کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010

امروز از اون روزایی هست که در تاریخ مهاجرسرا ثبت میشه.

این صفحات آخر رو بچه های 2011 ، 2012 و .... میخونن و بهش استناد میکنن...

بچه های خلیج فارس(شهر جعلی ابوظبی) : بخدا نا امید نشید ، هرچند که به ظاهر ویزا تموم شده ولی در حقیقت هنوز عده ای که اسمشون تو سایت اومده و یا با ایمیل کلیر شدن (از هموم سفارت) و تاریخ اکسپایر ویزای اونها 30 سپتامبر هست ویزاها شون رو نگرفتن!

هنوز امید هست. حتی تو سفارت های دیگه اگر اتفاق مشابهی بیفته و ویزا زیاد بیاد اونو میدن به جاهایی که ویزا کم هستش. این یک واقعیته و اون نصیب کسی میشه که همونجا کنار سفارت باشه.

پس امروز و فردا رو هم طاقت بیارین.....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sare ، khashayar6310 ، HOMAYON53 ، alirezagh ، aadine ، Sooshians ، laili ، drmahmoodi ، MH5160 ، b!ta ، هموطن ، Farshid22 ، hamidgh ، بنيتا ، mary joon ، R.F ، sevda88
سلام . باز صبح شد و من اومدم سركار يك راست اومدم اينجا . آخرش فكر كنم اونقدر ميام اينجا كه يك خبر خوب بگيرم اخراجم كنن.

بهر حال بچه ها منتظر خبراي خوبتون هستم.

ALI-N اگر اونجايي گزارش كن چه خبر؟؟؟؟؟؟

همه گي با هم دعا مي كنم : خدايا بشنو صداي دل مارا
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: lale ، bahram_kg ، Sooshians ، sare ، هموطن ، R.F
من تا 1 ساعت دیگه میرم بیرون و شب برمیگردم " دلم میخواد وقتی شب برگشتم فقط و فقط خبر های خوب بشنوم که همه ی دوستان ویزاهاشون رو گرفتند .
دوستان به خودتون اعتماد داشته باشید و مطمئن باشید میتونید" که اعتماد به نفس همه جا جواب میده .
من برای همه دعا میکنم ولی شما هم باید به جدیت کارتون رو پیگیری کنید و نا امید نشوید که نا امیدی از شکست بدتر است " توجه داشته باشید که اگر خدایی نکرده به هر دلیل منطقی یا غیر منطقی به شما ویزا ندادند شما باید مطمئن باشید که همه ی سعی خود را کرده اید و از این بابت افسوس نخورید که اگر این کار را میکردم ...........
به امید خبر های خوب " موفق و پیروز باشید و امیدتان را از دست ندهید .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

تشکر کنندگان: behzadb57 ، sare
kcc و سفارت سابقه زیادی در عوض کردن حرفاشون دارند، همین الان علی رغم اینکه ما تماس می گیریم که کیس نامبر 2011 رو با ایمیل می فرستید یا نه قاطعانه میگن نه امکان نداره با ایمیل ارسال شه اما هر هفته بچه ها دارن با ایمیل کیس نامبر می گیرند.

پس امیدتون رو تا لحظه آخر از دست ندید، به احترام این همه دوستی که توی مهاجر سرا دارید و به احترام این همه دعایی که پشت سرتونه امیدتون رو از دست ندید و تا لحظه آخر بجنگید، ما هم از اینجا داریم براتون دعا می کنیم.
تشکر کنندگان: lale ، khashayar6310 ، Sooshians ، drmahmoodi ، behzadb57 ، Hossein123 ، sare ، b!ta ، بنيتا ، mary joon ، Farshid22
سلام بچه‌ها،
اميدوارم امروز پاسپورت همه رو سفارت بگيره
حتماً مي‌گيره
باور كنين ما كه ويزامونو گرفتيم هنوزم انگار كارمون به كار شماها گره خورده و احساس خوشحالي نمي كنيم
خدايا ما رو به خوشحالي كامل برسون

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Amir78 ، Hamid55 ، Ashkan78 ، amirhessam ، Hossein123 ، sare ، free_free ، bahram_kg ، هموطن ، m.amjadi ، بنيتا ، mary joon ، Sooshians
آخ چقدر هیجان داره این کلیرینسBig Grin
همه بچه های 2010 که آنکارا با ابوظبی هستین
امروز میدونم کلی همه رو ذوق زده میکنید
ما منتطریم فقط خواهشن قبل از اینکه برای جشن برید توی اون خیابونه کناره هتل ددمان که یسری مغازه نوشابه فروشی هستWinkبه ما اینجا خبر بدین
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
بر همگي بچه هاي گل مهاجر سرا
عزيزان امروز فقط دعاي ما هست كه به كمك دوستان كلير نشده مي رود
و ساعت ٥ به بعد اميد بر انكه خوشحالي دوستان را بتوانيم در اين تاپيك جشن بگيريم،
الهي به اميد تو
تشکر کنندگان: lale ، amirhessam ، behzadb57 ، Hossein123 ، free_free ، HOMAYON53 ، m.amjadi ، بنيتا ، mary joon ، Sooshians ، R.F
من شرط می بندم امروز 99٪ بچه های آنکارا و همینطور ابوظبی شکه میشن و ویزا میگیرن. وقتی ویزا گرفتن برای آدم میشه پیروزی ویزا نگرفتن میشه شکست پس پیروزی تو ذهنمون تا حد امکان نسازیم که شکست هم معنی پیدا نکنه. حتی امروز هم گفتن ویزا نمیدیم ناامید نشین باهاشون صحبت کنین شکایت کنین الآن تنها اشتباهی که میتونین بکنین ناامیدی
تشکر کنندگان: OMID_R
ای خدای بزرگ و مهربون
از صمیم قلب ازت درخواست میکنم
امروز رو بهترین روز بچه های مهاجرسرا و همه منتظرین کلیرنس قرار بده
با تمام وجودم بهت التماس میکنم، هیچ بنده ای رو نا امید نکن
تو فقط بزرگی
تو فقط میتونی

آمــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــیِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِـــــــــــــــــــــــــــــــــن
ای خدای بزرگ و مهربون
از صمیم قلب ازت درخواست میکنم
امروز رو بهترین روز بچه های مهاجرسرا و همه منتظرین کلیرنس قرار بده
با تمام وجودم بهت التماس میکنم، هیچ بنده ای رو نا امید نکن
تو فقط بزرگی
تو فقط میتونی

آمــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــن
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: Farshid22 ، lale ، bahram_kg ، HOMAYON53 ، Hossein123 ، Hamid55 ، Sooshians ، R.F ، new new ، 1979SAM
(2010-09-30 ساعت 11:26)Amir78 نوشته:  درود درود
بر همگي بچه هاي گل مهاجر سرا
عزيزان امروز فقط دعاي ما هست كه به كمك دوستان كلير نشده مي رود
و ساعت ٥ به بعد اميد بر انكه خوشحالي دوستان را بتوانيم در اين تاپيك جشن بگيريم،
الهي به اميد تو

الهي به اميد تو........................................
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، یاشار و ماری ، Hossein123 ، Hamid55 ، Sooshians
کسی خبری از آنکارا نداره؟
تشکر کنندگان:
بچه هاي 2010 اي
من يه خبري دارم
نميدونم سفارت از صبح به شماها چي گفته.ولي خاله من قرار بوده امروز صبح سفارت باشه تا ويزاي توريستيشو بگيره.
قضيه از اين قراره كه ديروز يكي از آشناهاي خاله ام كه از اونجا پيگير كاراش بوده زنگ ميزنه و به خاله ام ميگه
پروازتو كنسل كن سفارت به هيچ كس ويزا نميده.
اصل داستان هم اينه كه ويزاي مهر شده نداره.
آشناهايي كه داشته گفتن ممكنه براي هفته ديگه ويزا آماده بشه.
خاله ام چك داشته و با اينكه كلير شده ولي به اونم ويزا ندادن.

نميدونم اين جريان چه قدر به شما هم مربوط ميشه ولي از نظر من مايوس نشين و اصلا كوتاه نياين.

من اگه خبر جديدي گرفتم حتما بهتون ميگم.

يادم رفت بگم
سفارتش تركيه است.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: mary joon ، بنيتا ، Hamid55 ، farzad101 ، shamim ، Sooshians ، User ، R.F ، 1979SAM ، sevda88
بچه ها متاسفانه حدود 8-7 نفر ويزا نگرفتن... بيشتر كسايي كه ما مي شناختيم. Ali-n هم Clearanceاش اومده ولي گفتن ويزا تموم شده.

Ali-n برسه دبي قراره بره اينترنت و اخبار دقيق رو بده.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Linspire ، javan134 ، sam_hash ، R.F ، mary joon ، amirhessam ، sevda88
آنكارا Update شد ...

كسي نيست.؟؟ بابا دو تا خبر خوب بديد. دلم گرفت.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Amir78 ، sam_hash ، mary joon ، 1979SAM
(2010-09-30 ساعت 15:41)Ashkan78 نوشته:  بچه ها متاسفانه حدود 8-7 نفر ويزا نگرفتن... بيشتر كسايي كه ما مي شناختيم. Ali-n هم Clearanceاش اومده ولي گفتن ويزا تموم شده.

Ali-n برسه دبي قراره بره اينترنت و اخبار دقيق رو بده.

حالا كه كلير شده ميشه كه وكيل بگيري و دنبال كار باشه؟ يا آيا كلا ويزا تمام شده؟ در صورت امكان خبر تكميلي بدين .
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان