کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
بچه ها من فردا میرم ببینم میتونم اینجا از یه وکیل راهنمایی بگیرم و ببینم چی پیشنهاد میده
هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم براتون
ما همه در حد وسعمون پشتتونیم

توکل برخدا دوستای گلم

تشکر کنندگان: N.D ، Ashkan78 ، rayan.s ، farzad24 ، Hossein123 ، sare ، اليزا ، Hamid55 ، R.F ، seravin ، بنيتا ، mary joon ، Sooshians ، hamed_gh ، Farshid22
کیا بودن 2-3 هفته پیش میگفتن از منبع موثق اطلاعات دارم. خب یه تماسی با منابع موثق بگیرین. این عربهای تن پرور دارن کم کاری میکنن
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: rayan.s ، sare ، Sooshians ، hamed_gh
(2010-09-29 ساعت 01:20)MSD نوشته:  سلام به دوستای گلم
مدت زیادی بود که این صفحه رو با هیجان و امید زیادی دنبال می کردم. همیشه دلم می خاست حرف بزنم اما ترجیح دادم بزارم برای موقع مناسب. فکر می کنم الان اگر این نوشته رو بخونید بتونه یه نظر متفاوت باشه.
من از اول نه با امید دادن های بیهوده و بی دلیل موافق بودم و نه با دلداری دادنهای که الان دوستان می کنن و ذره ای از آلام روحی دوستان عزیزی که ویزا گرفتن رو کم نمی کنه. عقلانیت همیشه و در هر زمانی تنها راه چاره ی ماست.
کسایی که از یه ماه پیش به بچه های توی صف کلیر می گفتن حتما ویزا می گیرید به چه دلیل می گفتن؟ وزیر خارجه آمریکا هم نمی تونه چنین تضمینی بده. ویزا دادن تابع قوانین مصوب کنگره آمریکا و نهادهای امنیتی اونجاست. به چه دلیل این بچه ها رو اینقدر امیدوار کردید که حالا اینجوری بخوره توی ذوقشون. من عاشق احساس پاک همتون هستم. نمی خام زیر سوال ببرمش. می دونم نیت همتون پاک بود اما عقلانیت یعنی اون یه خطی که زیر برگه آبی نوشته شده بود و صراحتا این روز رو پیش بینی کرده بود که آقا یا خانوم محترم ممکنه ویزا تموم بشه، ممکنه کلیر نشی! ممکنه ویزا نگیری عزیز من! کاش همه ی ما یک بار هم که شده به جای رخورد احساسی قبل شروع این ماراتن نفس گیر به خودمون یه بار بگیم این بازی که واردش می شیم 99% احتمال برد داریم و 1% هم احتمال باخت. نه این برد اونقدرا ارزش داره نه باختش آخر دنیاست.
اما برای دوستانی که ویزا نگرفتن:
من حدود یک هفته پیش ویزا گرفتم. یعنی فقط یه هفته کمتر از شما استرس کشیدم. نمی تونم خودمو جای شما بزارم اما شاید بتونم احساستونو تصور کنم. گر چه بی ربطه اما از اینکه ویزا گرفتم احساس گناه می کنم. از اینکه الان ده ها نفر هم وطنم، همه مثل من، همه جوون، همه پر از امید و آرزو امشب هر جا که باشن، توی هتلشون، لب خلیج، توی اتوبوس، روی صندلی هواپیما یا بغض داره خفشون می کنه یا این بغض قطره های اشک شده و داره به پهنای صورتشون پایین میاد احساس گناه می کنم. به خدا دارم گریه می کنم و می نویسم.
اما بیاین این مساله رو از یه زاویه دیگه نگاه کنیم. ببینید، شانسی ایجاد شد، همه ی تلاشتون رو کردید و بی اینکه مقصر باشید نشد! اتفاق بدی افتاده اما چند تا نکته:
الان آمریکا در بدترین شرایط اقتصادی خودش از زمان بحران وال استریت تا الانه. من خودم توی یه بروکر فرابورس کار می کنم. شاخص های بورس نیویورک که نبض اقتصاد آمریکاست از مرز 13000 به 8000 سقوط کرده، و با تزریق حجم زیادی از پول فعلا مهار شده و البته موج دوم بحران با شدت ویران کننده ای توی راهه. الان 47 میلیون نفر آمار بیکاری آمریکاست. نرخ بیکاری به مرز دورقمی رسیده که توی این کشور بی نظیره. کارشناسای اقتصادی پیس بینی می کنن که به احتمال زیاد طی چند سال آینده اقتصاد آمریکا از رکود خارج و وارد بحران می شه. چیزی که باورش براتون غیر ممکنه اما قبلا هم در آمریکا اتفاق افتاده در 1939 و شاید باورتون نشه که اگر آمریکا وارد بحران بشه، همین مردم آمریکا برای یه کاسه سوپ توی صفهای چند صدمتری می ایستن. به خدا داستان تخیلی نمی نویسم. به عنوان یه کارشناس اقتصادی خودم به هیچ وجه حتی فکرشم نمی کنم که آمریکا برای زندگی بمونم فقط میرم دکترامو می گیرم و پاسپورتم و می خام ایران باشم.
بر عکس ایران الان از زمان شروع دولت این مردک با وجود تمام تحریم ها و مشکلاتی که داشته شاخص بورسش از 1000 در سال 79 به 19000 در سال جاری رسیده. در صورت بروز بحران های اقتصادی مطمئن باشید که همه آمریکایی ها آرزوی ویزای ایرانو می کنن. حرفام شاید خنده دار باشن. همه رو فراموش کنید فقط در این حد بشنوید: شاید اتفاق بدی نیفتاده باشه براتون، شاید! به عنوان یه فرصت بهش نگاه کنید.
تقدیر چو کعبتین و تدبیر چو نرد
در دست تو نیست، لیک در دست تو هست
تاس تخته نرد رو که میریزید، شما انتخاب نمی کنید که چه عددی بیاد، ولی این شمایید که انتخاب می کنید کدوم مهره رو بازی کنید. با تاس خوب همه خوب بازی می کنن. ببینم با تاس بد چه می کنی هم وطن! موفق باشید.
با پوزشی تلخ و بی حاصل*

دوست گرامی اول اینکه این تاپیک جای بحث مسایل اقتصادی نیست. این همه آدم با اعصاب داغون تازه شما هم میایند .و اقتصاد وابسته به نفت و مافیایی ایران را به رخ میکشید. فقط در جوابتون بگم تشبیه بورس شما مثل این میمونه که یه نفر که سیر هست سر یک سفره با انواع غذا باشه و علاقه ای به خوردن نشون نده .و یک نفر دیگه که چند روزی گشنه مونده رو سر یک سفره با چند تا نون خالی مقایسه کنی که همه نونا رو میخوره . بعد بگی چون اینجا غذاش بهتر بود . همش خورده شد.
البته بگم من مثل شما کارشناس اقتصادی نیستم
"""""""""""""""""
در مورد دوستان که ابوظبی هستند . خواهش میکنم شما که یکسال ساختید این یکی دورزه را هم بسازید .و ناامید نشید حتما با KCC تماس بگیرید .
تشکر کنندگان: laili ، Ashkan78 ، rayan.s ، farzad24 ، bahram_kg ، Hossein123 ، sare ، اليزا ، seravin ، shgh57 ، sanaz2010 ، بنيتا ، Sooshians ، SALAR110 ، najibi
(2010-09-29 ساعت 03:14)Mohsen13 نوشته:  
مدت زیادی بود که این صفحه رو با هیجان و امید زیادی دنبال می کردم. همیشه دلم می خاست حرف بزنم اما ترجیح دادم بزارم برای موقع مناسب. فکر می کنم الان اگر این نوشته رو بخونید بتونه یه نظر متفاوت باشه.
من از اول نه با امید دادن های بیهوده و بی دلیل موافق بودم و نه با دلداری دادنهای که الان دوستان می کنن و ذره ای از آلام روحی دوستان عزیزی که ویزا گرفتن رو کم نمی کنه. عقلانیت همیشه و در هر زمانی تنها راه چاره ی ماست.
کسایی که از یه ماه پیش به بچه های توی صف کلیر می گفتن حتما ویزا می گیرید به چه دلیل می گفتن؟ وزیر خارجه آمریکا هم نمی تونه چنین تضمینی بده. ویزا دادن تابع قوانین مصوب کنگره آمریکا و نهادهای امنیتی اونجاست. به چه دلیل این بچه ها رو اینقدر امیدوار کردید که حالا اینجوری بخوره توی ذوقشون. من عاشق احساس پاک همتون هستم. نمی خام زیر سوال ببرمش. می دونم نیت همتون پاک بود اما عقلانیت یعنی اون یه خطی که زیر برگه آبی نوشته شده بود و صراحتا این روز رو پیش بینی کرده بود که آقا یا خانوم محترم ممکنه ویزا تموم بشه، ممکنه کلیر نشی! ممکنه ویزا نگیری عزیز من! کاش همه ی ما یک بار هم که شده به جای رخورد احساسی قبل شروع این ماراتن نفس گیر به خودمون یه بار بگیم این بازی که واردش می شیم 99% احتمال برد داریم و 1% هم احتمال باخت. نه این برد اونقدرا ارزش داره نه باختش آخر دنیاست.
من حدود یک هفته پیش ویزا گرفتم. یعنی فقط یه هفته کمتر از شما استرس کشیدم. نمی تونم خودمو جای شما بزارم اما شاید بتونم احساستونو تصور کنم. گر چه بی ربطه اما از اینکه ویزا گرفتم احساس گناه می کنم. از اینکه الان ده ها نفر هم وطنم، همه مثل من، همه جوون، همه پر از امید و آرزو امشب هر جا که باشن، توی هتلشون، لب خلیج، توی اتوبوس، روی صندلی هواپیما یا بغض داره خفشون می کنه یا این بغض قطره های اشک شده و داره به پهنای صورتشون پایین میاد احساس گناه می کنم. به خدا دارم گریه می کنم و می نویسم.
اما بیاین این مساله رو از یه زاویه دیگه نگاه کنیم. ببینید، شانسی ایجاد شد، همه ی تلاشتون رو کردید و بی اینکه مقصر باشید نشد! اتفاق بدی افتاده اما چند تا نکته:
الان آمریکا در بدترین شرایط اقتصادی خودش از زمان بحران وال استریت تا الانه. من خودم توی یه بروکر فرابورس کار می کنم. شاخص های بورس نیویورک که نبض اقتصاد آمریکاست از مرز 13000 به 8000 سقوط کرده، و با تزریق حجم زیادی از پول فعلا مهار شده و البته موج دوم بحران با شدت ویران کننده ای توی راهه. الان 47 میلیون نفر آمار بیکاری آمریکاست. نرخ بیکاری به مرز دورقمی رسیده که توی این کشور بی نظیره. کارشناسای اقتصادی پیس بینی می کنن که به احتمال زیاد طی چند سال آینده اقتصاد آمریکا از رکود خارج و وارد بحران می شه. چیزی که باورش براتون غیر ممکنه اما قبلا هم در آمریکا اتفاق افتاده در 1939 و شاید باورتون نشه که اگر آمریکا وارد بحران بشه، همین مردم آمریکا برای یه کاسه سوپ توی صفهای چند صدمتری می ایستن. به خدا داستان تخیلی نمی نویسم. به عنوان یه کارشناس اقتصادی خودم به هیچ وجه حتی فکرشم نمی کنم که آمریکا برای زندگی بمونم فقط میرم دکترامو می گیرم و پاسپورتم و می خام ایران باشم.
بر عکس ایران الان از زمان شروع دولت این مردک با وجود تمام تحریم ها و مشکلاتی که داشته شاخص بورسش از 1000 در سال 79 به 19000 در سال جاری رسیده. در صورت بروز بحران های اقتصادی مطمئن باشید که همه آمریکایی ها آرزوی ویزای ایرانو می کنن. حرفام شاید خنده دار باشن. همه رو فراموش کنید فقط در این حد بشنوید: شاید اتفاق بدی نیفتاده باشه براتون، شاید! به عنوان یه فرصت بهش نگاه کنید.
تاس تخته نرد رو که میریزید، شما انتخاب نمی کنید که چه عددی بیاد، ولی این شمایید که انتخاب می کنید کدوم مهره رو بازی کنید. با تاس خوب همه خوب بازی می کنن. ببینم با تاس بد چه می کنی هم وطن! موفق باشید.
با پوزشی تلخ و بی حاصل*
MSD عزیز
دقیقا همین حرفای شما رو من یک ماه پیش در یک پست به دوستان 2010 گفتم. گفتم این دل داری دادن این امیدواری های بیخودی و الکی و ..... و اینکه یک تعدادی از دوستان اظهار اطمینان میکردند که همه بچه های 2010 کلیر میشن و غیره .... بالاخره کار دست یک عده میده . دوست عزیز آقا یا خانم محترمی که میایی و کامنت های واقعا بیخودی میزاری که بله تا 30 سپتامبر همه کلیر میشید و تا 30ام همتون ویزاهاتون توی دستاتون و در باغ سبز به عده ای نشون دادید مگه تو خدایی مگه تو علم غیب داری که میگی فلانی کلیر میشه یاویزا میگیره.بعداز اون پست دوستان از خجالت بنده در اومدند که آقا چرا داری موج منفی میفرستی و روحیه بچه ها رو خراب نکن . توی اون پست به طور غیر مستقیم مورد یکی از بچه های لاتاری رو گفتم سر همین حرفای صد من یک قاز (از بس که بهش گفتن تو ویزا میگیری تو ویزا میگیری تو ویزا میگیری تو ویزا میگیری ..... آخرش هم نگرفت )کارش به جاهای ناجور کشید تا یک نفر کلیر میشه ببنید چه هیاهویی توی این سایت به پا میکنید البته من به احساسات پاک همتون احترام میزارم دوستان ابوظبی امید خوتون رو از دست ندین ali-n عزیز و بقیه براتون دعا میکنم

خیلییییی ناراحتم
توکل به خدا

دوسته عزیز
فرق دلگرمی با توی دل خالی کردن توی زمان گفتن ونحوه گفتن هست!!!
اون حرف های به قول شما بیخودی,دلگرمی بوده برای دوستانی که استرس داشتند.
این بدون ما بیشتر از یکساله با هم توی این سایت پا به پا هم برای هم خوشحال شدیم ,برای هم نگران شدیم, با هم استرس داشتیم ,تا صبح بیدار بودیم که کارنت شیم.شاید برای تو فرق نکنه یه عده ویزا نگرفتند ولی ما از نفر اولی که مصاحبه رفت تا آخرین نفر ,وقتی موفق میشد انگار خودمون ویزا گرفتیم ,, ووقتی یکی استرس داره باید نشون بدیم دوستانی داره که پا به پاش نگران هستند کنارش هستند ودلگرمی می دادند این منظوره اون کامنت های بیخودی به قول شماست
و با وضعیت فعلی کل سایت دچار شوک هست
از شما هم به خاطره تمامه حرف هایی که در باره موج منفی زده شده و برخورده بهتون معذرت میخوام
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
تشکر کنندگان: sh-b ، laili ، Ashkan78 ، rayan.s ، farzad24 ، hasti_banoo ، bahram_kg ، Hossein123 ، اليزا ، sare ، R.F ، seravin ، shgh57 ، sanaz2010 ، silia ، بنيتا ، success ، WIKIMAN ، mary joon ، sam_hash ، Sooshians ، SALAR110
[/color][/size]
(2010-09-29 ساعت 03:05)yas نوشته:  کیا بودن 2-3 هفته پیش میگفتن از منبع موثق اطلاعات دارم. خب یه تماسی با منابع موثق بگیرین. این عربهای تن پرور دارن کم کاری میکنن

دوستان ابوظبی لطفا توجه کنید. توجه توجه
[color=#000000]دقایقی پیش من با اسپانسرم در آمریکا تماس گرفتم
اول از همه حال و احوالم رو پرسید که بهش گفتم خوب نیستم و بعد شرح حال ماجرای بچه های ابوظبی رو براش تعریف کردم
ایشون یک علامت سوال بزرگ رو روبه روی من گذاشت به این نحوه

1 - این دوستان مصاحبشون کامل بوده و 819 دلار رو پرداخت کردن ولی تا حالا جواب پروسه FBI اونها هنوز نیومده و تا 30 سپتامبر هم نمیاد بر طبق قانون مهاجرت ایالات متحده آمریکا به این دسته از افراد ویزا نمیدن.

2 - این دسته از دوستان مصاحبشون کامل بوده و 819 دلار رو پرداخت کردن
و جواب پروسه FBI اونها اومده و به فایلشون منتقل شده.سفارت ایالات متحده آمریکا قانونا باید به این افراد ویزا بدهد و تموم شدن ویزا یک بهانه است یک بهانه غیر قانونی

این عمل سفارت در ابوظبی کاملا خلاف قوانین مهاجرت آمریکا است

علی جان الان وضعیت کیس شما چه جوریه کلیر شدی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟

اگر کلیر نشده ای که فعلا تا 30 سپتامبر نمیشه کاری کرد مگر اینکه کلیر بشی

اما اگر کلیر شده ای و یک همچین جوابی دادن کاملا غیر قانونی دارن عمل مکنن
متاسفانه اینها فکر میکنند که ما (ببخشید) یک مشت آدم از همه جا بی خبر هستیم و از این دست جوابها رو بهمون تحویل میدن ولی اگر پای قانون بیاد وسط مجبور میشن قانونی عمل کنن

پرسیدم آیا امکانش هست بعد از 30 سپتامر ویزا بگیرند ؟؟
ایشون گفتند بستگی به این داره که تا قبل از 30 سپتامبر کلیر شده باشند یا خیر اگر کلیر شده باشند چون مشکل از خود سفارت بوده باید بهشون ویزا بدن.
دوستان عزیز؛ شما فراموش کردید چقدر خوش شانسید، عزیزان شما در لاتاریی برنده شدید که احتمال قبولی هر ایرانی کمتر از 0.5 درصده و احتمال قبولی در جهان کمتر از 1.5 درصده! حالا احتمال گرفتن ویزاتون تا 5شنبه به هر طریقی بیشتر از 2 درصده که . پس باور کنید که می شه و یادتون نره شما خوش شانسید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad24 ، Amir78 ، Hossein123 ، HOMAYON53 ، sare ، Hamid55 ، seravin ، بنيتا ، mary joon ، Sooshians ، Farshid22
(2010-09-28 ساعت 20:27)Mohsen13 نوشته:  دوستان سلام
اولا مگه ویزای آمریکا نون بربری که همین جوری بگن تموم شده؟؟؟؟؟
این فقط ابوظبی که از این دست جواب ها به مراجعه کننده های خودش میده و تا حالا (من خودم) نشنیدم که سفارت کشوری به دلیل تمام شدن ویزا جواب رد به مراجعه کننده ها بده
ثانیا اگر هم این استدلال درست باشه که بله ویزا تمام شده است :
اول از همه کار صدور ویزا دست خدا بعد هم دست اون آفیسر مهاجرت است . اون آفیسر مهاجرت خیلی کارها رو میتونه رله کنه . اگر سفر نامه های سال پیش رو مطالعه کرده باشین پارسال موردی بود مراجعه کننده اول اکتبر ویزاشو گرفت یعنی قبل از اکتبر ویزا صادر شده بود و روز اول اکتبر ویزاشو گرفت
به نظر من در مقطع کنونی امید خودتون رو از دست ندین یک مقدار دیپلماسی به خرج بدین به طور دسته جمعی یه نامه به آفیسر مهاجرت بنویسید
و مشکلات و تغییر برنامه های خودتون رو در این یک سالی که گذشت براش شرح بدین شاید کاری انجام داد.

من با نوشتن نامه موافقم و اين پيشنهاد رو 1 ماهه پيش نيز دادم
(2010-09-28 ساعت 22:00)Ashkan78 نوشته:  بچه ها من الان تلفني با Ali-n صحبت كردم.

متأسفانه جريان برگه زرد و تمام شدن ويزا در 27 سپتامبر رو تأييد كرد. روي اون برگه زرد نوشتن ويزاها در 27 سپتامبر تموم شده، از علاقه شما براي مهاجرت به آمريكا متشكريم، و اگر دوست داشتيد سال 2012 در قرعه كشي شركت كنيد.

نمي دونستم چي بهش بگم. تنها مسأله اميدوار كننده روحيه خوب Ali-n بود كه از الان با مسأله كنار اومده بود. بهش اصرار كردم كه پنج شنبه بره سفارت حتما كه گفت بايد برم اونجا چون گذرنامه ام اونجاست...

ياد يكي از گزارشگرهاي قديمي ورزشي افتادم كه پس از سال ها سكوت، بازي برگشت ايران - استراليا رو از سيدني براي راديو ورزش ايران گزارش مي كرد. جملاتش هنوز تو ذهنمه. وقتي 0-2 عقب بوديم .... به نظر من براي رسيدن به جام جهاني به چيزي در حد معجزه احتياج داريم... و معجزه هم شد!

حالا من اميدوارم همون نوع معجزه روز پنج شنبه اتفاق بيافته. يعني مي شه؟ اي خدا جونم... شايد پر توقعي باشه ولي يه بار ديگه به حرفم گوش كن.

بابا اينا بايد نامه بنويسن كه آخه شما كه آمار كار خودتونو ندارين بيجا مي كنين 2 برابر ظرفيت اعلام مي كنيد كه اينطوري وقت ، انرژي و سرمايه شونو بزارن بعد بگن ساري . بله الان يكي مي گه اگر 2 برابر ظرفيت اعلام نمي شد تو هم با كيس نامبر بلا شايد قبول نمي شدي. جوابم اينه : نه اين قبولي را اينطوري كه 1 سال بدوي آخرش هم بگن ساري به قرآن نمي خوام.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: bahram_kg ، Sooshians
(2010-09-29 ساعت 03:15)AmericanHamid نوشته:  
با پوزشی تلخ و بی حاصل*

دوست گرامی اول اینکه این تاپیک جای بحث مسایل اقتصادی نیست. این همه آدم با اعصاب داغون تازه شما هم میایند .و اقتصاد وابسته به نفت و مافیایی ایران را به رخ میکشید. فقط در جوابتون بگم تشبیه بورس شما مثل این میمونه که یه نفر که سیر هست سر یک سفره با انواع غذا باشه و علاقه ای به خوردن نشون نده .و یک نفر دیگه که چند روزی گشنه مونده رو سر یک سفره با چند تا نون خالی مقایسه کنی که همه نونا رو میخوره . بعد بگی چون اینجا غذاش بهتر بود . همش خورده شد.
البته بگم من مثل شما کارشناس اقتصادی نیستم
"""""""""""""""""
در مورد دوستان که ابوظبی هستند . خواهش میکنم شما که یکسال ساختید این یکی دورزه را هم بسازید .و ناامید نشید حتما با KCC تماس بگیرید .
ما سفارت آنكارا هستيم و فكر مي كنم كه ما هم پيچونده شديم ،ولي با اين حال ديروز كه اين وضع رو تو مهاجر سرا ديديم زنگ زديم به kcc ولي متاسفانه اونا گفتن كيسي كه به سفارت ارسال شده ديگه دست ما نيست و همه چيز دست خود سفارت هست.
تشکر کنندگان: Sooshians ، AmericanHamid
(2010-09-28 ساعت 23:48)free_free نوشته:  فکر کنم کم کم باید واقعیت رو قبول کنیم.

دوستان این قضیه تموم شدن ویزا هر سال وجود داره !
منتها تو این سال ها یا به کشورهای دیگه خورده که ما بیخبریم و یا اینکه از هموطنای دیگمون که تو مهاجر سرا نبودن به این مشکل برخوردن که بازم ما ازش خبر نداریم.

بهر حال واقعیت های موجود گویای این حقیقت هستند که تنها نیمی از برندگان ویزا دریافت می کنند و نیمی دیگر را بایستی در گروه های زیر جستجو کرد:

1: کسانی که اصلا از برنده شدن خودشون خبر دار نمیشن
2: کسانی که تو مراحل اشتباه میکنن
3:کسا نی که از ادامه راه منصرف میشوند
4:کسانی که به مشکل کلیر میخورن و تا تموم شدن ویزاها کلیرشون نمیاد

در واقع مظلوم ترین این افراد دسته چهارم هستند که علیرغم میل به مهاجرت و طی صحیح مراحل و هزینه کردن و رها کردن کار و زندگی و ....بدلایلی که از کنترل آنها خارج است به این امر نایل نمی شوند.

بهر حال فرصتی است که گذشته و سبویی که شکسته!
بیایید فرصت های جدیدی بسازیم . راه مهاجرت هنوز هم باز است و کشورهای مهاجر پذیر هم فقط امریکا نیستند.

شاد و پیروز باشید

آره من 2 تا از دوستام در 2 سال متفاوت همين بلاي نرسيدن ويزا براشون اتفاق افتاد. ولي اين كمال نامردي من خودم و مي گم فرض كنيد 5 تا 6 ميليون خرج كنم بعد هيچي خوب مي تونم باهاش برم ماشينمو عوض كنم حالش و ببرم و يا خيلي كاراي ديگه .
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: free_free ، sare ، Hossein123
بچه ها سلام
اين ابوظبي از روز اول هم مثل آدم نبود نمي دونم چي بگم . نمي دونم كه اين كاراشون تحت تاثير سياست هست يا نه ؟
واقعا تو اين پروسه لاتاري چي مي گذره ؟ چرا اين كاراشون منظم نيست و سرو سامون نداره ؟ مخصوصا اينجوريه؟ دو تا سفارت از يك كشور با رفتار و سيستماي متفاوت ؟ يعني هر كدوم برا خودشون يه سياستي دارن؟
تنها چيزي كه تو اين حالم مي تونم بگم اينه كه دلم مي خواست اونجا بودم و با سفارت در مورد تفاوتشون با سفارت تو انكارا صحبت مي كردم و يا اينكه چطور ممكنه ويزا تموم بشه و اينقدر مردمو سر كار نذارن ؟ يعني اينو زودتر از تعدا د كسايي كه مصاحبه شدن نمي تونستن بگن؟
به هر حال من هر كاري كنم نمي تونم بجاي گاتاي عزيز يا بقيه بچه ها اونجا باشم .
فقط مي تونم بگم كه سلامتي شماعزيزان مهمترين چيزه و اين فقط يك اتفاق بود كه افتاد و تموم شد و رفت . خدا را شكر كه سلامت هستيد و بهتره اين اتفاق رو فراموش كنيد و به فكر زندگيتون و خانوادتون باشيد . من كه الان ايران هستم و همينجا هم مي بينم كه اگر دلت خوش باشه و سلامت باشي مي توني كيف دنيا رو بكني . ما ايراني ها بخاطر خونگرميمون هر جا كه هستيم مي تونيم خوش باشيم.
خدا راشكر كه اتفاق بدي براي شما نيفتاده و خداي نكرده بيمار و يا در بيمارستان نيستيد. من هميشه عقيده دارم كه هيچ اتفاقي بي حكمت نيست .
اينارو گفتم كه اول خودمو آروم كنم و دوم بگم لاتاري رو فراموش كنيد و به فكر زندگيتون و خانواده عزيزتون باشيد .
علي رغم اينكه بايد گفتار نيك رو رعايت كنم يه چندين كلمه(!) ناقابل هم دارم كه تو دلم به ابوظبي مي دم منو ببخشيد اينجا ممكنه قوانين سايت رعايت نشه
ببخشيد
چاكر همه شما
فرزاد
در حالت بسيار غمگين . از پشت ميزم سر كار
هيچوقت اينقدر كم انرژي نبوده ام

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: N.D ، Eskandari ، R.F ، اليزا ، sare ، User ، kavoshgarnet ، aadine ، free_free ، بنيتا ، WIKIMAN ، mary joon ، هموطن ، sam_hash ، Sooshians ، sevda88 ، Farshid22 ، farnaz.f
همين الان كه قضيه بچه هاي ابوظبي را خوندم خيلي منقلب شدم انگار كه اين اتفاق براي خودم افتاده... نميدونم چي بگم به خدا توكل مي كنم كه كار تمام بچه ها درست بشه..به نظرم دوستاني كه كلير شدن پيگيري كنند و به kcc زنگ و ايميل بزنند و قضيه آنكارا و ابوظبي را بگن...انشالله كه تمامي بچه ها ويزا مي گيرند
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: sare ، aadine ، mary joon ، هموطن ، Sooshians
لطفا اعلام کنید چند نفر از بچه های این انجمن ویزا نگرفتند و اگر کسی رو هم میشناسید که عضو این انجمن نیست و ویزا هم نگرفته را نیز در لیست اضافه کنید.

لطفا نفرات اعزامی به آنکارا و ابوظبی به تفکیک اعلام شود. برای مقایسه آماری عدم دریافت ویزا توسط دو سفارت مهم هستش.
تشکر کنندگان:
با پوزشی تلخ و بی حاصل*

خواهش میکنم حرف های خنده دار نزنین!
اقتصاد ایران مثل یه گرسنه آفریقاییه که دنده هاش زده بیرون و تو شعاع 100 کیلومتریش دکتری نیست و اگه یه سرما بخوره نمیتونه دووم بیاره و میمیره. اقتصاد آمریکا مثل یه آدم سالم تقویت شده با هزاران پزشک مجربه سرما خوردگی که الان پیش اومده که سهله سرطانم پشت سر میذاره!
شما چه جوری تو بورس کار میکنی یه کتاب راجع به تاریخچش نخوندی ببینی کی اصلا بورسو درست کرده؟! حالا شاخص بورس فکستنی ما رو با وال استریت مقایسه میکنین؟ درس نسبت رو تو دبستان خوندیم!
از همه اینها که بگذریم آمریکا اگه جهنم بشه و ایران بهشت هم آمریکایی ها میمونن تلاش میکنن و ممکلتشون رو میسازن چون بهش عشق دارن چون از کشورشون بیرونشون نمیکنن..
چند تا پاراگراف نوشتین یه دنیا حرف جوابتونه اما دیگه نمیگم همه اینجا ناراحتن این حرف های خنده دار درد بچه ها رو بیشتر میکنه.
من حاضرم اقتصاد داغون و شاخص بورس کف زمین باشه اما جایی زندگی کنم که هوا واسه نفس کشیدن باشه.

P.S: در ضمن یک اشکال علمی هم دارین رکود پایین ترین قسمت منحنی سینوسی دوران های اقتصادیه و از رکود پایین تر نداریم. بحران قبل از رکود پیش میاد و چیزی که بعد از رکود داریم اسمش دوران بهبوده.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
سلام به همه دوستان عزيزم كه ويزا گرفتند يا هنوز ويزا نگرفتند.
براي دوستاني كه ويزا نگرفتند بابت اين سردرگمي و استرس خيلي ناراحتم ولي دلم روشنه كه براي همتون مي‌ياد
امشب خواستين بخوابين با خودتون فكر كنين فردا سفارت پاستونو مي‌گيره و اينو باور كنين و حتما اتفاق مي‌افته.
منم از 12 تا 22 سپتامبر آنكارا بودم و ويزا خانمم خيلي دير اومد كه خيلي دلنگراني براي من و به خصوص همسرم به همراه داشت و حال همه بچه‌ها رو حس مي‌كنم
ولي من آنكارا يك جرياني رو براي پارسال شنيدم كه خيلي جالب و اميدواركننده است
يكي از برنده ها كه مصاحبه هم اومده بود كلير نمي‌شد و چون هر روز سايت چك مي كرد و اسمش نيومده بود و ديگه به سفارت هم نيومده بود. روز 30 سپتامبر از سفارت به تهران (خونش) زنگ مي‌زنن كه چرا نيومدي اونم ميگه اسمم نيومده و ازش مي‌خوان هر چه زودتر بياد و ايشون مي‌گه امروز هواپيما عصر مي‌ايد و شب مي‌رسم و 1 اكتبر مي‌رسم ميگن مهم نيست بيا
مي‌اد آزمايشات پزشكيش هم اكسپاير شده بود پاساشو مي‌گيرن مي‌گن برو آزمايشاتتو انجام بده جوابشو بيار و . . . بالاخره روز 5 اكتبر پاسشو مي‌دن بهش و بر مي‌گرده(البته تاريخ صدور ويزاش 30 سپتامبر خورده شده بود).
حالا دوستان آنكارا و ابوظبي صبر داشته باشيد و نااميد نشيد و پيگيري كنيد
با آرزوي موفقيت براي همه دوستان

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: seravin ، satusa ، Eskandari ، R.F ، اليزا ، Nilmah ، sare ، Ali Sepehr ، Hossein123 ، OMID_R ، farnaz82 ، success ، بنيتا ، rayan.s ، sam_hash ، Sooshians ، sevda88 ، hamed_gh ، Farshid22
من همین الان این صفحه آخر را خواندم و کلی ناراحت شدم و پستهای قبلی را هم خواهم خواند. اما به دوستانی که دچار مشکل شده اند توصیه می کنم با قاطعیت کارشان را پیگیری کنند اما هیچگاه رفتار خارج از عرف و نزاکت و ادب نداشته باشند. حتی اگر غیر قانونی به شما ویزا ندادند در نهایت تشکر کرده و برگردید.
قبلا در جایی از همین سایت خواندم که می توانند حتی در صورت داشتن ویزا جلوی ورود به آمریکا را هم بگیرند.
من چهارتا احتمال به ذهنم رسید:
1- می خواهند ببینند چه کسانی اهل پیگیری هستند.
2- می خواهند ببینند چه کسانی خونسردی خود را از دست نمی دهند و به اصطلاح نرمال هستند.
3- واقعا ویزا تمام شده (یا ظرفیت تکمیل شده یا به خاطر بحران دستور کات رسیده)
4- (یا شاید هیچ کدام و تنها ...)
تشکر کنندگان: Linspire ، sare ، homeless ، Sooshians ، sevda88 ، shahram1347 ، Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان