2010-10-01 ساعت 09:39
دوستان عزیزم، می دونم که عصبانی و ناراحت هستید، منم همینطورم و همین احساس رو دارم ولی بکار بردن چنین الفاظی هم صحیح نیست، به هر حال مهمترین فرق ما با اونها در داشتن فرهنگ پر افتخار پارسیه.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان 2010
|
2010-10-01 ساعت 09:39
دوستان عزیزم، می دونم که عصبانی و ناراحت هستید، منم همینطورم و همین احساس رو دارم ولی بکار بردن چنین الفاظی هم صحیح نیست، به هر حال مهمترین فرق ما با اونها در داشتن فرهنگ پر افتخار پارسیه.
تشکر کنندگان: sam_hash ، nefarioos ، mary joon ، Amir78 ، silia ، AmericanHamid ، sare ، shahram1347
2010-10-01 ساعت 09:42
رفقا در شان ایرانی ها نیست که انقدر حرفهای نژادپرستانه بزنن. همه ناراحتیم ولی بیخیال این حرفها.
باید از سفیر و کنسولهاش دلخور بود که کنترلی رو کار سفارت ندارن. امیدوارم این بچه هایی که ویزا نگرفتند, خاطره لاتاری رو بعدها با لبخند برای دیگران تعریف کنن. مخلص همگی
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx دریافت نامه قبولی: جولای 2009 کنسولگری: ابوظبی ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009 کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010 دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010 مصاحبه: 20 می 2010 دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
2010-10-01 ساعت 11:02
اصلا باورم نميشه يك سال گذشت
پارسال كه تاپيك 2009 هارو ميخوندم برام باورش سخت بود كه بچه از كلير شدن كسي اينقدر خوشحال مي شن يا برعكس. اما توي اين سال كلي دوست خوب پيدا كردم كه هر بار كه كارنت ميشد خوشحال ميشدم ميرفت مصاحبه باهاش استرس داشتم ,منتظر كليرش بودم با ويزا گرفتنش شاد ميشدم الانم كه كلي از دوستام كه هميشه منتظر ويزاشون بودم و ويزاشون نيومده خيلي ناراحتم اشكم در اومده ديگه از اينكه ويزامو گرفتم خوشحال نيستم
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug کنسولگری:Ankara تاریخ کارنت شدن :may تاریخ مصاحبه: 17 june تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
2010-10-01 ساعت 11:32
دوستان یعنی ممکنه امروز پاسپورت هایی رو که گرفتن وقتی که تحویل میدن توش ویزا خورده باشه؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Amir78 ، mary joon ، Sooshians ، هموطن ، amirhessam
2010-10-01 ساعت 11:59
این چند وقته، کلیرنس تمام بچه ها رو دنبال کردم، دیگه پست نمی داشتم که بعضی ها ته دلشون نگن: خودش ویزاشو گرفته، دلش خوشه! این اواخر سر ویزای adl و sam-hash به اندازه ای خوشحال شدم که حد نداشت! الان که پستها رو می خوندم، اشکام جاری شدن، باورم نمیشد امروز بشه و بچه ها بدون ویزا بمونن! خیلی سخته، برای ماها یک کلمه حرفه، اما اونایی که یکسال تمام با این رویا زندگی کردن و تمام هم و غمشون رو گذاشتن رو این پروسه، حالا جواب "نه" خیلی سنگینه! اونم بی هیچ علت مشخصی، بی هیچ جرم و جنایتی! خیلی زیاد ناراحتم، خصوصاً برای Ali-n عزیز که تمام این مدت زحمت کشید!
فقط می تونم بگم، بچه ها ته دنیا نیست، مطمئن باشین خدا یه جای دیگه براتون جبران میکنه! اینطور نیست که دعاها و زحمات ما در این عالم بی جواب بمونه! ان شاءالله موفقیت های خیلی خیلی بزرگتر نصیب اونایی که نتونستن ویزا بگیرن بشه! به قول پائولو کوئیلو: نقشه های خداوند همیشه مرموز، ولی در نهایت به نفع ماست!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009 کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009 تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010 تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010 تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010 تاریخ دریافت ویزا: 29 july
2010-10-01 ساعت 12:03
خوب امروز ما منتظریم که از آنکارا خبرهای خوب بیاد چون واقعا اینجا به خبر خوب نیاز داره.
در مورد ابوظبی فعلا هیچی نمیتونم بگم.... سعید, شاهو, مجید, رسول, sevdaو بقیه دوستانی که منتظرین, همچنان واستون انرژی میفرستیم و بی صبرانه منتظریم که پاسپورتاتون با ویزاااااااااااا بیاد. به امید خبرهای خوبتون
2010-10-01 ساعت 12:52
همه میگن این پرونده بسته شده ولی نمیدونم چرا هنوز امیدوارم چرا هنوز منتظر جیغ شادی کشیدن هستم هنوز منتظر خبرای خوبم هنوز منتظر تبریک گفتنم هنوز.......ای خدا اگه تو بخوای همه چیز درست میشه.....ای خدااااااااااااااا
تشکر کنندگان: Amir78 ، silia ، ramfar ، Hossein123 ، farzad24 ، amirhessam
قصه لاتاری 2010 هم تمام شد.
تک به تک دوستان توی این مدت چیز هایی یاد گرفتیم و چیز هایی به دست آوردیم که شاید تا آخر عمرمون در هیچ کلاس درسی نمی آموختیم. با هم خندیدیم. باهم خوشحال شدیم. و دست آخر با هم ناراحت. امیدوارم که اون دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدند، وقتی که پا به آمریکا میگذارند زرق و برق اونجا اونها را اینقدر اسیر نکنه که معرفتی را که داشتند از دست بدهند. و دوستانی که موفق نشدند ویزا بگیرند یادشون باشه که همه زندگی این نبوده و نیست. بالاخره شما توی وطن خودتون اعتباری دارید، حکم و صلاح خداوند چیز دیگه را برای شما ها نوشته. یادتون باشه خداوند هرگز بدی و نارحتی هیچ بنده ای را نمیخواد. گر ز حکمت خداوند ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری شاید اینجا سرنوشتی شیرینی در انتظار شما باشه که اگه به آمریکا میرفتید هرگز نمیتونستید به دست بیارید. به هر صورت امیدوارم که همگی در همه مراحل زندگی از موفق و سر بلند باشیم.
2010-10-01 ساعت 13:42
شاید هنوز تموم نشده اخه پاسپورتاشونو که هنوز ندادن ..............شاید ویزا خورده باشه توش؟؟؟
تشکر کنندگان: Hossein123 ، sare
2010-10-01 ساعت 14:19
(2010-09-30 ساعت 18:28)homeless نوشته: دوستان عزیز مهاجر سرایی این داستان به پایان آمد. وای خدااااااااااااا ali-n هم ویزا نگرفت ؟؟؟؟؟؟؟ هخه چراااااا؟!!!!! خیلی ناراحت شدم علی اقا. من الان برای یکی از دوستای صمیمیم و شوهرشونم واقعا غمگینم ولی مطمین هستم همگی اینجا خوشبختتر خواهید بود . امیدوارم همیشه موفق باشید.
ساعت 1.5 ظهر اول اکتبر هست. هنوز از آنکارا خبر جدید نرسیده.
کسانی که در آنکارا هستند ، منتظر آخرین خبرها هستیم. علیرغم اینکه توی این چند روز گذشته شاهد خبرهای بسیار بد از جنوب خلیج فارس بودیم و واسه همشون واقعا متاسفیم ولیکن امیدواریم این آخرین خبرها از انکارا ، خبرای خوشی باشی و این تاپیک لااقل با چند تا خبر خوب بسته بشه. ممنون
2010-10-01 ساعت 14:49
منم مثل دوستمون hellgood2009 فکر میکنم و احساسم میگه این جریان تمام نشده.
البته شاید دلیلش ویزای خاله ام هم باشه که اونم توی این قضیه گیر کرده و بهش وعده هفته دیگه رو دادن. دلم به قول قدیمیا روشنه.حس بدی ندارم. امیدوارم که واقعا اینطوری باشه و یه حس چرت و مسخره نباشه. واقعا نمیخوام امید بیخود بدم ولی دست خودم نیست. اما اگر ویزا نگرفتین از صمیم قلب دعا میکنم که " خدایا،خداوندا، تو از اول این قضیه با دوستامون بودی و مطمئنم که تا آخر عمر هم باهاشونی و هواشونو داری.به هر دلیلی که تو تصمیم گرفتی ویزا نگیرن ،حالا تصمیم بگیر که یه جوری جبران کنی که کلا یادشون بره قلبشون واسه ویزا نگرفتن شکسته.یه کاری کن که وقتی یاد ناراحتی ها و اشکهای امروزشون می افتن خندشون بگیره و به خوش بختیشون بنازن. آمین"
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10 کنسولگری: آنکارا تاریخ مصاحبه: 12 sep تاریخ دریافت ویزا:Sep 13 جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا تشکر کنندگان: farnaz.f ، Amir78 ، Artim ، Hossein123 ، hellgood2009 ، sare ، azin ، sanaz2010
salam azizan
mersi ke be yade ma hastid.. tanaha 2a konid baraye hameye ma ke ınja ma baz ham tu barzakhe badi hastim...midunam ke khoda dare maro azmayesh mikone bebine cheghadr zarfyet darim...tavakol be ou.. سلام عزیزان مرسی که به یاد ما هستید.. تنها دعا کنید برای همه ی ما که اینجا ما باز هم تو برزخ بدی هستیم... میدونم که خدا داره ما رو آزمایش میکنه ببینه چقدر ظرفیت داریم... توکل به او معبودا ! به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
2010-10-01 ساعت 15:04
(2010-10-01 ساعت 14:51)Rasool نوشته: salam azizan رسول جان ایشالا که اون آقا تپله که بسته هارو میاره ، پاسپورتتو با ویزا تحویلت بده و یه آه از ته دل بکشی که بالاخره گرفتم !
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july سفارت : آنکارا تاریخ کلیرنس :Sep تاریخ دریافت ویزا :Sep تشکر کنندگان: Rasool ، success ، Sooshians ، Hossein123 ، free_free ، mary joon ، hellgood2009 ، sare ، sanaz2010
2010-10-01 ساعت 15:06
آقا سعید عزیز، کینگ مهربان و شاهوی عزیز چه خبر؟ ما که مردیم از نگرانی! پس چی شد؟
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009 کنسولگری: Ankara ارسال فرمهای سری اول : July 2009 دریافت نامه دوم: July 18 مصاحبه: August 04 دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21 تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep. جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر) تشکر کنندگان: satusa ، zk-mm ، Hossein123 ، mary joon ، sare
|