمیدم حتی تو این کشور هم

همچی‌ سر جاش نیست

و هیچ چیز وحی منذل نیست

نا امیدی حرامه!!!!!!!!!!!!!!!

نباید ناامید شید

بخدا از صبح اعصابم داغونه

یکی‌ نیست بگه لامصبا این چه کاریه با این بدبختای زبون بسته می‌کنید

خدا از سر تقصیرشون نگذره بخدا اگه ندن ویزا رو

بچه ها تورو خدا نامید نشین بیاین به سال بدی‌ ها ثابت کنید تا ثانیهٔ آخر باید محکم بود و ویزا رو گرفت

من شنیدم بعضیها میخوان برگردن

تورو خدا این کارو نکنید

شما باید این چند روز هر روز از صبح اونجا برید مگه چی‌ دیگه واسه از دست دادن دارید بر نگردین خواهش می‌کنمSad
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: hasti_banoo ، satusa ، aadine ، new new ، Hamid55 ، amirhessam ، Sooshians ، farzad24 ، Ali Sepehr ، بنيتا ، اليزا ، R.F ، silia ، sevda88 ، indmehdi
دوستاني كه برگه زرد گرفتند لطفا:

1- هرگز برگه زرد رو دور نريزيد
2- اگر Clear شدن شما در سايت يا با E-Mail اعلام شده، Print اون رو هم نگه داريد.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: nefarioos ، free_free ، satusa ، aadine ، Hamid55 ، laili ، seravin ، amirhessam ، Sooshians ، mary joon ، farzad24 ، Ali Sepehr ، saeed53 ، Hossein123 ، sare ، اليزا ، silia ، sevda88
بمونید وآخرین تلاشتون را بکنید حتما به سفارت سربزنید .کارتون را پیگیری کنید و ازشون درمورد آنکارا جویا بشید به راحتی کنار نکشید . ما براتون دعا می کنیم .
تشکر کنندگان: aadine ، amirhessam ، Sooshians ، mary joon ، farzad24 ، Hossein123 ، sare
الان واقعا شرایط بدیه. من فکر کنم کسانی که ابوظبی هستن اصلا دوست ندارن بشنون که قسمت نبوده و خیری توش هست. هرچند که منم موافقم که هست اما به نظرم برای کسی که تو این شرایطه اصلا قابل قبول نیست..
بیاین قبول کنیم ما اشتباه کردیم. همه کسانی که حالشون رو فدای آیندشون کردن از جمله خودم اشتباه کردیم. اسم گرین کارت و آمریکا انقدر برامون بزرگ بود که همه زندگی و انرژیمونو صرف کردیم. نرفت تو گوشمون که تو نامه اول گفتن این فرم فرستادنا و رفت و آمدا ویزارو تضمین نمیکنه..
وقتی به چیزی بیشتر از حدی که داره ارزش بدی همین میشه. گرین کارت انقدر ارزش نداشت. باید وقت و انرژیمون رو صرف چیزی میکردیم که حداقل احتمال بازدهیش بیشتر باشه.
حالا تقدیر به این بود که بعضیا چوب اشتباهشون رو نخورن و بعضیا.. منم قبول دارم که انصاف نیست اما زندگی انصاف سرش نمیشه بعضی وقتا درسای سختی به آدم میده.
برای شما 2011 ها میگم گرین کارت براتون اندازه خودش مهم باشه. اندازه یه احتمال تو زندگی. به اندازه یه شانس. نه به قدر کل زندگی. تا اگه یه روز زمین خوردین انقدر محکم نباشه که نتونین پاشین
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
با سلام
من ویزام آماده شده(ابوظبی) ولی نمیدونم تا کی وقت داره که برم بگیرمش اگه ممکنه منو راهنمایی بکنید ممنون میشم
تشکر کنندگان: sare
ba salam be hame dostan
mamnoon az hamaton
man alan dubai hastam va mesle bache haye dige barg zard az sefarat gereftam ama .mikham bedonam dostane dige az ankara khabari daran ya na?man vaghan nemidonam alan bayad che kar konam.lotfan az ankara khabar bedid
bebakhshid man nemitonam farsi benevisam
khili halam gerefas
lotfan begid ankara in chand roze chi gozashte
تشکر کنندگان: new new ، R.F ، sevda88
من داغونم...

نمیدونم چی‌ کار کنم..

اینجا مثل یه فامیلئ بودین برای من..

یه سال اینجا بودم تا پایان خوشه کلیرنس رو ببینم..

اما چی‌ دیدم...

من واقعا نمیتونم هضم کنم..

ببخشید...

اما نمیتونم خودم رو کنترل کنم...
تشکر کنندگان: Sooshians ، mary joon ، nefarioos ، farzad101 ، sare ، اليزا ، R.F
(2010-09-29 ساعت 00:44)energy نوشته:  ba salam be hame dostan
mamnoon az hamaton
man alan dubai hastam va mesle bache haye dige barg zard az sefarat gereftam ama .mikham bedonam dostane dige az ankara khabari daran ya na?man vaghan nemidonam alan bayad che kar konam.lotfan az ankara khabar bedid

آخرین خبری که از آنکارا هست اینه که من حدود ساعت 4.5 با بخش ویزای مهاجرتی آنکارا صحبت کردم و چون دیروز پاسپورت رو دادم سفارت پرسیدم که آیا ویزا باقی مونده؟ که پاسخ دادن اصلا ویزای لاتری محدودیتی نداره و چیزی تحت عنوان تموم شدن ویزا نداریم. گفتن ویزاتون صادر شده و به دستتون میرسه. ایمیل هم زدم و همین جواب رو گرفتم.
واقعا گیج کنندست! امروز هم آنکارا آپدیت کرده و تا 29 سپتامبر هم وقت داده. به کسانی هم که رفتن سفارت چیزی به اسم برگه زرد نداده!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: aadine ، farzad24 ، Sooshians ، laili ، free_free ، bahram_kg ، OMID_R ، R.F ، Hossein123 ، mary joon ، sevda88
يعني چي؟؟؟؟؟!!!!!! ويزا تموم شده؟؟؟!!!!!!!!!
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
از صبح خیلی ناراحتم...از خدا می خوام امشب زود بگذره و فردا روزی کاملا متفاوت با امروز باشه....فقط تو رو خدا نا امید نشید...می دونم دلای هممون روشنه که فردا روزه دیگه ایه...
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: mary joon ، aadine ، farzad24 ، io7o ، Sooshians ، laili ، iust_software ، rayan.s ، free_free ، Hossein123 ، sare
دوستان برنگردیداحتی اگه گفتن ویزا تموم شده. هر سال روز اخر همه ویزا گرفتن.تو نامه اولم بین 50000تا 55000ویزا نوشته و دقیق نیست.امیدوار باشید و تا روز اخر تلاش کنید.موفق باشید همگی
تشکر کنندگان: farzad24 ، io7o ، Hossein123 ، sare
(2010-09-29 ساعت 00:20)yas نوشته:  الان واقعا شرایط بدیه. من فکر کنم کسانی که ابوظبی هستن اصلا دوست ندارن بشنون که قسمت نبوده و خیری توش هست. هرچند که منم موافقم که هست اما به نظرم برای کسی که تو این شرایطه اصلا قابل قبول نیست..
بیاین قبول کنیم ما اشتباه کردیم. همه کسانی که حالشون رو فدای آیندشون کردن از جمله خودم اشتباه کردیم. اسم گرین کارت و آمریکا انقدر برامون بزرگ بود که همه زندگی و انرژیمونو صرف کردیم. نرفت تو گوشمون که تو نامه اول گفتن این فرم فرستادنا و رفت و آمدا ویزارو تضمین نمیکنه..
وقتی به چیزی بیشتر از حدی که داره ارزش بدی همین میشه. گرین کارت انقدر ارزش نداشت. باید وقت و انرژیمون رو صرف چیزی میکردیم که حداقل احتمال بازدهیش بیشتر باشه.
حالا تقدیر به این بود که بعضیا چوب اشتباهشون رو نخورن و بعضیا.. منم قبول دارم که انصاف نیست اما زندگی انصاف سرش نمیشه بعضی وقتا درسای سختی به آدم میده.
برای شما 2011 ها میگم گرین کارت براتون اندازه خودش مهم باشه. اندازه یه احتمال تو زندگی. به اندازه یه شانس. نه به قدر کل زندگی. تا اگه یه روز زمین خوردین انقدر محکم نباشه که نتونین پاشین

آبجی‌ یاس تو می‌خوای چی‌ کار کنی‌ الانSad

همسرت هنوز انکاراست؟ خبری چیزی نگرفتی‌

?
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: yas
salam
bebakhshid babate fingilish typ kardanam
parsal in moghe vaghti ba tamame esteresi ke aya be man visa midan ya na vaghti ghesmate cleare 2009 ro mikhondam vaghti didam roz akhar kheili az bacheha daste poran va khoshhalan hamash az tahe delam mikhandidam migoftam akh jon ....hala engar man 100 sale on bachehaeiro ke aslan nadidameshon mishnakhtameshon
alanam ke 2010e tamame arezoye ghalbim gereftane visa baraye tamame 2010ihast ke biyan amricaro ba cheshaye khodeshon tajrobe konan va bebinan adam hata toye hamon iranam mitone pishraft kone asemon hameja bekhoda yerange
nemidonam in harfamm doroste ya na ama sob be onaei ke doubei beheshon visa nadade hasodi kardam inja deltangish vaghean ziyade
omidvaram tameme mohajersaraeiha be arezoye ghalbishon beresan
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: io7o ، N.D ، Sooshians ، nefarioos ، بنيتا ، Hossein123 ، ali-n ، Linspire

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان