کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-29 ساعت 19:45)Hossein123 نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 19:01)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 18:57)گاتا نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 17:51)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 17:24)maryam.arash نوشته:  اره مال ماست 28998 مال ماست . خدايا شكرت ، دعا مي كنيم واسه بقيه ،‌به خدا من ديگه كاملا مايوس بودم
آقا شاهد از غيب رسيد. ابوظبي دروغ مي گه. گاتا اگر نوشته من و مي بينين ناميد نشين و تا فردا صبر كنين و با افسر اونجا صحبت كنين .

ما که امروز صبح اومدیم تهران... فکر نمی کنم دیگه بتونیم از طریق کسی هم پاسپورتامون بفرستیم سفارت

گاتا جان به هر حال اميد وارم در تمام مراحل زندگيت موفق باشي . من به نوبه خودم خيلي دلم مي خواست كه شماها ويزابگيرين و هميشه براتون دعا مي كردم.
SALAM
MAN AZ ANKARA MINEVISAM SOKOOT DAR INJA HOKM FARMAST
AZ DOSTANAM SAIED RASOOL MAJID VA DIGARAN KHABARII NIST
HAME RAFTAN TO LAK KHODESHON
KHODE MAN EHSAS MIKONAM KE MESLE IRAN BAYAD INJA HAM BE DARE BASTE BOKHORIM . EYBIY NADARE MA BE ZAMIN KHORDAN ADAT DARIYM INAM ROSH...[/align]
میدانیم که شکست سخت است "
میدانیم که نا امیدید "
میدانیم که جز خدا امیدتان به کس دیگر نیست "
اما بدانید نباید دست کشید "
باید جنگید .
دوستان عزیز هیچ کس نمیتواند حال شما عزیزان را درک کند و رنجی که در این یک سال برای بدست اوردن ویزا کشیدید را درک کند .
ولی حسین عزیز تا جایی که میتوانی سعی کن زمین نخوری و سر پا بیستی کسان زیادی منتظرند که ببینند با خبر خوش به دیار خویش باز میگردی .
من به شخصه منتظر اخبار خوب هستم و برای تک تکتان دعا میکنم .
به خودتون اعتماد داشته باشید و تا پیروز نشدید صحنه ی جنگ را ترک نکنید " نیروز کمکی در راه است " شما میتوانید .
و در انتها مطمئنم که میتوانید .

بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

تشکر کنندگان: R.F ، Sooshians ، Hossein123 ، Hamid55 ، بنيتا ، farzad101 ، sare
maryam.arash عزیز از صمیم قلب بهتون تبریک میگم
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
(2010-09-29 ساعت 18:32)گاتا نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 17:24)maryam.arash نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 14:50)HOMAYON53 نوشته:  [quote='Eskandari' pid='78703' dateline='1285754688']
آنکارا آپدیت کرد

2 تا شماره جدید بازم اضافه شده....

امیدوار باشید

اين دوشماره مال بچه هاي اينجا هست؟ بابا يكي بياد يك خبر خوشحالي بده من سر كارم حتي نمي تونم كار كنم. تمركز ندارم.

خدايا بشنو صداي مارا
اره مال ماست مال ماست . خدايا شكرت ، دعا مي كنيم واسه بقيه ،‌به خدا من ديگه كاملا مايوس بودم
آقا شاهد از غيب رسيد. ابوظبي دروغ مي گه. گاتا اگر نوشته من و مي بينين ناميد نشين و تا فردا صبر كنين و با افسر اونجا صحبت كنين .

ما که امروز صبح اومدیم تهران... فکر نمی کنم دیگه بتونیم از طریق کسی هم پاسپورتامون بفرستیم سفارت

[/quote]

(2010-09-29 ساعت 18:32)گاتا نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 14:50)HOMAYON53 نوشته:  [quote='Eskandari' pid='78703' dateline='1285754688']
آنکارا آپدیت کرد

امیدوار باشید

اين دوشماره مال بچه هاي اينجا هست؟ بابا يكي بياد يك خبر خوشحالي بده من سر كارم حتي نمي تونم كار كنم. تمركز ندارم.

خدايا بشنو صداي مارا
اره مال ماست . خدايا شكرت ، دعا مي كنيم واسه بقيه ،‌به خدا من ديگه كاملا مايوس بودم

[/quoteخداااااااااااااااااااااااااااااااااا

تشکر کنندگان:
سلام به همه... دقایق و ساعات سختی رو تا فردا پیش رو داریم... درسته که نتیجه اش دیگه برام مهم نیست ولی نمی دونم چرا استرس دارم... هر پنج دقیقه یه بار صحنه فردا سفارت میاد جلو چشمم... یه بار می بینم سه تا پاس تحویلم دادن با سه تا ویزا... یه بار مبینم سه تا پاس خالی دادن دستم و یه بار دوتا با ویزا یکیش خالی... با هر سه تا تصور، سه تا برنامه متفاوت و سناریوی جدا گانه میاد جلوی چشمام واسه بعد از لاتاری و زندگی بعدش... به هر حال نتیجه فردا هر چی باشه زندگی ادامه داره ولی با هر شکلش، ادامه اش هم می تونه متفاوت باشه... حس می کنم یه مهره توی صفحه شطرنجم... منتظرم ببینم مهره های طرف مقابل چه حرکتی می کنن و در ازای هر حرکت وضعیتم چی میشه... این شطرنج لاتاری من مهره شطرنجو خوب تا حالا بازی داده...فردا حرکت آخرشه... ولی یه چیزی رو می دونم... فردا هر حرکتی که بکنه، نمی تونه منو کیش و مات کنه... برای من از هر طرف دیگه جای حرکت هست... برای شما هم مطمئن باشین همینطوره دوستای خوبم.ولی... نمی دونم چرا استرس دارم... خوابم نمی بره... پس کی فردا میشه؟!
من در همین اولین لحظات 30 سپتامبر از خدا میخوام که اون معجزه ای که دنبالشیم اتفاق بیفته و همه بچه ها به مراد دلشون برسند...خدایا دست بچه های مهاجرسرا رو ول نکن...آمین
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mahmood_eng ، hamidgh ، AmericanHamid ، بنيتا ، Hossein123 ، sare ، bahram_kg ، HOMAYON53 ، sanaz2010 ، Linspire

اون نیروهایی غیبی که دنبالش میگردید و ازشون درخواست کمک دارید خودتون
هستید.

اگه خودتون رو باور کنید به همه چیز میرسید. فقط کافیه از همین الان سرنوشتتون رو کاملا دست خودتون بدید و رهبری آیندتون رو خودتون انجام بدهید.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Sooshians ، hamidgh ، هموطن ، User ، b!ta ، Hossein123 ، sanaz2010
دلم نمی خواست پیامی بجز پیام تبریک اینجا بنویسم ولی دیگه تحملم تمام شد. فقط می خوام که بچه ها بدونن همه ما به اندازه شما نگران امروزیم و امیدوار به شنیدن خبرای خوب. همه ما یک سال در کنار هم این دوره زندگیمون رو سپری کردیم . پس لطفا رفیق نیمه راه نشید......زود باشین ویزاهاتونو بگیرین!
2010AS3xxx
(2010-09-29 ساعت 14:12)User نوشته:  دوستان عزيز
من يك متن آماده كردم براي كي سي سي يا NVC يا هر ارگان ديگه اي كه به لاتري و ويزا مربوطه ارسال كنيد.
حتا مي تونيد به آنكارا و ابوظبي نيز همزمان ارسال كنيد.
[en]
----------------------------
Case Number
Name
Last name
Date of birth
Country: IRAN

SUBJECT: URGENT! Double policy at issuing DV-Visas Abu-Dhabi vs. Ankara Embassies

To whom it may concern,
Dear Sir/Madam,

I have been informed by the USA embassy at Abu-Dhabi to appear at the embassy and receive the DV-Visa.
But the point is that the USA Embassy at Abu Dhabi states that there is no longer any DV-Visa available to be issued for the DV-Applicants and the overall 50,000 DV-Visas have been issued by the sep. 27, 2010.
On the other hand, The USA Embassy at Ankara is still issuing DV-Visa for the DV-Applicants even after the date which Abu-Dhabi states above.

So please let me know Why Abu-Dhabi states there is no visa available, while Ankara still is issuing DV-Visas?
And in what way will I receive the DV-Visa while the deadline is so close (the end of September, 2010)?

Thank you very much for your kind attention and consideration.
Looking forward your reply ASAP.
Best regards,
YOUR FULL NAME

----------------------------
[/en]

بچه ها درنگ نكنـيــــــــــــــــد! وقت تنگ است!

ادرس ايميل KCC:
kccdv@state.gov
ادرس ايميل آنكارا:
webmaster_ankara@state.gov
و فرم آنلاين:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
آدرس ايميل ابوظبي:

آدرس ايميل نشنال ويزا سنتر:
NVCINQUIRY@state.gov
تلفن نشنال ويزا سنتر كه فقط اپراتور ها جواب مي دهند:
6033340700

آدرس ايميل USCIS
SCOPSSCATA@dhs.gov

متشكرم خيلي بدرد خورد
اميدوارم فردا دست پر (POR ) برگرديم
تقصير من نيست حروفشون كامل نيست
شانس تو را موفق ‌نمی‌کند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل می‌کنی.

آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
تشکر کنندگان: User ، maryam.arash ، N.D ، sare ، behzadb57 ، هموطن ، بنيتا
درود بر همه عزیزان بخصوص منتظران!
نمی دونم چرا خوابم نمی بره و همش تو فکر بچه های ابوظبی هستم. از خدا می خوام این حس رو تو دل افیسر ها و مسئولین سفارت بذاره که یه لحظه خودشون رو سر جای همنوعان خودشو ن بذارن تا هر کاری که از دستشون بر می یاد برای دوستان عزیزمون انجام بدن
از خدا می خوام این انجام، سرانجام خوبی داشته باشه گر چه زندگی همچون رودی زیبا همیشه در جریان است.
یا حق
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، maryam.arash ، N.D ، sare ، Hossein123 ، behzadb57 ، Sooshians ، Linspire ، Farshid22 ، بنيتا ، hamed_gh
باید پارو نزد واداد... باید دل رو به دریا داد... خودش میبردت هر جا دلش خواست ... به هر جا برد بدون ساحل همونجاست... به امیدی که ساحل داره این دریا .. انشالله امروز مشكل تمام بچه حل ميشه
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، N.D ، sare ، bahram_kg ، io7o ، Hossein123 ، Sooshians ، behzadb57 ، Farshid22 ، بنيتا
چی شد یکی بیاد خبر بده... به خدا اشک تو چشم حلقه زده از این همه نا جوان مردیه این سوسمار خورااااااااااااااااااا
آخه تا کیییییییییییییییSad(((((((((((((((
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sare ، Sooshians ، behzadb57 ، هموطن ، mary joon ، SALAR110
ميتزا جان

شما هم كه پرونده ات خانوادگي بود به مشكل برخوردي؟

(2010-09-30 ساعت 01:52)mitra2640 نوشته:  متشكرم خيلي بدرد خورد
اميدوارم فردا دست پر (POR ) بركرديم
تقصير من نيست حروفشون كامل نيست

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
بچه ها پاشین, پاشین که باید کلی انرژی بفرستیم.

میدونم با اتفاقای اخیر انرژیتون یه ذره کم شده اما ازتون میخوام هر چقدر که میتونید انرژی بفرسیتیییییییییییییییییییییییییییییییییییید

برای بچه های آنکارا که همه پاسپورت هاشون با ویزااااااااااااااا بیاد.

و همینطور برای بچه های ابوظبی که امروز خبر خوبی بتونن از سفارت بگیرن و همینطور در ادامش گرفتن ویزاشون.

ما بی نهایت امیدواریم به گرفتن ویزای همه ی شما و بی صبرانه منتظر خبرهای خوبتووووووووووووون

یه عالمه انرژی+++++++++++++++++++++++++++++ برای دوستان عزیییییییییییزمون

موفق باشیدSmile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
(2010-09-29 ساعت 14:50)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 14:34)Eskandari نوشته:  آنکارا آپدیت کرد

امیدوار باشید

خدايا بشنو صداي مارا
اره مال ماست . خدايا شكرت ، دعا مي كنيم واسه بقيه ،‌به خدا من ديگه كاملا مايوس بودم

(2010-09-29 ساعت 14:50)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 14:34)Eskandari نوشته:  آنکارا آپدیت کرد

امیدوار باشید

خدايا بشنو صداي مارا

تشکر کنندگان:
امیدوارم امروز روز خوب و خاطره انگیزی واسه ی همه مون باشه
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
تشکر کنندگان: zk-mm ، bahram_kg ، Sooshians ، sanaz2010 ، mary joon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان