کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-30 ساعت 18:40)بنيتا نوشته:  پس يعني چي؟من نمي فهمم.چرا بعضيا با برگه زرد بازم ويزا گرفتن با توجه به اينكه گفتن ويزا تموم شده و به بعضيا ندادن؟يعني براي بقيه نمي شد كاري كرد؟مگه فرق اينا چي بوده؟

والا ما هم سر در نمیاریم.تازه مثلا امروز ali-n کلیرش اومده, پس باید میدادن ویزا. به بقیه هم همینطور.

البته دوستان میبینید که سفارت ابوظبی چه دروغ بزرگی گفته بوده؟ ویزای تموم شده, یهو پیدا شده اما حالا محدود؟!!

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: بنيتا ، WIKIMAN ، satusa ، sam_hash ، Hamid55 ، Sooshians
adl عزیز تبریک مارو هم بپذیرید
میشه بگید ویزای آقای Shahoo ، Rasool و بقیه ی دوستان چی شد ؟
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
تشکر کنندگان:
به دوستانی که ویزا رو گرفتند تبریـــــــــــــــــــــک میگم!!
و هنوز هم بی صبرانه منتظر خبرهای بیشتر از سواحل جنوبی خلیج فارس و انکارا هستیم!

این تاپیک از سه روز گذشته تا به حال در هر لحظه بیش از 15 کاربر آنلاین بازدید کننده داشته است. همین الان نیز بسیاری از دوستان منتظر خبر های خوب هستند!

مهاجرسرا هنوز امیـــــــــــــدوار است!
تشکر کنندگان: R.F ، بنيتا ، free_free ، Hamid55 ، rayan.s ، iust_software
پس saeed shahoo ,king چي شدن؟ازشون خبر نداريد؟
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: king_of_sky
(2010-09-30 ساعت 18:48)User نوشته:  به دوستانی که ویزا رو گرفتند تبریـــــــــــــــــــــک میگم!!
و هنوز هم بی صبرانه منتظر خبرهای بیشتر از سواحل جنوبی خلیج فارس و انکارا هستیم!

این تاپیک از سه روز گذشته تا به حال در هر لحظه بیش از 15 کاربر آنلاین بازدید کننده داشته است. همین الان نیز بسیاری از دوستان منتظر خبر های خوب هستند!

مهاجرسرا هنوز امیـــــــــــــدوار است!

اميدوارم كه همه بچه ها ويزا بگيرن مخصوصا ALI-N , SAM_SH1355
كه جزء اولين مصاحبه شوندگان بودن.
براتون دعا مي كنم
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: R.F
ميشه يه پيشنهادي به بچه هاي سال بعد بدم جناب user عزيز؟البته اگه نظرم درسته.
با اين اتفاقي كه افتاد ابوظبي امتحانشو بدجوري پس داد.نتيجتا"كساني كه كيس نامبر بالايي دارن به نظرم بهتره محل مصاحبشونو به انكارا تغيير بدن.انكارا لااقل صادق بود.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: amirhessam ، im-i ، Ashkan78 ، User ، king_of_sky
درود بر دوستان عزیز
اینجا ایران
2010/10/30
ساعت 6 بعد از ظهر به وقت ایران
امروز در این ساعت بعد از یک سال پروسه لاتاریه بچه های 2010 بسته شد.
یک ساله====>>> ((پر استرس_نفس گیر_زجر اور_هیجانی_و در کنار این سایت خوش حالی ))
که واقعا می بایست به تمامی این عزیزان یک خسته نباشید گفت. {دست مریضا}
دوستان همان طور که همه می دانید به شکر خداوند جمعه کثیری از بچه های 2010 ویزای خود را بعد از یک روز یا 2 هفته و یا چند ماه گرفتند و خیلی از ان ها از سرای مهاجرتشان پر زدند و رفتند و چندی باقی مانده در استانه رفتن هستند
و برخی دیگر که تعداد نسبتا کمی هم هستند متاسفانه نتوانستند به مراد دلشان برسند
ما همگی برای ان دسته از دوستان که ویزا گرفتند بسیار خوش حال هستیم و از صمیم قلب بهشان تبریک می گوییم و خدا را نیز شاکر هستیم.
ولی افسوس که نشد این خوش حالی با ویزا گرفتتن تمامی دوستان کامل شود.
و واقعا باعث به یاد ماندن خاطره ای تلخ برای ان دسته از دوستان که ویزا نگرفتند و نیز دیگر کاربران این تاپیک گردید
که برای تمامی ان ها از خداوند متعال طلب صبر و مغفرت می کنم
و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشان همچون لاتاری پیروز و سر بلند باشند
و این اتفاق را به فال نیک بگیرند و مصمم تر از قبل زندگی خود را ادامه داده و برای هجرتشان راحی دیگر را بیازمایند
من خود به شخصه از برندگان 2011 هستم ولی از اول اشناییم با این سایت این تاپیک را به همراه سفر نامه ها و تجارب دوستان سر مشق راه خود قرار دادم و واقعا بهره برده و از همگی سپاس گذارم
دوستان به امید ان که برندگان 2011 سالی همراه با ویزا و کلیر را در پیش داشته باشند
و دیگر شاهد چنین خاطره تلخی نبوده و همگی عزیزان به مراد دلشان برسند

خداوندا چنان کن سر انجام کار
تو خوش نود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: silia ، 1979SAM ، sam_hash ، Hossein81 ، Hamid55 ، Linspire ، bluelady ، sevda88 ، DLT
تبریییییکککک به اونهایی که ویزا گرفتن. یه معذرت خواهی هم برای کسایی که نگرفتن به خاطر پستها، خلاصه بگم که نمیخواستیم شما رو ناراحت کنیم فقط قصد کمک داشتیم.
تشکر کنندگان: 1979SAM ، بنيتا

دوستان من فکر می کنم با توجه به این قضیه که بعضی از کیس های غیر لاتاری هم گرفتار این موضوع شدن و برگه زرد گرفتن و به اونا گفته شده که فعلا ویزایی در کار نیست ، بایستی اتفاق مهمی افتاده باشه که سفارت ها اینجوری جلوی ویزاها رو گرفتن!

دوستانی که با فروم های خارجی ارتباط دارند بررسی کنند که آیا اتفاقات مشابهی در آنجا رخ داده یا خیر؟

اگر این قضیه در همه سفارت ها همه گیر نباشد ، بایستی دنبال سر نخ هایی از دخالت عوامل کشور مجعول امارات در این قضیه باشیم.

بهر حال دوستانی که کلیر شدن ولی ویزا براشون نیست به این سادگی از حق خود نگذرند و مستقیم با آمریکا تماس بگیرند (البته با درایتی که از دوستانمان سراغ داریم به احتمال زیاد این امر انجام شده) ، بهر حال بایستی منتظر شد و دید ، و موضوع را از زبان خود این عزیزان شنید.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: silia ، amirhessam ، Hamid55
ADL عزيز به شما تبريك مي گم و اميدوارم كه بقيه دوستان هم خبر خوب گرفتن ويزاشون را بدهند. همچنين براي ALi-n عزيز به دليل نگرفتن ويزاشون بسيار متاسفم و اميدوارم كه در بقيه مراحل زندگيشون موفق باشند.

آرزو ميكنم كه همه دوستان مهاجر سرايي در هر كجاي دنيا كه هستند موفق و پيروز باشند
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: Amir78 ، sevda88
عدل عزیز نمیدونی چقدر خوشحال شدم ویزا گرفتی. باورتون نمیشه من به همه اعضای خانواده و حتی شوهرم که آمریکاست در مورد شما و اینکه چه اتفاقاتی براتون افتاده گفته بودم و کلی دعا کردم که ویزاتون رو بگیرید.
تشکر کنندگان: هموطن ، sevda88 ، success ، Linspire ، بنيتا ، mary joon
با عزض سلام
مي خواستم بدونم كساني هم بودند كه ويزا نگرفتند اگر بودند چند نفر بودند؟
علت ويزا نگرفتنشون هم مشخص است؟
تشکر کنندگان:
بچه ها من چند ساعت دیگه پرواز دارم به لس آنجلس. از اینکه توی این روزها نتونستم به دوستان خوبم از لحاظ روحی کمک کنم و پیششون باشم عذر میخوام .
برای کسانی که ویزاشون رو گرفتند آرزوی موفقیت می کنم و برای کسانی که گرفتار شدند و هنوز شاید منتظرند از خدا عاجزانه کمک میخوام که دلشون رو شاد کنه.
همه تون رو دوست دارم و از اینکه یکسال با شما بودم خیلی خوشحالم و این روزها و این دغدغه های مشترک رو که در کنار هم گذروندیم فراموش نمی کنم.

موفق باشید.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تبریک به همه دوستان گلم که ویزا گرفتن بخصوص اونایی که جونشون به لبشون رسید
و صمیمانه برای عزیزانی که به هر دلیل موفق نشدن ویزا رو بگیرن متاسفم و تنها میتونم بگیم : این نیز بگذرد .....

شاد باشید
ایام به کام

تشکر کنندگان: io7o ، R.F ، success ، Amir78 ، Ashkan78 ، nnazi_2005 ، m.amjadi ، بنيتا ، mary joon
(2010-09-30 ساعت 18:51)بنيتا نوشته:  پس saeed shahoo ,king چي شدن؟ازشون خبر نداريد؟
ممنونم که حالمون رو پرسیدین
ما هنوز امیدواریم
در ضمن arshak هم به اتفاق خانواده ویزا گرفتن و من و rasool shahoo king of sky هنوز منتظریم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان