کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
اگه بحث اینه که به هر کسی که کلیر میشه یه ویزا به اسمش کنار گداشته میشه، تا زمانی که کل ویزاها تموم بشه: خوب باید بگم که من 27 ام کلیر شدم.

ابوظبی اعلام کرد که تعداد ویزا روز 27 ام تموم شده

اما آنکارا روز 28 ام باز هم سایت رو آپدیت کرد و سه نفر جدید رو اضافه کرد. پس روز 28 ام هم کلیر شده داشتیم. چه معنی داره ویزا 27 ام تموم بشه و اونوقت 28 ام کلیر شده جدید داشته باشیم؟؟؟؟؟

خدا بگم این ابوظبی رو چیکارش کنه.؟؟؟ هر چی میکشیم ازین ...ها میکشیم.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: satusa ، Amir78 ، R.F ، OMID_R ، aadine ، bahram_kg ، sare ، mary joon ، هموطن ، sam_hash ، Sooshians ، seravin
چرا از ابوظبي خبري نميرسه؟
امروز چيكار كردن؟ رفتن سفارت؟
تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine ، bahram_kg
دوستان از دیروز بعد از ظهر که این خبرها را خوندم انقدر روحیه ام خراب شد که حتی نتونستم یک جمله اینجا بنویسم.من معمولا از user name شوهرم اینجا میام و پست میذارم.دیروز در محل کارم نمی تونستم اصلا تمرکز کنم همش به فکر بچه ها بودم.با اینکه چند ماه عضو این سایت شدیم و هیچ کدوم از دوستان را از نزدیک ندیدیم ولی یک احساس خیلی نزدیکی عجیبی با اینجا و دوستان عزیز میکنیم.خیلی از دیروز دلم گرفته فکر می کردم صبح که بشه بهتر میشم ولی الان میبینم از این همه رفتار غیر انسانی سفارت ابوظبی واقعا دلگیر و عصبانی هستم.
از همه دوستان میخوام از ته دلشون برای دوستامون که اونجان از خدا توی این 2 روز باقی مونده معجزه بخوان و به اون دوستان هم که میدونم الان چه احساسی دارند میگم خواهش میکنم همون جا تا آخرش بمونید و تلاشتون را بکنید.
به امید خبرهای خوب
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Amir78 ، R.F ، aadine ، sare ، HOMAYON53 ، WIKIMAN ، mary joon ، هموطن ، free_free ، بنيتا ، rayan.s ، sam_hash ، Farshid22 ، seravin ، Nilmah ، mahmood_eng
(2010-09-29 ساعت 13:52)Eskandari نوشته:  اگه بحث اینه که به هر کسی که کلیر میشه یه ویزا به اسمش کنار گداشته میشه، تا زمانی که کل ویزاها تموم بشه: خوب باید بگم که من 27 ام کلیر شدم.

اما آنکارا روز 28 ام باز هم سایت رو آپدیت کرد و سه نفر جدید رو اضافه کرد. پس روز 28 ام هم کلیر شده داشتیم. چه معنی داره ویزا 27 ام تموم بشه و اونوقت 28 ام کلیر شده جدید داشته باشیم؟؟؟؟؟

ميدونيم كه كليرنس از آمريكا مياد نه سفارت.پس اگه آنكارا 28 ام آپديت كرده يعني حداقل 1 روز قبلش اين افراد كلير شدن كه kcc به سفارت اعلام كرده و سفارت هم توي سايتش گذاشته.يعني براي اون افراد ويزا رزرو شده و ميتونن بيان بگيرند

[quote='Eskandari' pid='78687' dateline='1285752165']
اگه بحث اینه که به هر کسی که کلیر میشه یه ویزا به اسمش کنار گداشته میشه، تا زمانی که کل ویزاها تموم بشه: خوب باید بگم که من 27 ام کلیر شدم.

ميدونيم كه كليرنس از آمريكا مياد نه سفارت.پس اگه آنكارا 28 ام آپديت كرده يعني حداقل 1 روز قبلش اين افراد كلير شدن كه kcc به سفارت اعلام كرده و سفارت هم توي سايتش گذاشته.يعني براي اون افراد ويزا رزرو شده و ميتونن بيان بگيرند

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: sare
خدایا اخه چی طوری حرفما بزنم
خدایا اخه دردما به کی بگم
خدا جون انصاف نیست این بچه ها را این جوری بیازمایی
خدا جونم قربونت برم این بچه ها با 1000 امید و ارزو که خودت با قبول کردنشان در لاتاری بهشون دادی 1 سال زندگی کردند
نگذار جا بمونند
به همان بزرگیت کاری کن که دل خوش بر گردند
خدایا این حرف من تنها نیست
حرف 10 ها منتظر کلیر هست که جواب رد شنیدند
حرف 100 ها کاربر وفدار این سایت هست
حرف 100 ها دوست و اشنا و فامیل و پدر و مادر این عزیزان است
خدایا این حرف همه ی اینهاست از ته قلبشون
به همون بزرگیت فرجی کن و این کابوس را به خوبی و خوشی تمامش کن
خدایا رومون را زمین ننداز
گوشه چشمی هم به دل پاک این بچه ها داشته باش
الهی به امید خودت
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، aadine ، hasti_banoo ، R.F ، mary joon ، silia ، rayan.s ، MH5160 ، farnaz82 ، Artim ، behzadb57
(2010-09-29 ساعت 14:12)User نوشته:  دوستان عزيز
من يك متن آماده كردم براي كي سي سي يا NVC يا هر ارگان ديگه اي كه به لاتري و ويزا مربوطه ارسال كنيد.
حتا مي تونيد به آنكارا و ابوظبي نيز همزمان ارسال كنيد.
[en]
----------------------------
Case Number
Name
Last name
Date of birth
Country: IRAN

SUBJECT: URGENT! Double policy at issuing DV-Visas Abu-Dhabi vs. Ankara Embassies

To whom it may concern,
Dear Sir/Madam,

I have been informed by the USA embassy at Abu-Dhabi to appear at the embassy and receive the DV-Visa.
But the point is that the USA Embassy at Abu Dhabi states that there is no longer any DV-Visa available to be issued for the DV-Applicants and the overall 50,000 DV-Visas have been issued by the sep. 27, 2010.
On the other hand, The USA Embassy at Ankara is still issuing DV-Visa for the DV-Applicants even after the date which Abu-Dhabi states above.

So please let me know Why Abu-Dhabi states there is no visa available, while Ankara still is issuing DV-Visas?
And in what way will I receive the DV-Visa while the deadline is so close (the end of September, 2010)?

Thank you very much for your kind attention and consideration.
Looking forward your reply ASAP.
Best regards,
YOUR FULL NAME

[/en]

بچه ها درنگ نكنـيــــــــــــــــد! وقت تنگ است!

ادرس ايميل KCC:
kccdv@state.gov
ادرس ايميل آنكارا:
webmaster_ankara@state.gov
و فرم آنلاين:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
آدرس ايميل ابوظبي:
يكي لطفا كمك كنه آدرس رو بگه
آدرس ايميل نشنال ويزا سنتر:
NVCINQUIRY@state.gov
تلفن نشنال ويزا سنتر كه فقط اپراتور ها جواب مي دهند:
6033340700

همه بدیم یا فقط دوستانه ابوظبی؟
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا

خدا لعنت كنه اين جماعت ابو .....
تشکر کنندگان: R.F ، mary joon ، Sooshians ، amirhessam
آنکارا آپدیت کرد

2 تا شماره جدید بازم اضافه شده....

2010AS10153
2010AS28998

امیدوار باشید
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: R.F ، sare ، mary joon ، rayan.s ، sam_hash ، farnaz82 ، Sooshians ، Ashkan78 ، Farshid22
شاید بچه های ابوظبی مایوس شدن و چون حالشون بده فروم رو چک نمیکنن از کسانی که شمارشون رو دارن خواهش میکنم باهاشون تماس بگیرن و بگن پیگیری کنن شاید بشه کاری کرد آنکارا همینطور داره ویزا صادر میکنه!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: R.F ، هموطن ، بنيتا ، User ، sare ، Sooshians
(2010-09-29 ساعت 14:34)Eskandari نوشته:  آنکارا آپدیت کرد

2 تا شماره جدید بازم اضافه شده....

2010AS10153
2010AS28998

امیدوار باشید

اين دوشماره مال بچه هاي اينجا هست؟ بابا يكي بياد يك خبر خوشحالي بده من سر كارم حتي نمي تونم كار كنم. تمركز ندارم.

خدايا بشنو صداي مارا
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، هموطن ، sare ، Sooshians
(2010-09-29 ساعت 10:56)ccpj نوشته:  لطفا اعلام کنید چند نفر از بچه های این انجمن ویزا نگرفتند و اگر کسی رو هم میشناسید که عضو این انجمن نیست و ویزا هم نگرفته را نیز در لیست اضافه کنید.

لطفا نفرات اعزامی به آنکارا و ابوظبی به تفکیک اعلام شود. برای مقایسه آماری عدم دریافت ویزا توسط دو سفارت مهم هستش.

دوست محترم
تو اين اوضاع فكر نمي كنيد وقت امار گرفتن نيست.لطفا تحقيقاتتونو بگزاريد 1 هفته ديگه اگه مي تونيد كمي صبور باشيد.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: هموطن ، Sooshians
لطفا تمام دوستان همکاری کنند و ایمیلی که user عزیز اینجا قرار دادن رو بفرستند.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid78692

وقت زیادی نداریم برای تامل, باید هر چه زودتر مراجع بالاتر رو آگاه کنیم و بتونیم تا دیر نشده به دوستانمون کمک کنیم.

پیشاپیش ممنون از همکاری و کمک همه بچه های مهاجرسرا
.

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: N.D ، User ، هموطن ، بنيتا ، rayan.s ، sare ، Sooshians ، sevda88 ، Eskandari ، Amir78 ، WIKIMAN ، sanaz2010 ، mahmood_eng ، free_free ، bahram_kg
دوستاني كه با بچه هاي ابوظبي در تماس هستند، اگر امكانش هست، باهاشون تلفني تماس بگيريد و ازشون بخواهيد هر چه زودتر (به خاطر تاريخ دريافت ايميل توسط گيرنده و اولويت جوابگويي) به آدرس هاي زير ايميل ارسال كنند.
يك نكته: براي هر يك آدرس ايميل، يك بار ايميل بفرستيد! به عبارتي 5 ايميل براي 5 آدرس ايميل -كه يك وقت اسپم محسوب نشه.-

(2010-09-29 ساعت 14:12)User نوشته:  دوستان عزيز
من يك متن آماده كردم براي كي سي سي يا NVC يا هر ارگان ديگه اي كه به لاتري و ويزا مربوطه ارسال كنيد.
حتا مي تونيد به آنكارا و ابوظبي نيز همزمان ارسال كنيد.
[en]
Case Number
Name
Last name
Date of birth
Country: IRAN

SUBJECT: URGENT! Double policy at issuing DV-Visas Abu-Dhabi vs. Ankara Embassies

To whom it may concern,
Dear Sir/Madam,

I have been informed by the USA embassy at Abu-Dhabi to appear at the embassy and receive the DV-Visa.
But the point is that the USA Embassy at Abu Dhabi states that there is no longer any DV-Visa available to be issued for the DV-Applicants and the overall 50,000 DV-Visas have been issued by the sep. 27, 2010.
On the other hand, The USA Embassy at Ankara is still issuing DV-Visa for the DV-Applicants even after the date which Abu-Dhabi states above.

So please let me know Why Abu-Dhabi states there is no visa available, while Ankara still is issuing DV-Visas?
And in what way will I receive the DV-Visa while the deadline is so close (the end of September, 2010)?

Thank you very much for your kind attention and consideration.
Looking forward your reply ASAP.
Best regards,
YOUR FULL NAME

[/en]

بچه ها درنگ نكنـيــــــــــــــــد! وقت تنگ است!

ادرس ايميل KCC:
kccdv@state.gov
ادرس ايميل آنكارا:
webmaster_ankara@state.gov
و فرم آنلاين:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
آدرس ايميل ابوظبي:

آدرس ايميل نشنال ويزا سنتر:
NVCINQUIRY@state.gov
تلفن نشنال ويزا سنتر كه فقط اپراتور ها جواب مي دهند:
6033340700

آدرس ايميل USCIS
SCOPSSCATA@dhs.gov

تشکر کنندگان: R.F ، هموطن ، Linspire ، free_free ، kaveh1979 ، بنيتا ، rayan.s ، sare ، farnaz82 ، Sooshians ، sevda88 ، satusa ، Amir78 ، sanaz2010 ، hamed_gh ، Farshid22 ، mahmood_eng
سلام ..یکی از دوستان ما پارسال برای دریافت ویزای توریستی افدام کرد و بهش برگ زرد دادن ولی این به معنی رد شدن نیست ..یعنی اینکه باید منتظر باشید
تشکر کنندگان:
(2010-09-29 ساعت 15:08)بنيتا نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 10:56)ccpj نوشته:  لطفا اعلام کنید چند نفر از بچه های این انجمن ویزا نگرفتند و اگر کسی رو هم میشناسید که عضو این انجمن نیست و ویزا هم نگرفته را نیز در لیست اضافه کنید.

لطفا نفرات اعزامی به آنکارا و ابوظبی به تفکیک اعلام شود. برای مقایسه آماری عدم دریافت ویزا توسط دو سفارت مهم هستش.

دوست محترم
تو اين اوضاع فكر نمي كنيد وقت امار گرفتن نيست.لطفا تحقيقاتتونو بگزاريد 1 هفته ديگه اگه مي تونيد كمي صبور باشيد.

منظور من از این حرف آمار شخصی نیست دلیلش تعداد صدور ویزا از هر سفارت هستش که چرا ابوظبی اینقدر زود تمام کرده ولی آنکارا به این همه مراجعه کننده هنوز داره ویزا میده. و سهمیه هر سفارت به مقدار پرونده ارسالی به آن از طرف کی سی سی میباشد مثلا اگر 1000 نفر برای ابوظبی و 1000 نفر برای آنکارا ارسال شده باشد دلیلی نداره که سفارت بگه ویزا تمام شده چون سهمیه هر سفارت از قبل تامیین شده. حال در این میان خیلی از پرونده رد میشود و ویزا هم زیاد میاورند دلیلی نداره که بگن نداریم

تشکر کنندگان: هموطن ، sanaz2010 ، sare

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان